Hur man är en bättre fotbollsspelare

Fotboll är en rolig sport för alla åldrar att njuta av. Oavsett om du spelar för ett skolteam eller bara för det roliga, kan du alltid arbeta för att förbättra din skicklighet. Från att ställa in ett träningsschema för att vara en bra lagspelare kan du bli en bättre spelare. Med övning, lärande och kommunikation får du kompetensen att avancera.

Steg

Del 1 av 3:
Ägna tid att träna och träna
  1. Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 1
1. Ange ett träningsschema. Vissa spelare har mer naturlig talang än andra. Men alla behöver träna effektivt och träna ordentligt för att bli bättre på fotboll. Ange ett detaljerat schema för att träna det du kan följa.
  • Planera vad du ska arbeta på innan du övar. Om din övning är oorganiserad och du bara skjuter bollen runt eller passera och dribble behöver du inte. Tänk på vad som är specifikt du behöver förbättra.
  • Ange en dedikerad tid för träning. Du kan tillåta dig en timme varje dag att träna. Under den timmen blockerar den specifika tiden för att arbeta med en viss färdighet. Till exempel kan du besluta att spendera 20 minuter på bollkontroll med din av foten.
  • Att vara specifika och inställningsmål gör det möjligt för dig att gå vidare i snabbare takt än när du bara spelar runt.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 2
    2. Utför grundläggande borrar. Avancerade dribbling och finess skott är roliga. Men du kommer aldrig att kunna utföra dessa avancerade drag om du inte har behärskat grunderna.
  • Messi skulle inte kunna väva in och ut ur försvarare med lätthet om han aldrig behärskat grundläggande dribbling och passerar. Ronaldo skulle inte kunna kurva bollen strax under tvärstången om han aldrig behärskat korrekt skytteknik.
  • Att vara en bättre fotbollsspelare måste du först bli en bra spelare när det gäller grunderna. Byggblocken kanske inte är lika roliga att lära eller träna, men utan dessa verktyg kommer du aldrig att utveckla förmågan att utföra de avancerade rörelserna.
  • Öva enkelt passera, ta emot, skjuta, dribbling mm. Många spelare effektivt behärska dessa grundläggande färdigheter och vet därför inte ens hur man försvarar den enklaste attacken. När du väl kan utföra grundläggande färdigheter utan att ens tänka är du redo att fördjupa din träning och skicklighet. Du kommer också att bli förvånad över hur många andra spelare som hoppade över grunderna inte kan fortsätta med dig.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 3
    3. Utöva hela din kropp. Titta på professionella fotbollsspelare och du märker den otroliga formen som dessa spelare är i. Den form som dessa spelare är i är inte enbart på grund av att träna, leka och springa upp och ner på ett fält. Det beror på strikt kost och motion som gynnar hela kroppen.
  • Medan dina ben gör mycket arbete måste du träna och träna hela din kropp så att du kan stödja dina ben. Korrekt träning hjälper dig också att förhindra skada.
  • En elitfotbollsspelare kommer normalt att springa 6-10 miles under en match. Så du måste kunna springa utan att bli slingrad. Men du kommer märka att mycket av din löpning är i kortare brister och sprints. Du kommer inte att träna för fotboll på samma sätt som du skulle för en maraton. I stället för att bara köra långa avstånd, gör intervallträning.
  • Gör sprint träning som får din kropp brukade arbeta hårt under kortare tidsperioder. Du kan kanske springa 10 miles i en stadig takt, men under ett spel, hitta dig själv när det är några minuter av brister och sprints. Det beror på att din kropp inte är van vid denna typ av körning.
  • Du måste också stärka dina muskler. Lyfter vikter för att bygga muskler i dina ben, rygg och bukregionen kommer att gynna dig och låta dig förbättra. Börja med högre reps på lägre vikter för att bygga magert muskel. Squats, Deadlifts, och AB träningspass kommer att hjälpa dig på fältet.
  • Intervallutbildning med hög intensitet hjälper dig med styrka, uthållighet och smidighet. Denna typ av träning innebär att du arbetar med din kropp hårt under kortare tidsperioder, med korta vilar och sedan arbetar ett annat område i kroppen.
  • Till exempel, för att förbättra din explosiva hastighet och uthållighet kan du träna i intervaller i 17 minuter. Växla mellan sprint i 15 sekunder och går sedan i 45 sekunder. Denna typ av träning hjälper din kropp att utföra under ett spel utan att få som trötthet.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 4
    4. Håll en hälsosam kost. Elite spelare kan brinna mellan 1500-3000 kalorier i ett 90-minuters spel. Det betyder att du inte bara behöver en riktig kost för att hålla dig energiserad för ett spel. Du behöver också det för att hjälpa din styrka och uthållighetsutbildning också.
  • Du kommer inte bli en bättre spelare om du inte tar hand om din kropp och sinne. En riktig kost låter dig vara energiserad, fokuserad och minska risken för skada.
  • Några grundläggande tips för en fotbollsspelare är att äta de minst bearbetade maten du kan få. Sådana livsmedel som frukter, grönsaker, helkorn och högfiberkarbohydrater ger dig rätt näringsämnen för att hålla sig i bra form.
  • Ät frukter och grönsaker som är färgglada. Livsmedel med naturliga färger ger gott om näringsämnen. Lean proteiner som fisk, kyckling, och till och med lite fläsk kommer att bygga magert muskel. Friska fetter i olivolja, nötter, fisk och avokado är bra för att återställa din kropp efter intensiv aktivitet.
  • Dessutom kommer att äta frukost och mindre måltider under hela dagen få din ämnesomsättning och hålla dig energiserad och fokuserad. Efter träning eller träning äter en efter träning återvinning måltid full av friska kolhydrater och protein.
  • Efter en match eller intensiv träning, äta en hälsosam post-game-måltid för att säkerställa att din kropp återhämtar sig ordentligt. Försök att äta tre koppar fullkornspasta med en kopp tomatsås med svamp. Du kan också lägga till lite parmesanost för smak. Grekisk yoghurt med jordgubbar eller andra frukter kan också vara en bra efterrätt.
  • Håll hydratiserad. Allt som springer runt och träning gör att du svettas mycket. Ju mer dehydrerade du är desto sämre gör du. Drick mycket vatten. Slutligen, få tillräckligt med vila. Ditt sinne och kropp behöver tid att koppla av och återhämta sig. Om du inte får ett genomsnitt på åtta timmar en natt, kommer din kropp inte att regenerera och utföra också.
  • Del 2 av 3:
    Att vara en lagspelare
    1. Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 5
    1. Spela rätt i din position. Ofta på lägre nivåer kommer spelare att klämma ihop och inte spela rätt positioner. Men om du vill vara en bättre spelare måste du lära dig hur du bäst spelar i din tilldelade position.
    • Lär dig rollen i din position, där dina imaginära gränser är på fältet. Till exempel, om du är höger framåt är din zon den högra sidan av den attackerande tredje. Du måste stanna i det här området i fältet så att du kan ta emot pass och lösa bollar. När du är offensiv kommer du att vara ansvarig för att använda din position för att främja bollen och eventuellt göra poäng. På försvar kommer du att falla tillbaka till mittkretsen eller nära mittlinjen.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 6
    2. Utveckla fältvision. Att ha en stor känsla av var åtgärden händer på fältet och där bollen kommer att gå nästa är en nödvändig färdighet.
  • När du spelar och övar bör du lära dig att inte bara veta var varje spelare är men också den mest troliga vägen för bollen. Även när du inte är nära den.
  • När du inte har bollen behöver du fortfarande vara aktiv. Titta inte bara på spelet som om du var en åskådare. Öva förutsäga vilken typ av pass som kommer att hända, vilka spelare kommer att få bollen nästa och hur dessa spelare kommer att flytta in i en ny position.
  • Att kunna förutsäga nästa åtgärd och placering av bollen och spelarna kommer att ge dig en stor vision av spelet. Det låter dig placera dig själv på rätt plats för att få bollen, blockera en angripare och stödja. Att vara en stor fotbollsspelare handlar inte bara om scoring mål. Det handlar om att vara redo hela tiden för att hjälpa ditt lag.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 7
    3. Stöd dina lagkamrater. Att stödja dina lagkamrater betyder mer än att bara ge uppmuntran. Du måste också fysiskt stödja ditt lag.
  • När du fortskrider kommer du att upptäcka att du excel på vissa färdigheter mer än andra. Känna igen var du är mest värdefull och använd dina färdigheter för att hjälpa laget, inte själv.
  • Om du är skicklig på dribbling och flytta bollen upp på fältet men saknar fotograferingsförmåga, kan du enkelt stödja ditt lag. Du kommer bäst att stödja ditt team genom att få bollen nära målet och passera det till en anfallare.
  • Prata med dina lagkamrater på och utanför fältet för att bygga en rapport. Under ett spel bör du hjälpa dina lagkamrater genom att ge uppmuntran samt varning av spelare att öppna pass eller skott, även om du inte skickar bollen till dig själv. Ring för bollen högt och använd dina händer för att signalera.
  • Håll inte bollen. Dina lagkamrater kommer inte att passera dig bollen om du aldrig passerar det tillbaka. Dina lagkamrater kommer inte heller att ge dig bollen om du alltid saknar ett skott eller förlorar det på en körning. Kom ihåg att du inte är en stjärna och kan inte vinna ensam. Gör smarta pass och lär dig att bli av med bollen när du behöver. Om du inte huggar bollen, och istället att lära sig att passera, kommer du förmodligen att sluta få det tillbaka oftare.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 8
    4. Lär dig att spela någon roll. Beroende på din nivå kan du spela många positioner eller bara några få. Men du borde kunna spela effektivt var som helst. Att veta vad man ska göra i någon position kommer att informera dig hur spelet fungerar och hjälper dig i din primära position.
  • Du måste kunna reagera snabbt och byta din tankegång under ett spel. Till exempel, om du är en angripare och förlorar bollen blir du den första försvararen. Ditt jobb är nu att försvara och få bollen tillbaka.
  • Att spela någon roll går utöver din position. Du måste också vara ledare, supporter, cheerleader och tränare under dina matcher. Ibland är din roll att heja på ditt lag när bollen går framåt mot motståndarens mål. Andra gånger blir det ditt jobb att diktera en uppsättning drag och styra spelarna och bollen i de bästa positionerna för att avancera.
  • Del 3 av 3:
    Förbättra din skicklighet och kunskap
    1. Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 9
    1. Titta på proffs och ta anteckningar. Titta på fotbollsmatcher är ett bra sätt att bli bättre. Det är som att studera för ett skoltest. Du måste lära dig hur spelet fungerar i det hela så att när du är på fältet vet du vad du ska göra.
    • Titta på hur spelarna flyttar och tar anteckningar. Lägg märke till hur professionella inte kör bollen framåt mot motståndarens mål men ta tid att passera bollen. Ofta kommer spelarna att passera bollen lateralt och bakåt för att hitta en öppen spelare innan de går framåt.
    • Var uppmärksam på hur spelarna flyttar runt varandra och där de imaginära gränserna för varje position är. Om du tittar nog noga börjar du se passera och flytta mönster.
    • Många gånger spelare flyttar i en triangelbildning, som passerar bollen som en enhet fram och tillbaka. När bollen kommer till ett område nära målet, korsar spelarna på vingarna vanligtvis bollen till mitten för en rubrik. Ta anteckningar om hur spelarna kommer in i poängpositioner.
  • Bild med titeln Var en bättre fotbollsspelare Steg 10
    2. Öva övningar och bollkontroll med båda fötterna. Mest sannolikt har du en dominerande fot som du passerar och skjuter med. Men för att fördjupa din skicklighet måste du kunna hantera bollen med båda.
  • Att kunna hantera bollen med båda fötterna kommer mycket att öppna din förmåga att passera, flytta och göra poäng. Många spelare är rätt fotade, att kunna använda din motsatta fot väl kommer att kasta av motståndaren.
  • Du kan också hitta dig själv i en position där du använder din stund är det enda sättet att hålla bollen, passera eller ens skjuta och göra poäng. Att vara bekväm med båda fötterna ger dig självförtroende och låter dig lyckas med någon situation.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 11
    3. Behandla spelet som schack. Fotboll är inte till skillnad från ett schackspel. Bitar rör sig över brädet på flera olika sätt. Tänk alltid tre steg framåt.
  • När du tittar på matchningar märker mönstren i rörelser och formationer. Lär dig de olika typerna av formationer och veta vilken din tränare som vanligtvis sätter ditt lag i.
  • Att kunna förutsäga nästa drag är viktigt för fältvision och vara en bra spelare. Om du ser att din lagkamrat kommer att behöva passera bollen, kan du komma i stället för att ta emot den. Samtidigt vet du var du kan skicka bollen hjälpa dig att vara en bra lagspelare.
  • Titta på mönstren och sätt dig i rätt läge. Till exempel, om du ser en spelare flyttar bollen upp och nära ett hörn vet du att spelaren sannolikt kommer att korsa bollen till mitten. Om du är framåt är det ditt jobb att vara där när bollen passeras.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 12
    4. Öva finess flyttar och lär sig passande taktik. Passerar effektivt är det bästa sättet att flytta bollen framåt. Men framåt är inte alltid det bästa sättet att komma närmare din motståndares mål. Dessutom, när det görs korrekt, kommer Fesse-draget att tillåta dig att slå din motståndare och tryck på.
  • Luta de olika typerna av pass och när du ska använda var och en. Du måste också lära dig hur du effektivt får varje typ av pass.
  • Springa borrar där du övar passerar och tar emot. Var uppmärksam på din fotplacering och vilka delar av din fot berör bollen. Som en allmän regel bör du passera och ta emot med insidan av foten, inte med tårna. Insidan ger dig större kontroll.
  • Lär dig att använda rätt pass för att uppnå det bästa resultatet. Du kan göra ett kort pass för att göra din lagkamrat rusa till bollen för att skapa utrymme. Eller du måste göra en lång genom boll så din lagkamrat som går framåt kan träffa bollen utan att stoppa.
  • Finesse rörelser är roliga men svåra att dra av. Men lär sig några när du har blivit bra på dribbling och passerar kan sätta dig ligor framför andra spelare. Du måste lära dig att sälja flytten. Du flyttar inte bara dina fötter, men du måste också använda din kropp för att lura försvararen. Öva skärning och huggning medan du håller din kropp upp och kvadrat så att du inte ger bort ditt drag.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 13
    5. Spela mot motståndare som är bättre än du. Att spela mot människor som är mer skickliga än du får dig att arbeta hårdare för att vinna. Du kommer också att kunna se hur rör sig, passerar, skjuter, etc., görs korrekt.
  • Om du bara spelar mot människor på din färdighetsnivå eller en lägre skicklighet, har du svårt att utvecklas och bli bättre. När du spelar mot överlägsen spelare har du ingen möjlighet att bli lat.
  • Bättre motståndare kommer också att kunna visa dig hur du uppnår de resultat du vill ha. Behandla bättre spelare som en lärare eller tränare och använda möjlighet att lära.
  • Bild med titeln vara en bättre fotbollsspelare Steg 14
    6. Alltid vara artig och ha en bra attityd. Att vara en bra lagspelare är inte bara det rätta sättet att vara, men det kommer att göra dig värdefull för laget.
  • Även om du förlorar, var alltid uppmuntrande och stödjande. Kolla inte ut bara för att du tror att spelet är över. Erbjuda stöd och fortsätt att försöka till den faktiska änden av spelet. Vara en artig förlorare och en graciös vinnare.
  • Ju mer support du erbjuder på och utanför fältet, desto fler människor vill ha dig. Om du inte är den bästa spelaren men alltid gör ditt bästa och erbjuda support får du mer möjlighet att spela och träna.
  • Slutligen, ha kul! Bli inte för upptagen på att vinna. Fotboll ska vara en rolig sport. Du spelar för att du älskar spelet. Så kom ihåg att du ska ha kul. Och det även om du förlorar, blir du fortfarande bättre eftersom du har uppmärksammat och lärt sig från spelet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Öva varje dag, även om det är i tio minuter. Konsistensen hjälper dig att förbättra.
  • Titta på fotboll eller ens spela spel som FIFA. Du kan se hur du flyttar på fältet och när vissa taktik kan vara värdefulla för dig.
  • Alltid vara en lagspelare. Du är mer benägna att bli bättre om du gillas. Folk vill ha dig runt och värdera dina förmågor.
  • Titta på videor på YouTube som lär dig Finesse flyttar och passerar mönster för att lära.
  • Be andra spelare att hjälpa dig med färdigheter som du saknar. Och erbjuda att hjälpa de spelare med färdigheter du är bra på att de andra spelare behöver hjälp med.
  • Använd skyddsutrustning hela tiden. Du kanske inte gillar dina Shin Guards, men du är tacksam när en boll driver in i dina skenor. Att minska risken för skador säkerställer att du kan fortsätta spela och förbättra.
  • Varningar

    Lämna papperskorgen hemma. Trash pratar är dålig praxis och om en ref ser det, kan han ge dig ett gult kort.
  • Argumentera aldrig med domaren. Detta kommer att göra honom mindre benägna att vara på din sida. Och du kan till och med bli sparkad ur matchen.
  • Foul inte någon målmedvetet. Detta kan leda till frisparkar och straffsparker som kan resultera i det andra laget scoring.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande