Hur man är cool på college

Grattis, du är på college! Om du känner dig ängslig alls om högskolelivet, vet du att du inte är ensam. För att få omedelbar respekt från dina klasskamrater och vänner, kom ihåg att alltid vara dig själv. Att vara vänlig och agerar med självsäkerhet är också sätt att du kan tjäna några coola poäng bland dina vänner och klasskamrater.

Steg

Metod 1 av 4:
Återuppfinna dig själv på college
  1. Bild med titeln vara cool i college steg 1
1. Lista de saker du vill ändra om dig själv. Ta ett pappersark och dra en linje ner i mitten. Lista de saker som du vill ändra om dig själv i den vänstra kolumnen. I den högra kolumnen skriv ner varför du vill ändra dessa saker. Om efter att ha frågat varför du ser att göra dessa förändringar leder till en bättre du, ändra den sedan.
  • Till exempel, som vill vara mindre kritisk mot andra, eller mer fokuserade i klassen är positiva förändringar.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 2
    2. Testa något nytt. College handlar om att utforska nya saker och idéer, så var äventyrlig. När du får inbjudan att äta på en exotisk restaurang, ta den. Att studera utomlands för ett år är ett annat bra sätt att utöka dina horisonter.
  • Försök ändra din hårfärg, eller stil ditt hår annorlunda.
  • Du kan också lära dig ett nytt språk, eller ta en klass utanför din major.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 3
    3. Kom ihåg att vara dig själv. Det är möjligt att uppfinna dig själv utan att ändra ditt sanna jag. Kasta inte ut dina moral och värderingar bara för att anses vara coola. Om förändringen tar för mycket ansträngning eller kräver att du är någon annan, är det förmodligen inte en bra förändring. Hålla fast vid ändringar som ger positiva resultat.
  • Om du vill vara mer utåtriktad, var då mer utgående på dina egna villkor. Börja inte att dricka eller röka bara för att vara mer utåtriktad, till exempel.
  • Metod 2 av 4:
    Ökar ditt självförtroende
    1. Bild med titeln vara cool i college steg 4
    1. Gör en lista över dina styrkor. Gör också en lista över de saker du tycker om dig själv. Tape listan till din sovrumsvägg eller badrumspegel. Varje morgon, läs listan för att påminna dig om hur bra du är.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 5
    2. Omvänd negativa tankar. Om du befinner dig själv att du inte är tillräckligt bra för college eller att ingen vill vara vänner med dig, omvända dessa tankar. Istället berätta dig själv, "Jag är tillräckligt bra för college," eller "Många människor skulle älska att vara vänner med mig för att jag är en bra vän."
  • Bild med titeln vara cool i college steg 6
    3. Gör de saker som får dig att känna dig självsäker. Om du har smink hjälper dig att känna dig mer självsäker, använd sedan smink. Om leende och hälsning dina klasskamrater får dig att känna dig mer självsäker, hälsa dem. Om du går med i en klubb eller volontärarbete som hjälper dig att känna dig mer självsäker, gå med i en klubb eller volontär.
  • Genom att göra de saker som hjälper dig att känna dig mer självsäker, blir du mer självsäker.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 7
    4. Inse att du inte är ensam. Nya människor och platser kan få dig att känna dig ensam och osäker i tider. Men förstår att du inte är den enda som känner det här sättet. Försök att nå ut och bli vän med andra klasskamrater, eller ring dina gymnasier om du behöver någon att prata med.
  • Om du inte verkar skaka din ensamhet, gör ett möte med en rådgivare på campus. En rådgivare kan hjälpa dig att arbeta genom svåra tider.
  • Metod 3 av 4:
    Att vara social
    1. Bild med titeln vara cool i college steg 8
    1. Skildra en vänlig attityd. Le och säg hej till dina klasskamrater som sitter nästa. Slå upp en konversation genom att fråga dem vad deras större är eller vad de tycker om klassen. Att erbjuda hjälp, som att visa någon där antagningskontoret är, är också ett bra sätt att bli känd som en vänlig, jordnära person på college.
    • Du kan också erbjuda att märka anteckningar med någon, eller hjälpa någon att studera för ett stort test.
  • Bild med titeln är cool i college steg 9
    2. Acceptera dem som är annorlunda än dig. En typisk högskola har minst 20 000 studenter, (mindre högskolor och samhällskollegier kan ha var som helst från 2000-10 000 studenter) så att du är bunden att springa in i någon vars bakgrund är helt annorlunda än din. Istället för att sköna bort från dem, var nyfiken på vem de är. Bjud in dem till lunch eller en fest för att lära känna dem bättre.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 10
    3. Delta i ett fotbollsmatch (eller någon annan sportevenemang). Tailgating med vänner och delta i ett fotbollsmatch (eller någon annan sportevenemang) efteråt är en college tidsfördriv behöver du inte gå vidare. Gå till så många av dessa som du kan, speciellt om du gillar dem. Det är ett bra sätt att ansluta till nya människor och odla vänskap.
  • Fråga en klasskamrat om de skulle vilja gå till ett spel, eller göra planer med din rumskamrat för att delta i ett spel.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 11
    4. Gå med i en klubb på campus. Om fotbollsspel eller grekiskt liv inte är din sak, försök att titta på olika klubbar på campus. Liksom sororities och broderskap, värd de vanligtvis evenemang i början av året för att rekrytera nya medlemmar. Delta i några av dessa och gå med i dina favorit.
  • Det finns så många klubbar på college, den svåraste delen kommer att plocka en. Du kan också starta en klubb också.
  • Bild med titeln vara cool i högskolesteget 12
    5. Värd en fest. Hosting en fest kommer definitivt att skjuta upp till toppen av den coola listan. Ha en potluck, planera en utomhusfest i en närliggande park, eller boka ett festrum på din högskolans spelcenter. Bjud in dina vänner, rumskamrater och bekanta från klassen.
  • Du kan också ha en liten fest i ditt sovsal, om det är tillåtet.
  • För att säkerställa att din partys framgång, se till att ge några snacks och drycker, coola låtar och spel.
  • Metod 4 av 4:
    Dressing för college
    1. Bild med titeln vara cool i college steg 13
    1. Sätt dig ihop före klassen. Innan du går till klassen, se till att borsta tänderna och kamma ditt hår. Även dusch om du behöver. Genom att ta dig tid att brudga dig själv före klassen, kan du ge dina klasskamrater och professorer ett bra intryck av dig själv.
  • Bildbeteckningen är cool i college steg 14
    2. Välj sneakers över klackar. Att gå från klass till klass kräver mycket promenader. Genom att bära sneakers kan du se till att dina fötter kommer att vara så bekväma som möjligt. . Vissa klasser kommer att kräva att du bär vissa skor av praktiska eller säkerhetsskäl, speciellt om du är i vissa praktiska klasser eller en PE-klass.Din instruktör / professor kommer att informera dig i kursplanen.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 15
    3. Bära en jacka med dig.Till skillnad från gymnasiet har högskolor vanligtvis inte omklädningsområden så att du kommer att ha på sig eller bär en jacka under vintersäsongen i kallare klimat. Klassrumstemperaturerna körs vanligtvis väldigt kallt till ibland mycket heta. Eftersom det är svårt att koncentrera sig i klassen om du är kall, se till att ta en jacka eller en tröja med dig. På så sätt kan du se till att du kommer att vara bekväm och uppmärksam i klassen..Människor kommer att ägna mer uppmärksamhet åt ditt ytterkläder som en del av ditt utseende på högskolan än i gymnasiet - så se till att ytterkläder du väljer matchar ditt föredragna utseende.
  • Bild med titeln vara cool i college steg 16
    4. Klänning med stil. Anländer till klassen i en outfit som gör att du känner dig bekväm, men också en som skickar ett meddelande om sofistikering och stil. Om Casual Athletic Gear är din stil, använd sedan det. Om en söt klänning eller kjol gör att du känner dig självsäker, bära den.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande