Hur man daterar en kille

Ibland kan det tyckas som killar är från en annan planet. Du kan hitta dig själv, det vill säga vad i världen han tänker och vad du kan göra för att göra ditt förhållande till en lycklig och frisk. Lyckligtvis, bygga ett starkt förhållande är inte raketvetenskap. För att hjälpa dig, har vi svarat på några vanliga frågor om vad som krävs för att göra ditt datingsliv mer framgångsrik.

Steg

Fråga 1 av 8:
Vad förväntar killar på första dagen?
 1. Bild med titeln Datum en kille Steg 8
1. Killar vill att du ska vara öppen och ärlig om dig själv. Använd ditt första datum för att lära känna killen och låta honom lära känna lite om dig själv. Var säker och prata om ditt jobb, dina intressen, hobbyer, lustar eller vad som helst kommer upp. Var ärlig också. Försök inte vara mystisk eller hålla honom i mörkret eller han kanske tror att du inte är intresserad av honom.
 • Du behöver inte berätta för honom om ditt liv, men om du är intresserad av att lära känna honom, borde du också låta honom veta saker om dig också.
 • Det är helt normalt att känna sig nervös framför ditt första datum med en kille. Men när konversationen rullar, om det är en riktig anslutning, känner du dig inte så orolig.
 • 2. Ställ frågor så att du kan lära dig mer om varandra. Verkligen, frågar frågor är en bra strategi runt omkring. Det visar honom att du är intresserad av honom och att du lyssnar på vad han säger. Det ger dig också chans att lära dig mer om honom och hålla konversationen att gå. När du är i tvivel, fråga en fråga!
 • Försök att hålla dina frågor relaterade till honom. Fråga om sitt jobb, hans vänner, hans familj, vad han tycker om att äta, och så vidare.
 • Folk älskar att prata om sig själva, och det kommer inte bli några besvärliga tystnader under ditt datum.
 • 3. Var snäll och varm så han känner sig bekväm att lära känna dig. Killar vill känna att du tycker om att vara runt dem. Försök att vara så vänlig som du kan när du träffar honom. Under hela dagen, svara på vad han säger och agerar intresserad. Kom ihåg att första datum ibland kan vara besvärliga och lite obekväma. Men genom att vara snäll och vänlig kan du visa honom att du är intresserad.
 • Också, om du inte tror att du vill ha ett andra datum, kan vara vänlig hjälpa dig att överleva det första dagen lättare.
 • Fråga 2 av 8:
  Vad gör du när du börjar träffa en kille?
  1. Bild med titeln datum en kille steg 10
  1. Få honom att känna sig uppskattad och respekterad. Upprätthålla en meningsfull känslomässig anslutning genom att uppfylla sina känslomässiga behov. Visa honom att du bryr dig om hans känslor. Fråga honom hur deras dag gick eller om något stör dem. Om du inte håller med om något, är det okej! Bara se till att du gör det respektfullt och lösa några konflikter utan förolämpningar eller förnedring.
  • Stress inte om det för mycket. Bara genom att vara där för honom, visar du honom att du bryr dig om honom.
 • 2. Tillåta honom att hålla sina andra vänskap och intressen levande. Medan du vill att din kille ska ge dig tid och uppmärksamhet är det också viktigt att du låter honom leva sitt eget liv. Låt honom inte välja mellan dig och deras vänner. Låt honom göra de saker han gillar att göra. Om han inte känner att du tar saker bort från honom, kommer han att känna sig lyckligare i ditt förhållande.
 • Till exempel, om din kille gillar att golf eller gå till gymmet, låt honom! Det kan innebära en tid bort från dig, men i slutändan blir han lyckligare och ditt förhållande kommer att dra nytta av det.
 • Att ge honom sitt utrymme betyder inte att du behöver fördöma ohälsosamt eller skadligt beteende. Om han gör något som stör eller gör ont, berätta för honom hur du känner för det.
 • 3. Var ärlig och berätta för honom vad du vill ha. Kommunikation är nyckeln till ett hälsosamt och lyckligt förhållande. Vokalisera saker som du vill så är han inte förvirrad. Berätta för honom vad du gillar och vad du inte gillar. Han kan inte ge dig vad du vill ha om han inte vet vad det är!
 • Din partner kan inte läsa ditt sinne. Om du vill ha blommor eller en datum natt, berätta för honom. Om du vill prova något nytt i sovrummet, berätta för honom. Om något stör dig, berätta för honom!
 • Fråga 3 av 8:
  Vad betyder dating till en kille?
  1. Bild med titeln Datum en kille Steg 9
  1. Dating räknas ut om någon är rätt för ett engagerat förhållande. När 2 personer är dating, bedömer de i grunden den andra personen att försöka ta reda på om de är "den" som är värt ett långsiktigt engagemang eller eventuellt till och med äktenskap. Dating kokar i huvudsak till en sak - vill jag vara med den här personen?
  • Hur killar ser dating kan variera lite beroende på deras personligheter. Vissa killar kan ha svårt att öppna om sina känslor medan andra kan vara redo att begå från get-go.
  • Om du är orolig för att killen du daterar kan ha olika åsikter om ditt förhållande, försök att prata med honom om det. Ärlig kommunikation kan vara ett bra sätt att se till att du är båda på samma sida.
  Fråga 4 av 8:
  Hur många datum tar det för en kille att tycka om dig?
  1. Bild med titeln datum en kille steg 12
  1. Vid det 4: e dagen kan du veta om en kille verkligen gillar dig. Det första dagen är mestadels bara att lära känna varandra. Om du går på ett 2: a och 3: e datum med en kille betyder det att han börjar komma till dig mer och mer. Om han frågar efter ett 4: e datum är det ett tydligt tecken på att han är i dig och kanske vill ha ett förhållande med dig.
  • Han skulle inte fortsätta att se dig om han inte gillar dig! Oroa dig inte så mycket om hur många datum du har varit på med honom. Om han fortsätter att vara med dig, gillar han definitivt dig.
  Fråga 5 av 8:
  Vad är stadierna i ett nytt förhållande?
  1. Bild med titeln Datum en kille Steg 9
  1. De flesta nya relationer börjar med en första ömsesidig attraktion. Kanske mötte du på en fest, online, eller genom några vänner. Den första attraktionen kan vara i stort sett fysisk och kan utvecklas till en fullblåst förälskelse med varandra. Vanligtvis varar det här steget ca 3-4 månader innan du kanske frågar dig själv om de är rätt för ett långsiktigt förhållande eller inte.
  • I det här skedet kan du vara mer villig att förbise några skillnader eller egenskaper som du kanske inte önskar för ett engagerat förhållande. Det kan till exempel inte störa dig att din nya kille spenderar så mycket tid med sina vänner, men du kan börja ifrågasätta det som förhållandet fortskrider.
 • 2. När du blir ett par, kommer du att utveckla en djupare anslutning. Efter några månader, om du fortfarande är i varandra, kan du välja att vara ett exklusivt par. Under det här skedet kan du börja fråga varandra frågor om framtiden och vad du vill ha av förhållandet. Du lär dig också att lita på varandra och lära dig mer om varandras önskningar och behov. Du kan också börja märka varandras brister och klagar antingen eller arbetar tillsammans för att lösa dem.
 • Det är viktigt att du är både på samma sida om vad ditt förhållande betyder. Om han inte är intresserad av engagemang, men du vill definitivt diskutera det så ingen av er blir skadad.
 • Fråga 6 av 8:
  Hur kan jag datera online framgångsrikt?
  1. Bild med titeln datum en kille steg 2
  1. Inkludera saker om dig och vad du vill ha i din profil. I Bio- eller profilbeskrivningen av din datingprofil, gör du om den information du ger om dig själv. Lista fakta om dig själv, dina intressen, och dina hobbyer. Den andra ¼ kan handla om vad du letar efter. På det sättet kommer någon kille som ser din profil att ha en klar uppfattning om vem du är och vad du vill ha.
  • Till exempel kan du säga något som, "Jag är sjuksköterska så jag jobbar mycket, men jag gillar att titta på ostliknande skräckfilmer och ridning på fritiden. Jag letar efter en kille som jag kan ha roligt med."
 • 2. Använd en bra profilbild. Ta några skott från olika vinklar och ta en titt genom dem för att hitta en som ser bra ut. Välj ett snyggt foto så alla killar som stöter på din profil ser en smickrande, men realistisk bild av det du ser ut.
 • Det är helt normalt att känna sig lite besvärligt eller självmedvetet att ta och välja bilder av dig själv. Men killarna checkar ut din profil vet inte att du är nervös. De kommer bara se dig!
 • 3. Ta avgift och meddelande killar som du gillar. Vänta inte på killar för att göra det första draget eller skicka ett meddelande. Om du ser en killar online-profil som du gillar, skicka honom ett meddelande! Starta en konversation med honom och se var det går. Det kan leda till en bra utbyte som kan bli ett datum.
 • Om du använder en dating tjänst som eharmony eller tinder, när du meddelar killarna som du gillar, kommer algoritmen att föreslå liknande killar. Så det är viktigt att du är aktiv!
 • Fråga 7 av 8:
  Hur ska jag agera när jag gör en äldre man?
  1. Bild med titeln Datum en kille Steg 13
  1. Ta reda på om deras vision för ditt förhållande matchar din egen. Du behöver inte berätta för honom att du vill gifta dig eller något, men du borde fortfarande ha en klar uppfattning om vad han vill komma ut ur förhållandet. Prata med honom om vad han vill, så du kan se om det leder upp med vad du vill ha.
  • Om han inte letar efter engagemang, men du är, kanske du antingen anpassa dina förväntningar eller gå vidare till en kille som delar din vision.
  • Ärlighet och öppen kommunikation är viktig i något förhållande. Om du handlar om något, prata med honom om det.
 • 2. Försök att inte få honom att känna sig äldre än han faktiskt är. Eftersom han är äldre kommer det troligen att vara tider där han inte kommer att känna till en sång eller en referens som du gör, och vice versa. Gör inte en stor sak ut ur det eller gör det roligt med honom för att vara äldre. Han kanske inte gillar det, och det kan skada ditt förhållande.
 • Till exempel, om han hänvisar till en äldre film som du aldrig sett, säg inte något som, "Åh, det kom ut medan jag var i gymnasiet!"
 • Det betyder inte att du borde känna dig nervös för att skämta med honom om hans ålder. Försök bara hålla sakerna roliga och lätta och han uppskattar din humor.
 • 3. Var dig själv och inkludera honom i dina aktiviteter. Bara för att han är äldre betyder inte att han inte är intresserad av de saker du gillar att göra. Ändra inte din personlighet eftersom du tror att han kommer att tycka om dig mer. Istället, fortsätt göra de saker du gillar att göra och låt honom vara involverad i dem. Han kommer att älska att vara med och det kommer troligen att få honom att lära känna dig ännu mer.
 • Till exempel, om du gillar att gå träning på helgerna, be honom att gå med dig någon gång. Han kan verkligen njuta av att se en annan sida av dig.
 • Fråga 8 av 8:
  Vad vill killar verkligen i ett förhållande?
  1. Bild med titeln datum en kille steg 15
  1. Killar vill ha kärlek och stöd från sin partner. Trots att de ibland kan agera eller unemotional, har killar också emotionella behov. De vill känna sig älskade precis som du gör. De vill också ha en partner som firar sina framgångar och stöder dem när de kämpar. Var där för honom och han kommer att älska dig för det.
  • Din kille kan också ha specifika saker som han vill och behöver i ett förhållande. Försök prata med honom om det. Fråga honom vad som skulle göra honom lycklig. Du behöver inte försöka gissa - fråga bara!
 • 2. Fysiska och emotionella anslutningar är nyckeln till ett lyckligt förhållande. I motsats till vad du kanske tror, ​​vill killar ha mer än bara sex. Din kille vill känna att hans känslomässiga behov är uppfyllda också. Visst, en fysisk anslutning är en bra (och rolig) sak, men det är också viktigt att du pratar med honom om sina tankar och känslor så att du kan utveckla ett känslomässigt band som gör ditt förhållande ännu starkare.
 • 3. Han vill också kunna ha sitt eget utrymme och intressen. Låt honom ha sina egna saker som inte involverar dig, som hobbyer eller spenderar tid med sina kompisar. Du kan också ha egna oberoende intressen. Det är faktiskt bra för ditt förhållande om du båda kan lita på varandra för att få ditt eget utrymme.
 • Tips

  Om du går igenom en grov lapp i ditt förhållande kan parets terapi vara ett bra och hälsosamt sätt att arbeta genom dina problem.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande