Hur man gör en rygg handspring hemma

Back Handspring är en gymnastik eller jubel ledande skicklighet som låter dig ansluta färdigheter eller övergång till mer komplicerade färdigheter. Det tar dock lite träning att behärska ryggen, och du borde ha en solid backböjning, handstand och tillbaka Walkover först så att du inte skadar dig själv. Om du försöker det hemma, bör du se till att du har en spotter och använder en mjukare yta, till exempel en stor madrass, eller till och med en matta, om du kan.

Steg

Del 1 av 2:
Förberedelser för att göra en back handspring
1. Få en spotter. Om du aldrig har försökt en rygg handspring innan, är din bästa satsning att träna i gymmet med din gymnastikbuss eller en annan professionell. Men om du känner dig trygg nog att göra tillbaka handspring hemma, bör du se till att få en spotter för att hjälpa dig när du börjar. Du kommer att upptäcka att de flesta rekommenderar att du använder en trampolin. Att ha en spotter kommer att hålla dig från att skada dig, överstoppar dina gränser och skadar ditt huvud, nacke eller baksida.
  • Helst bör din spotter också vara en med gymnast eller cheerleader, så han eller hon är bekant med vad man ska göra. Din spotter ska placera en hand på din nedre rygg medan du placerar den andra under dina lår när du vänder bakåt.
  • Stå vid din spotter med ben, fötter och knän nästan tillsammans och dina armar framför dig.
  • Först, gör ett "förtroendefall" tillbaka till dina spotters armar för att se till att han eller hon kan hantera din vikt.
  • Helst bör det finnas en mjuk matta bakom dig så att du inte skadar dig själv om du faller.
  • Först kommer din spotter göra något av arbetet för dig, vilket hjälper till att vända din kropp över genom att trycka tillbaka och låren när du vänder bakåt. Men när du är bekväm på egen hand, bör spotteren bara vara där för att du ska känna dig trygg, inte att faktiskt hjälpa dig.
  • 2. Sträcka sig bra. Du kan vara ivrig efter att komma igång på ryggen handspring, men någon erfaren gymnast eller cheerleader kommer att berätta att stretching är avgörande för din framgång och säkerhet, även om du bara gör en somersault. Det är viktigt att värma upp lite och få ditt blod som flyter innan du går in i en full-on-back handspring. Även om det är viktigt att sträcka hela din kropp, kan du fokusera på att sträcka benen, dina armar och nacken, liksom dina handleder. Här är några sträckor du kan försöka innan du gör en back handspring:
  • Sträcka din rygg genom att göra en bakböja. Då gör en motsträckning genom att curling upp i en boll på golvet och krama knäna för att rulla ut ryggen. För en extra sträcka i ryggen, stå upp och tryck på tårna.
  • Rulla huvudet medurs fem gånger och sedan moturs fem gånger, för att sträcka nacken lite. Du kan också rulla axlarna framåt och bakåt.
  • Placera en hand framför dig, som om du sa "Stopp!"Och dra försiktigt tillbaka fingrarna i den handen med din andra hand. Upprepa med den andra handen för att få en djupsträcka i dina handleder. Sedan rulla dina handleder medurs fem gånger och moturs fem gånger för att avsluta sträcka dem.
  • Sätt dig ner och rulla dina anklar medsols och moturs. Du kan även stava alfabetet med var och en av dina fötter för att få en fullsträckning.
  • Bild med titeln Gör en baksida Handspring hemma Steg 3
    3. Använd en vadderad yta. Det bästa du kan göra är att ta hem en tjock gymmatta, som ger dig lite dämpning utan att låta dig sjunka i för långt, som en madrass skulle. Om du inte har det, överväga att använda en lång soffkudde eller en madrass, samtidigt som du är försiktig så att du inte har tillräckligt med dem, kan du sluta falla tillbaka i handstandens position och då sjunker in på golvet istället för att springa upp.
  • Du kan också överväga att använda en trampolin, om du har en, att ge dig självförtroendet att använda en hårdare yta. Kom bara ihåg att du inte behöver nästan lika mycket moment att falla bakåt på en trampolin.
  • Om du försöker tillbaka Handspring utanför i din gård, välj en mjukare yta, som en gräsbevuxen yta som är lite smidig, istället för betong eller annan hårdare yta som inte kommer att ge.
  • Del 2 av 2:
    Gör en back handspring
    1. Stå med dina armar ut framför dig. Håll fötterna om HIP-avståndet och se rakt framför dig, framför tipsen på dina fingrar. Dina händer bör vara om parallell med marken när de är framför dig. Håll ryggen rakt, med en liten böjning i knäna, förbereder sig för att sänka dig själv.
    • Du kan också börja i det sanna startpositionen, med dina armar uppvuxna över huvudet, vid öronen, innan du flyttar dem ner för att vara parallella med marken innan du svänger upp dem igen.
  • 2. Få i sittande läge medan du börjar svänga dina armar över huvudet. Nu kan du böja dessa knän längre, som om du sänkte dig i en stol. Placera de knäna direkt över fötterna för att hjälpa dig att generera lite momentum. När du gör det, bör du svänga armarna över huvudet för att hjälpa till att generera momentum när du svänger bakåt.
  • Det kan vara till hjälp att träna de två första poserna så att du får logistiken nere innan du försöker hoppa direkt in på baksidan av handspringen.
  • Det är viktigt att börja med en stark grund, så du genererar tillräckligt med moment och bibehåller rätt form under hela ryggen.
  • 3. Fortsätt svänga armarna över huvudet när du trycker igenom tårna. Nu, låt dina armar svänga tills de når över huvudet medan du trycker igenom tårna för att ge dig själv den extra uppåtgående moment. Du borde luta dina armar tillbaka så långt de kommer att gå - det är inte nödvändigt att oroa sig för att landa dina armar precis nära den plats där fötterna stod, för att du måste falla tillbaka lite.
  • När du svänger armarna bör du se till att hålla dem av dina öron.
  • Se till att dra åt axeln och armmusklerna och höja huvudet tillbaka mellan dina armar.
  • 4. Fortsätt att falla bakåt. När du gör det, se till att du inte är tillbaka för mycket - det borde finnas minst 2 meter (0.6 m) mellan den plats där du börjar och den plats där du landar dina händer. Om du landar händerna för nära dina fötter, så riskerar du att skada dig själv. Arching ryggen för mycket är känd som underskridande och det kan orsaka att du spränger din rygg när du landar.
  • Dina ben bör fortsätta att köra dig bakåt och uppåt samtidigt.
  • Sträcker sig genom dina anklar medan du pekar på tårna.
  • Fortsätt att hålla huvudet mellan dina armar när du kommer närmare golvet.
  • 5. Plantera dina händer på golvet. När du är klar med att falla bakåt med en välvd tillbaka, bör du hålla armarna raka och även med huvudet så att dina armar rör golvet, istället för ditt huvud. Momentum i benen, tillsammans med din underkropp, bör bära dig över. Håll fingrarna som pekar bort och upp från ditt ansikte, med dina palmer som bor platt på marken, på vardera sidan av ditt huvud.
  • När du planterar dina händer på golvet, lägg inte allt ditt tryck i dina handleder. Använd istället kuddarna på fingrarna och dina palmer för support. Annars riskerar du att skada dina handleder.
  • Vid denna tidpunkt kan dina ben fortfarande vara ute framför dig, men din kropp kommer snart att vara nästan rak, i en handstandposition.
  • 6. Sväng benen över dina händer. Nu hittar du dig själv i det som i huvudsak är handstandpositionen för en sekund. Du bör svänga benen över huvudet så att de är rakt upp i luften, i en handstandposition, eftersom de fortsätter att svänga nedåt. Även om du inte kommer att "hålla" positionen eftersom backhändelsen är en kontinuerlig rörelse, kommer din kropp att vara i den här positionen kort när du flyttar mot att avsluta baksidan av handspringen.
  • Håll fötterna ihop eller så nära varandra som de kan vara och hålla axlarna starka för att stödja din kroppsvikt.
  • Du bör inte låsa knäna, men arbeta för att hålla benen så raka som möjligt.
  • 7. Plantera fötterna på golvet. Dina ben ska svänga över dina armar och torso och hela vägen ner till golvet. Se till att du snappar dem fast på golvet medan din överkropp är rak eftersom den börjar byta uppåt. Dina fötter bör vara om axelbredden ifrån varandra, med tårna som pekar rakt framför dig, precis i samma position som du började i. Du kommer att landa med knäna något böjda och kommer att räta ut när du avslutar flytten.
  • När fötterna driver mot golvet, bör din överkropp förbereda sig för att pop uppåt. Du kommer bokstavligen "spring" upp när fötterna slår golvet. Dina armar och överkropp ska röra sig uppåt precis som fötterna slår golvet.
  • 8. Dyka upp. När du landar, poppa din kropp upp och sväng dina armar rakt framför dig, och sedan upp över huvudet, för att slå på efterbehandlingen med dina armar upp över huvudet och dina fötter rör med ryggen rakt. Även om din första tillbaka handspring kanske inte är exakt vad du hoppades på, med övning, kommer du att kunna utföra det så bra som du kan.
  • 9. Fortsätt öva. Det tar mycket träning att få tillbaka handspelet. När du är bekväm nog gör tillbaka handspring utan spotter, kan du träna hemma på egen hand, med en bekväm yta. Du kan arbeta med att få timing ner, så du kan nå dina armar över huvudet och falla bakåt utan tillräckligt med moment till "Spring" framåt för att utföra flytten. Syfte att göra ett dussin tillbaka handsprings om dagen och du kommer att kunna behärska tekniken.
  • Ett vanligt problem med rygghändelsen faller bakåt till ena sidan. Se till att dina fötter och armar är parallella så att du inte faller åt vänster eller höger och hamnar med en ojämn ryggande handspring.
  • Kom ihåg att böja din rygg, men inte för mycket. Ett annat vanligt problem med Back Handspring är att du kommer att bära din rygg så mycket att du slutar att slutföra nästan där du började, skapar ett drag som ser ut som en bakre flip och riskerar skada.
  • Du kan också ha problem med att generera tillräckligt med moment att göra en rygg handspring på egen hand. Om så är fallet kanske du vill träna med en Round-off backhandspring Så du har tillräckligt med fart för att springa uppåt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Håll huvudet rakt så länge du kan. Om det inte kan orsaka att du understryker av misstag.
  • Se till att din spotter vet vad de gör, så att du inte blir skadad eller hamnar på baksidan av handspringen.
  • Försök att öva på gräs eller vadderade golv (som på en gymnastikstudio) för att kudde ett potentiellt fall.
  • Försök att gå upp och tillbaka så att du inte kommer att krascha ner på dina händer.
  • Du bör först försöka göra det på en trampolin eller ett fjädergolv innan du lär dig det på marken.
  • Håll dina armar rakt medan du landar på dem.
  • Du bör försöka lära dig att göra en brospark över, men du behöver inte veta hur man gör det.
  • Ha en spotter som kan hålla dig upp från fötterna utan problem tills du kan få hållningen rätt.
  • Se till att du kan hoppa tillbaka på händerna utan att bli rädd och drar dem bort.
  • Håll din kropp tätt.
  • Se till att du inte svänger huvudet eller du kommer att skada din nacke och din rygg.
  • Sträck alltid före och efter att öka din flexibilitet och tomt skada.
  • Håll hydratiserad medan du gör någon gymnastik.
  • Du borde veta din backbend och backsparken innan du försöker detta.
  • Öva handstand humle för att få känslan av att blockera.
  • Öva tillbaka limber. Det kommer att hjälpa till att mimma tillbaka handsken.
  • Om du faller höger tillbaka upp! Elasticitet!
  • Varningar

    Du kan allvarligt skada dig själv genom att göra det om du inte vill göra det eller om du är rädd.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande