Hur man daterar en stenbock kvinna

Född från den 21 december till 20 januari handlar Stenbocken om ambition, ledarskap, personlig körning och direkthet. Men när det gäller att dö en stenbocklig kvinna, är det inte så enkelt - förutom de ovanstående egenskaperna, kan Stenbockar vara mjuka, känsliga och omtänksamma. Således kan dating en stenbock kvinna vara en knepig prospek som kräver vård, ansträngning och uppmärksamhet, men det kan också vara oerhört givande - Stenbockar gör goda livslånga partners.

Kompatibilitetsschema

Använd det här enkla diagrammet för en snabb rundown av dina romantiska utsikter med en Stenbockspartner. Kom ihåg att det här bara är generaliteter - ett tecken har potential med någon annan. All information via astrologi.com.

Stenbockens romanskompatibilitet
Partners skyltFörhållande kvaliteterAnteckningar
AriesBåda partnerna är hög energi men har olika attityder - Väduren är mer hänsynslösa och snabba, medan Stenbockar är mer avsiktliga.Vård måste vidtas för att undvika frekventa konflikter. Denna parning fungerar bäst när varje partner har väldefinierade uppgifter och lite störningar.
TaurusBåda partnerna njuter av liknande värderingar och mål. Stenbockar och Tauruses delar resurser och känslor väl.Denna jordnära parning är mycket kompatibelt, men kan lida spänning om Stenbocken börjar se Taurus som lat och Taurus börjar se Stenbocken som högsträckt.
GeminiMycket motsatta mål och attityder. Ett kärleksfullt förhållande är fortfarande möjligt men kommer att kräva hårt arbete.Gemini har en snabb vit och är spontan medan Stenbocken är anspråkslös och näs-till-mall. Således måste båda arbeta för att bli bekväm att låta den andra vara själva.
CancerTenderar att bilda djupa, säkra känslomässiga anslutningar.En bra matchup, även om obligationens känslor kan leda till stora konflikter ibland.
LeoMål och beslutsnivå är delade - Leos tenderar att vara mer upprörande och sociala medan Stenbockar är mer traditionella och reserverade.Denna parning kan vara mycket hälsosam om ömsesidiga mål överenskommits, eftersom båda partners styrkor kompletterar den andra.
JungfrunBåda har ett realistiskt tillvägagångssätt för Life-Virgo är mer fokuserad på känsla och intuition medan Stenbocken är mer fokuserad på status och ambition.Denna parning kan vara en mycket trevlig - båda partnerna njuter av väsentliga framgångar, om än av olika skäl.
LibraVågen är mycket mer anpassad till skönhet och estetik än Stenbocken, som tenderar att ha mer konkreta intressenKan vara ett svårt förhållande. Men båda partners styrkor passar den andra väl, vilket gör det till en givande parning om vanlig mark kan etableras.
SkorpionSkorpionen är eftertänksam och introspektiv medan Stenbockens tankar tenderar att bo i den verkliga världen.Kan vara oerhört givande om båda partner arbetar för att uttrycka sig tydligt för sin partner.
SagitariusSkytten är lätt, nyckfull och otålig, medan Stenbocken är allvarligare och försiktig.Båda parterna behöver arbeta för att träffa den andra i mitten. Men denna parning är väl lämpad för att överleva mindre konflikter.
StenbockenBåda partnerna är jordade, ambitiösa och hårt arbetande.Detta par kan vara mycket framgångsrikt (både väsentligt och känslomässigt), men eftersom både partners är lika ambitiösa kan stora konflikter uppstå om relationsroller inte är väldefinierade.
AkvariusStenbocken är försiktig och jordad, medan Aquarius tenderar att vara mer optimistisk och idealistisk.Detta partnerskap har stor potential. Matcher av denna typ kan enkelt bilda ett obrännbart band.
FiskarnaFiskarna tenderar att vara drömmande och känslomässig, i motsats till Stenbockens jordnära, regimerade tillvägagångssätt till liv.Denna parning kan vara ett fall av motsatser som lockar - varje partner ger något som de andra behöver mycket.

Steg

Metod 1 av 3:
Vinna en Capricorns tillgivenhet
  1. Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 1
1. Engagera henne om hennes arbete eller personliga projekt. Stenbockar är naturligt ambitiösa, hårt arbetande människor. De flesta kommer att njuta av att diskutera sina professionella mål och de framsteg som de har gjort mot dem. Försök att prata med henne om vad hon gör för att komma framåt i livet - om detta inkluderar ett nio-till-fem jobb eller personliga projekt som konst, skrivning, etc. - Och bli inte förvånad om hon är redo att prata om dessa saker i stor längd.
  • Arbetet kan vara ett ämne som du hittar tråkigt, men behöver inte låta som att du frågar hennes robotiska frågor på en arbetsintervju när du pratar med henne om hennes. Faktum är att med viss kreativitet (och en luft av mild olycka) kan du lägga till lite flirty zest till dessa normalt torra frågor. Här är bara några exempel:
  • Blanda frågor: "Var jobbar du?" "Vad gör du?" "Tycker du om det?" "Var ser du dig själv om fem år?"
  • Zesty Frågor: "Så, vad är din plan för att göra dina första miljon?" "Vad är ditt nästa steg i livet?" "Är du mer av en Gordon Gekko person eller en Lorenzo Anello person?"
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 2
    2. Subtilt ta upp dina egna professionella prestationer. Eftersom de värderar ambition och beslutsamhet, respekterar de flesta Stenbocken någon som har jobbat hårt och uppnått stora framgångar. Stenbocken är dock blygsamma och konservativa i hjärtat, så de är osannolikt att de svarar bra på extravaganta skryt. Istället, försök att släppa subtila tips om dina prestationer genom att arbeta dem i konversationen naturligt. Se nedan för några exempel:
  • BLUNT BRAGS: "Du ser dessa skor? Dessa är riktiga alligatorhud." "Vi borde gå cruising i min nya Bugatti i helgen." "Jag vann just anställd i månaden på min pappas fastighetsverksamhet för femte gången i rad!"
  • Subtil söttalande: "Jag hoppas att använda min signeringsbonus för att göra något trevligt för oss." "Jag bär bara den här klockan på speciella tillfällen - jag köpte den för mig själv när jag fick min mästare." "Jag brukar inte göra det, men jag gillar att njuta av något trevligt efter det att saker går bra på jobbet."
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 3
    3. Spela till hennes känsla av tävling - försiktigt. Stenbockarna är inte i allmänhet människor som kommer att blyga från en liten vänlig sparring. Planeringsdatum som involverar viss grad av konkurrens kan leda till jättekul och några allvarliga romantiska gnistor. Men intensiv, uppvärmd tävling är ett nej-nej. För mycket konkurrens kan leda till vrede och dessutom är Stenbocken inte troligen att njuta av förlossningen att förlora på ett högt spel.
  • Bra datum Idéer: Bowling, kort, minigolf, skytte / bågskytte, arkadspel, brädspel med drycker.
  • Dåliga dateidéer: Street Racing, en-mot-en-gatan regler basket, high-stakes poker.
  • Om du dominerar på din tävling kan det vara en bra idé att låta ditt datum vinna minst en gång i allt du gör för att förhindra förlägenhet. Försök att inte göra det för uppenbart att du låter henne vinna - det här kan vara mer pinsamt än att förlora i första hand.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 4
    4. Ge henne tankeväckande gåvor som hon sannolikt kommer att använda. De flesta Stenbockar är praktiska personer som sannolikt kommer att uppskatta en gåva lite mer för sitt värde och användbarhet än för sin symboliska mening. Medan en smycken eller en bukett med några doftande blommor är nästan alltid en söt gest, vill du ha några av dina gåvor att vara lite mer jordnära. Försök att få henne att hon ska fortsätta, långvarig användning och njutning ur, snarare än engångsspänningar.
  • Den perfekta praktiska presenten till en stenbocklig kvinna beror på hennes personliga hobbyer och intressen. Till exempel, om hon trivs, försök att få henne en högkvalitativ skissplatta och en uppsättning professionella pennor. Om hon är en naturfödd idrottsman, få henne ett medlemskap till ett exklusivt gym med den finaste träningsutrustningen. Det finns ingen "rätt" Svar här - allt beror på kvinnan.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 5
    5. Ibland behandla henne till högstatusutflykter. Medan Stenbockar är osannolikt att uppskatta Gaudy, ostentatiska skärmar av rikedom, är de naturligt statusmedvetna och kommer att njuta av att prova de finare sakerna i livet varje gång i taget. Att fira speciella tillfällen (och ibland "bara för att"), göra ett försök att behandla din Stenbockens älskare till en fin tid.
  • Bra datum Idéer: Museer, Operor, Fancy Restauranger, Filmfestivaler, Konstutställningar, Weekendresor, Vinodlingar, ETC.
  • Kort på kontanter? Det är möjligt att njuta av de finare sakerna i livet på det billiga om du är kreativ. Försök till exempel kontrollera ett lokalt universitet "evenemang" hemsida - det kommer vanligtvis att vara möjligt att se resande talare, delta i boksignaler och mer för mycket billigt eller till och med gratis.
  • Metod 2 av 3:
    Att vara en idealisk match
    1. Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 6
    1. Håller med om dina långsiktiga mål tidigt. En av de största riskerna med ett framgångsrikt förhållande med en Stenbock kvinna är det, om dina mål inte verkar kompatibla, kommer hon förmodligen att gå vidare. Spara dig själv smärtan att ha det här svåra konversationen efter ett årslångt förhållande genom att dubbelkontrollera dina långsiktiga mål för kompatibilitet inom de första sex månaderna av ditt förhållande eller så. Frågor som du vill kunna svara på:
    • Gör någon av dig planerar att gifta sig i din livstid?
    • Gör någon av er vill ha barn?
    • Gör någon av er vill husdjur?
    • När vill du bosätta sig?
    • Hur mycket vill du spara och hur mycket skulle du vilja spendera?
    • Vilka stora inköp skulle du vilja göra?
    • Hur planerar du att leva ditt liv?
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 7
    2. Ge henne friheten att ha något att säga i dina planer. Inga parets långsiktiga planer anpassar sig perfekt - lite kompromiss är nödvändigt för ett långsiktigt förhållande till arbete. När tiden kommer att börja prata om vilka specifika kompromisser du tänker göra, var noga med att göra henne till en jämn partner i beslutsfattandet. Inte bara är det här gemensamma artighet - det är också ett smart drag för långsiktig lycka. Din partner är mycket mer benägna att respektera din önskar om du är villig att offra saker så att hon kan uppnå henne.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 8
    3. Låt henne bestämma takten i förhållandet. Om du inte är en stenbocken (eller du har ett temperament som en) finns det en mycket bra chans att din kvinnliga Stenbockälskare tar längre tid att värma upp till ytterligare åtaganden i ditt förhållande än vad du vill. Låt henne ta henne tid. En första motvilja mot dykhuvudet först till ett nytt förhållande är inte sannolikt en återspegling av hennes känslor mot dig personligen - det är ett resultat av hennes naturligt försiktiga, avsiktliga tillvägagångssätt för livets beslut. Ge henne tid att öppna upp till dig och du kommer att vara glad att du väntade.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 9
    4. Behandla henne med respekt. Det kan tyckas som en no-brainer, men det är värt att nämna eftersom det här tenderar att vara viktigare för en stenkrok än den gör för den genomsnittliga kvinnan. Som nämnts ovan är Stenbocken kvinnor något statusmedvetna. Det innebär att de tenderar att märka när de behandlas på sätt som minskar sin status och att de kan bli generad över vissa överträdelser av etikett som andra kvinnor kanske inte ens märker. Var respektfull för din Stenbock älskare - det betyder inte att du måste vara dödlig seriös runt henne, men det betyder att du vill agera annorlunda runt henne än du skulle runt dina närmaste vänner. Saker att överväga inkluderar:
  • Språket du använder runt henne (särskilt när det gäller råord, etc.)
  • Det sätt du talar om henne i allmänhet
  • Det sätt du pratar med dina vänner om henne
  • De mindre courtesies du visar henne (håller handen för att hjälpa henne upp ett steg, vilket ger henne din kappa när det är kallt, etc.)
  • Metod 3 av 3:
    Vet vad man ska undvika
    1. Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 10
    1. Slå inte av hennes bevakning. Som nämnts ovan tenderar Stenbockar att vara traditionella, affärsmässiga, något konservativa människor. Detta kan leda dem att verka stående eller till och med kalla först. Förstå det, i hjärtat av varje Stenbock är det en person som kan djupa känslor och medkänsla. Medan den genomsnittliga Stenbocken kanske inte är så öppen om hennes känslor som till exempel den genomsnittliga Leo, är hon fortfarande mycket kapabel att bilda starka känslomässiga obligationer, med tanke på tillräckligt med tid.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 11
    2. Undvik att komma över som behövande eller desperat. Stenbocken är stolta över att inte förlita sig mycket tungt på andra för att uppnå sina mål. Eftersom din Stenbockpartner sannolikt kommer att vara en oberoende, driven själ, dra inte henne ner genom att ständigt bombardera henne med grunder för uppmärksamhet och tillgivenhet. Istället, värna de anbudsmoment du do Dela, eftersom det är säkert att vara äkta och oförmögna. Dessutom var redo och villig att regelbundet underhålla dig själv - Stenbockarna kommer inte att dö om de inte får se dig för en enda dag, så du borde inte heller.
  • Beteenden du vill undvika: Ringer eller texting många gånger per dag, ofta ber om bekräftelser av hennes kärlek, som verkar avundsjuk och försöker ändra hennes schema.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 12
    3. Undvik att komma över som lat eller omotiverad. Få saker är mindre attraktiva för en stenbock än någon som vägrar åtminstone Prova Att lösa sina egna problem. Låt inte din Stenbock älskare någonsin börja se dig som en bum. Försök att upprätthålla ambitiösa professionella mål, även om du inte kan uppnå dem alla. På samma sätt, ta inte ditt förhållande till givet - visa alltid din partner att hon är viktig för dig. Göra en uppriktig ansträngning att sätta i hårt arbete i ditt professionella och personliga liv och hon kommer att värdera dig för dina ansträngningar.
  • Ibland behandlar livet svåra händer som tvingar oss att bli mindre aktiva än vad vi tidigare var. Till exempel kan sjukdomsproblem och oväntade uppsägningar tillfälligt tvinga dig att ta en mindre aktiv roll för att uppnå dina mål. I dessa fall, ge inte in på känslor av otillräcklighet - en smart stenbock kvinna kommer att kunna berätta skillnaden mellan någon som vana arbeta hårt för sina mål och någon som förhindras tillfälligt från att göra det.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 13
    4. Omvänt undviker du att pryda displays av dominans. Med sina oberoende personligheter, Stenbockar låt bli som att vara kontrollerad av deras signifikanta andra eller ha denna typ av ensidigt förhållande under något sätt. Ta en hands-off-tillvägagångssätt för din partners liv - hon borde vara fri att fatta sina egna beslut och bilda sina egna åsikter. Framför allt är hon inte någon att vara besatt, kontrollerad eller på annat sätt trifled med. Var beredd att respektera din Stenbock älskare självständighet eller risk att förlora henne.
  • Beteenden du vill undvika: Talar för din partner på sociala evenemang, ber om ursäkt för sina åsikter när de skiljer sig från din, bryter mot hennes integritet eller personligt utrymme, försöker kontrollera hennes beteenden, etc.
  • Bild med titeln Datum En Stenbock kvinna Steg 14
    5. Förvänta dig inte att hon ska "fixera" Eventuella djupt rotade problem du har. För bättre eller sämre fokuserar Stenbocken mest av allt på sina egna problem - inte deras partner. Medan en bra Stenbock kvinna alltid kommer att vara villig att erbjuda medkänsla av stöd och en kärleksfull axel att gråta på under svåra tider, kommer de i allmänhet inte att vara nöjda i ett förhållande där de förväntas spendera alla sina överflödiga energier som hjälper dig. Stenbocken förväntar sig att deras partner är självförtroende och att få den hjälp de behöver när de verkligen är i trubbel så att det inte börjar påverka förhållandet.
  • Problem som du inte vill lossa på din partner: Depression, missbruksproblem, stress från familjekonflikter, arbetsplatsstress, psykiska problem, riskabla beteenden, dålig självkontroll, svårigheter från tidigare relationer mm.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Hon är amorös och kärleksfull, men det tar rätt mannen att avslöja detta. Ha ett intimt ögonblick med henne för ett ögonblick, men inte för länge.
  • Den stenbocken tar henne tid att lära känna dig, inklusive att komma till sovrummet. Faktum är att hon har tagit lång tid att uppskatta och odla sitt eget eleganta sinne och skönhet, så hon förväntar sig inte mindre från dig. Om du har bråttom, är du med fel damen. Ledtråd: Var tålmodig. Dating En Stenbock kvinna är mycket som att titta på vattenkoka. Det verkar som om det tar för evigt för något att hända, men plötsligt spränger en bubbla till ytan och du är i rörligt varmt vatten.
  • Stenbocken kvinnor är väldigt snygga. De vet vad de vill och kommer att sträva efter att utmärka sig i något mål som hon sätter sig för sig själv. De kan också vara envis också men har ett känsligt hjärta när du lär känna dem som en person.
  • Förvänta en Stenbock att ha en stark åsikt om ditt hem, bil och kläder. Ta inte det personligen.
  • Varningar

    Liksom Jungfru är Stenbocken också perfektionistisk.De kan hitta hushållning ansträngande men kommer att göra samma expertjobb som om de är på ett verkställande kontor.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande