Hur dateras utan att dina föräldrar vet

Allas föräldrar har en tid när de vilja du hittills, men ibland är det inte när du vill.I allmänhet, som inte kryper dina föräldrar och går bakom ryggen är inte uppmuntras, men om du måste göra det, gör det rätt sätt.Den här guiden kan hjälpa till!

Steg

Del 1 av 4:
Ifrågasätter ditt beslut hittills utan tillstånd
 1. Bild med titeln Lös dig själv Steg 4
1. Tänk på hur dating utan att berätta för dina föräldrar påverkar ditt förhållande med dina föräldrar. Du kommer ständigt att ljuga för dina föräldrar om något som är en stor sak. Ja, det är en stor sak. Det är viktigt för dem att tänka på att du ännu inte är redo hittills, så du måste verkligen tänka igenom konsekvenserna av att ständigt och potentialen att bli fångad. Tänk på följande innan du går vidare med dating utan att berätta för dem:
 • Du kan inte dela glädjen på dina känslor med dina föräldrar.
 • Du ljuger hela tiden. Inte bara en gång, två gånger eller tre gånger, men ständigt. Som kommer att bära dig nere.
 • Saker är bundna att glida upp någonstans. Ett felaktigt ord, ett chansmöte, en annan förälder som gör en kommentar...
 • Dina föräldrar har en bra anledning att förbjuda dating. Kanske är det bäst att prata om den anledningen noggrant innan du fattar ditt beslut.
 • Bilden med titeln lockar en kvinna Steg 8
  2. Påminn dig om att du fortfarande är ung. Du har decennier framför dig att hitta den speciella personen. Detta är inte ett eller döbeslut, även om det känns som det vid den tiden.
 • Bild med titeln Be effektivt steg 8
  3. Tänk noggrant om att du faktiskt frågar om du kan datera. Berätta för dina föräldrar att en kille eller en tjej skulle vilja datera dig och att du skulle vilja göra det. Förklara att du förstår att de inte vill tillåta det, men ge dem gott om anledningar till varför du kan lita på, och ge dem gott om utrymme för att göra förutsättningar som styr dating, som att vara i en grupp bara och komma hem tidigt efter varje datum. Det kan vara mycket bättre än att krypa om och liggande hela tiden.
 • Läsa Hur man berättar för dina föräldrar du har en pojkvän För mer information för att hjälpa dig.
 • Del 2 av 4:
  Att göra saker verkar som vanliga
  1. Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 4
  1. Häng runt ditt datum med andra människor. På det här sättet kommer dina föräldrar inte att bli misstänkta, eftersom ditt datum blir bara en av gruppen.
 • Bild med titeln Tala din mamma till att säga ja Steg 1
  2. Använd din bästa vän som en ursäkt. Om din pojkvän eller flickvän frågar dig på ett datum, berätta för dina föräldrar att du går ut med din bästa vän, som måste vara samma kön som du. Din bästa vän måste vara villig att täcka för dig, om det behövs. Ett annat alternativ är att säga att du går på en tjej / killar natt ute.
 • Bild med titeln släppte ett misslyckat förhållande steg 7
  3. Undvik att använda sociala medier för att ansluta. Tänk två gånger, och till och med tre gånger, innan du använder Facebook eller MySpace för att prata med din pojkvän / flickvän.
 • Bild med titeln kommunicera effektivt steg 3
  4. Skriv inte ditt datum älskande saker om dina föräldrar kontrollerar din telefon så ofta!
 • Del 3 av 4:
  Hantera dina tydliga tecken
  1. Bild med titeln Behandla en tjej Steg 15
  1. Gör inte något som skulle göra det faktum att du är lätt att märka, som att få hickeys.
 • Bild med titeln Behandla en tjej Steg 4
  2. Håll dig lugn och på en jämn köl. När du börjar datera en kille / tjej, är det troligt att du kommer att känna dig väldigt upphetsad och glad. De flesta kommer att märka denna förändring eller "glöd" som har kommit över dig, och kommer att övertyga vad som händer. Det kommer att bli ännu mer uppenbart om du normalt moros eller glum. Om din förälder frågar dig vad som händer, säg bara något som "Jag tror bara inte att det är rätt att vara dyster hela tiden, jag försöker förändras och vara mer uppskattande av allt".
 • Bilden med titeln fånga någon som ligger steg 2
  3. Håll täckningen så gott du kan. Inse att denna charade kan behöva gå i åldrar, och det är något du behöver bära inom dig och fortsätta att agera som om saker är normala på utsidan. Försök att dölja ditt förhållande så mycket som möjligt tills paret du bryter upp eller dina föräldrar bestämmer att du kan börja datera. När de berättar att du kan börja datera kom hem från skolan nästa / veckodag, och berätta för dem nyheterna.Var noga med att inte berätta för dem att du har en pojkvän / flickvän för snabbt eller dina föräldrar kommer att bli misstänksam på varför du hände med att datera direkt efter dem.
 • Bild med titeln Approach Women Överallt Steg 16
  4. Förneka det. Om dina föräldrar fyller den fruktade frågan, "Har du en pojkvän / flickvän?", berätta för dem att du inte gör det, inte heller tänkt på att få en. Det är en direkt lögn, och om de har bevis för det motsatta, inser att du har gått rätt in i en fälla och saker kommer troligen inte att fortsätta så bra härifrån.
 • Del 4 av 4:
  Hantera vänner och ditt datum
  1. Bild med titeln Fånga någon som ligger steg 14
  1. Håll det från vänner om möjligt. Om du inte kan dölja det från dina vänner, förklara det bara för några få gemensamma vänner och få dem att svära att inte berätta för någon. Om de berättar för någon, berätta för dem att du är upprörd och inte att berätta för någon annan. Om den person som din vän berättade börjar berätta för människor, berätta för dem att sluta. Om de inte slutar berätta för dem att det var ett skämt som du och din vän spelar på varandra.
 • Bild med titeln vara en bättre flickvän Steg 11
  2. Om din pojkvän eller flickvän vill träffa dina föräldrar, var redo att förklara. Förklara varför du inte kan göra det här vid den tiden.
 • Tips

  Om din pojkvän / flickvän får hittills och du är inte, berätta för dem att inte berätta för sina föräldrar eftersom dina föräldrar så småningom kommer att träffas och deras föräldrar kan säga något runt linjerna av "Jag kan inte tro att våra barn har daterats så länge". Webben av bedrägeri växer större, vilket gör det ännu svårare att behålla.

  Varningar

  Allvarligt överväga att inte datera den här personen utan din föräldrars tillåtelse. Du kommer att få ut så småningom. Människor kan inte låta bli att prata och även om du tror att du är försiktig, bor du i en värld av digital bild som fångar på alla möjliga ställe du kan tänka på att vara.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande