Hur går det mer än en kille i taget (för kvinnor)

Dating mer än en kille i taget är ett förhållande val som kan uppfylla och roliga för kvinnor. För att göra det rätt måste du vara rättvist för killarna du daterar och för dig själv. Alltid vara öppen och ärlig om ditt förhållande och dating status. Var noga med att hålla fast vid några uppsatta gränser för att undvika att skada dig själv eller andra.

Steg

Metod 1 av 3:
Ha öppen kommunikation
 1. Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 1
1. Var ärlig om vad ditt förhållande är. Försök inte gömma det faktum att du daterar mer än en kille. Det finns ingen mening, eftersom några lögner du säger kommer att sluta trippla upp någon gång. Det är mycket bättre att vara uppe om det faktum att du inte vill datera någon exklusivt just nu.
 • På ditt första datum kan du säga något som: "Jag har haft en riktigt rolig tid, och jag skulle vilja fortsätta att se dig. Jag skulle vilja att du skulle veta att jag också daterar några andra människor just nu. Är det något du är bekväm med?"
 • Vara förståelse och nådig om en kille inte vill fortsätta att se dig. Det är hans rätt att bestämma vilken typ av relation han vill vara i.
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 2
  2. Undvik att diskutera detaljerna i dina andra datum. Att vara tydlig om din status är en sak. Berätta ett datum Allt om hur fantastiskt ditt datum var med den här andra killen du ser är en annan. Det finns ingen anledning att gå in i dessa typer av detaljer, eftersom det kan göra dina datum att du försöker göra dem avundsjuk.
 • Behandla inte dina datum som om de är en del av en tävling med dig som Ringleader. Du är alla människor att lära känna varandra, och du bör undvika att spela en kille av den andra.
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 3
  3. Svara på direkta frågor ärligt. När en av dina datum frågar dig en fråga om ditt förhållande, svara ärligt. Om du börjar ljuga, blir det svårt att sluta. När du har tagit oärlighet i ditt förhållande, blir det nästan omöjligt att få det att gå framåt.
 • Om han frågar dig en fråga som gör att du känner dig obekväm, kan du säga något som: "Jag är inte riktigt bekväm att svara på det. Jag förstår om det betyder att du vill sluta se varandra."
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 4
  4. Gusta inte dina datum. Det är alltid viktigt att vara snäll och artig för de människor du är dating. Svara på sina texter, samtal och e-post inom en dag. Om du slutar vilja avsluta förhållandet, säg det. Ignorera inte bara någon, eftersom det här kan bli skadligt. De kanske inte förstår att du är klar med att se dem.
 • För att avsluta det med någon, säg något som: "Jag har haft kul att se dig under de senaste veckorna, men jag tror inte att vi är bäst passande romantiskt. Jag ska fortsätta att se andra människor och gå på nya datum, och jag hoppas att du gör det också."
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 5
  5. Antag att dina datum också daterar andra människor. Om inte killarna du ser har specifikt berättat det så är det säkert att satsa på att de också daterar flera kvinnor på en gång. Om det inte är okej med dig, måste du vara uppe på det på första dagen.
 • Det är orättvist att få förväntningar på dina datum att du inte följer, så förvänta dig inte att många killar är villiga att uteslutande datera dig medan du också daterar andra män.
 • Metod 2 av 3:
  Förfölja vad du vill ha
  1. Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 6
  1. Berätta för dina datum vad du vill ha ur dating. Fråga dig själv varför du vill datera flera män och vad du vill komma ut ur dating just nu. Du bör då dela dessa förväntningar med alla killar du ser. Berätta också om du känner att dina förväntningar förändras.
  • Till exempel kanske du vill datera flera killar eftersom du bara kom ut ur ett långt förhållande, och du letar bara efter något avslappet just nu. Det är en annan typ av dating än att leta efter den kille du vill gifta dig med.
  • Säg något som: "Jag hoppas bara att hålla saker avslappnad med killarna jag daterar just nu, och jag är inte riktigt intresserad av något lång sikt. Är det ok med dig?"
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 7
  2. Använd dina datum för att få självförtroende. Att pågå datum med nya killar kan vara läskigt, men träning gör perfekt! Om du går på många datum kan du märka att du blir bättre för att göra konversation med främlingar, att vara uppe på vad du vill, och känner dig attraktiv inifrån och ut. Omfamna denna fördel av icke-exklusivitet!
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 8
  3. Ta reda på vad du gillar i en partner. Dating flera män kan låta dig jämföra och kontrastera dina erfarenheter med dem. Använd dessa jämförelser för att bestämma vilka egenskaper som är mest för dig i en partner. Detta är särskilt värdefull information om du letar efter ett långsiktigt förhållande.
 • Till exempel gick du på två datum förra helgen. En kille tog sig tid att fråga dig om din dag och lyssnade verkligen på svaren, och den andra killen frågade inte en fråga hela natten. Visar dig som goda lyssnare!
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 9
  4. Låt dig själv släppa bort dåliga matcher. Speciellt eftersom du daterar mer än en kille, det finns ingen anledning att tvinga dig att hålla fast vid någon som gör dig olycklig! Försök inte arbeta med relationer som känner sig obekväma eller giftiga.
 • Medan du inte ska hålla med någon som gör dig olycklig oavsett vad, kan du upptäcka att du är villig att släppa snabbare när du daterar flera killar.
 • Metod 3 av 3:
  Inställning av gränser
  1. Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 10
  1. Ge din fulla uppmärksamhet åt varje datum. För att fullt ut utnyttja denna erfarenhet, se till att du bor i ögonblicket vid varje datum du fortsätter. Undvik att tänka på andra killar, arbete, skola eller något annat medan du är på ett datum. Det är inte rättvist för dig eller killen du är ute med.
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 11
  2. Följ Ange regler om intimitet. Bestäm hur du vill hantera intimitet och speciellt sex med killarna du är dating. Var öppen med dina datum om vad dessa regler är. Att hålla fast vid dessa riktlinjer kan hålla dig och dina datum att bli skadad.
 • Om du vill ha sex med mer än en partner, måste du vara uppe med alla människor du har sex med. Detta är viktigt för allas mentala och fysiska hälsa.
 • Alltid Öva säkert sex Genom att skydda mot både STI och oönskade graviditeter. Medan p-piller eller en IUD kan förhindra graviditet, måste du se till att killarna bär kondomer för att skydda dig mot sexuellt överförbara infektioner. Prata med din läkare eller en lokal kvinnoklinik för mer information eller hjälp.
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 12
  3. Touch Base regelbundet för att veta var du står. Incheckning med de personer du daterar varje par veckor. Fråga dem om de fortfarande är okej med dig att se mer än en kille. Om de inte är det är det en bra tid att avsluta förhållandet.
 • Du kan säga något som: "Hej Tim, jag vet att vi har sett varandra några gånger, och jag ville bara checka in och se var saker står. Jag ser fortfarande andra människor. Är du?"
 • Bild med titeln Datum mer än en kille i taget (för kvinnor) Steg 13
  4. Sluta se andra människor om du vill begå till en. Om du hoppas att starta ett monogamiskt förhållande med någon, starta det på höger fot. Prata med killen du är intresserad av ett långsiktigt engagemang med att kontrollera om de är på samma sida. Kontakta sedan dina andra datum för att berätta för dem att du inte kan se dem längre.
 • Det är en bra idé att komma i kontakt med killen du är mest intresserad av innan du berättar för de andra killarna du vill sluta se dem. Annars kan du hitta dig själv helt datum!
 • Att fråga någon om de är redo för ett exklusivt förhållande, säg något som: "Hej Patrick, jag har verkligen haft den tid vi har spenderat tillsammans, och jag skulle vilja fortsätta att se dig. Jag vill inte heller inte datera någon annan. Hur känner du dig om oss?"
 • För att sluta se andra människor, säg: "Hej! Jag har haft mycket roligt dating, men jag ska börja leta efter en långsiktig sak, och jag tror inte att vi är rätt tillsammans på det sättet."
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande