Hur man äter frisk när man flyger

Att äta hälsosamt och dricka mycket vatten på planet kan hjälpa dig att känna dig bäst, och mindre jet-lagged, när du når din destination. Oavsett om du går på en episk resa över havet eller ett snabbt flyg till en annan stad, kan du prova flera olika metoder för att hjälpa dig att äta hälsosamt i luften.

Steg

Metod 1 av 3:
Förbereda måltider och snacks före ditt flyg
  1. Bild med titeln Beställ mycket mat utan att tyckas girigt steg 4
1. Gör måltider högt i magert protein och hela korn. När du förbereder måltider för ditt flyg, fokusera på att skapa lätt att packa måltider som är höga i magert protein och hela korn, eftersom de kommer att få dig att känna sig full utan att störa din mage eller dehydrera din kropp. Gör en smörgås som innehåller benfri, hudlös kyckling, kalkonbröst eller magert fisk som tonfisk. Använd helvetebröd och lägg till grönsaker som sallad och tomat för att hålla smörgåsen frisk och fyllning.
  • Du kan också förbereda sallader som inkluderar korn som quinoa eller couscous, liksom protein i form av bönor och gröna grönsaker eller en grön sallad med sallad, fetaost och andra grönsaker eller bönor.
  • En lista med flygvänliga måltider finns här: http: // tokitch.com / travel-food-10-meals-you-can-c-149739.
  • Bild med titeln vara en bra lunchförpackare för dina barn Steg 2
    2. Wrap smörgåsar i pergamentpapper och håll sallader i förseglade, plastbehållare. För att undvika problem vid flygplatsens säkerhet, bör du wrap smörgåsar i pergamentpapper, inte tennfolie, eftersom säkerhet kan kräva att du kan packa in smörgåsen om den är i folie. Du bör också lagra sallader i plastbehållare med lufttäta lock så att de inte spillas och är lätta att identifiera i ditt bagage när du går igenom flygplatsens säkerhet.
  • Se till att du kommer ihåg att packa plastredskap för dina måltider, speciellt för sallader. Du bör också lagra all mat i klara plastpåsar så att om det spills, får det inte överallt på väska.
  • Bild med titeln Ät hälsosam när du reser Steg 3
    3. Packa frukter och grönsaker som är höga i vattenhalten. Klipp upp vattenmelon, äpplen, apelsiner eller bananer och packa dem i plastbehållare för enkel åtkomst på flygningen. Skiva upp gurkor, morötter, selleri eller edamambönor så att du har friska snacks som också kommer att hålla dig hydratiserad på planet.
  • Bild med titeln Behåll en hälsosam kost i skolan (tonåringar) Steg 3
    4. Förbered din egen spårblandning eller ta med friska granola barer. Torkad frukt och nötter gör bra flyg mellanmål, eftersom de är lätta att bära, kommer inte att skämma bort på en lång flygning, och lukten kommer inte att störa dina medpassagerare. Du kan göra din egen Trail Mix eller Pack Healthy Trail Mix i en plastpåse.
  • Du kan också packa friska granola barer, utan tillsatt socker eller fett, för ett snabbt mellanmål.
  • Bild med titeln Gör Sleepover Snacks Steg 22
    5. Packa små paket av jordnötssmör eller mandel smör. För ett hälsosamt mellanmål som är högt i protein, kan du packa små resepaket av jordnötssmör eller mandel smör. Du kan sedan sprida jordnötssmöret på en banan eller kakor under planet för ett tillfredsställande och hälsosamt mellanmål.
  • Bild med titeln Behåll en hälsosam kost i skolan (tonåringar) Steg 2
    6. Ta med en tom vattenflaska eller termos. Hydrering är en av de viktigaste sakerna du kan göra när du flyger, eftersom det här kan hjälpa till att stämma jetlag. Du kan inte ta en fullvattenflaska genom flygplatsens säkerhet, så var noga med att ta med en tom vattenflaska och / eller en termos. Du kan placera en torr tepåse eller några skivor av färsk ingefära i termos och fyll sedan termos med varmt vatten på planet, varigenom din egen bärbara mugg te på planet.
  • Var noga med att bara ha örtte och undvika koffeinhaltiga te eller andra koffeinfria drycker som kaffe eller läsk, eftersom koffein kan ytterligare dehydrera dig medan du flyger.
  • Metod 2 av 3:
    Köper mat på flygplatsen
    1. Bild med titeln Behåll en hälsosam kost i skolan (tonåringar) steg 10
    1. Leta efter en hälsosam snackbar i terminalen. De flesta flygplatser erbjuder nu hälsosamma snackbarer i terminalen eller åtminstone en gång av friska mellanmål i små ställen vid ombordstigningsportarna. Gör en snabb promenad om en plats som erbjuder hälsosamma matalternativ.
    • Även om det kan vara frestande att gå in i flygplatsen och beställa en burgare, pommes frites och en drink, äta ohälsosam innan ett flyg kan leda till matsmältningsbesvär, uttorkning och ett allvarligt fall av jetlager när du skriver ut planet. I stället fokusera på hälsosamma matalternativ på flygplatsen och gå till dessa alternativ medan du väntar på att gå ombord på ditt plan.
    • Du kan också leta efter juice barer som erbjuder friska fruktdrycker och blandade vegetabiliska drycker som är höga i näringsämnen och kommer att hålla dig hydratiserad. Var försiktig med några tillsatta sockerarter i dessa drycker.
  • Bild med titeln gå ner i vikt att äta läckra snabbmat steg 1
    2. Välj färska frukter och grönsaker. Om du kan hitta en hälsosam snackbar, leta efter förpackade färska frukter och grönsaker, som äppelskivor, morotskivor, selleri skivor eller orange skivor. Du kan också köpa hela frukter och grönsaker, som en banan eller ett äpple, och ta med det på planet med dig för ett hälsosamt mellanmål.
  • Bild med titled Stash Snacks i ditt rum Steg 6
    3. Köp snacks högt i magert protein och hela korn. Leta efter andra tilltugg i snackbaren eller på matställen i terminalen som är hög i magert protein, som en kalkon eller kycklingsmörgås på helvetebröd. Du kan också välja en hälsosam sallad, med en korn som quinoa eller korn, liksom massor av grönsaker och en hård ost som feta.
  • Metod 3 av 3:
    Välja måltider på planet
    1. Bild med titeln Överlev en 15 timmars flygresa med familjen Steg 5
    1. Välj nötter som ditt mellanmål. För kortare flyg kan du erbjudas ett mellanmål som rå nötter eller pretzels. Försök att gå till mutterns alternativ, eftersom det har ett högre proteininnehåll än pretzels. Det kommer sannolikt att innehålla salt, så du bör se till att du dricker mycket vatten med dina nötter medan du är på planet.
  • Bild med titeln Förbered dig för en lång plan Ride Steg 24
    2. Undvik pasta, bröd och måltider med raffinerade kolhydrater. Ofta är dina matalternativ på planet inte mycket hälsosam eller näringsrik, full av raffinerade kolhydrater som kommer att få dig att känna sig trött eller låg energi. Istället för att ha pasta eller brödalternativ, välj det vegetariska alternativet eller det vegetabiliska tungt alternativet. Plantbaserat protein innehåller fiber, är fri från kolesterol och innehåller praktiskt taget inget mättat fett.
  • Om fisk erbjuds på menyn, kanske du vill gå till det här alternativet, eftersom fisk är ett magert protein som blir lättare för din kropp att smälta.Fisken är också hög i friska fetter som omega 3s.
  • Bild med titeln flyga med barnen Steg 9
    3. Hoppa över förpackade såser och förband. Det finns ofta mycket socker, konserveringsmedel och konstgjorda smakämnen i de förpackade såserna och förband som ges till dig på planet som en del av din i flygtid. Försök att undvika dessa alternativ och behåll din mat fräsch och konserveringsfri.Om du fortfarande vill lägga till dressing och kryddor, välja hälsosammare alternativ, inklusive vinaigrettes, låg natrium sojasås och avokado spridas istället för mayo.
  • Bild med titeln Få friskare hud Steg 1
    4. Drick mycket vatten medan du flyger. Använd en filtrerad vattenflaska eller be om flaskvatten på flyget, eftersom kranvatten på ditt flyg kanske inte är säkert att dricka. Försök att ha minst 8 uns vatten för varje timme du är i luften.
  • Bilden med titeln har ett ordentligt natttext 4
    5. Har örtte, istället för kaffe eller läsk. Välja örtte som är koffeinfria och hoppa över kaffe eller läsk, såväl som alkoholhaltiga drycker. Dessa drycker kan dehydrera dig vidare. Istället väljer du örtte eller vanligt varmt vatten.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande