Hur man är nere till jorden

Du vill vara mer jordnära. Människor som beaktas "jordnära" tenderar att agera ödmjuk, praktisk och anspråkslös. Detta är ett sätt att vara, och det är verkligen något som du kan odla. Börja med att konfrontera ditt ego och se bortom dig själv.

Steg

Metod 1 av 3:
Arbetar på dina vanor
  1. Bild med titeln Var lugn Steg 21
1. Tänk på varför du vill vara nere på jorden. Kanske vill du ändra din Demeanor eftersom ditt beteende stör andra människor. Du kan försöka reformera dina vanor för fred eller lycka, eller att få ditt liv till större balans. Kanske känner du att du lever bortom dina medel, eller att du inte kan styra dina känslor, eller att du spenderar för mycket av ditt liv med huvudet i molnen.
  • Bild med titeln Be kunniga steg 10
    2. Börja små. Det finns inget sätt att vara "jordnära," och det finns ingen enda stor förändring som du kan göra för att omedelbart bli "jordnära." Det är en livsstil, en demeanor och en etikett. Det är en samling vanor. Således: Om du vill vara mer jordnära, måste du börja med att ändra dina vanor. Försök att identifiera specifika beteenden som inte känner "jordnära," och börja med att gradvis ändra dessa beteenden.
  • Det finns många sätt att vara "jordnära." I slutändan är det här en kvalitet som du vill se i dig själv och en kvalitet som du kanske inte hittar i ditt nuvarande sätt att vara. Börja från var du är.
  • Bild med titeln vara mogen steg 16
    3. Håll dig ansvarig. Det kan vara svårt att vara självmedvetna, speciellt när du utvärderar det sätt du agerar på en daglig basis. Leta efter någon som du litar på att hålla dig ansvarig - en vän, en familjemedlem, en lärare, en rådgivare. Tala uppriktigt med den här personen om din önskan att vara mer jordnära. Tillsammans, identifiera specifika vanor och beteenden som du kan ändra för att nå ditt mål. Be personen att hålla ett öga på det sätt som du agerar, och checka in med dem regelbundet för att granska dina framsteg.
  • Metod 2 av 3:
    Att vara jordnära i din demeanor
    1. Bild med titeln kommunicera effektivt steg 25
    1
    Var ödmjuk. Uppblåsa inte ditt eget självvärde. Låt inte din identitet bli inslagna i rikedom eller status eller materiella saker. Påminn dig om att andras behov och perspektiv är lika viktiga som din egen. Du kan vara bättre på vissa saker än de flesta, men du kanske inte är så bra på andra saker. Släpp av egot, och håll perspektivet.
  • Bild med titeln kommunicera effektivt steg 24
    2. Tänka innan du talar. Sakta ner och säg exakt vad du menar. Fånga dig själv när du inte är uppmärksam på folket runt dig. Bestraightforward och opretentiös. Försök inte göra antaganden om människor eller situationer, och försök att inte onödigt skada någon med dina ord.
  • Lär dig att uttrycka vad du vill utan att göra krav. Förklara dig själv, när det är möjligt, och fråga snarare än att beställa. Istället för att säga, "Ta ut soporna," säga "Har du något emot att ta ut papperskorgen så att jag kan hålla matlagningsmiddagen?"
  • Bild med titeln Hjälp det hemlösa steg 7
    3. Titta bortom dig själv. Upprätthålla personlig hygien, men allvarligt överväga hur mycket tid du spenderar i spegeln. Tänk på hur ofta du tänker på din telefon eller ditt Facebook-konto. Försök att spendera mindre energi på ditt sociala och fysiska utseende, och spendera mer energi på saker bortom dig själv. Volontär din tid, och gå ut ur din väg för att hjälpa andra. Gör det tills det är andra naturen.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 4
    4. Acceptera människor för vem de är. Istället för att försöka ändra dem eller kritisera dem: försök att lära av dem. Fokusera mindre på hur människor är olika, och mer om hur människor är liknande. Försök att se silverfodret i varje situation.
  • Konfrontera hat i ditt liv. Om det finns någon som du starkt ogillar, försök att objektivt tänka på varför du ogillar dem. Tänk på om de verkligen gör något fel.
  • Behandla alla som en människa. Det finns ingen anledning att känna sig underlägsen eller överlägsen. Försök att behandla människor på grundval av karaktär, inte personlighet.
  • Bild med titeln Kope med Stigma Steg 8
    5. Lyssna på människor. Vara närvarande och uppmärksam, och vänta inte bara på din chans att prata. Värde någons rätt att tala, även om du inte håller med vad de säger. Vänd aldrig tillbaka på människor eller avbryta dem medan de pratar. Respektera människor som du vill respekteras.
  • Metod 3 av 3:
    Leder en jordnära livsstil
    1. Bild med titeln Kope med Stigma Steg 4
    1. Håll den stora bilden i åtanke. Försök att inte bli för trassig i detaljerna. Påminn dig själv att saker kommer att fungera på ett eller annat sätt, och att även de värsta situationerna kommer att slutligen passera. Ge inte upp de viktiga sakerna, men försök att känna igen de detaljer som bara distraherar dig.
  • Bild med titeln Hjälp Spara miljön Steg 50
    2
    Leda ett enkelt liv. Separera dina behov från dina önskemål, och försök att fokusera på de saker som är riktigt viktigt. Konsumera bara vad du behöver, och var uppmärksam på hur mycket avfall du producerar. Bor inom dina medel, oavsett det betyder för dig.
  • Undvik överskridande. Köpa saker för sin praktiska funktion, inte för hur de ser ut eller hur de kommer att få dig att titta.
  • Förenkla. Gå igenom dina ägodelar och sälja eller donera de saker du inte använder eller behöver. Sluta hålla på saker bara för att de är "din."
  • Bild med titeln Hjälp Spara miljön Steg 58
    3. Bor i enlighet med dina värden. Anslut med folket, platserna, och orsakerna som är viktiga för dig. Bryr sig om planeten, framtiden och folket i ditt liv. Lära sig Lev en mer miljövänlig livsstil, och tänk på allvar om din inverkan.
  • Bild med titeln vara mogen steg 26
    4. Var tacksam för vad du har. Uppskatta hur underbart tur du ska vara levande, andas och växer i detta ögonblick. Visa din tacksamhet för de människor som gör ditt liv värt att leva: vänner, familj, kära, bekanta.
  • Acceptera ditt liv för vad det är. Ge inte upp dina drömmar och ambitioner - men försök inte göra en fantasi en verklighet.
  • Odla en tacksamhetspraxis. Göra en vana att tacka människor och komplimangerar människor. Varje morgon, skriv ner fem saker som du är tacksam.
  • Bild med titeln Tänk som en grafisk designer Steg 6
    5. Var tålmodig och tankeväckande. Acceptera de saker som du inte kan ändra, och arbeta för att omtänksamt ändra de saker som du inte kan acceptera. Var medveten om din omgivning, särskilt hur ditt beteende påverkar hur andra människor känner. Var inte rädd att vänta, eller att gå med flödet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Sitta och lyssna på musik ett tag. Det kommer att lugna dig ner.
  • Att få en bra terapeut kan hjälpa dig att bli mer jordnära.
  • Lär dig hur du spelar ett musikinstrument. Detta kan hjälpa dig att uttrycka dig på vackra sätt.
  • Varningar

    Bli inte för fristående när du försöker vara jordnära. Du borde fortfarande kunna behålla anslutningar med andra.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande