Hur man kommer ut ur sitt skal

Några av oss är naturligt blyg, medan andra är naturligt utåtriktade. De flesta människor faller någonstans mellan "introvert" och "extrovert."Oavsett vad din personlighets naturliga tendens är, det kan vara lätt att tillåta saker som social ångest och brist på självförtroende att hålla dig avskuren från folket runt dig. Lyckligtvis kan du lära dig att omskola din hjärna och bryta ut ur det skalet!

Steg

Del 1 av 4:
Tänkande positivt
  1. Bilden med titeln kommer ut ur en
1. Lär dig skillnaden mellan introversion och blyghet. Det finns en skillnad mellan att vara introvert och vara så blyg att du inte kan prata med en person på en fest. Introversion är ett personlighetsdrag: det är det som gör dig lycklig och bekväm. Blyghet, å andra sidan, kommer från rädsla eller ångest om att interagera med andra. Att lära sig att berätta om du är en introvert eller bara blyg kan hjälpa dig att bryta ut ur ditt skal.
  • Introverts tenderar att njuta av ensamhet. De känner sig "laddade" genom att vara ensam. De tycker om att hänga med människor, men de brukar föredra att göra det i små grupper och ha tysta sammankomster snarare än stora partier. Om du känner dig lycklig och bekväm på egen hand, som att det möter ett behov, kan du vara introverad.
  • Blyghet kan orsaka ångest över att interagera med andra. Till skillnad från introverts, som tycker om att vara ensam, människor som är blyga ofta önskar de kunde interagera mer med andra men känner sig rädda för att göra det.
  • Forskning har visat att blyghet och introvert har en mycket låg korrelation - med andra ord, att vara blyg betyder inte att du är inåtriktad, och att vara inåtvänd betyder inte att du "hatar människor."
  • Du kan ta en Shyness Quiz online från Wellesley College för att bestämma hur blyg du är. Ett betyg på över 49 indikerar att du är väldigt blyg, mellan 34-49 som du är snäll och under 34 som du inte är väldigt blyg.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    2. Sväng självmedvetenhet till självmedvetenhet. Det är svårt att komma ut ur ditt skal när du känner att andra granskar allt om dig. Men vetenskapen visar att vi är våra egna värsta kritiker - för det mesta, andra märker inte ens de faux pas vi kanske tror är katastrofala. Lär dig att undersöka dina handlingar från en plats för acceptans och förståelse snarare än kritik.
  • Självmedvetenhet kommer från en plats för pinsamhet och skam. Vi oroar oss för att andra dömer oss så hårt som vi dömer oss för våra misstag och glidningar.
  • Till exempel kan en självmedveten tanke vara, "Jag kan inte tro att jag bara sagt det. Jag låter som en komplett idiot." Denna tanke bedömer dig och erbjuder inte någon hjälp för framtiden.
  • En självmedveten tanke kan vara, "Whoops, jag blankade helt på den personens namn! Jag måste räkna ut några strategier för att komma ihåg andras namn bättre."Denna tanke erkänner att du flubbade något, men gör det inte i slutet av världen. Det erkänner också att du kan lära dig att göra saker annorlunda i framtiden.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    3. Kom ihåg att ingen tittar på dig så nära som du är. Människor som har problem med att komma ut ur sina skal plågas ofta av tanken att de människor runt dem tittar på deras alla drag och väntar på att de misslyckas. När du är i en social situation, spenderar du all din tid som granskar varje enskild handling av varje enskild person i rummet? Naturligtvis inte - du är upptagen med att fokusera på de saker som är viktiga för dig. Och gissa vad? De flesta är på samma sätt.
  • "Personalisering" är en vanlig kognitiv förvrängning, eller ohjälpligt sätt att tänka på att din hjärna har gjort en vana. Anpassning skyller dig för saker som verkligen inte är ditt ansvar. Det kan få dig att ta allt personligen, även när det inte har något att göra med dig.
  • Lär dig att utmana personalisering genom att påminna dig om att det inte är allting om dig. Den kollegan som inte återvände din vänliga våg är förmodligen inte arg på dig - hon kanske inte har sett dig, eller hon kan ha en hård dag, eller hon kan vara orolig för saker som du inte ens är medveten om. Kom ihåg att varje person har ett riktt interna liv av tankar, känslor, behov och önskningar kan hjälpa till att påminna dig om att de flesta är för upptagna att spendera sin tid granska dig.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    4. Utmana självkritiska tankar. Du kan vara rädd för att komma ut ur ditt skal, eftersom du ständigt påminner om alla de saker du gjorde för att skruva upp en social situation. Du kan gå bort tänkande, "Jag var alldeles för tyst," "Den enda kommentar jag gjorde var helt idiotisk," eller "Jag tror att jag förolämpade så och så..." Ja, vi gör alla sociala faux pas, men vi lyckas också också socialt. I stället för att besatta sig över de värsta sakerna du kanske eller kanske inte har gjort, fokusera på positiva. Påminn dig om att du kunde få folk att skratta, att de såg verkligen gärna att se dig, eller att du gjorde en bra punkt om någonting.
  • "Filtrering" är en annan vanlig kognitiv förvrängning. Det händer när du bara fokuserar på vad som gick fel och ignorerar allt som gick rätt. Detta är en naturlig mänsklig tendens.
  • Slå tillbaka mot filtrering genom att vara mer uppmärksam på dina erfarenheter och aktivt erkänna vad som går rätt. Du kan hålla lite anteckningsbok med dig och skriv ner när något positivt händer, oavsett hur mindre det kan tyckas för dig. Du kan till och med hålla ett Twitter eller Instagram-konto för att spela in dessa små stunder.
  • När du befinner dig själv tänker tankar som fokuserar på det negativa, dra ut din lista med positiva saker och påminna dig om att du gör gott om saker bra. Och vad du inte är bra just nu kan du lära dig!
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    5. Hitta det som gör dig unik. Om du vill komma ut ur ditt skal, måste du utveckla ditt självförtroende och vara nöjd med vem du är. Om du är nöjd med vem du är, så blir du mer sannolikt att dela med dig av vem du är med andra människor. Tänk på de saker som gör dig till en speciell person: Din quirky humor, dina erfarenheter från resor, den intelligens du har fått från att läsa så mycket. Var stolt över de saker som gör dig du och påminna dig om att du do har egenskaper som är värda att dela nästa gång du går ut i världen.
  • Gör en lista över alla saker som gör dig stolt över dig själv på något sätt.
  • Ingenting är för "mindre" för den här listan! Vi gör ofta en vana att minimera våra egna talanger och prestationer (en annan kognitiv distorsion), förutsatt att vad vi vet inte är så coolt som vad alla andra vet. Men inte alla vet hur man spelar ukulele eller gör perfekt äggröra eller hitta de bästa shoppingerna. Vad du än kan göra, var du stolt över det.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    6
    Visualisera Framgång. Innan du går in i en social situation, bildar du dig själv i ett rum stolt och högt, att ha människor är verkligen glada att se dig och få dem att svara positivt till en social interaktion med dig. Du behöver inte bilda dig själv som centrum för uppmärksamhet (det är förmodligen det sista du vill ha!), men du bör bilda det resultat du vill ha. Det hjälper dig att arbeta för att uppnå det.
  • Det finns två typer av visualisering, och du måste använda båda för de bästa resultaten. Med "Resultat visualisering", föreställ dig dig själv att uppnå ditt mål. Stäng dina ögon och bild hur din nästa sociala interaktion blir kul och roligt. Bild ditt kroppsspråk, ord och rörelser, liksom de positiva reaktionerna hos andra människor. Föreställ dig att de ler på dig, skrattar åt dina skämt och är verkligen glad att hänga med dig.
  • Med "processvisualisering" måste du föreställa dig de steg du behöver ta för att uppnå ditt mål. Till exempel, för att komma till det enkla, avslappnade sociala interaktionen, vad gjorde den hypotetiska framtiden - du gör det? Förbered några "Small-Talk" -ämnen? Pumpa dig själv med några positiva bekräftelser på förhand? Vilka åtgärder kommer att öka din sannolikhet för framgång?
  • Visualisering är väsentligen mental "repetition."Det låter dig" träna "en situation innan du går igenom det. Du kan också identifiera potentiella snags och komma med sätt att slå dem.
  • Visualisering kan hjälpa dig att uppnå dina mål eftersom det faktiskt kan lura din hjärna till att tro att du har redan varit framgångsrik på dem.
  • Del 2 av 4:
    Ökar ditt självförtroende
    1. Bilden med titeln kommer ut ur en
    1. Master något. Ett annat sätt att bygga ditt självförtroende och att bli mer pumpat för att prata med andra människor är att lära sig något nytt. Detta kan vara allt från konståkning till kreativt skrivande till italiensk matlagning. Du behöver inte vara det bästa i världen på det - vad är viktigt är att du arbetar på det och erkänner dina framgångar. Mastering saker kommer inte bara att öka ditt självförtroende, det kommer också att ge dig mer att prata om med andra och kan hjälpa dig att göra några vänner längs vägen också.
    • Om du redan är bra på något, fantastiskt. Lägg till den i din lista med saker som gör dig unik. Och var inte rädd för att försöka något annat ändå.
    • Att lära sig nya färdigheter hjälper också till att hålla din hjärna skarp. När din hjärna ständigt utmanas med ny information och uppgifter, måste det bli mer flexibelt och anpassningsbart - och det är utmärkt för att hjälpa dig att bryta ut ur ditt skal.
    • Prova en klass! Oavsett om det är yoga för nybörjare eller italiensk matlagning 101, kan klasserna vara ett bra sätt att ansluta till andra som också lär sig något nytt för dem. Du kommer att kunna se att alla gör misstag längs vägen till behärskning, och du kan till och med binda med människor över din nyfunna passion.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    2. Skjut dig själv förbi din komfortzon. Att bo i ditt skal kan vara bekväm. Du vet vad du är bra på, och du behöver aldrig göra någonting som skrämmer dig eller gör dig obekväma. Saken är att bo i din komfortzon dödar kreativitet och prospektering. Att göra saker du aldrig har gjort innan hjälper dig att komma ut ur ditt skal.
  • Att driva dig förbi din komfortzon betyder att du erkänner att rädsla och osäkerhet finns, och att det är okej att känna de sakerna. Du kan bara inte låta dessa känslor hålla dig från att utforska världen. Om du övar att ta risker även när du är lite rädd, hittar du det är mycket lättare att fortsätta ta dem.
  • Psykologer har upptäckt att du faktiskt behöver lite ångest för att göra dig mer kreativ. Människor arbetar hårdare när de känner sig lite osäkra på situationen, vilket leder till bättre prestanda också.
  • Å andra sidan vill du inte försöka för mycket för tidigt. För mycket ångest, och din hjärna kommer helt enkelt att stänga av. Så tryck dig lite lite i taget, men var tålmodig med dig själv.
  • Det betyder inte att du måste gå på fallskärmshoppning om du är rädd för att vara på en andra våningen balkong. Men om det försöker salsa dans, går vandra, eller göra din egen sushi, lova dig själv att du börjar göra saker utanför din komfortzon.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    3. Ställ dig själv några "lätta" mål. Ett sätt att ställa upp dig själv för ett socialt bakslag är att förvänta sig perfektion omedelbart. I stället, öka ditt förtroende genom att ställa dig några mål som verkar utmanande men genomförbara. När dina konfidensnivåer ökar kan du ställa dig hårdare mål.
  • Försök att prata med bara en person vid en samling. Det kan vara överväldigande att gå in i en situation förutsatt att du måste "arbeta i rummet" och interagera med alla, speciellt om du just har börjat jobba med att komma ut ur ditt skal. Istället planera att prata med bara en person. Det är helt och hållet! Och när du har gjort det kan du lägga till den i din mentala "framgångshylla."
  • Leta efter andra människor som kan vara blyg. Du är inte den enda personen i världen som har problem med att komma ut ur ditt skal! Nästa gång du är på en samling, leta efter någon annan som ser obekväm eller står i ett hörn. Gå över och presentera dig själv. Det kan vara att du är den inspiration de behöver komma ut ur deras Skal lite också.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    4. Omfamna möjligheten till misstag. Inte varje interaktion kommer att gå som du hoppas. Inte alla kommer att svara bra på dina tillvägagångssätt. Ibland säger du något som inte går bra. Det är okej! Acceptera möjligheten till osäkerhet och olika resultat än du hade planerat för kommer att hjälpa dig att hålla dig öppen för att ansluta med andra.
  • Omarbetning av bakslag eller utmaningar som lärandeupplevelser kan också hjälpa dig att hålla dem (eller själv) som ett "misslyckande."När vi felaktigt tänker på oss som misslyckanden, är vi unmotiverade att fortsätta försöka, för vad är meningen? Istället, leta efter vad du kan lära av varje situation, även de som var obekväma eller inte gick det sätt du hade hoppats.
  • Du kan till exempel försöka introducera dig själv till någon på en fest, men han är inte intresserad av att prata med dig och vänder sig bort. Det suger, men gissa vad? Det är inte ett misslyckande - det är inte riktigt ett misstag, antingen, eftersom du hade styrkan och modet att sätta dig där ute. Du kanske också kan lära dig några saker från upplevelsen, till exempel att observera tecken på att någon inte är intresserad av att ha en konversation i det ögonblicket och inse att det sätt som andra människor inte är ditt fel.
  • När du känner dig generad av något, påminna dig om att alla gör misstag. Kanske har du frågat någon hur hans flickvän gör när alla andra visste att hon dumpade honom sedan. Kanske har du funnit dig själv att prata för mycket om din barndomsobsession med illrar. Allt som är okej - vi har allt gjort det. Det viktiga är att du blir knackad, men du står upp igen. Låt inte ett socialt misstag hålla dig från att försöka i framtiden.
  • Del 3 av 4:
    Sätta dig där ute
    1. Bilden med titeln kommer ut ur en
    1. Placera dig själv som möjligt. Del av att komma ut ur ditt skal gör att folk vill prata med du. Du kan bli förvånad över att folk kanske tror att du är fast och oförskämd, för att du är så blyg att du inte ens kan tänka på att ge människor positivt bekräftelse. Detta kan förändras idag. Nästa gång någon kommer upp till dig eller börjar prata med dig, ge den personen ett stort leende, stå med din hållning rakt och dina armar på dina sidor och fråga entusiastiskt den personen hur han eller hon gör. Det krävs att man börjar se vänlig när du är van vid att återvända till ditt skal, men du kan få det att fungera.
    • Om du är blyg kan du vara van vid att hänga över en bok eller din mobiltelefon, men det kan få folk att tro att du är upptagen att prata med dem.
    • Du kan vara tillgänglig och se förlovad även om du är blyg. Även om du inte säger mycket, nickar, gör ögonkontakt, ler i rätt tid, och i allmänhet ser ut som om du njuter av dig själv är alla tecken på att vara en "aktiv lyssnare."Aktivt lyssnande hjälper människor att känna att du är intresserad och involverad i konversationen. Om du bara hänger tillbaka och stirrar på golvet, kan folk glömma att du är där.
    • Försök att upprepa några viktiga idéer från en konversation som grund för ditt eget bidrag. Detta visar inte bara att du lyssnar, det hjälper andra att känna sig erkända. Till exempel, om du har lyssnat på någon prata om sin resa till Indien, kan du säga något som "det låter fantastiskt! Jag har aldrig varit i Indien, men jag gick till Indiana en gång."
    • Om du pratar om dig själv verkar för hårt för tillfället, det här kan vara en taktik du kan använda tills du är bekväm att dela dig lite mer.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    2. Fråga folk öppna frågor. När du har en konversation med människor är ett bra standardläge att fråga dem några enkla frågor, oavsett om det handlar om sig, deras planer eller vad det än är att de pratar om. Att ställa frågor är också en lägre tryckform av social interaktion eftersom du inte kommer att prata om dig själv så mycket, men kommer att visa intresse och kommer att flytta samtalet framåt. Du behöver inte fråga personen en miljon frågor eller låta som en detektiv och göra honom eller henne obekväma - fråga bara en vänlig fråga när det finns en fördröjning i konversationen.
  • Självklart är det svårare för blygsamma att bara öppna och börja prata om sig själva. Det här är ett bra sätt att börja.
  • Öppna frågor uppmanar den andra personen att dela med sig av sig själva, istället för ett "ja" eller "nej" svar.
  • Några exempel på öppna frågor inkluderar "var hittade du den fantastiska t-shirten?"Eller" Vad är din favoritbok och varför?"Eller" var är det bästa stället att få kaffe runt här?"
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    3. Börja dela saker om dig själv. När du blir mer bekväm med de människor du pratar med, eller ens med dina vänner, kan du långsamt börja öppna. Du borde inte dela dina djupaste, mörkaste hemligheter först, självklart, men du kan långsamt avslöja saker lite efter lite. Ta trycket av. Berätta en rolig historia om en av dina lärare. Visa människor en söt bild av muffins, din husdjur kanin. Om någon pratar om sin resa till Vegas, prata om den obekväma familjen resa du en gång tog där. Baby steg är nyckeln.
  • Du kan till och med börja dela lite genom att säga, "Jag också," eller "Jag vet exakt vad du menar. En gång jag..." När människor relaterar sina erfarenheter.
  • Även dela dumma anekdoter eller små detaljer kan få dig redo att komma ut ur ditt skal mer. När människor ger dig positiv bekräftelse för vad du säger, kommer du att bli mer benägna att fortsätta att öppna.
  • Du behöver inte vara den första personen som delar något lite person. Vänta på några andra människor att öppna först.
  • Även om du pratar om dig själv är uppenbarligen oförskämd, det kan också ses som oförskämd att vara helt stängd. Om en person delar mycket med dig, och allt du säger är "Uh-va..." Då kan personen bli skadad att du inte är bekväm med att dela något själv. Även en "jag också!"Hjälper andra att känna sig mer involverade i dig.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    4
    Master Small Talk. Det finns inget litet om små samtal. Många bra vänskap och relationer har börjat efter en konversation om vädret eller det lokala sportlaget. Vissa säger, "Jag gör inte liten prat" Eftersom de tycker att det är ytligt och slöseri med tid, men att kunna göra lågtrycks enkel konversation med nya människor är ett byggstenar för att lära känna dem på en djupare nivå. Små samtal ger faktiskt människor chansen att umgås genom att använda ämnen som inte är för personliga. När människor först möter varandra bestämmer de sig för att dela med sig av sig som de skulle överväga "säker" information. Small Talk ger mycket möjlighet att dela säker information samtidigt som små steg framåt för att upprätta förtroende. För att göra små prat måste du bara veta hur man gör en person bekväm, artigt ställa frågor, dela något om dig själv och för att hålla ett stadigt konversationsflöde.
  • Använd nya människors namn i konversation. Detta kommer att få dem att känna att de är viktiga för dig.
  • Använd cues för att starta en konversation. Om personen har på sig en 49ers hatt, kan du fråga om det är hans favoritsporter, eller hur han blev fan.
  • Du kan göra ett enkelt uttalande följt av en fråga. Till exempel kan du säga, "Man, regnet höll mig hela helgen. Jag var tvungen att hjälpa min mamma ut med en massa sysslor. Och du då? Gjorde du något mer spännande?"
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    5. Arbeta med att läsa människor. Att läsa människor är en social skicklighet som kan hjälpa dig att göra bättre konversation och att komma ut ur ditt skal. Att ha en känsla av om en person är upphetsad och redo att prata eller distraheras eller i dåligt humör kan hjälpa dig att räkna ut vad du ska prata om - eller huruvida du borde prata med personen alls.
  • Förstå gruppdynamik är ett måste också - gruppen människor har ett ton inuti skämt och har svårare att acceptera utomstående, eller är folket upp för någonting? Detta kan hjälpa dig att räkna ut hur mycket att sätta dig där ute.
  • Om någon ler och går långsamt som hon har ingen plats att gå, då ja, hon skulle hellre prata med dig än någon som svettar kulor, rasande rullar genom sina textmeddelanden, eller går en mile en minut.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    6. Fokusera i ögonblicket. När du pratar med människor, fokuserar på vad som händer: konversationens natur, uttrycket på personens ansikte, vad alla i konversationen bidrar, och så vidare. Fret inte om vad du sa för fem minuter sedan eller om vad du säger om fem minuter när du har en chans att gå in med en kommentar. Kom ihåg delen om att släppa ditt självmedvetande? Tja, det gäller inte bara dina dagliga tankar, utan speciellt för din tankegång under en konversation.
  • Om du är upptagen med att oroa dig för allt du har sagt eller kommer att säga, så blir du mindre benägna att uppmärksamma eller göra ett meningsfullt bidrag till konversationen. Om du är distraherad eller nervös, kommer andra människor att kunna berätta.
  • Om du märker att du blir riktigt distraherad eller orolig för konversationen medan du har det, räknar du sedan in och ut andas åt dig själv tills du har räknat till 10 eller 20 (utan att förlora tråden av konversationen, förstås!). Detta borde göra dig mer medveten om ögonblicket och mindre besatt över de andra detaljerna.
  • Del 4 av 4:
    Gör det pinne
    1. Bilden med titeln kommer ut ur en
    1. Börja säga "ja" och sluta med ursäkterna. Om du vill göra en vana att komma ut ur ditt skal, så är det inte bara om att behärska ditt sociala spel i ögonblicket. Det handlar om att göra en vana att hänga med människor, delta i nya evenemang och hålla ditt sociala liv aktiva. Du kan säga nej till saker för att du är rädd för sociala situationer, vill inte känna dig besvärlig om du inte vet tillräckligt med människor vid evenemanget, eller för att du bara hellre hänger ut själv än med andra människor. Tja, ursäkta slutar idag.
    • Nästa gång någon frågar dig att göra något, fråga dig själv om du bara säger ingen av rädsla eller latskap, och inte för en legitim anledning. Om det är rädsla att hålla dig in, säg "nej" till rädslan och gå ut!
    • Du behöver inte säga ja att gå till "bugälare" klubben av den slumpmässiga tjejen i ditt homeroom eller till absolut allt du är ombedd att göra. Bara göra ett mål att säga ja oftare. Det kan du göra.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    2. Utvidga fler inbjudningar. Del av att komma ut ur ditt skal accepterar inte bara att göra vad andra vill göra, men att börja planera dina egna saker också. Om du vill vara känd som en mer social person, och en som är villig att sätta sig själv där ute, bör du vara den som tar initiativet en del av tiden. Även om du bara inbjuder människor över för att beställa pizza och titta på Skandal, eller fråga en vän från klassen för att ta en kopp kaffe, kommer du att bli känd som en person som har saker pågår.
  • Visst, det "ole rädsla för avslag kan krypa upp igen. Människor kan säga nej, men det kommer att bero på att de är upptagna, mest sannolikt.
  • Plus, om du bjuder folk till saker, så kommer de mer benägna att bjuda in dig att göra saker.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    3. Vet att du inte kan ändra helt och hållet. Om du är en otroligt blyg, introverad person, då är det osannolikt att du blir en stor chatterbox efter en månad. Introverta människor kan inte riktigt bli sanna extrovert, särskilt över natten, men de kan säkert modifiera sitt beteende och attityd. Dessutom behöver du inte vara en komplett extrovert eller vara den mest utåtgående personen i rummet för att komma ut ur ditt skal och betona dina bästa egenskaper.
  • Det är, var inte frustrerad om du inte kan få dig att börja dansa på bord och charmiga alla i sikte. Du kanske inte vill ha det ändå.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    4. Kom ihåg att ladda batterierna. Om du är den typ som är en bestämd introvert, behöver du tid för att ladda batterierna efter en social interaktion eller bara för att. Klassiska extroverts får sin energi från andra människor, medan introverts faktiskt blir tömda från att vara runt andra människor. Och om batteriet blir tömt, måste du tanka genom att ge dig några timmar att vara ensam.
  • Även om du kan ställas på att göra din sociala kalender mer packad, kom alltid ihåg att plugga in några "mig tid," Även om det känns obekvämt.
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    5. Hitta ditt folk. Låt möta det. I slutet av dagen kan du aldrig kunna komma ut ur ditt skal till en perfekt främling. Men när du blir mer bekväm med att komma ut ur ditt skal, kan du hitta de människor som verkligen får dig och som verkligen gör dig bekväm. Kanske är det bara en grupp av dina fem nära vänner som verkligen låter dig släppa, sjunga som en idiot och dansa till "Macarena." Men den här kärngruppen kan hjälpa dig att sätta dig där ute när det gäller allmänheten.
  • Att hitta ditt folk hjälper dig att känna dig mer bekväm med dig själv, få förtroende och att komma ut ur ditt skal på lång sikt. Vad kan vara bättre än det?
  • Bilden med titeln kommer ut ur en
    6. Växa från obehag. Om du har problem med att komma ut ur ditt skal, kan det vara för att du tenderar att lämna rummet när du blir obekväma. Om du befinner dig i en social situation där du inte känner till många människor, har du inte mycket att bidra till en situation, eller bara känna av ditt element, då kan du tendera att lämna, göra en ursäkt för att gå hem tidigt , eller bara tyst tillbaka från scenen. Tja, inte mer gå bort när det blir tufft - istället, frossa i ditt obehag och du får se att det inte är så illa som du tror.
  • Ju mer du gör att du är ute av ditt element, desto mindre, kommer du att oroa dig nästa gång det händer. Bara ta ett djupt andetag, berätta för dig själv, det är inte världens ände, och hitta ett sätt att göra konversation - eller bara att se ut som om du har en bra tid.
  • Tips

    Människor kommer inte att känna till din personlighet om de aldrig pratar med dig! Om du ser ut som en trevlig person och du ser presentabla människor kommer att känna sig mer bekväma! Leende!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande