Hur man blir välsignad (kristendomen)

Guds specifika skäl för extra välsignelser är lovade (det ursprungliga ordet i Bibeln översatt till engelska som "välsignad" innebära "Lycklig"). Denna lycka / välsignelse presenteras i alla nio slitvin, Från femte kapitlet i Matthew i Bibeln (i Nya testamentet). Jesus Kristus pratade med sina tolv apostlar, hundratals lärjungar och en folkmassa som lyssnade på det bästa de kunde.

Jesus gjorde inte säg att de första sju välsignelserna var bara för en nationalitet hos människor eller för sina anhängare bara. De är öppna för dig eller någon som tjänar både Gud och din medmänniska. Men den åttonde välsignelsen (lyckligt resultat) var för dem som lider för Jesu skull. Var och en av de åtta välsignelserna börjar med ordet "Välsignad", välsignad på grund av dina sätt att varelse i salighet. Rätt inställning. En attityd är en klar "synpunkt." "Slaktudarna" berätta att Guds välsignelser ger stora belöningar för rätt attityder Att han lärde dig i Bibeln.

Ja, Jesus sa det som du visar bättre attityder--förklaras här - då du "kommer" vara välsignad på följande sätt, som beskrivs i skrifterna. Han ger sin individ Andens gåvor och ger till och med själva trosgåva sig för att visa dig sin kärlek och närvaro - alla mellan dig och din Far tillsammans njuter av varandra i både andliga och fysiska välsignelser. Att vara i Guds vilja öppnar breda sin Förrådshus av välsignelser till dig att hälla ut till dig - att översvämma...

Steg

  1. Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 1
1. Humble dig själv som Jesus sade: "Välsignade är de "fattiga i ande": för deras är kungariket."(Matteus 5: 3) Läs detta och de andra åtta välsignelserna för dig som de förklarades av Jesus, i Matteus 5, som är nycklar Att låsa upp sådana personliga välsignelser.
  • Jesus lovar att Dålig i ande kan komma in i sitt rike i detta liv! De Guds rike, Jesus sa, "är inom dig" som Kristus "bor där" -- som hans närvaro, hans ande, kan vara avgörande för dig. Jesus sa det "Jag måste gå till min far"... [och ska] "skicka dig en annan trollkarl för att följa dig för alltid."
  • Orden "Dålig i ande" menar inte att hitta speciellt nöje i dig själv / ditt liv, och även om du har lärt dig att vara självförsörjande och stolt av din resonemang och oberoende: fortfarande kan du bli mindre I dina egna ögon. Om du är redo att Beroende på Guds vilja för dina välsignelser - inte ignorera Gud och inte hantera ditt eget liv och inte göra dina val helt ensam, inte vara bara begränsad av "själv", Då är du redo att bli välsignad.
  • När du erkänner dina begränsningar till honom - då är du ödmjuk, och Gud kan sedan flytta in dig och flytta dig i hans närvaro - i himlens rike - och börja välsignade ditt liv.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 2
    2. Ångra sig, var ledsen för din dåliga gärningar, acceptera ansvar, och vara villig att byta till det bättre. "Välsignade är de som sörjer: För de ska tröstas."(Matteus 5: 4)
  • I denna beatitude sätter Jesus värdet på sorg och ånger uppenbarligen det skulle hjälpa till med andras lidande och sorg för din egen brister. Så sörja och - i första beatitude - du fick veta att bli ödmjuk, "mindre" i dina egna ögon, och lita på Gud.
  • Ordiska aktiviteter i livet ger inte riktig glädje, inte som tro, hopp och Guds kärlek do. Dagslivet kan låta dig tänka: "Om jag bara hade ____" (Fyll i det tomma) - det gör att du känner att du ångrar, för vad som har gått vilse: förlorat fred, glädje, hopp - och du kan hitta dig själv med "En trasig ande" -- En skadad attityd om livet.
  • Ångra dina tidigare synder, till exempel dina skador på andra - och den tid du kanske har varit emot eller ignorerar och saknar Guds välsignelse. Förlåt andra tar bort själviskhet och skulden av "självcentrerad" liv.
  • Så han låter dig acceptera förlåtelse. Din skuld tas bort genom Guds nåd. Du är välsignad, och du vet att Gud är riktig.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 3
    3. Vara anspråkslös, icke-egotistisk. "Välsignade är Meek: För de skall arva jorden."(Matteus 5: 5)
  • Här i den tredje beatitude (igen) finns ett ord som ger några negativ Känslor: Ödmjuk kan innebära svag--som i saknar ande eller mod. Nej! Var stark men inte våldsam och kunna uthärda problem med tålamod--inte Resenting andra människor eller Gud, möjliggjort genom att ta emot Kristi Ande i dig.
  • Jesus beskrev sig som: "Jag är mild och mild." Han kunde hantera konflikter, Förolämpningar, kris utan egotism som i: "Han har allt tillsammans".
  • Så han sa att de icke-aggressorerna skulle "ärver jorden"- Så småningom får du den unarned gåvan att vara en syster eller bror till kungen i Konungariket Jesus. Mottagaren av gåvan är en arv som, utan personlig ansträngning, tar kontroll och ägande av egendom - din miljö - som du ger kontroll över din existens i Kristus till Guds sätt. Mannen skulle ha dominion över jorden.
  • Gud kommer att bo med dig, i harmoni och kommer att styra vägen som ligger framför dig för att göra det acceptabelt för Gud, produktivt och tillfredsställande i Kristus när du följer sökvägen. Kom ihåg att Gud inte kommer att neka något bra, men inte Allt är lämpligt (vissa personliga satsningar kanske inte följer Herrens väg).
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 4
    4. Söka rätt sätt med en aptit för gott. "Välsignade är de som hunger och törst efter rättfärdighet, för de ska vara nöjda."(Matteus 5: 6)
  • De flesta föreställer sig sig ren. Du har aldrig hört, "Jag gjorde det för att vara meningsfull och dum." Att göra någon arg eller revotentisk handling är pinsamt när dina misstag blir offentliga.
  • Du måste göra rättfärdiga val för din egen skull. Det gör livet enklare. Aposteln Paulus talade om ett dilemma, "Jag kontrollerar inte fullständigt mina handlingar. Jag gör inte vad jag vill, men gör vad jag inte skulle göra."
  • Skuld och mänsklig natur gör din själ "hunger och törst" För rätt val och vanligt rättfärdighet - precis som när du säger, "Jag behöver något att äta och dricka, nu!" Också, inbyggd i dig är en hunger att vara rätt. Du vill ses som rätt.
  • Rättfärdighet Är mat och dryck av din andliga hälsa: fri från skuld, skam och synd: beror på Guds löfte att odla sin rättfärdighet i dig.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 5
    5. Visa barmhärtighet. "Välsignade är den barmhärtiga: för de ska få barmhärtighet."(Matteus 5: 7)
  • Du behöver inte använda fullständiga meningar i dina böner -- bara säg "Tack Gud!"- "Barmhärtighet...", eller bara prata med honom, "Gud..." eller något som, "Herregud...". Var bara barmhärtig så att han kommer att höra dig när du ber om barmhärtighet. Gud är barmhärtig och "kommer att ha barmhärtighet på vilken han kommer att ha barmhärtighet" (medkänsla).
  • Omänsklighet av mannen mot andra har alltid varit en kraft i historien. Så det förflutna historia avslöjar självisk, obetydlig, och grym - Förtryckande vanor som orsakar fattigdom, slaveri, ointresserad i social oro, inte arbetar med generös barmhärtighet, men med bra likgiltighet istället, inte att se skadans behov.
  • Jesus bundet din mottagande Guds barmhärtighet med din ger barmhärtighet mot andra. Ju mer nåd du ger ut, desto mer kommer du att få -- "som du sår, så ska du skörda." Du ser att din nåd ger belöning.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 6
    6. Vara ren genom tro. "Välsignade är det rena i hjärtat: för de ska se Gud."(Matteus 5: 8)
  • Finns det någon populär radio, TV, pratshow, filmer det anses Renhet och kyskhet som underhållning? Renhet finns genom att koncentrera sig på och dedikera till och försöka rätt vad som är fel, först i ditt eget liv, av Guds vilja och syfte.Men inser att Jesus sa, "Du hycklar först, först ta planken ur ditt eget öga, och då ser du tydligt att ta bort speck från din brors öga." (Matteus 7: 5) - som påpekar att man inte måste döma andras beteenden, eller vara hycklare.
  • Din kärleksfulla Gud kommer att belöna dig i hans närvaro av andliga medel. Så det låter dig "ser" Gud, fri från förorening av blandade önskningar i tankar, ord och gärningar.
  • "Rensa din sinne- Rengör din handling" och i det fulla bemärkelsen som Gud själv tar bort din önskan om att orena tänker och orena sätt att agera. Gud renar att du är från insidan.
  • "Seende" Gud: Att veta honom som din far (genom att vara i hans närvaro) är välsignelsen lovad i denna beatitude.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 7
    7
    Vara peacemaker och vara särskilt välsignad!. "Välsignade är fredsmännen: För de skall kallas "Guds barn"."(Matteus 5: 9)
  • Fred är en trevlig idé, så länge du får dig, men det är mer än det. Det börjar hemma: Älska din fru... -- och ha personlig fred och kärlek i Jesus. Det börjar med att inte återvända ondska för ondska. Han sa, Vänd den andra kinden. Gör vad som ställs om dig och förlåta varandra.
  • Kärlek ovillkorligen - behandla den andra som man skulle vilja behandlas om de två rollerna plötsligt vänds: så, Var snäll mot din fiende. Aldrig överreagera - låt bara hämnas stoppa nu! Fientlighet stannar med dig - omöjligt? Nej! Han ger dig det. Fred kan hittas genom att göra något så enkelt som att ge en svår person en trevlig ny penna, ett paket med chips eller en kupong för en fri smörgås, om det är meningsfullt.
  • Hans nåd är tillräcklig - skicka den på. Gud "promenad" Med dig, övervaka ditt liv när du går i hans väg, hanterar svårigheter för dig ("Välsigna och förbannar inte!") på sitt eget sätt och skydda din person, även genom dalen av dödens skugga. Han skickar kontinuerligt välsignelse, båda andligt och väsentligt.
  • Din pappa i himlen kan ge dig vad ditt hjärta / kärna önskemål (djup, rätt känsla), uppfyllande verklig behovav hans nåd och genom din tro. Peacemaking ger Gud med sin fred och harmoni i ditt liv.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 8
    8. Acceptera förföljelse. "Välsignade är de som förföljs för rättfärdighet skull, för deras är himlens rike."(Matteus 5:10)
  • Några dåliga nyheter--"förföljelser," Om du är rättfärdig - men inte oroa! Du kommer att bli välsignad med fördelarna med himlens rike, om du trakasseras eftersom ditt liv är i Krist och hans nyhet i livet är i dig.
  • Tja, du är annorlunda - om du är i Kristus. Detta hotar dem som inte förstår livets grund: andligt liv. Du har lagt Gud först, och så verkar dina utsikter vara galen till andra, som inte håller med. Du är bara "galen tillräckligt" att ha det bästa i detta liv och i livet att komma.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 9
    9. Acceptera förföljelse (menat för honom). "Välsignade är du, när män ska väcka dig och förfölja dig, och ska säga allt ont mot dig "falskt" för min skull."(Matteus 5: 11) Det här är som människor som har kritigt kritiserat (Reviling) på grund av din uppringning Jesus Krist Herren.
  • Ingen förföljelse är inte slutet på denna tanke - det finns fortfarande välsignelsen. Det finns så mycket mer välsignelse än den negativa delen... där är Glädja och vara väldigt glad.
  • Bild med titeln Blessed (Christianity) Steg 10
    10. "Glädja sig och vara mycket glad: För stor är din belöning i himlen: För så förföljt de profeterna som var före dig."(Matteus 5: 12)
  • Ja, han säger att du borde glädja dig på grund av det faktum att du uthärda problem och problem med människor eftersom du tror och bor i hans liv.
  • Så, glädja dig genom dina problem och genom din svaghet - för i honom är du stark (det är en annan välsignelse), och du har en stor belöning i himmelen.
  • Tips

    Även om du tror att ingen har din rygg, har du fel. Tänk igen, och kolla upp. Det finns en plats där alla har varandra tillbaka. Var en älskare, inte en hater.
  • Du är redan garanterad att bli välsignad, om du är Guds barn, man eller kvinna, och även om du "måste krypa," Du kommer att vara okej när du kommer till honom. Det betyder att Gud alltid har "ditt bästa" Enligt hans åsikt...
  • Om du tar honom på allvar och håller fast vid kursen, då när du är klar, kommer han att ge dig "din fest", firandet i himlen. Det finns något bra för din säkra belöning. Du kommer att bli välsignad förbi förståelse, bortom mätning--"som profeterna kommer att bli välsignad," Men vad menade han med det? Tja, om du är en "Sanning kassör," då är det som profeterna... Profetian inkluderar att säga sanningen och de goda nyheterna om Guds plan klart - utan delaktighet eller tjänst.
  • Kanske kan du tänka på välsignelser som bara fysisk hälsa, rikedom och skydd, men Guds välsignelser är inte begränsade till "saker". Säkert - hans kommer, Enligt Skriften, inkluderar du att hjälpa dig att leverera dina materialbehov, men det sträcker sig långt bortom, även dina största förhoppningar och drömmar - inklusive välsignelse dina kära och det dagliga livet inklusive ditt datingsliv, äktenskap och familj till flera generationer - det är fantastiskt.
  • Ingenstans i hans lärdomar säger Jesus ditt religiösa arbete (in och ut ur kyrkan) för att Gud ska flytta till din fördel. Nej - han lärde att dina attityder har konsekvenser. Dina slakterier är åtgärder som görs mot din granne, inklusive att göra gott för din fiende och mot Guds barn. Dessa kan vara sättet att ställa in riktningen för Guds gåvor mot dig, så att de är dina slags välsignelser.
  • "Så då kom Jesus att stänga av fester och slår på lamporna?" Nej... Jesus kom för att starta den största festen på jorden med ljus så ljusa de tänder upp din värld. I honom finns det inget mörker.
  • Jesus sa, "Om jag är lyfte upp, Jag kommer att rita alla män till mig..." Det ställer dig upp för den största festen hela tiden... Men om du inte når ut mot de attityder som han behöver, och du lider av förlust - så är du mest fattig!
  • Varningar

    Efter att du träffat Jesus, och helt inse vad han faktiskt gjorde för dig - kan du bara bli en energisk supporter och följare. Människor som Gillar inte Jesus väldigt mycket kommer inte att tycka om dig... Om du följer honom!
  • Ändå kommer Jesus och hans sätt att orsaka problem! Kanske kallas du en "Jesusfreak" och "dålig munnen" -- trånga, bespottade, skojade, ridiculed och kritiserade - för Jesu skull av några "otroende." Vissa människor kallar enkel tro irrationell, men du vet att den fruktansvärda Gud är bara visdomens början...
  • Om du tar Jesus allvarligt, och rapportera honom positivt - du är "in för misshandel"från vissa människor. Varför? Han är missförstått av många eller de flesta - men även om han förstås av några andra - kan de ofta välja att stänga honom ur sin dagliga slipning (arbete, spela, skola,...). Vissa människor kommer att motsätta sig honom genom att motsätta dig. Vissa människor, tror inte på beröm eller förhärligande honom eller hedra honom eller ta emot Jesus som sin egen Herre, även om du kan förkunna det "Han är All".
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande