Hur man blir en bättre rugby spelare

När du har lärt dig grunderna i Rugby, verkar allt möjligt på fältet. Allt du kan tänka dig är att bryta igenom en stor tackling, slå den spelvinnande sparken, eller krossa en motståndare rätt när de fångar bollen, men dina färdigheter kan inte tyckas fånga upp till din fantasi. Men om du fortsätter att arbeta med grundläggande färdigheter, såväl som skärpa din "rugby hjärna," Du kommer att vara en bättre rugby spelare på nolltid.

Steg

Metod 1 av 3:
Spelar mer intelligent
  1. Bildtiteln Bli en bättre rugby spelare Steg 1
1. Hålla fast vid din position istället för att byta ofta (om du inte är ny eftersom du behöver hitta rätt läge först). Du kommer aldrig att göra en bra spelare om du plötsligt flyttar från prop till centrum. Varje position har sina egna krav och behov, och du blir inte en bättre spelare om du byter positioner precis som du lär dig en av dem väl.
  • Du borde dock ha en grundläggande förståelse för var och en av dina lagkamiska positioner. Rugby är ett flytande, snabbt spel, och du kan bäst stödja dina lagkamrater om du vet vad de försöker göra.
  • Om du är obekväm med din roll på fältet, kolla diagrammen i varje position och dess roll.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 2
    2. Spela som en enhet, inte som en superstjärna eller en hjälte. Försök inte vara en hjälte, bara spela spelet och göra vad din position är utformad för att göra. Det finns 30 spelare på fältet när som helst i ett spel Rugby - vilket gör det nästan omöjligt för en spelare att försöka vinna spelet på egen hand. Framgångsrika rugby lag är fyllda med spelare som känner till deras roll och håller fast vid det.
  • Varje position är utformad för att komplimentera de andra. Om du bestämmer dig för att du vill börja rucking som en scrumhalva, kan du vinna några fler förlorade bollar. Din flygning kommer dock att förlora den anslutning som får honom bollen, vilket förstör ditt brott.
  • Alla kommer att lämna positionen ibland för en tackling eller körning. Nyckeln väljer ditt ögonblick klokt - kommer du att sätta ditt lag med nackdel genom att lämna?
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 3
    3. Stöd ditt lags körningar genom att stanna diagonalt bakom bollbäraren. Om din lagkamrat är på väg, är det bästa stället att vara några meter bakom dem och några meter till deras sida. Detta gör dig hela tiden med en livskraftig, laglig passande mål. Om någon redan är där, sätts upp tillsammans med dem, vilket ger ett snabbt passande utlopp om de får bollen. De bästa lagen sätter upp dessa små diagonala passande linjer nästan omedelbart.
  • Om det redan finns en liten spelare, stanna strax bakom dem, redo att rygga om man går ner, eller ta en kort avlastning som de faller.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 4
    4. Håll huvudet upp och skanna hela tiden, även i tacklar. Det bästa sättet att förbättra din intelligens på fält är att hålla flikar på allt. Är du i linje med dina lagkamrater? Är motståndarna överbelastade fler människor på ena sidan av fältet för en attack? Du borde hålla huvudet upp på tacklarna - titta på kontakten hela tiden för att säkert placera ditt huvud och anpassa sig till försvarare.
  • Ta någon lös boll du ser, eller faller på den och placera den för en ruck.
  • Är du i steg med dina lagkamrater? Se till att dina linjer är täta och det finns inga hål.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 5
    5. Göra boll besittning din första prioritet. I Rugby kan alla team ta tag i innehav på nästan vilken tid som helst, och brott byter till försvar på flugan. Detta gör det mycket viktigare att hålla fast vid bollen, tröttsamt på det andra laget på försvar tills en bra poängmöjlighet uppstår. Medan alla bra lag tar tillfälliga risker spenderas majoriteten av deras ansträngningar att hålla bollen.
  • Om du inte har något stöd, sakta ner och vänta på det. Du kan hålla bollen i ruck lite längre medan ditt team fångar upp, eller hoppa över en riskabelt springa upp i sidlinjen tills du har någon att skicka till eller ruck för dig.
  • Bara göra pass som du vet kommer att ansluta. Om du inte har ett bra pass, gå helt enkelt i kontakt, låt dina lagkamrater ruck och återställas.
  • Var inte orolig om du går 3-4 spelar utan att få mycket mark. Att vara på försvar är mycket mer tröttsamt än förolämpning, och du kommer att avslöja ett hål så småningom.
  • Bildtiteln blir en bättre rugby spelare Steg 6
    6. Vet när man ska begå sig till en ruck och när du ska sätta upp utanför. Nybörjare är ofta inte säkra när de ska gå med i Ruck, och kommer ofta antingen att hoppa in i varje enskild ruck de hittar eller aldrig med i alla. Att veta när man ska binda på och hjälpa ditt lag kan vara svårt att bestämma, men det finns några riktlinjer:
  • Om du vinner en Ruck som ett lag, gå inte med i. På samma sätt, om du redan har förlorat eller nästan förlorat en ruck, gå ut ur och försvara resten av fältet.
  • Om du ser en lagkamrat att ta hand om det finns fler försvarare än lagkamrater, komma över snabbt för att försvara innehav.
  • Om du är nära en stalemating, kasta dig själv för att vända tidvattnet.
  • Scrum-Halfs och Fly-Halfs, med några få undantag (förlorar en avgörande ruck, den enda spelaren nära nog att gå med) borde vara borta från de flesta rucks - de är för viktiga för att organisera brott och försvar att bli rucking.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 7
    7. Begå till varje ruck, tackla och spela med fullt förtroende. Den största hindren för de flesta nybörjare rugby spelare är inte en färdighet, idé eller trick - det är självförtroende. Medan förtroendefaktorer i alla sporter, i rugby kunskapen om att du kan ta en träff (eller slå en motståndare) och vara okej, är inte något som alla är födda med. Det tar tid att vänja sig vid rugbyens fysikalis. Men förmågan att ge det hela, och inte att sakta ner eller lossa upp före kontakt, kommer faktiskt att göra dig säkrare på lång sikt.
  • Få förtroende genom att tacka träffar i praktiken. Börja med 50% hastighet, eller genom att ta itu med från knäna och gradvis arbeta upp till full kontakt.
  • Tänk på att gå igenom en motståndare, inte på honom. Håll fötterna att röra hela tiden för att köra genom tacklar och rucks med lätthet.
  • Mentalt förbereda dig för spel och träffar. Påminn dig om att du har gjort det här innan, och det som spelar mjuk eller försöker undvika kontakt kommer bara att leda till fler skador.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 8
    8. Titta på Professional Rugby, med fokus på din position. Titta på något lag som du gillar, från de bästa lagen i världen som Sydafrika, Australien och Nya Zeeland till Premier Club-lagen i England, Frankrike, Nya Zeeland och Australien. Se upp för flera saker i synnerhet:
  • Var är din position på försvar? Var är de på brott?
  • Hur dikterar varje lag takten i spelet? När de angriper, går de breda eller sylt stora spelare upp på tarmarna?
  • När och var är lämpliga tider att sparka?
  • När är det bäst att prova ett sista minuten pass och när är det bäst att bara gå ner?
  • Metod 2 av 3:
    Bygga dina färdigheter
    1. Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 9
    1. Håll din ryggrad rakt på rucks, tacklar och scrums. En av de största förbättringarna du kan göra att spela Rugby är din teknik. De bästa spelarna använder sina kroppar effektivt och vrider ut varje uns energi för att få en fördel gentemot motståndaren. En av de bästa sakerna du kan göra, i nästan alla situationer, är platta din rygg. Inte bara är en krökt ryggrad farlig, det skär din ström ner signifikant. Det finns flera sätt att arbeta på rätt tillbaka teknik:
    • Håll din rumpa ner genom att böja på knä och midja, inte genom ryggen.
    • Låt aldrig ditt huvud och axlarna doppa under dina höfter.
    • Gör en lågmäld rucking eller scrumming borr, lås sedan i din "körning" placera. Stanna på plats och ha en lagkamrat placera en boll horisontellt på den lilla delen av ryggen. Det ska inte rulla av.
  • Bildtiteln blir en bättre rugby spelare Steg 10
    2. Lär dig att springa effektivt med bollen var som helst på fältet. Rugby är mycket mer vätska än fotboll, så du vill inte hålla bollen låst under din arm som en körning. Istället måste du anpassa din hållning beroende på situationen:
  • Allmänt Spela: Håll bollen med fingertopparna precis nära mitten av bröstet, med den punkt som vetter upp. Detta gör att du snabbt kan klara, falska eller sparka i någon riktning.
  • Under tryck / hanteras: Grip bollen horisontellt med båda händerna och underarmarna. Din vänstra underarm är på toppen av bollen, din vänstra hand griper den högra änden, och din högra underarm är på botten av bollen, med din högra hand griper vänster punkt. Detta är för det ögonblick du vet att du kommer att tacklas eller någon försöker stjäla bollen och brukar användas av framåt.
  • Öppet fält: Tuck bollen i din armbågs skurk, gripsa den med en hand. Detta ger dig gott om hastighet och rörlighet för ett en-mot-ett eller ett öppet fältkörning. När du får tacklas placerar du din andra hand över bollen för att skydda den, vända sig bort från tacklaren.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 11
    3. Lär dig hur du klarar. Med all fokus på "stora träffar" och den bästa tacklingsformen, många spelare glömmer hur ofta de är de som träffas. Att lära sig att ta en tackling, hjälper ditt lag att vinna mer rucks, hjälper dig att få mark på en försvarare och skyddar dig från skador.
  • Vänd bollen bort från försvararen. När du närmar dig, välj en sida för att springa och vända bollen, sänka axeln något mot motståndaren.
  • Fortsätt flytta fötterna framåt. Det kan tyckas skrämmande, men du vill ha det din momentum som går genom honom, inte tvärtom. Spelaren som lättar upp eller saktar ner är nästan alltid den som blir skadad.
  • Falla "i ordning." Du borde slå marken först med knäna, sedan höfter, då axlar för att distribuera din vikt när du faller.
  • Placera bollen tillbaka mot ditt lag. Du har 1-2 sekunder efter att ha gått ner för att placera bollen, så gör ditt lag en solid och nå tillbaka. Kom ihåg att någon försvarare kommer att behöva gå över dig för att få bollen, så att placera den långt tillbaka ger ditt team avgörande tid att springa.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 12
    4. Se till att du kan kasta exakt på båda sidor. Du vill, åtminstone att göra en 10 gård pass till vardera sidan av dig, slå din lagkamrat i bröstet varje gång. Det enda sättet att komma dit är att träna, så se till att du spenderar tid varje dag kasta en rugbyboll på båda sidor.
  • Spiral eller spinning passerar är bra, men om du inte är korrekt är din snurrens skönhet spelar ingen roll.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 13
    5. Utför perfekta avlastningar när du tar tacklar. Avlastningen är när du poppar upp till lagkamrat när du går ner, så att de kan undvika din tacklare och fortsätt springa. De flesta nybörjare får höra att inte avlastas, och av goda skäl: det är väldigt lätt att göra ett hemskt pass medan du dras våldsamt till marken. Men när du blir bättre kommer du märka hur ofta proffsen avlastar, håller en körning och långsamt chipping förbi försvaret. För att perfekta avlastningen--
  • Se till att din lagkamrat är redo för bollen, jag gör ögonkontakt med dem.
  • Snurra inte bollen, det är för svårt under tryck. Använd istället en kort, snabb 1-3 gård "pop-" att kasta bollen till dem.
  • Om du är i tvivel, gå i kontakt. Om du inte tror att du kan dra av passet, eller om en 2: a försvarare kommer in, ta bara tack. Kom ihåg - innehav är viktigare än på bra körning.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 14
    6. När det är möjligt, ta emot och kasta bollen medan du går framåt. Du vill inte fångas i Rugby, eftersom det här är det enklaste sättet att bli upplyst med en stor hit. Du vill att dina passerar att leda dina lagkamrater så att de kan hålla sin fart när de fångar, och du vill vara i full steg när du är bollen. Detta håller försvaret att gissa din rörelse, gör dig mer smärtsam att ta itu med, och hjälper ditt lag att få marken snabbt. När du kan passera exakt måste du lära dig att passera exakt på körningen. En rad av 4 spelare, som kör och passerar samtidigt, är mycket svår att innehålla, speciellt om du kan "gunga" bollen från ett pass till den andra.
  • Justera ditt grepp på bollen när du fångar den.
  • Släpp bollen mot normal höfthöjd för ett kasta.
  • Öppna dina höfter upp mot den riktning du passerar.
  • Sväng bollen över din kropp, pekar med dina höfter.
  • Följ igenom med båda händerna som pekar på målet.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 15
    7. Öva dina positionsspecifika färdigheter i din egen tid efter träning. Varje position är annorlunda, och de bästa rugbyspelarna huggar extra tid för att bli bättre på deras specialitet. Tillbringa 10-15 minuter efter träning på dina färdigheter. Om du inte vet vad du ska arbeta på, fråga din tränare.
  • Kickers bör slå påföljder i minst 10 minuter varje dag, från alla punkter på fältet.
  • Framåt kan slå Scrumsleden, med fokus på deras scrum, ruck och tacklingsteknik.
  • Fly-halfs och rygg bör fungera på spark och fånga punkter.
  • Metod 3 av 3:
    Utbildning för en rugby match
    1. Bildtiteln blir en bättre rugby spelare Steg 16
    1. Skjut dig så hårt som möjligt i övningar, scrimmages och träna. Rugby kräver full kroppsstyrka, och det bästa sättet att utveckla din styrka är helt enkelt genom att spela Rugby. Detta aktiverar dina muskler som de behöver aktivera i ett spel, men du får inte fördelarna om du bara ger 50% i praktiken. Rugby-övningen ska vara din fitness varje dag du går, och du bör vara beredd att ge det hela varje borr för att växa starkare.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 17
    2. Vet hur man tränar för din position. Varje spelare på fältet behöver en något annorlunda verktygslåda för att lyckas. Medan varje spelare ska kunna springa i minst 80 minuter och ha god övergripande muskelmassa, är träning för att spela prop mycket annorlunda än träning för att spela vinge. Även om varje position har egna behov, i allmänhet kan du gruppera träningsplaner med rygg och framåt:
  • Alla spelare: Kärnövningar, uthållighetsträning, starka quads, rumpa och baksida.
  • Backs: Bör fokusera på sprintutbildning, kunna springa nära topphastighet även mot spelens ändar. Styrketräning är absolut nödvändigt, men inte så mycket att du förlorar fart och rörlighet.
  • Framåt: Behöver fokusera på styrka och massa. Större människor gör en större inverkan i Scrum och på Rucks, och är svårare att ta ner eller komma igenom. Mer av en framtids tid kommer att vara i viktrummet än den bakre delen.
  • Bild med titeln Bli en bättre rugby spelare Steg 18
    3
    Fokusera på intervallträning för att bygga uthållighet. Ett rugbyspel är en konstant ebb och flöde - sprint, jogga, ruck, vila, jogga, gå, återhämta sig (straffsamtal!), scrum, etc. Medan långa, 3-5 mils körningar är bra för allmän uthållighet, kommer Rugby-spelare att få mer av intervallträning. Intervaller är när du växlar korta, hög energi sprintar med jogging och promenader. Några bra rutiner att börja med kan vara:
  • Sprint try-line och sedan jogka upp sidolinjen till den andra änden. Sprint som try-line också, och upprepa 5x. Vila och gör det en gång till. Lägg till ett extra varv varje dag du tränar, eller lägg till halvfältet eller 22 meter linjerna i mixen.
  • Kör med 80% högsta hastighet i 30 sekunder, jogga sedan i en minut. Upprepa 10 gånger. När du blir bättre, minska din joggingtid tills du är bara 30 sekunder.
  • Springa upp en uppsättning trappor, då lätta jogging. Vila i 10 sekunder på TheBottom, upprepa sedan.
  • Blanda i push-ups, sit-ups, hoppa jacks och burpees (en push-up följt omedelbart av en hoppande jack) under dina joggar. Sluta, utföra träningen i 30 sekunder, håll sedan omedelbart jogging.
  • Bildbeteckningen blir en bättre rugby-spelare Steg 19
    4. Utveckla ett Total-Body Weight Lifting Program. Igång, tackling, körning, hoppning, kasta, dykning - en rugby spelare behöver vara tillräckligt stark för nästan vilken fysisk aktivitet som helst. Detta gör styrkan utbildning en stor del av någon seriös rugbyspelars schema. Medan du ska arbeta med en tränare eller tränare för att utveckla en rutin för dig och din position (en scrum-halva, trots allt, bör inte vara lika skrymmande som prop), det finns några övningar varje rugby spelare ska göra. Alla dessa övningar aktiverar flera muskler, vilket innebär att du även kan göra dem 1-2 per vecka under säsong för att vara stark.
  • Squats
  • Deadlifts
  • Bänkpress
  • Militärpress
  • Kraft ren
  • Bildtiteln blir en bättre rugby spelare Steg 20
    5
    Lägg till plyometri och kroppsvikt övningar till dina träningspassar för explosiv hastighet och kraft. Plyometrics är avgränsande, hoppning och andra explosiva träningspass. Du brukar göra dem med high-reps, få din kropp som används för de typer av rörelser som det skulle göra i ett spel. Dessutom kan du ofta göra dessa träningspass utan hjälp av ett gym. Fokusera på att göra tillräckligt med reps så att de sista 5 av varje uppsättning är svåra - det är när du gör de flesta vinster.
  • Försök att begränsa, vilket är när du "springa" 30 meter medan du håller dig i luften (båda fötterna från marken) för så mycket tid som möjligt.
  • Box hoppar
  • Pull-ups
  • Upp med hakan
  • Armhävningar.
  • Kärnövningar.
  • Bildbeteckningen blir en bättre rugby spelare Steg 21
    6. Använd plankor och kropp håller för att stärka din kärna. Din kärna är där du överför energi från din högsta hälft till din botten, och den här typen av makt är avgörande för att slå på benen till en lyckad tackling med dina armar. Prova:
  • Plankor.
  • Bukhinnor.
  • Bildbeteckningen blir en bättre rugby-spelare Steg 22
    7. Kors tåg med andra sporter för att bygga total kroppsmuskel. Det engelska nationella rugby laget har brottning och Judo tränare på personal, eftersom sporten hjälper säkert att utveckla den gripande styrkan som behövs i Mauls, Rucks och tacklar. Prova:
  • Simning, som vattenpolo. Simning använder hela din kropp med minimal tryck på dina leder.
  • Cykling och körning. De är viktiga för total uthållighet, och hill-sprints bygger värdefulla rumpa och quad muskler som behövs för att köra tillbaka motståndare.
  • Bergsklättring. Scrambling effektivt upp en vägg kräver koordinering, fin motorstyrning och allvarlig ben och underarmsstyrka som gör dig mer effektiv på körningar och tacklar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Skry inte om din framgång, människor hatar det.
  • Var passform och ditt spel förbättras automatiskt. Lita inte bara på träningsbehandling för din klubb, som går för en jog varje dag, kommer åtminstone att hjälpa.
  • Var inte orolig för att inte få bollen ofta om du är framåt. Om du behåller besittning av bollen i spel, är du lika viktig som bollbärarna.
  • Var inte girig för bollen Se bredvid dig Eftersom det finns alltid en spelare i en bättre position som bara väntar på att du passerar bollen.
  • Varningar

    Skydda dig mot skador, särskilt till huvudet, genom att ta dig ut och söka läkarvård.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande