Hur man är en bättre softball-spelare

Förbättra dina färdigheter att bli en bättre softballspelare kräver övning, fokus och fortsatt lärande. Det handlar också om att upprätthålla en bra attityd gentemot din tränare, lag och förluster.

Steg

Metod 1 av 6:
Förstå spelet
  1. Bild med titeln Bli en bättre Softball Player Steg 1
1. Vet vad spelet handlar om.
  • Softball är ett spel av repetition och mental seghet. Att bli bättre, det är öva, träna, träna.
  • Softball handlar om reglerna. Se till att du känner till reglerna, för med att veta reglerna blir stegen att bli en bättre softball-spelare mycket enklare.
Metod 2 av 6:
Förbättra dina spelkunskaper
  1. Bild med titeln Bli en bättre Softball Player Steg 2
1. Förbättra ditt grepp. Bli vana vid att hålla ett fast grepp på bollen, omsluter det tätt i din handske. Softballen är mycket större än basebollen. Om du inte håller bollen tätt, kommer den att falla ut ur din handske.

Bestämning av din position

  1. Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 3
    1. Fokusera på en huvudposition, när du börjar. Var bekväm med detta innan du fortsätter att växla mellan positioner.
  2. Om du har ett långt kasta är dina bästa alternativ första bas och tredje bas, tillsammans med catcher.
  3. Om ditt kasta är kort, är ShortStop ditt samtal.
  4. Om du kan fånga och ha en bra arm är Catcher din position.
  5. Om du kan springa snabbt och fånga, tillsammans med en bra arm, bör utfältet vara i ditt sinne.
Metod 3 av 6:
Förbättrad pitching färdigheter
  1. Bild med titeln vara en bättre Softball Player Steg 4
1. Få hjälp med att lära sig att kasta väl. Pitching är något som borde coachas, tillsammans med att prova det på egen hand. Om du visar intresse, ta upp det till en tränare och arbeta med en kruka och försök att få lektioner.
  • Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 5
    2. Håll kontrollen över din pitcharm. När du stiger, sväng inte din arm som galen. Sväng din arm i en snabb cirkel men först efter att du lär dig att styra tonhöjden. Om du bara börjar, försök inte några fina saker. Bara kasta och kom ihåg hela tiden att din utgivningspunkt är vid basen av din höft.
  • När du kastar bollen, snäppa den av i slutet av fingrarna. Det kommer att ge bollhastigheten och du kan kasta längre.
  • När du ställer in, fokusera inte på snabbfokus på noggrannhet.
  • Att lära sig att BAT korrekt

    1. Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 6
      1. Utforska din batting stil. Batting är mycket viktigt i både baseball och softball. Det finns många tekniker som arbetar för enskilda batterier. Det finns inte ett stort universellt tillvägagångssätt, även om de alla är lika.
    2. Bild med titeln vara en bättre Softball Player Steg 7
      2. Använd en bra ståndpunkt i batting. Se till att din hållning är axel längd för att få en stadig bas tillsammans med knäna böjda. Håll dina armar bakom axeln.
    3. Du borde köra dina händer och armbåge till bollen och komma med en fullständig följd genom.
    4. Håll huvudet ner i bollen. Att ta med huvudet kan orsaka en komplett förändring i din batting.
    5. Om du behöver ett självförtroende, lägg upp handen och gå ut ur lådan innan krukan kastar. Då kan du ta ett djupt andetag och fokusera på din swing och titta på de andra spelarna i en sekund och komma tillbaka i lådan.
    6. Bild med titeln vara en bättre Softball Player Steg 8
      3. Grepp ordentligt. När du bat, gripa baten ordentligt. Använd battinghandskar, så att om du slår det i slutet av fladdermusen eller för nära fingrarna, kommer det inte att sticka.
    7. När du battar, håll ögonen på krukans höft. Detta är hennes frisläppande punkt. När hon låter bollen, är det där det kommer ut, så du kommer automatiskt att få ditt öga på bollen för att slå den.
    8. Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 9
      4. Sväng hårt och medvetet, med ögonen på bollen. Softballen behöver drabbas hårt. Ha en attityd när du går upp till plattan. Det är softball, för att gråta högt, inte en skönhetssidan. Få spyttig, men inte för arg att det är osportsligt.
    9. Följ alltid igenom med din swing.Om du stoppar fladdermusen vid kollisionen, måste du faktiskt sakta med baten betydligt innan du någonsin når bollen, vilket tar mycket makt ut ur din swing.
    Metod 4 av 6:
    Öva regelbundet
    1. Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 10
    1. Öva hemma, så ofta du kan.Gå den extra milen, du kommer att se stor förbättring.
    • Att bara kasta i 15 minuter om dagen med en partner (er) kommer att ha en så stor förbättring på din färdighetsnivå.
    • Tillsammans med kasta, bat så ofta som möjligt. Många professionella spelare använder fortfarande tees. Använd en tee mot en vägg, staket, nät, etc. Se bara till att du får tid så ofta som möjligt.
    Metod 5 av 6:
    Ökande komfort och konfidensnivåer
    1. Bild med titeln Var en bättre Softball Player Steg 11
    1. Håll ditt hår upp i en fläta eller hästsvans så det är av nacken. Du kommer bli varm om det inte är det.
  • Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 12
    2. Förbli mentalt tufft. Du måste ha förtroende på fältet. Håll en positiv attityd. Ovan nämns softball som ett mentalt spel. Du kan inte ge det andra laget ditt sinne.
  • Se till att du själv gör vad du gör i ett spel.
  • Ta ett djupt andetag och bli inte stressad över ett misstag, för att man kan bli sex, och så vidare.
  • Koncentrera, oavsett vem som tittar på eller vad någon säger.
  • Känna igen vad ditt fel är när du inte stiger eller spelar bra. Ju snabbare du känner igen och fixar dina fel utan att stressa ut över dem, desto bättre blir du. (så länge du tränar ofta)
  • Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 13
    3. Var stark och ge aldrig upp. Oavsett vad, förlora inte ditt självförtroende. Du kommer att ha dåliga dagar, spel, platser och humör. Ingen av dem är en anledning att glömma alla goda dagar, bra spel, bra ställen och stora humör! Försök att stanna ännu köl och se förluster som lärandeupplevelser för att hjälpa dig att förbättra.
  • Metod 6 av 6:
    Få din tränare att märka dig
    1. Bild med titeln vara en bättre Softball Player Steg 14
    1. Fråga och lära. Om du inte vet hur man gör något, fråga en tränare eller en lagmedlem. Din tränare hjälper om du frågar, men kommer sannolikt att bli riktigt irriterad om du antar att veta allt, men gör det bara när du går.
    • När tränare försöker prata med dig, låt dem. De kan lära dig något som kan hjälpa till med mycket. De kommer säkert att märka om du är ovillig att lyssna och lära dig, det kan vara ett tecken på att vara en fattig lagspelare.
  • Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 15
    2. Vara redo att spela. Rätt när du går på softballfältet är det speltid! Hustle på och utanför fältet.
  • Bild med titeln Var en bättre Softball Player Steg 16
    3. Håll en positiv attityd.Att ha en positiv eller negativ attityd kommer att påverka dig, laget och din tränare. Genom att hålla sig positiv, även när chipsen är nere, bidrar du positivt till ditt lag.
  • Om tränarna ser att du jobbar väldigt hårt, kommer de att ha en positiv attityd om dig.
  • Om du ser någon annan, uppmanar upp dem och var någon som folk ser upp till.
  • Bild med titeln vara en bättre softball-spelare Steg 17
    4. Slå inte ut letar efter den perfekta tonhöjden! Åtminstone få dina tre nedskärningar in och sväng fladdermusen.
  • Tips

    För fångare, när en löpare är på först, öppna benen i en vinkel där din högra fot är något titeln ut, så när de stjäl kan du snabbt kasta dem ut.
  • Gnugga petroleumgel i din handske före varje säsong. Det gör det mjukare, och bollar är mer benägna att stanna där inne.
  • Håll alltid ögonen på bollen och platserna, även när du inte är upp till fladdermus. På det sättet kommer du att ha en bra chans att veta vad krukan kastar som.
  • Ett annat tips för fångare, är att känna dina krukor. Om krukan tenderar att kasta exakt rakt ner i mitten, behåll din handske på mitten av bröstnivån. Om din kruk tenderar att kasta högt, sätt handsken mer på knäna. Om din krukor kastar för låg, kom ihåg att hålla din handske på en liten högre nivå.
  • När du spelar på första basen, var noga med att ta bort foten från basen efter att du har tagit bollen. Fotgångar är mycket vanliga misstag. Den enda gången du ska märkas vid första basen, är när en flugboll är fångad och en person i sekunden körs tillbaka till först.
  • Vid batting, behåll dina knockande knogar upp medan du griper baten. Det hjälper dig att snäppa din handled mer och ger mycket makt. Det som ger dig extra kraft är när du sitter eller vrider dina höfter rätt när du är i rörelse att slå bollen.
  • När din batting väntar på bollen, rusa inte någonting, och du inser att bollen reser långsammare än du först trodde.
  • På heta dagar, lägg sand eller krita på dina händer. Din svett kan röra upp ditt grepp och kasta.
  • Var inte rädd för bollen! Det gör ont när du träffas, men det gör ont mer när du gör ett enkelt fel. För infielers stanna med bollen. Du får inte alltid framför den. (Backhands och forehands) men du borde titta på det hela vägen. Om det är en backhand ska din näsa peka ner mot din handske när du får det. Samma sak för förhand. Gå och få bollen tveka inte av rädsla för att bli slagen.
  • Förlora aldrig ditt självförtroende. Låt inte det andra laget komma in i ditt huvud och få dig att känna att du inte är bra på vad du gör!
  • Lär känna dina lagkamrater. Bli en familj. Trösta dem om de är skadade, fysiskt eller mentalt, och förlora aldrig hoppet. Även om du förlorar finns det alltid dags att förbättra.
  • Om laget är negativt, går din prestation långt ner. Försök och få laget avfyrade om du behöver, eftersom förtroendet är viktigt i softball.
  • Sväng aldrig på bollen om du inte känner dig bekväm, det är bättre att ha en strejk i stället för en dålig träff.
  • Om din tränare bänkar dig, bli inte upprörd eller ha en attityd. Prova hårdare nästa gång och bevisa din tränare som du förtjänar att spela.
  • Varningar

    Du kommer inte alltid att vinna. En del av att vara en softball-spelare kan ta en förlust utan sobbing. Lär dig av dina fel i spelet och fixa dem.
  • Var inte rädd för bollen. Håll ögonen på det. Du måste vilja ha bollen!
  • Om en kruka upprepade gånger kastar inuti, är det vanligtvis att göra dig tillbaka från plattan. Du måste komma ihåg att stanna inne i Batters Box, stanna där inne.

    • Argumentera inte med domaren. Han kanske inte gillar din attityd och vara hårdare på dig.

    Saker du behöver

    • En träningsboll
    • En fladdermus
    • En visir / baseball hatt
    • En handske
    • Kläm
    • En munskydd - det här är viktigt så att du inte krossar tänderna
    • En ansiktsmask-du vill inte ha ansiktsoperation
    • Ett hjärtvakt - om bollen träffar dig i hjärtat kan du dö
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande