Hur man lagar riblets på grillen

Grillad Riblets är den perfekta maträtten för en sommargrill. Du kan antingen slow-grill ribletsna, eller laga dem snabbare vid en högre temperatur. Vilken metod du väljer, kom ihåg att laga dem över indirekt värme är hemligheten till saftiga, ömma riblets.

Steg

Metod 1 av 3:
Grillande riblets vid en högre temperatur
  1. Bild med titeln kock riblets på grillen steg 1
1. Förvärmes ena sidan av grillen till 325 grader Fahrenheit. Om du har en gasgrill, sätt ena sidan av grillen till medelvärme. Vänd bara ena sidan av grillen på. Om du har en kolgrill, stapla dina kol på ena sidan av grillen. Ljus och värma kolet till 325 grader Fahrenheit (163 grader Celsius).
  • Förvärme endast en sida av grillen kallas indirekt grillning. Indirekt grillning är bäst för tuffare köttfärs som revben och riblets.
  • Bild med titeln kock Riblets på grillen Steg 2
    2. Placera riblorna på grillbenet nere. När grillen är uppvärmd, placera riblorna på den andra sidan av grillen bort från värmekällan. Stäng locket.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 3
    3. Koka revbenen i två timmar. Gör detta med locket stängt. Om du är osäker på temperaturen, kontrollera ribletsna efter 30 minuter. Om ribletsna som är närmast värmen lagas snabbare, rotera dem. Fortsätt rotera dem var 30: e minut.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 4
    4. Borsta båda sidorna av riblorna med sås. Efter att Riblets har lagat i två timmar, börja borsta dem med sås. Borsta generöst riblesens köttsida med en förberedd sås. Vänd dem över och generöst borsta bensidan av ribletsna med såsen.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen steg 5
    5. Koka revbenen i ytterligare 20 minuter. Efter att basting revbenen med sås, vänd dem igen så att de är ben-sida nere. Stäng sedan locket och laga dem i ytterligare 20 minuter.
  • Bild med titeln kock Riblets på grillen Steg 6
    6. Placera dem direkt över värmen i tio minuter. Efter 20 minuter borsta ribletsna med en lätt beläggning av sås. Placera sedan riblorna direkt över värmen. Koka dem i tio minuter med locket öppet.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 7
    7. Kontrollera köttet för doneness. När såsen är krispig och har förvandlats till en glasyr, ta bort revbenen. Placera revbenen på en tallrik. Om köttet på ribletsna har krympt ¼ av en tum (.64 centimeter) från benet, eller det är ömt nog att riva från benet med fingrarna, då är ribletsna färdiga.
  • Bild med titeln kock Riblets på grillen Steg 8
    8. Låt dem vila i fem till tio minuter. Riblets fortsätter att laga mat även efter att du har tagit dem av grillen. Låt dem vila i fem till tio minuter innan du serverar dem.
  • Att låta riblets vila kommer att hjälpa till att hålla juice inuti köttet och producerar en juicer riblet.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 2 av 3:
    Slow-Grilling Riblets
    1. Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 9
    1. Förvärmning ena sidan av grillen till 225 grader Fahrenheit. Om du har en gasgrill, sätt ena sidan av grillen till låg värme. Om du har en kolgrill, stapla kolen på ena sidan av grillen. Ljus och värma kolet till 225 grader Fahrenheit (107 grader Celsius).
  • Bild med titeln kock riblets på grillen steg 10
    2. Placera riblorna på grillbenet nere. Placera riblorna på den andra sidan av grillen, bort från värmekällan. Stäng locket.
  • Bild med titeln kock Riblets på grillen Steg 11
    3. Laga ribletsna i tre timmar. Koka dem oavbruten. Om du är osäker på temperaturen, kontrollera ribletsna efter en timme. Om ribletsna som är närmast värmen lagas snabbare, rotera dem sedan. Fortsätt rotera dem varje timme.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen steg 12
    4. Vik riblorna i folie och grilla dem i 45 minuter. Efter att ribleterna har kokat i tre timmar, placera dem på en bit av foliebenet nere. Vik upp kanterna på folien för att skapa en skålliknande struktur. Innan du förpackar folien, häll ½ kopp till 1 kopp (120 till 240 ml) äppelcider eller juice i folien med ribletsna. Stäng locket och grilla riblorna i 45 minuter till en timme.<
  • Apple Cider kommer att lägga till smak till riblets och hjälpa till att hålla dem anbud.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen steg 13
    5. Grilla ribletsna i ytterligare 30 minuter. Efter 45 minuter, ta bort folien. Placera riblorna på grillbenet ner från värmekällan. Grilla dem i ytterligare 30 minuter med locket stängt.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen steg 14
    6. Borsta riblorna med sås. Efter att ha lagat i 30 minuter, öppna locket och börja borsta ribletsna med din sås. Borsta en generös mängd sås på båda sidor.
  • Efter fem minuter borsta båda sidor med en generös mängd sås igen.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen steg 15
    7. Placera riblorna direkt på värmen. När du har slutat bacera dem med sås, placera riblorna direkt på värmen. Koka dem över direkt värme tills såsen har karamelliserad. Utsidan av ribletsna ska vara krispiga.
  • Bild med titeln kock Riblets på grillen Steg 16
    8. Kontrollera ribletsna för doneness. Ta bort riblorna från grillen. Placera dem på en tallrik. Om köttet på ribletsna har krympt ¼ av en tum (.64 centimeter) från benet, eller det är ömt nog att riva från benet med fingrarna, då är ribletsna färdiga.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 17
    9. Låt dem vila i fem till tio minuter. Låt ribletsna vilar på skivan i fem till tio minuter. Efter att Riblets har slutat vila, tjäna dem med en sida av sås.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 3 av 3:
    Gör en bbq sås
    1. Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 18
    1. Värm olivolja och smör i en stor panna. Placera 1 matsked (15 ml) smör och 1 matsked (15 ml) olivolja i en stor panna. Placera pannan på spisen och sätt värmen till medium hög.
  • Bild med titeln kock Riblets på grillen Steg 19
    2. Lägg till en kopp (240 ml) hackad lök. När oljan är uppvärmd och smöret har smält, tillsätt den hackade löken. Sauté löken i fem minuter, eller tills det är mjukt.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 20
    3. Lägg till fyra klyftor av malet vitlök. När löken är mjuka, lägg till vitlök. Sauté vitlök i en minut, eller tills doftande.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 21
    4. Lägg till tre koppar (720 ml) tomatpuré. Blanda tomatpuréen med vitlök och lök. Lägg sedan till 2 koppar (480 ml) brunt socker. Blanda ingredienserna tillsammans tills de är väl kombinerade.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen Steg 22
    5. Tillsätt ½ kopp (120 ml) Worcestershire sås. Lägg också till 2 matskedar (30 ml) vitvinäger, 1 matsked (15 ml) chilipulver och 1 matsked (15 ml) Paprika. Blanda ingredienserna tillsammans tills de är väl kombinerade.
  • Bild med titeln kock Riblets på grillen Steg 23
    6. Simma såsen i en till en och en halv timme. Vrid uppvärmningen låg till en simmare. Låt såsen simma upptäckt i en till en och en halv timme, eller tills den har förtjockad.
  • Bild med titeln kock riblets på grillen steg 24
    7. Ta bort såsen från värmen. Efter såsen har förtjockat, ta bort den från värmen. Låt det svalna. Använd såsen för att basta dina riblets när du grillar dem.
  • Du kan också använda såsen som en doppsås.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande