Hur man lagar för marinerad kyckling

Plocka upp ett paket för marinerad kyckling från affären kan spara dig timmar av oönskade prep-tid, och ger dig ett steg närmare en läcker, smaklig måltid. Vi har din måltidsplan täckt, oavsett om du har kycklingbröst, vingar, ben eller anbud. Bläddra igenom några av recepten nedan och se om någon överklagande till dig!

Steg

Metod 1 av 10:
Baka marinerade kycklingbröst för en icke-krångel måltid.
1. Ställ in ugnen till 400 ° F (204 ° C) i 30-40 minuter. Ordna din marinerade kyckling på ett aluminiumfoliefodrat bakplåt, eller på en smörjhäst. Skjut arket eller pannan i ugnen och låt kycklingbandet i minst 30 minuter.
  • Kontrollera alltid mitten av din kyckling med en kötttermometer för att se till att det kokta köttet är minst 165 ° F (74 ° C).
  • Para dina kycklingbröst med en skopa potatismos, några skivade grönsaker, en handfull rostad potatis, eller dina andra favoritsidor.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 2 av 10:
Grill en sats kycklingbröst.
1. Grillad kyckling är perfekt när vädret blir varmt. Avfyra grillen till hög värme och flytta dina för marinerade kycklingbröst till grillen med ett par grilltänger. Därefter grill varje sida av kycklingen i 4 minuter, eller tills köttet kokas hela vägen.
  • Bara för att en bit kyckling är vit i mitten betyder det inte att det är helt kokta. För att vara säker, kontrollera alltid ditt kött med en mattermometer.
  • Grillad kyckling smakar bra när det serveras med en uppfriskande hjälp av salladsgrönsaker.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 3 av 10:
Sauté dina kycklingbröst för en god natt i.
1. Sautéed kycklingbröst är redo att gå på mindre än 10 minuter. Ställ in en oljad, medelstor stekpanna över medelvärme. Sedan placera dina marinerade kycklingbröst direkt på pannan. Laga varje sida i minst 4 minuter, eller tills kycklingjuice i stekpannan ser klart ut.
  • Tvätta alltid händerna noggrant med tvål och vatten före och efter att du har trycker på rå kyckling.
  • Sautéed kyckling smakar bra när serveras med några färska gröna.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 4 av 10:
Sear kycklingbrösten tills de är guldbruna.
1. Koka kycklingen i en stekpanna och baka det efteråt. För att få saker igång, förvärm din ugn till 400 ° F (204 ° C) och ställ in en oljedecken över medelhög värme. Överför kycklingen till din stekpanna med en ren uppsättning tång, som låter varje sidokock i 3-5 minuter. När kycklingen är guldbrun, skjut den i ugnen på ett bakplåt. Vänta 10-15 minuter för kycklingen att baka. Sedan, låt det koka köttet vila i några minuter innan du serverar.
  • Om du arbetar med hudlös kyckling, behöver du bara se kycklingen i 2-3 minuter på varje sida.
  • Seared Chicken smakar läckra med lime kilar, koriander och grön papaya sallad.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 5 av 10:
Pan-Fry Marinerade kycklingbröst.
1. Panfryst kyckling är redo på mindre än 30 minuter. Olja upp en stekpanna och placera den över hög värme. Då, ordna kycklingen på pannan, matlagning varje sida i minst 10 minuter. Fortsätt pan-steka de marinerade kycklingbrösten tills de är fina och bruna.
  • Ca 1 US-msk (15 ml) olivolja är en bra mängd för pan-stekning.
  • Citronskivor och hackade gröna lök gör en stor garnering.
  • Spenat, rostade tomater och bakade röda potatisar smakar bra med pan-stekt kyckling.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 6 av 10:
Djupfry några ben-i kycklingbröst till krispig perfektion.
1. Återskapa din favorit snabbmat precis hemma. Skiva kycklingen i bitar med bitar. Fyll sedan en djupfrysare eller tung botten med olja och värm den upp till 340 ° F (171 ° C). Rulla varje bit kyckling i mjöl och vänta 2-3 minuter så kycklingen kan vila. Släpp några bitar av belagd, marinerad kyckling i oljan i taget, så att de lagar mat tills de når minst 165 ° F (74 ° C) på insidan.
  • För att klippa din kyckling, placera cutlet thecedown på ett skärbräda. Sedan skivar köttet tvärs, skärning genom brosk och ben. Från och med, skiva kycklingen i mindre bitar.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 7 av 10:
Baka en sats av marinerade kycklingvingar som en god aptitretare.
1. Piska upp dessa kycklingvingar ungefär en timme före måltiden. Börja med att ställa in ugnen till 375 ° F (191 ° C). Sedan placera de marinerade kycklingvingarna i en bakfat och glida dem i ugnen i ca 1 timme. Som vingarna kock, basta dem med juice ett par gånger.
  • Servera dina kycklingvingar med färska selleri-stjälkar och några av dina favoritdoppssåser, som blåost eller ranch.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 8 av 10:
Grill marinerade kycklingvingar till perfektion.
1. Dessa vingar är perfekta för en utomhusfest. Få saker som startats genom att förvärma din grill till medelvärme. Sätt sedan vingarna längs den heta grillen med ett par tang. Täcka din grill och låt vingarna laga mat i 15-20 minuter, vända dem över periodiskt. Din kyckling är redo att tjäna en gång det är krispigt och guldbrunt!
  • Dunk dina kycklingvingar i extra marinade när de är färdiga. Till exempel, om dina vingar är marinerade i grillsås, kan du lägga undan lite extra sås för doppning.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 9 av 10:
Kock marinerade kycklingben på grillen för en snabb, enkel middag.
1. Dessa kycklingben är klara på mindre än en timme. Ställ din grill till en medelhög temperatur och ordna dina marinerade kycklingben längs grillen, borsta varje bit med olja och tillsätta en nypa salt. Låt kycklingkocken i 25-30 minuter, vända köttet ibland. När kycklingjuice ser helt klar, är ditt kött redo att serveras.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 10 av 10:
Piska upp en lätt måltid med grillade marinerade kycklingender.
1. Kycklingenders är en stor folkmassor. Börja med att olja din grill och ställa in den till medelvärme. Sedan placera alla marinerade kyckling anbud på grillen, så att de lagar mat i 3-4 minuter på varje sida. Servera och njut av dina läckra kycklingenders när de är minst 165 ° F (74 ° C) hela.
  • Potatisallad, rostad broccolini, grillad majs och potatismos är bara några läckra sidor som du kan tjäna med dina anbud.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension

Tips

Om du har någon kvarvarande kyckling, lagra den i ditt kylskåp eller frys inom 2 timmar. Om du serverar kycklingen ute under mycket varmt väder, lagra köttet inom 1 timme.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande