Hur man hittar ditt ande djur

Är din ande djur en varg, uggla, björn, kråka, giraff, ödla eller fjäril? Ande djur kan hjälpa oss att känna sig mer i linje med jorden och vägleda oss för att göra rätt beslut i livet. Du kan inte bara välja ett ande djur, men - enligt gamla övertygelser väljer ditt And-djur dig. Läs vidare för att lära dig hur du hittar och ansluter till ditt ande djur, en uppdrag som har gjorts av otaliga människor över tusentals år.

Steg

Del 1 av 3:
Få medvetenhet
  1. Bild med titeln Ta reda på vad ditt andliga djur är steg 6
1. Tillbringa tid i naturen. Jorden är befolkad av otaliga djurarter med något att lära oss. Om du har turen att ha ett husdjur, kanske du interagerar med djur ibland, men många människor spenderar nästan hela tiden med andra människor. Att göra den naturliga världen En större del av ditt liv öppnar dig för möjligheten att ansluta till ett andedjur.
  • Gå inte ut på att leta efter ett ande djur - det är inte som det fungerar. För närvarande, var öppen för att lära sig mer om alla icke-mänskliga varelser.
  • Leta efter uppfinningsrika sätt att spendera mer tid i naturen. Om du inte bor nära vildmarken, gå till en stat eller nationalpark, eller en stadspark.
  • När du spenderar tid utanför, ta bort hörlurarna och klippa ut några distraktioner. Bli medveten om din omgivning och märka saker du kan vanligtvis förbise: en fågel kikar ut ur en buske, eller en caterpillar som går över trottoaren.
  • När tiden inte tillåter en lång trek ute, gör ditt inuti utrymme mer öppen för den naturliga världen. Stäng av luftkonditioneringen. Öppna persiennerna och fönstren. Lyssna på vinden och cricketsen istället för att spela musik.
  • Bild med titeln Hitta ditt ande djur steg 2
    2. Känna igen visdom och intelligens hos djur. Att spendera mer tid i naturen, särskilt kring djur, hjälper dig att börja tänka på dem annorlunda. Lägg märke till sina vanor, hur de kommunicerar med varandra, och elementen i deras beteende som överraskar dig. Djur har intelligens helt och hållet, annorlunda än lika med människors. Om det är svårt eller omöjligt för dig att se, blir det svårt att hitta ditt ande djur.
  • Intelligens är mer än att bara kunna lösa matteproblem. Tänk på vilken typ av intelligens olika djur har. Migrationsfåglar, till exempel, kan flyga tusentals miles till ett förplanerat resmål utan en karta.
  • AntropomoMorphize djur. De är inte mänskliga, så förvänta dig inte att de uttrycka sig på samma sätt. Det är viktigt att respektera djur för vem de är, snarare än att de kommer att kommunicera på dina villkor.
  • Bild med titeln Ta reda på vad ditt andliga djur är steg 1
    3. Meditera och be. Att hitta ditt ande djur är en andlig och övernaturlig övning. Utföra en meditations- eller bönsession under vilken du koncentrerar dig på att vara öppen för kommunikation från ditt ande djur. Gör det på en naturlig plats som en äng eller en strand, eller någonstans mangjord, som en park. Lita på dina instinkter.
  • Om du vill ha ett konkret svar på en ja eller ingen fråga, kommer du förmodligen inte att finna det i ett andedjur. Det handlar inte om att få det du vill - det handlar om att smida en djupare anslutning till naturen, vilket så småningom kommer att leda dig nere på rätt väg.
  • Sök ut ditt ande djur om du är redo att vara öppen för en annan typ av visdom och intelligens och förbinder djupare med den naturliga världen. Kom ihåg att detta måste vara en gemensam anslutning - du kan inte "trolla" Andens djur på vilja. Du får mest genom att vara öppen för alla möjligheter.
  • Om dina meditationer och böner verkar fruktlösa, tvinga det inte. Försök igen under en annan säsong, eller när ditt sinne är i ett annat tillstånd. Under tiden arbetar man mer öppet och andligt medvetet, genom att spendera ännu mer tid med Mother Nature.
  • Del 2 av 3:
    Erkänna ditt djur
    1. Bild med titeln Ta reda på vad ditt andliga djur är steg 5
    1. Var uppmärksam på återkommande framträdanden av ett visst djur i ditt liv. Har du någonsin haft en dag, eller vecka, när samma symbol tycktes fortsätta komma fram? Kanske såg du en väggmålning av en varg målade på sidan av en byggnad, och det slog dig så vacker så du slutade att ta den in. Kanske senare den dagen tittade du ner för att se en vargtatuering på en kvinnas fotled i kaféet. Den natten gick du hem, vände på TV: n, och om du ser svårt att det är en chans att ett djur ser ofta att vara på TV. Återkommande av djursymboler kan innebära att ditt andedjur försöker komma i kontakt.
  • Bild med titeln Hitta ditt Andens djur Steg 5
    2. Notera djur i dina drömmar. Ande djur verkar ofta för människor på natten i sina drömmar, när sinnet är i vila och det undermedvetna är på jobbet. Om du tenderar att avfärda eller glömma dina drömmar, gör en punkt att betala mer uppmärksamhet. Notera de djur du stöter på.
  • Ibland är utseendet på ett ande djur inte enkelt. Du kan drömma om ett djur i en målning på väggen eller en konversation där den andra personen nämner ett visst djur. Alla referenser till djur är värda att notera.
  • Skriv ner dina drömmar och var uppmärksam på mönster över tiden. Vilket meddelande verkar djuren kommunicera? Håll ett öppet sinne och försök att tolka dem.
  • Bild med titeln Hitta ditt And Animal Step 6
    3. Vara uppmärksam på djur med ovanligt beteende. Många har rapporterat att de stöter på deras ande djur i fysisk form. Avvisa inte om ett djur kommer nära dig, gör ett ögonkontakt, går framför dig, hänger runt din gård, eller på annat sätt verkar försöka kommunicera något.
  • Bilden med titeln Ta reda på vad ditt andliga djur är steg 4
    4
    Hålla en journal av dina meditationer. Vissa djur kan komma och gå, och vissa kan stanna. Att hålla en journal av dina interaktioner med dessa djur hjälper dig att lära dig mer om dig själv och ditt djur totem.
  • Bild med titeln Ta reda på vad ditt andliga djur är steg 8
    5. Kontakta en shaman. Dessa andliga medier kan ha metoder eller råd för att hitta ditt andedjur. Var medveten om att att hitta en shaman i ditt grannskap är inte lika lätt som att göra en Google-sökning eller titta i telefonboken. Du kanske måste fråga om eller undersöka på egen hand.
  • Del 3 av 3:
    Anslutning med ditt ande djur
    1. Bild med titeln Hitta ditt Andens djur Steg 9
    1. Lär dig om ditt djur.När du har identifierat ditt djur, lära dig allt du kan om det. Vad äter det, och var bor den? Läs om sin historia, beteenden och hur det är porträtt i litteratur och media. Vad representerar detta djur?
    • Ett djurs speciella visdom kallas dess "medicin," eller makt. Detta läkemedel kan användas för att hjälpa under en tid av behov. Till exempel kan en Hawks medicin vara dess förmåga att se klart när andra inte kan.
    • Om möjligt, spendera tid nära ditt djurs livsmiljö. Var inte störande, men försök att lära dig så mycket du kan om hur djuret finns i det vilda.
  • Bild med titeln Hitta ditt ande djur steg 10
    2. Applicera ditt djurs visdom i ditt eget liv. Ta det du har lärt dig och använd det för att hjälpa dig att hantera stora beslut, konfrontera svåra situationer och nå dina mål. Du kan dra på ditt djurs visdom i vardagen också, i din behandling av andra och jorden.
  • Bild med titeln Ta reda på vad ditt andliga djur är steg 2
    3. Vara öppen för. Var uppmärksam på varje gång ditt djur visas i någon form. Gör ditt bästa för att tolka de meddelanden som djuret verkar skickas. Kom ihåg att meddelandena inte kommer att vara okomplicerade, eftersom djur inte kommunicerar på samma sätt som människor gör, så du måste göra lite djupt tänkande att förstå. Här är några frågor att fråga dig själv:
  • Vilka känslor känner du när djuret kommer?
  • Verkar djuret vara ett tecken på förekomst eller komfort?
  • Verkar djuret leda dig i en viss riktning?
  • Bild med titeln Ta reda på vad ditt andliga djur är steg 9
    4. Hedra ditt djur. Det antas i shamanism som du får en djupare förbindelse med ditt andliga djur genom att hedra det. När du gör det här låter du det veta att dess hjälp för att hjälpa dig med ditt liv uppskattas. Du kan göra det genom att stå upp för miljön och djurs rättigheter och i synnerhet välbefinnandet av ditt ande djur. Kom ihåg att varje gång en djurart är utrotad, förlorar vi det djurs visdom.
  • Tips

    Andliga djur plockar dig. Du kan upptäcka att ditt ande djur inte är det djur som du ursprungligen förväntade sig att komma till dig.
  • Förvänta dig inte alltid ett fint djur som katter eller hundar, vissa människor har funnit att deras andliga djur är mycket mer onda som ormar, lejon, björnar och så vidare.
  • Fyll ditt hem med objekt relaterade till ditt djur. Låt djuret veta att det är välkommen i ditt utrymme.
  • I slutet kanske du har varit med din djuranda hela tiden och du kan ha mer än en.
  • Om du inte känner till ditt djur, säger du på natten, "Du välkomnas till min dröm." De kan komma till din dröm, vilket kan leda dig att upptäcka ditt ande djur.
  • Var inte otålig. Att upptäcka ditt ande djur tar tid och tålamod.
  • När du letar efter ditt andedjur, var avslappnad.
  • Ställ inte nödvändigtvis till land varelser. Kom ihåg olika varelser som är bosatta i havet och de som flyger i himlen.
  • Försök och lära dig så mycket du kan om ditt djur och känna igen sin visdom - Applicera det på ditt vardag.
  • Du kan ta quizzer på Internet för skojs skull, men det kommer inte nödvändigtvis att ge dig rätt svar. Du kan inte lita på det om du vill hitta ditt ande djur.
  • Håll en drömtidskrift och en meditationstidskrift och spendera alltid tid i naturen.I stället för att spela på datorer.
  • Varningar

    Din ande djur kommer att ge upplysning, men det betyder inte att du kan närma sig det i naturen. Om du upptäcker att ditt andedjur är en björn, närma dig inte eller konfrontera en björn när du är ute i sin naturliga livsmiljö. Detta är ett riskabelt företag och kan få dig att bli skadad eller sämre.
  • Andensdjur är av hög andlig betydelse i några indianska kulturer. Leta efter en med stor respekt och försiktighet om du inte är medlem i en av dessa stammar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande