Hur man hittar en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka

Om du är en bisexuell tonårsflicka kan det vara svårt att hitta en flickvän. Det är inte alltid uppenbart för andra att du daterar tjejer, och det kan vara svårt att hitta andra tjejer som dömer kvinnor också. Om du är skyldig att hitta en flickvän är det dock möjligt. Du måste vara öppen om denna önskan. Arbeta på att hitta andra bisexuella eller lesbiska tjejer hittills, och räkna ut det bästa sättet att fråga människor ut.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för att hitta en flickvän
  1. Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 1
1. Ta reda på vad Bisexuality betyder för dig. Till exempel, vill du ha en flickvän att du vill ha en monogamisk flickvän, eller vill du kunna göra andra människor också? Ta reda på vilken typ av relation och vilken nivå av engagemang du vill ha innan du frågar människor ut. Detta gör det möjligt för dig att kommunicera dina önskningar och behöver ett potentiellt datum.
  • Det finns en stereotyp om bisexuella människor som säger att de är alla promiskuösa och kan inte begå sig till ett förhållande. Medan det inte är något fel med någon nivå av sexuell aktivitet, är denna stereotyp inte sant. Bisexuella människor uttrycker sin sexualitet är ett ton på olika sätt och du kommer att bestämma hur du vill uttrycka din.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän Om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 2
    2. Tänk på vem du är lockad till. Finns det en specifik person du verkligen gillar? Eller om du inte redan har någon i åtanke, hittar du dig själv lockad till en viss typ av tjej? Detta hjälper dig att räkna ut hur man hittar flickans tjej.
  • Kanske gillar du sportiga tjejer? Eller kanske du gillar tjejer som är i punkrock? Oavsett vilken typ av tjej du gillar, kan den här informationen hjälpa dig att hitta dem i världen.
  • Det är ok att inte ha en typ. Du kanske vill lämna dig själv öppen för möjligheter.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 3
    3. Kom ut om du kan. Det kommer definitivt att bli lättare att hitta en tjej hittills om det är allmänt känt att du är i tjejer. När du bestämmer huruvida eller inte att komma ut, mät fördelarna mot nackdelarna och sedan fatta beslutet som är bäst för ditt liv.
  • Den goda nyheten är att unga människor är mer benägna att acceptera din bisexuella identitet än äldre människor. Försök att komma ut till dina vänner först om du är nervös om den allmänna reaktionen. De kommer sannolikt att acceptera dig för vem du är.
  • Det kan finnas några stora fördelar att komma ut. Först och främst kan det vara otroligt att bemyndiga att leva ett äkta och sanningsenligt liv. Att hålla hemligheter som detta kommer bara att hålla dig tillbaka i livet emotionellt. Dessutom kommer det att göra det möjligt för dig att ansluta djupare med alla fantastiska LGBTQ-personer i världen. Kommer ut kan du vara en del av ett globalt samhälle som kan vara stödjande, bemyndiga och otroligt roligt.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän Om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 4
    4. Fördröjning kommer ut om du inte kan eller inte vill. Att komma ut är inte alltid lätt och kan skapa några utmaningar för dig personligen. Beroende på var du bor kan det också vara farligt. Om du inte känner dig redo att begå att komma ut till alla i ditt liv, är det ok att vänta.
  • Känner inte att du måste komma ut till människor om du inte vill. Det är ditt beslut och du borde inte skynda på det. Du kan fortfarande datera en tjej även om du inte har kommit ut.
  • Kommer ut betyder inte att du måste berätta absolut alla om dina önskemål. Bedöma varje situation individuellt och bestämma om det är i ditt bästa intresse att komma ut i den situationen.
  • Del 2 av 3:
    Hitta tjejer hittills
    1. Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 5
    1. Börja scouting ut de tjejer du skulle överväga dating. Om du räknade ut vilken typ av tjej du är intresserad av, gå till platser som typ av tjej kan hänga ut. Till exempel, om du är intresserad av en sportig tjej, gå till lokala sportevenemang. Om du är intresserad av att träffa en tjej som är i punkrock, gå till en punkrock show. Ännu bättre, gå till en punkrock show av ett band som har medlemmar i LGBTQ-gemenskapen.
    • Den goda nyheten är att LGBTQ-personer kommer ut i tidigare och tidigare åldrar när tiden går. Det betyder att du kommer att bli mer benägna att hitta en tjej som är villig att vara ute och vara din flickvän än någonsin tidigare.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 6
    2. Befriend LGBTQ Människor Din ålder. Att hitta andra människor i LGBTQ-samhället, även de som du inte är intresserade av dating, kan så småningom hjälpa dig att hitta en flickvän. Finns det några andra studenter på din skola eller i ditt grannskap som du vet är lesbiska, gay, bi eller trans? Om så är fallet, försök att bli vän med dem.
  • Till exempel, gör vänner med någon som är gay kan leda dig att träffa sina andra vänner. Detta kan i sin tur leda dig till ett potentiellt datum som du inte visste förut.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 7
    3. Gå med i din skolas gay-raka allians. För att hitta andra LGBTQ-personer på din skola, försök att gå med i din lokala LGBTQ-raka allians eller starta en på din skola. Detta hjälper dig att ansluta dig till den bredare LGBTQ-gemenskapen i din skola, och det hjälper dig att räcka ut alla tjejer som kan vara i dating andra tjejer.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 8
    4. Gå till ditt lokala LGBTQ-centrum. Många LGBTQ-centra har program för LGBTQ-tonåringar. Faktum är att det kan till och med vara ett LGBTQ-tonårsgemenskapscentrum i ditt område. Dessa centra är skapade som säkra utrymmen där du kan träffa nya vänner och potentiella datum.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän Om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 9
    5. Gå till en LGBTQ Pride Event. LGBTQ Pride är en årlig händelse som firar början på gay befrielse. Denna händelse händer i många städer och brukar firas i juni. I de flesta fall inkluderar stoltfesten en parade och flera dagars festival. Om du vill träffa tjejer som är intresserade av att träffa andra tjejer, kan Pride Festival vara ett bra ställe att göra det.
  • Till skillnad från de flesta andra platser, på en stolthetsfestival kan du vanligtvis anta att tjejerna är lesbiska eller bisexuella, istället för rakt.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 10
    6. Sök efter den lokala LGBTQ-community online. Du kan hitta andra BI-tjejer utanför din skola eller ditt grannskap genom att gå med i online-samhällen. Försök att träffa människor som är öppet bi eller lesbiska online, och se om du kan bilda vänskap som sedan blir till relationer. Webbplatser, som tommaclosets.com, har forum där du kan kommunicera med andra LGBTQ-tonåringar och bygga online-relationer.
  • Det kan vara svårt att hitta ett säkert utrymme online där människor är ärliga om vem de är och vad deras avsikter är. Var försiktig och skydda dig själv genom att inte ge en främling för mycket personlig information om dig själv.
  • Möt inte en främling utan att berätta för någon där du kommer att vara och försöka träffa dem på en allmän plats. Om du är obekväma att berätta för dina föräldrar där du är, åtminstone berätta för en vän.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän Om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 11
    7. Slitna försiktigt med raka tjejer. Ibland har vi en förälskelse på någon som inte har samma sexuell läggning som vi gör. Det finns några fall där det här kan träna, och vår förälskelse förändrar sitt sinne, men i många fall slutar det bara i hjärtat. Var noga med om du bestämmer dig för att driva en rak tjej som du förstår att det kanske inte är i romantik utan i hårda känslor.
  • Del 3 av 3:
    Få ett datum
    1. Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 12
    1. Skapa en vänskap först. Om du gillar en viss tjej, lära känna henne. Om du upptäcker att hon är rak och inte intresserad av att utforska dating tjejer, har du åtminstone en ny vän.
    • Du borde inte gå in i en vänskap med en tjej som förväntar sig att göra henne bisexuell eller lesbisk när hon inte är det. Det ställer bara upp dig själv för misslyckande och det kan göra några riktigt besvärliga interaktioner.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 13
    2. Ta reda på om den tjej du gillar är intresserad av att träffa tjejer. Du kan fråga henne rakt ut eller du kan vara mer subtil. Ta upp något om LGBTQ-folk, kanske en aktuell nyhetshistoria och se hur hon reagerar. Detta kommer inte alltid att berätta exakt var hon står men det kan öppna fönstret till en mer personlig konversation om sexuell läggning.
  • Detta kan vara slutet på vägen på din strävan att datera den här tjejen. Hon kan säga att hon inte är intresserad av att träffa tjejer, eller hon kan till och med säga att hon finner det brutto. Var beredd på att detta ska hända och vara villig att gå bort från en tjej som inte är intresserad. Det gamla ordstävet är mycket sant, det finns mycket mer fisk i havet.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 14
    3. Visa äkta intresse för ett potentiellt datum. Fråga henne om sig själv och erbjuda personlig information om dina gillar och ogillar. Medan du gör det kan du räkna ut dina gemensamma intressen. Kanske har du liknande smak i böcker, musik eller filmer.
  • Om du inte hittar mycket liknande intressen, visa intresse för att lära dig om vad hon gillar. Kanske gillar hon en typ av musik som du aldrig har lyssnat på. Be henne att spela lite för dig och förklara vad hon gillar om det.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän om du är en bisexuell tonårsflicka steg 15
    4. Berätta för henne, eller ge henne subtila ledtrådar, att du är intresserad av att döda kvinnor. Om du vill vara trubbig kan du berätta för henne att du letar efter en flickvän eller att du tror att du kan lockas till tjejer. Eller du kan bara nämna tillfälligt att du tycker att en känd tjej är söt. Detta kommer att få ditt meddelande över utan att behöva ha en mycket trubbig konversation om det.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän Om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 16
    5
    Flört med henne. Ge henne lite ögonkontakt och le på henne. Om hon ler tillbaka, har du en öppning. Detta borde ge henne en ledtråd som du är intresserad av att vara mer än bara vänner.
  • Flirta är i grunden en konstform som måste praktiseras. Känn inte dåligt om du försöker flörta och det går inte som planerat. Övning ger färdighet.
  • Bild med titeln Hitta en flickvän Om du är en bisexuell tonårsflicka Steg 17
    6. Låt henne veta att du är intresserad av henne. Vara djärv! Be tjejen att umgås, bara de två, eller du kan till och med fråga henne på ett ordentligt datum. Du kommer aldrig få ett datum om du inte sätter dig där ute.
  • Kom ihåg att det värsta som förmodligen kommer att hända är att du kommer att bli avstängd, och det är inte riktigt slutet på världen. Uppsidan är att du kan få ett datum och så småningom en flickvän!
  • Prova detta: När du låter det glida att du tycker att en känd tjej är söt, då kan du berätta för din förälskelse att du tycker att hon är söt. Detta kommer förmodligen att smickrande om den andra flickan du nämnde är också vacker.
  • Tips

    Försök alltid att bli vänner med en person innan du försöker datera dem. De bästa relationerna blommar från vänskap.
  • Tänk på personen. Om de inte älskar dig för vem du är, är det deras förlust. Fråga en förälder om de har lite ledig tid och pratar med dem om det. Du kan också se de andra lokala lesbiska!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande