Hur man hämtar en skinka

Carving en skinka kan verka svår att göra ordentligt, men det är inte för svårt att lära sig. Om du planerar att betjäna en skinka, vill du att den vet rätt teknik för att skära perfekta saftiga skivor skinka för att tjäna till dina gäster. När du förstår processen är det lätt att komma ihåg för nästa gång du lagar lite läckra skinka.

Steg

Metod 1 av 4:
Carving en hel skinka
  1. Bild med titled Chop Scallions Steg 7
1. Placera din skinka på ett skärbräda. Ta en stor kniv och trimma av två eller tre skivor från den tunna sidan av skinkan, skär parallell med sin längd. Vrid sedan skinken så att den vilar på den plana ytan du bara skapat genom att trimma av skivorna.
  • Använd en mycket skarp kniv. Att ha en skarp kniv hjälper dig att skära din skinka i tunna, perfekta skivor.
  • Var noga med att kniven är tillräckligt lång för att skära igenom skinkans bredd och använda långa släta slag för att skiva skinken lättare.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 6
    2. Använd en stor gaffel för att stabilisera skinken. Genomborra toppen av skinken med en stor gaffel och sätt in gaffeln så långt ner i köttet som möjligt. Om du slår benet direkt, försök att flytta gaffeln något upp eller till vardera sidan och sätt in den igen. När tanden är hela vägen inuti skinken, borde du ha ett bra stabilt handtag för att hålla medan du gör dina nedskärningar.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 3
    3. Skära i skaftänden. Håll skinken med en stor gaffel, börja skära på skaftänden (som ska vara mer spetsig / avsmalnande än buttänden). Klipp tunna, vertikala skivor över skinken, sjunker kniven hela vägen ner till benet för maximal effekt.
  • Bild med titeln Carve ett skinka steg 4
    4. Ta bort skivorna. När skivorna skärs, gör en horisontell skärning som är parallell med benet. Detta kommer att släppa de skivor du har gjort. Placera dessa skivor på en serveringsplatta. Vänd skinkan och fortsätt skära skivor med den här metoden tills det inte finns något kött kvar på benet.
  • Skära bara skinkan som du behöver tjäna. Lämna resten på benet så att den blir varm och behåller mer av sin juiciness.
  • Var noga med att hänga på skinkbenet och eventuella skrotor. Du kan använda dem för att göra en läcker soppa.
  • Metod 2 av 4:
    Carving shanken halvan
    1. Bild med titled Chop Scallions Steg 19
    1. Placera skinken på ett skärbräda. Ta en stor kniv och trimma av två eller tre skivor från sidan av skinkan, skapa en plan yta. Vrid skinken så den vilar på den här plana ytan.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 9
    2. Skiva vid den smala änden av skinken. Stabilisera skinkan med en stor gaffel. Börja skära kvart-tumskivor nerför skinken. Använd långa, släta knivskärningar för att göra skivning enklare. Skära dessa skivor ner till benet. Klipp längs benet för att släppa skivorna och placera dem på serveringsplattan.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 8
    3. Vända skinken. När skivorna alla skärs på den första sidan, placera skinken på den nya plana sidan. Fortsätt att skära mer skivor ner genom skinken, håll fortfarande nära benet. Skiva längs benet för att frigöra skivorna. När du är klar med att klippa dessa skivor, kan de också serveras.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 7
    4. Skiva sidorna av skinken. Skära några tunna skivor av en av de återstående sidorna av skinken. Ställ skinken på den här nya ytan och skiva den oklippta sidan, som börjar vid den smala änden av skinken.
  • Bild med titled Chop Scallions Steg 7
    5. Ta bort skivorna. Med skinkan på sin platta bas, gör ett snitt nära benet. Detta bör släppa skivorna - upprepa klippet på de två återstående sidorna av skinken. Sätt dessa skivor med de du redan har klippt och du är klar.
  • Metod 3 av 4:
    Carving butten halv
    1. Bild med titeln Julienne Peppers Steg 1
    1. Placera din skinka på ett skärbräda. Skära ner genom skinkan, klippa så nära benet som möjligt, och sedan avskurna den största delen av benfritt kött från skinken. Ställ in den benfria delen åt sidan för nu - du kommer att skiva det en gång färdig med resten av skinken.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 9
    2. Skiva skinken. Håller den platta änden på skärbrädet, skära kvart-tums skivor. Dessa bör vara parallella med den plana änden av skinken för att maximera skivans ömhet. Klippa från toppen och arbeta nedåt. När du är klar, skär genom skinken nära benet för att lossa skivorna.
  • Bild med titeln Carve ett skinka steg 5
    3. Skiva den andra benfria delen av skinken på samma sätt. Efter att ha klippt den benfria delen är din skinka helt skivad och redo att tjäna.
  • Metod 4 av 4:
    Carving en spiralskuren skinka
    1. Bild med titeln Skapa en rökig ögon effekt Steg 20
    1. Hitta de naturliga linjerna i muskeln i skinken. Vänd skinkan så att klippsidan är upp för att se de naturliga linjerna. Skära längs linjen hela vägen ner till benet.
    • Spiral skivad skinkor kommer pre-skivad, med varje skiva ungefär samma i tjocklek. Det finns i allmänhet tre grundläggande skärningar som behövs för att ta bort skivorna från benet.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 7
    2. Skära runt benet tills muskellinjen kurvor uppåt. Följ linjen hela vägen tills kniven kommer tillbaka ut urkanten, vilket ger den första delen av skivor.
  • Bild med titeln Carve en skinka Steg 6
    3. Skära längs den nästa naturliga linjen i muskeln. Detta kommer att ge en annan sektion av skivor. Den sista delen av skinkan måste skäras längs benet på ett sätt som kommer att släppa den, skapa den sista delen av skivor.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var noga med att låta skinka vila innan du huggar den. När du har tagit skinken ut ur ugnen, låt den sitta på skärbrädet i 10-15 minuter för att vila det. Detta kommer att hjälpa till att låsa juicerna i köttet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande