Hur man är en bekväm introvert i en extroverted värld

Baserat på hur världen arbetar för närvarande är många människor av den uppfattningen att det är extroverted är en av de bästa egenskaperna som en person kan ha. Detta felaktigt tänkande rabatterar dock den inneboende makten i inåtvända människor. Även om du kanske inte är energiserad av social interaktion, har en introvert fortfarande mycket att erbjuda världen. Lär dig hur du är bekvämare att vara inåtriktad i dagens extroverted samhälle.

Steg

Del 1 av 3:
Spelar till dina styrkor
  1. Bild med titeln Innovate Steg 2
1. Förstå vad introversion betyder. Termen introvers först för att beskriva individer som befinner sig fördröjt av energi efter att ha interagerat med människor under längre perioder. Medan vissa kan hitta att hänga med en grupp medarbetare över lunch en paus, för introvert, är det här långt mer arbete än den faktiska arbetsdagen. .
  • Många människor förvirrar att vara en introvert för att vara blyg och de är inte samma sak. Shyness är ett beteende som ofta är bundet till överväldigande ångest i sociala inställningar och många barn utgrow detta stadium. Introverts kanske inte känner sig mycket ångest om dessa situationer - de trivs helt enkelt på de sociala interaktionerna.
  • Att vara introvert är inte en dålig sak eller är det mindre tilltalande som en extrovert. Det är helt enkelt en annan personlighetstyp med både styrkor och svagheter.
  • Bild med titeln Survive High School Steg 16
    2. Välj en karriär som stöder dina naturliga gåvor. Introverts tenderar att gilla att göra noggrant undersöka beslut och har en stark uppmärksamhet för detaljer. De gillar också att samla så mycket information som möjligt om ett givet ämne, vilket gör dem bra lyssnare. Men de fungerar ofta bäst på egen hand.
  • Exempel på jobb som en introvert kan njuta av och trivas i skulle inkludera forskningsbaserade roller, skrivande, designjobb som använder mycket teknik utan mycket interaktion med andra, och produkttestpositioner där de kan felsöka och problemlösning.
  • De tenderar också att vilja fokusera sina talanger på ett ämne för att bli en "expert" så att hitta sin nisch kan hjälpa dem att vara lyckliga i den karriär de väljer. Du kan också upptäcka att när de får friheten att tala som expert, är de mer öppna för att prata med stora grupper och delta mer.
  • Bild med titeln Tvist En försäkring Total förlust på en bil Steg 8
    3. Buga ut av lagprojekt som kan störa din produktivitet. Medan det förmodligen kommer att vara personalmöten måste du delta, saker som lagbyggnadsövningar kanske inte känner av värdet till dig.
  • För de tider du behövs på ett lag på jobbet, prata med lagledaren om hur du kan använda dina styrkor för att bidra till gruppen. Många introverts gillar att vara väl förberedda för möten så kanske du kan frivilligt arbeta på en PowerPoint för nästa möte medan andra fokuserar på att arbeta tillsammans. Du bidrar och samtidigt gör jobbet ensam.
  • Det kan också vara till hjälp att bryta ner det större projektet i mindre uppgifter som varje medlem kan hantera på egen hand istället för att känna att allting behöver göras tillsammans. Återigen arbetar du med laget, bara inte vid samma bord samtidigt.
  • Bild med titeln Känn bra om dig själv Steg 30
    4. Tro på dig själv. Gör en lista över alla dina bästa egenskaper. Referera det ofta. Du har många styrkor och att vara uppmärksam på dem hjälper dig att påminna dig om att använda dem. Det kan också bidra till att utveckla positivt självtal för att vara lugnt i händelse av att du befinner dig överväldigad.
  • Att hålla dina bästa tillgångar i framkanten hjälper också med dem runt dig. Det faktum att du inte alltid alltid är på varje möte kanske inte spelar någon roll om laget vet att du är go-to guy eller tjej för fantastiska rapporter och få dem att se bra ut.
  • Vet att inte alla introvert är exakt densamma och många gånger kanske du inte ens vara 100% en introvert. Ta en titt på dina bästa egenskaper och spela upp dem om de "passar" till vad en introvert ska se ut.
  • Bild med titeln Skriv ett bidragsförslag Steg 22
    5. Lär dig dina gränser. Men sträcker du din komfortzon då och då. Att vara ett bekvämt introvert innebär att du erkänner dina begränsningar och planerar framåt för dem. Var inte rädd för att låta din familj, vänner, handledare eller medarbetare veta vad dina gränser är. Dessa människor kan hjälpa dig att anpassa sig till stressiga situationer.
  • Till exempel kan du be om regelbunden kommunikation görs via e-post eftersom telefonsamtal är ofta svåra att delta i. Detta kommer att hjälpa dem att skapa ett bättre arbetsförhållande för er båda.
  • Du kan bli förvånad över att 33-50% av människor anses vara introverts. Dina ovanliga förfrågningar är förmodligen inte så ovanliga.
  • Även om de runt du är villiga att tillgodose några av dina introverta vanor, är det fortfarande en bra idé att utmana dig själv då och då. Oavsett vad, som interagerar med andra är en stor och mycket givande del av livet. Så, medan du inte vill driva dig för att bli extroverted, vill du inte isolera dig från att ha meningsfulla anslutningar
  • Del 2 av 3:
    Fastställa dina egna sociala regler
    1. Bild med titeln vara en smart student steg 13
    1. Känn dig fri att sprida ut parter och sammankomster över ditt schema. Känn inte pressad att schemalägga för många sociala aktiviteter, vilket kan låta dig känna dig överväldigad eller dränerad. Vi gör inte alla "slappna av" på samma sätt. Du kanske inte kan ta en social lunch med kollegor på samma sätt som de gör. Om sociala inställningar är tröttsamma för dig, ta ensam lunch så att du kan ladda om ett eftermiddagsmöte eller ett gruppprojekt.
    • I stället för att alltid bara säga nej till välmenande medarbetare som bjuder in dig till lunch, schemalägga en bättre tid för att komma ihop en-mot-en för att göra dessa anslutningar. Undvik också att säga ja att bjuda in och sedan inte dyka upp, det är bättre att hymnt minska i första hand.
  • Bild med titeln berätta om en kille är intresserad av dig Steg 14
    2. Lämna tidigt, om du vill. Att göra en punkt att delta i vilket fall som helst är ett steg utanför din komfortzon. Ge dig själv Kudos för att gå med och använd självmedvetenhet att känna till dina gränser och bestämma när du är klar vid evenemanget.
  • Utöver att lämna tidigt kan du känna dig mer lugn genom att anlända sent för att få se specifika tider på evenemanget som ett bröllop utan att behöva investera i evenemanget som helhet. Du vill dela med dig i speciella evenemang utan att vara eländig.
  • Se till att stora händelser som ett bröllop eller begravning, även på kort tid är du där, att du checkar in med de viktigaste gästerna så de vet att du var där. Spendera 15 minuter vid bröllopsmottagningen för att gratulera det nya paret går långt för att ansluta till dem som vänner utan att tömma hela din energi.
  • Bild med titeln Boost din energinivå på eftermiddagen Steg 6
    3. Syfte för mindre, intima sammankomster i motsats till stora, trånga händelser.Tyvärr kan många människor antar att du bara inte gillar människor alls, och det är förmodligen långt ifrån sant. Introverts tenderar att trivas på sanna förbindelser med ett litet antal personer. Skapa tid att interagera med personer i en miljö som du känner till.
  • När du är inbjudna till en stor händelse som du tror kommer bara att vara för mycket, kan du låta personen veta att evenemanget skulle vara för mycket och sedan erbjuda ett alternativ i en mer intim miljö.
  • Del 3 av 3:
    Reenergizing från ensamhet
    1. Bilden med titeln gör dig själv bättre (när du
    1. Känn dig inte skyldig att kräva ensam tid. Du behöver den här gången för att ladda och den begäran är giltig. För det mesta kommer de nära dig att förstå detta behov. Det finns ingen anledning att känna sig skyldig att ta en paus från social interaktion, oavsett det som bryts betyder för dig.
  • Bild med titeln Njut av progressiv rocksteg 7
    2. Använd ensam tid för att avslöja dina sanna lustar. Hitta aktiviteter som aktiverar dig och planerar tid för att njuta av dem. Återfå den energi du förlorade med sociala situationer som inte var idealiska kommer att se annorlunda ut för varje person. Lär dig vad som hjälper dig att återställa och föryngra och hålla ett "verktyg" kit redo när du behöver en paus.
  • Det kan vara användbart att hitta enkla sätt att återfokusera när du är på jobbet och kan ta några ögonblick ensamma. Använd din lunchpaus för att sitta i bilen och lyssna på en bok på tejp istället för att försöka navigera det trånga lunchrummet, till exempel.
  • Bild med titeln Build Self Worth Steg 13
    3. Tillbringa tid i naturen. En förändring i landskapet kan medföra fokus som du inte hittar i folkmassor. Många introverts tycker att de tycker om att spendera tid utomhus. Det är inte bara bra för mental hälsa, men går utanför kan öka kreativiteten och fokusera och ge en unik källa till helande.
  • Inkorporera solo naturen bryts in i din dag för små stunder av fred och reflektion.
  • Varningar

    Stäng inte bara av dig från världen. Det är en skillnad mellan att vara en introvert och vara helt isolerad - det är en noggrann balans.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande