Hur man lockar en gemini-tjej

Att vara med en Gemini är att känna till två olika människor. Hon har en dubbel natur och kan visa olika personlighetsdrag på olika tidpunkter. Men båda sidor av henne kan vara lika iögonfallande och spännande. Om du är redo för ganska tur, är en Gemini-tjej för dig.

Steg

Del 1 av 3:
Förstå hennes personlighet
  1. Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 1
1. Var redo att bli förvånad. Gemini är representerad av tvillingar, lika delar yin och yang. Det här vet du när som helst, vilken tvilling du ska få! En minut blir hon skrattande och barnslig, och nästa minut blir hon allvarlig och reserverad. Om du kan hantera båda sidor, har du en chans med den här dynamiska kvinnan.
  • Du vet aldrig vad du ska få med en Tvilling, så om du letar efter en tjej som är konsekvent och alltid omsorg för dig, skulle du vara bättre att lämna ett annat tecken, Virgo. Hon kan vara underdanig och feminin men också dominerande och maskulin. Om hon är en sann Gemini, kommer hon att ha en balans .
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 2
    2. Förstå hur kreativ och vittig hon är. Gemini kvinnor är ostoppbara när det gäller deras snabba vita och kreativitet. De kommer att skämma med dig, spelar-på-ord, och piska ut deras roman eller målning som är i verk när du minst förväntar dig det. Hon spenderar sannolikt sin fritid gör något relaterat till musik, konst eller litteratur.
  • En Gemini-tjej är den typ som kan "maträtt ut det" och ta det också. Hon kan ta ett skämt om du poke kul på hennes flirtigt, men du förväntar dig bättre att hon ska ha en skärande, kvickt anmärkning för att göra tillbaka på dig!
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 3
    3. Vet att hon kan vara lite omogen. Det finns en sida till Gemini som är väldigt ung, barnslig, flyktig och omogen. Det måste nästan vara att balansera henne nästan alltför mogna, allvarliga sidan. Men hon kan inte alltid kontrollera när det kommer ut. De "yngre tvilling" kan komma ut när hon möter dina föräldrar eller mitt i en konferens - vem vet!
  • En Gemini fördelar bra från en person som kan regera i de mer radikala sidorna av hennes disposition. En person som ger ut sin omedighet kan leda till farliga situationer, medan en person som leder ut sin mörkare, allvarlig sida kan leda till ingen kul. Det är bäst om du är balanserad själv.
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 4
    4. Förvänta dig att aldrig veta vad som händer nästa. Om du har den här tjejen, en minut kan du läsa poesi på soffan tillsammans och nästa hon lämnar dig en anteckning som säger att hon är på semester i Italien. Den här tjejen är nyfiken och letar alltid efter nästa äventyr, så när den här sidan kommer ut är det ostoppligt.
  • Denna oförutsägbarhet får vissa människor. Det är lätt att misstänka det för att hon inte älskar eller bryr sig tillräckligt, när hon verkligen bryr sig, behöver hon bara göra sin egen sak. Dessutom ser hon om du kommer att vara runt när hon kommer tillbaka.
  • Bilden med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 5
    5. Förvänta dig inte att hon ska vara i smink och tidskrifter. De flesta geminis är för smarta och för bra för att värdera enkla girly saker, som kosmetika och tidskrifter. Hon vet att hon är naturligt vacker, så varför stör? Och när det gäller tidskrifter, nej tack. Hon skulle hellre hitta Tolstoy eller Hemingway.
  • Det är inte att säga en Gemini är inte feminin - hon är. Tja, minst hälften av henne är. Hon ser bara inte punkten i dessa saker som samhället säger att tjejer skulle vilja. Och om du pratar med henne om det kommer du sannolikt att komma iväg övertygad om detsamma!
  • Del 2 av 3:
    Courting a Gemini
    1. Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 6
    1. Visa din intelligens. En Gemini-tjej vill ha någon som kan sopa henne av fötterna fysiskt och mentalt. Hon behöver veta att du kan matcha henne när det gäller någonting. Det sista hon vill ha är en partner som hon känner sig överlägsen - hon vill ha någon hon kan dela ära med.
    • När du är med henne, prata med henne om den bok du läser. Fråga henne om hon skulle vilja gå till ett museum. Nämn en artikel du läser den andra dagen om en liten känd aktuell händelse. Hon kommer att hitta dig spännande och undra vad det är hon kan lära av dig.
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 7
    2. Visa henne du kan matcha henne sexuellt. Gemini har två sexuella sidor - underdanig och dominerande. Du kommer att se henne vara coy och subtly flirtig, batting en ögonfrans här och där, och då ser du att hon är dominerande, frågar du ut och gör rörelserna. När detta händer, rulla med stansarna! Låt henne ta avgift när hon behöver ta ansvar och ta över regeringarna när hon är klar.
  • Hon behöver inte någon som bara dominerar tillräckligt eller bara underdanig nog - hon behöver någon som kan hantera och komplettera vilken sida hon för närvarande visar.
  • Bilden med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 8
    3. Låt henne chatta. Geminis är notoriskt mycket sociala varelser. När deras barnsliga sida kommer ut, kan de vara ganska chatterboxen. När hon är ute på hennes tangent eller berättar för dig varje liten detalj av boken som hon läser, luta sig tillbaka och koppla av, så att hon lyser. Titta på henne. Låt henne underhålla dig.
  • Eftersom Gemini behöver någon som kan stimulera sitt sinne, fråga hennes frågor. Posera tankar eller teorier. Prata med henne om vad du tänker eller undrar om. Du kan öppna henne och komma på en spännande åktur!
  • Bilden med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 9
    4. Fråga henne på ett intressant eller spännande datum. En Gemini älskar att bli förvånad, fascinerad och underhållen. När du börjar ditt förhållande, vill hon göra saker som inte är exakt traditionella. Be henne att göra keramik eller att gå till en ostprovning. Hon kommer bli mycket imponerad av din originalitet och uppfinningsrikedom.
  • Känn inte pressad för att hålla det hela tiden. Hon har två sidor - när du har visat henne att du kan hantera henne svårare sida (den nyfiken, äventyrliga), visa henne att du kan koppla av, i pyjamas och med en film och uttag.
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 10
    5. Var redo att lägga i något arbete. En Gemini kan vara känslomässigt otillgänglig och svår att sticka ner en minut och älska och vårda nästa. Det låter lite mentalt instabilt, men det är bara karaktären av detta tecken. Men för deras partner kan det här vara lite unnerving. Du måste arbeta i förhållandet, överleva tiderna när hon är avlägsen och är tillgänglig när hon är redo att återvända.
  • Kom ihåg: Det handlar inte om dig. Medan hon är mycket tveksam att komma in i ett förhållande, är hon inte alls otrogen eller unloving. Hälften av varför hon är svår att sticka ner är att hon vill se till att när hon är, är det helt och helt värt det.
  • Del 3 av 3:
    Göra förhållandet sist
    1. Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 11
    1. Håll henne gissning. En Gemini-tjej måste hållas på tårna. Eftersom hon är så full av överraskningar, vill hon ha en partner som kan vara förvånande också. Berätta för henne att du går ut till middag när du verkligen planerade en natt på planetarium. Ta hem en sång som du skrev för henne att du har hållit från henne. Det är små saker som att en Gemini verkligen uppskattar.
    • Håll henne gissning med din personlighet också. Om du inte är ute, be henne att gå på en vandring. Om du inte är en stor in i musik, erbjuda att gå till opera. Om hon tycker att hon inte kan sticka dig, har du henne pinned.
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 12
    2. Ge henne sitt utrymme. Det finns en mycket självständig sida till Tvillingar. Hon måste lämnas ensam ibland och ges utrymme för att hitta sitt eget äventyr. Var inte ondskan när det händer - hon glider inte bort från dig, hon gör bara sin egen sak. Och det är inget fel med det! Hon kommer tillbaka, raving om alla sina erfarenheter som hon vill dela med dig.
  • Om hennes oberoende streck stör dig, öppna ett forum för kommunikation om det. Hon kommer att älska att prata med dig, veta hur du känner och förklarar hur hon känner. Hon kommer sannolikt att uppskatta din oro och försöka behaga dig så mycket som hon kan.
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 13
    3. Kunna hantera svartsjuka. Saken om en Gemini är det en gång hon är till sist Beslutade att hon kommer att begå dig öppet, hon kan bli ganska avundsjuk. Hon har tillbringat massor av tiden som bestämmer om du är värt ett allvarligt engagemang, vilket är lite skrämmande för henne. Om hon känner att du glider bort, kanske hon inte kan hantera det bra.
  • Tänk på detta som kärleksförklaring och inte något som förvärrar. Allt det betyder är att hon bryr sig om dig och vill vara säker på att du är hennes.
  • Tänk dock på att om du målmedvetet gör henne avundsjuk, kommer hon att vara på dig och hon kommer sannolikt inte att klara det.
  • Bild med titeln lockar en Gemini-tjej Steg 14
    4. Vet när hon behöver vårda och när hon behöver äventyr. När du lär känna henne, kommer du förmodligen att kunna berätta vilken sida av henne du har att göra med. Att veta vad man kan förvänta sig och hantera hennes gungor kan hålla förhållandet att flyter hälsosamt under mycket lång tid. Hon kommer att känna sig trygg i dina armar så här.
  • Helt enkelt acceptera att dessa två dynamik av hennes personlighet är här för att stanna är den största utmaningen för någon partner av en Gemini. När du når den tiden kommer resten av förhållandet att vara smidig segling.
  • Tips

    Var alltid dig själv när du är runt en Gemini-tjej. Du kan vara rörig, nördig, sportig, etc. Men kom ihåg att hålla sig ren och välj en trevlig parfym.
  • Kanske kan du inte alltid vara den som hon alltid förväntar sig att ha eller vara runt. Du har känslor precis som hon gör. Ibland kan du också vara känslomässig, så när det här händer med dig, tala upp! Berätta för henne tydligt anledningen till att du är så upprörd, glad, etc.
  • Vet att du inte kan hålla tillbaka en Gemini-tjej när hon ska explodera, men du kan säkert lugna henne genom att säga, "Behöver du mig att vara runt dig nu?" När hon ska gråta. Om hon inte ger ett svar, håll bara handen / kramar henne ett tag och säg, "Det är bra, du kommer bara bra för att jag vet att du är. Ring mig bara när du behöver mig."Vid den här tiden kan du lämna henne ensam, om hon bokstavligen behöver dig då kommer hon att ringa dig snart. När hon är arg bara säga, "Koppla av, ibland är allt inte vad det verkar... Men lita på mig, bryr jag mig om dig. Du kan prata med mig när du har lugnat ner." Lämna henne ett tag och du kan ge henne en kopp te eller glass.
  • Kom ihåg att Gemini har svårt att öppna och dela sina känslor. Ibland även när du är extremt nära. Fråga upprepade gånger kommer också att irritera dem ännu mer och de är mindre benägna att berätta för dig. Säg något som "Kom ihåg att jag inte kommer att döma dig så gärna berätta någonting."
  • Försök aldrig att duva hål en gemini tjej eller berätta för henne vad du tycker hon är "Tänk verkligen!" Hon är ärlig och uttrycker sina sanna känslor. Det är du som inte får konceptet!
  • Var framåt, inte påträngande, oförskämd eller obehaglig, men låt henne veta vad du tycker. Det här är viktigt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande