Hur man utarbetar ditt fantasifotbollslag i dowerkings app

Drafting ditt lag kommer att göra eller bryta din framgång när du använder DowneKings App. Du kommer att vilja hitta de högsta poängplockningarna från den tillgängliga listan av spelare för kommande spel, och du kommer bara att kunna göra det om du har en angelägen förståelse för de aktuella möjligheterna du tittar på som såväl som en förståelse för det unika scoringssystemet för draftkings.

Steg

  1. Bild med titeln Tänk som en grafisk designer Steg 11
1. Börja med FPPG, OPRK och lön som grova guider. När du först skapar ett fantasifotbollslag på Draftkings-appen, kommer du att se tre statistik för varje spelare: Fantasy Points per spel (FPPG) motståndare Rank vs position (OPRK) och lönen eller kostnaden för att välja en spelare för ditt utkast. Höga FPPG-nummer är en tidig indikator på den spelarens förmåga att göra poäng som bestäms av draftkings. Green Oprk Ranks innebär att en spelares motståndare i den kommande matchen förväntas gå dåligt mot det plockningen, medan en röd Oprk Rank signalerar att den potentiella valet inte kan gå bra mot sin motståndare. Plockar med höga löner tenderar att utföra bättre, varför spelarna är villiga att betala mer för dem.
  • Bild med titeln har dator roligt steg 17
    2. Följ igenom med forskning. FPPG, OPRK, och löner kommer bara att fungera som en grov guide för dig att utarbeta ditt lag. Fördjupad forskning kommer emellertid att avslöja viktiga skillnader mellan till synes lika spelare. När du forskar på dina spelare, håll ett öga på följande punkter:
  • Skador. Hitta en annan plocka om spelaren uppstod i praktiken eller i de senaste spelen som kan påverka deras prestanda.
  • Konsistens. En spelare som kan få fler poäng genom att konsekvent genomföra framgångsrika pass och mottagningar kommer att vara mycket värdefulla än en annan spelare som gjorde en eller två lyckliga touchdowns.
  • Mottagningar. Draftkings lägger många poäng på mottagningar, så en spelare som kan ta tag i många mottagningar i de flesta av hans spel har potential att ta in fler poäng för ditt lag.
  • Bild med titeln Handle Cyber ​​Bullying Steg 2
    3. Bilda ett lag med poäng - inte seger - i åtanke. Resultaten av dina spelare påverkas inte av framgången eller nederlaget i deras liga lag. Teamet på din quarterback (QB) kan vara clobbered på NFL eller CFB, men din QB val kan fortfarande få stora punkter på draftkings om han har konsekvent passerat mer än 300 meter i sina spel. Därför är det enskilda prestanda av dina plocks spelningar viktigare i draftkings scoring system än lagets prestanda.
  • Göra bort med fandoms och rivalries under tiden. En fantasi fotbollschef som väljer (eller ignorerar) spelare ut ur passion istället för deras prestanda kommer nästan alltid att förlora mot en annan spelare som annars gör.
  • Bild med titeln har datorn roligt steg 16
    4. Förstå Draftkings Scoring System för NFL och CFB. Det finns stor skillnad mellan poängsystemet Draftkings använder för NFL och CFB. Draftkings belöningar poäng för defensiva spel i NFL, medan endast offensiva spel kommer att poängeras i CFB. Det innebär att medan du behöver överväga både offensiva och defensiva funktioner för NFL-tävlingar, behöver du bara leta efter CFB-spelare som Excel på Offensivt om du vill maximera poäng på draftkings app.
  • Bild med titeln har datorns roliga steg 9
    5. Faktor i bonuspoäng när du väljer spelare. En spelare genererar 3 bonuspoäng för 300 + passerade varv, 100 + mottagna varv, eller 100 + rusade varv. Dessa bonuspoäng tjänar vanligtvis av "Elite" -spelare som kräver en hög lön i utbyte mot sina starka prestanda. Om du kan stanna inom $ 50,000 budget men eliter som konsekvent kan ta med dessa bonuspoäng kan innebära skillnaden mellan seger och nederlag i tävlingar.
  • Detta är särskilt viktigt att komma ihåg när du fyller upp din flexposition. Att betala bra pengar för en högpresterande bred mottagare (WR) eller tätt ände (TE) har potential att generera många punkter ovanpå WR eller Te du plockade upp för sina standardpositioner i laget.
  • Bild med titeln Stopp Cyber ​​Bullying Steg 1
    6. Skift din strategi med en sen byte om du behöver. Draftkings låter spelare byta spelare i sina lineups även efter det första spelet på dagen sparkar av. Detta är ett ovärderligt verktyg för den proaktiva fantasi fotbollschefen, eftersom det låter dig sub ut underpresterande spelare för högrisk, högbelöning som kan kompensera för de förlorade punkterna. Sent swappar låter dig också byta till säkrare, mer tillförlitliga alternativ om du redan har uppnått en bekväm ledning över dina motståndare.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande