Hur man frågar en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet

Dating i 30-talet kan vara knepigt, speciellt om du inte har varit på ett datum på ett tag. Att inte oroa sig - Dating-scenen är lätt att navigera. Om du är redo att ta nästa steg, är det några tips och förslag som hjälper dig under vägen.

Steg

Metod 1 av 9:
Var direkt och fråga personligen.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet steg 1
1. Det enklaste sättet att fråga henne är att bara fråga! Ett nytt förhållande kan vara svårt att navigera, speciellt om du inte har gjort saker officiella. Oroa dig inte - fråga henne direkt är det enklaste, mest direkta sättet att få ett tydligt svar. Låt henne bara veta hur mycket du gillar henne, och att du skulle vilja vara med henne.
 • Under Covid-19 kan du behöva fråga henne över telefonen eller över videochatt.
 • Du kanske säger något, "Jag älskar verkligen den tid vi har spenderat tillsammans. Skulle du vilja bli min flickvän?"
Metod 2 av 9:
Undvik att använda pick-up linjer.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 2
1. Du kommer inte att komma över som äkta om du använder en pick-up-linje. I stället berätta bara för henne sanningen - att du skulle vilja vara hennes partner. Autenticitet är alltid det bästa sättet att starta ett nytt förhållande!
Metod 3 av 9:
Använd moget språk.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 3
1. Hoppa över gymnasiet eller college jargong. Om du verkligen vill ha ett seriöst förhållande, kolla dig själv med ett seriöst språk. Fraser ike "låt oss sparka det" eller "låt oss chill" inte erbjuda mycket mognad, och gör inte dig väldigt seriös. Istället, prata med henne på ett uppriktigt och äkta sätt.
 • "Jag skulle älska för dig att vara min flickvän" är mycket mer mogen än något som "låt oss göra den här legiten."
Metod 4 av 9:
Pop frågan i ett brev.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 4
1. Ett skriftligt brev kan hjälpa till att ta några av kanten. Brainstorm allt du vill säga till henne och jot det i brevet. Låt henne veta exakt hur du känner, och att du vill ta saker till nästa nivå. När ditt brev är klart, lämna det direkt till henne, eller skicka det till sitt hem.
 • Du kan reflektera över några av dina tidigare relationer, eller prata om hur bekväm och glad du känner när du är runt henne.
 • Du kan skriva något som, "Jag kan aldrig hitta rätt ord att säga när jag är med dig, så jag skriver det här brevet för att berätta exakt hur jag känner."
Metod 5 av 9:
Ta henne på ett datum och fråga henne.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 5
1. Välj en plats där det är lätt att ha en konversation. Håll det flexibelt greppande lunch eller kaffe är ett bra ställe att börja. Om hon inte är ett fan av ditt ursprungliga förslag, gärna kompromissa och gå med vad hon föreslår. Spendera tid tillsammans på ett datum är en bra tid att be henne att vara din flickvän.
 • "Vill du ta kaffe i helgen?"Eller" är du gratis till lunch imorgon?"Är enkla men effektiva sätt att bjuda in henne på ett datum.
 • Planera ett datum där du kommer att kunna prata öppet och fritt. Om du tar en film tillsammans får du inte mycket tid att prata.
Metod 6 av 9:
Fråga henne över en romantisk måltid.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 6
1. Om din tjej är en foodie, kommer hon att älska det här läckra tillvägagångssättet. När du serverar maten, gör en avslappnad kommentar om hur dessa livsmedel smakar bäst i par, som hamburgare och pommes frites eller spaghetti och köttbullar. Sedan, Segue till en kommentar om hur båda du går riktigt bra tillsammans.
 • Detta är inte nödvändigtvis det smidiga tillvägagångssättet, men det är fortfarande ett roligt sätt att närma sig ämnet.
 • Du kanske säger något som, "Makaroner och ost fungerar så bra tillsammans - precis som oss!"
Metod 7 av 9:
Bjud henne till en grupphändelse.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 7
1. Gruppdatum är lite mindre nerve-wracking än solo datum. I stället för att möta henne ensam, fråga om hon skulle vilja gå till en grupputflykt, som ett sportspel, grill, karneval eller spel natt. Spendera tid i en grupp atmosfär kan ta några av trycket av. Om gruppinställningen känns för allmän, ta henne åt sidan i några minuter för att fråga henne den stora frågan.
 • Du kanske säger något som "kan vi prata ute för en sekund? Det är något jag vill fråga dig."
 • När du är med andra människor kommer det inte att finnas några besvärliga luckor i konversationen.
Metod 8 av 9:
Volontär med henne.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 8
1. Låt henne se din välgörenhets sida genom en dag med volontärarbete. Sedan Segue din samhällsservice till ett möjligt middagsdatum. Om hon accepterar, kan du fråga den stora frågan när du är ensam tillsammans.
 • Du kan bjuda henne att volontär på ett djurhem med dig, eller hjälpa till på ett lokalt soppkök eller matpanna.
 • Du kan säga något som, "Community Center håller en blodkörning i helgen. Vill du följa med mig? Vi kunde ta en kaffe efter."
Metod 9 av 9:
Håll avslappnad även om hon säger nej.
 1. Bilden med titeln Be en tjej att vara din flickvän om du är i 30-talet Steg 9
1. Avslag är en vanlig del av livet, oavsett din ålder. Det finns många anledningar att en tjej kan säga nej - hon kanske inte känner på samma sätt, eller tidpunkten kanske inte är rätt. Försök fortfarande inte ta det för personligen. Istället, håll dig cool, mogen och artig, och tacka henne för att vara på förhand om hennes känslor.

Tips

Jot ner en lista över din några av dina exes, tillsammans med någon av dina vänner som för närvarande är i relationer. Skapa ett fördelar och nackdelar med dessa namn - fokus på vad du verkligen gillade om dessa relationer, och vad du inte tyckte om. Detta kan hjälpa dig att finjustera din idealiska partner.
 • Försök att inte fokusera på det förflutna, även om du har upplevt några tuffa uppbrott. Istället fokusera på de potentiella relationerna som väntar på dig i framtiden!
 • Det kan låta kliché, men ålder är verkligen bara ett nummer. Du behöver inte datera någon som är exakt samma ålder som du!
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande