Hur man är en bättre dodgeballspelare

Att bli en bättre dodgeball spelare är hårt arbete. Det är svårt att undvika alla bollar som är riktade mot dig. Behövs hjälp?Tja, den här artikeln är för dig. Oavsett om du är en sprinter, stötande eller defensiv spelare, kan du dra nytta av den här artikeln.

Steg

Metod 1 av 2:
För offensiva spelare
  1. Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 1
1. Kasta bollen snabbt. Det betyder att vara lång eller med större händer kan gynna din kasta. Övre kroppsstyrka kommer också att spela en roll i din förmåga att kasta dodgeballs.
  • Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 2
    2. Sikte på fötterna. Fötterna eller nedre benen är den bästa platsen att sikta på att få någon ut. I grund och botten desto högre kastar du den enklare någon kan fånga den därefter få dig ut ur spelet.
  • Bild med titeln Bli en bättre Dodgeball Player Steg 3
    3. Fånga bollen om du är lång. Om du är högre än de flesta i spelet, skulle en bra idé vara att stanna i ryggen för att undvika att det andra laget kastar till deras slå lagkamrater.
  • Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 4
    4. Hjälpa försvaret. Om du kan stanna kvar, är du skyldig till dina defensiva spelare för att hjälpa dem och det betyder att inte komma ut snabbt. Försök att använda en sköldperson som hjälper dig att stanna längre.
  • Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 5
    5. Alltid flytta, och observera att vänta på en chans att få bollen. Gå till det lätta målet när du får bollen.
  • Bild med titeln vara en bättre dodgebollspelare Steg 6
    6. Håll på bollen. Försök gömma det bakom ryggen tills ett enkelt kasta är tillgängligt.
  • Metod 2 av 2:
    För defensiva spelare
    1. Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 7
    1. Juke, anka och dodge bollarna. Om du kan göra dessa tre saker, bör du kunna stanna länge
  • Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 8
    2. Var inte girig. Om du är liten eller inte är bra att kasta att ge dina lagkamrater är bollen ett bättre sätt att gå. Om du inte är stark på att kasta kan du bli lättare än om du hjälper ditt lag ut.
  • Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 9
    3. Välj dina bilder noga. Även om du inte slänger bollen snabbt och du slösar lite tid den bästa tiden att kasta är när någon som är anständig är omvända ser på andra håll. En annan bra tid att kasta är på en annan spelare som kastar och omedveten om dig.
  • Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 10
    4. Känn din omgivning. Var uppmärksam på alla tider. Hur som helst, vet vem som har en boll, som bara kom ut, vem inte uppmärksammar, vem är bra som fortfarande är i, är nyckeln när du spelar.
  • Bild med titeln vara en bättre Dodgeball Player Steg 11
    5. Blanda det. Attack en gång i taget, för det sista du vill ha är att vara den sista mannen som står.
  • Tips

    Sprinter - Att vara en sprinter är ganska hjälpsam tidigt, om du kör eller kör snabbt, springa in för att få bollarna effektiva för dina offensiva spelare.
  • Självmord - Om du inte är stor på att spela detta spel på något annat sätt är en självmord ett bra sätt att gå till ditt lag. Om du har sett tidigare kan träffarna fortfarande starta en boll på dig. De kan också fälla bollarna sätter dem under dem, så om någon kommer nära de kan lätt slå personen, men det är där du kommer in, försök att springa snabbt och glida (inte hämta och kasta) bollarna till ditt lag och om du kan springa ut om du inte träffas.
  • Sköld - Att vara en sköld är för personer som kan ta skott eller lätt kan fånga snabbt gummi som kommer på dig. Genom att vara en sköld till en medspelare hjälper du dem, oavsett om du inte får någon publicitet för det. Det beror verkligen på spelets situation. Om du vill skydda en offensiv spelare kommer det att hjälpa honom att shag fler bollar för att kasta och stödja sin tid att vistas levande. En offensiv spelare är bättre att skydda men en defensiv lagkamrat arbetar med att defensiva spelare kan bli trött från att springa och dodging. Att ha en vila för lite ger honom / hennes energi att fortsätta spela.
  • Varningar

    Om du blir trött snabbt, var noga med att få en drink. Att vara dehydratiserad är hemsk när du spelar det här.
  • Om du inte är klippt ut för det här spelet som bryr sig? Du försökte ditt bästa och det är ett spel. Hur som helst är det inte en stor sak om du förlorar eller träffas.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande