Hur man kör korsland

Du har bestämt dig för att köra längd, vare sig i ett hyrbil eller din egen. Här är några saker att veta om den faktiska enheten.

Steg

  1. Bild med titeln Drive Cross Country Steg 1
1
Planera innan du går.
  • 2. Hit livsmedelsbutiker längs din rutt. Plocka upp en brödbröd, lite skivad lunchkött och / eller skivad ost, eller gå riktigt traditionell med lite enkla jordnötssmör och sylt. Var noga med att kasta in lite lätt att äta frukter och grönsaker som bananer, baggier av morötter, äpplen, etc.- Kanske några trevliga hälsosammare munchies som vissa torra spannmål eller nötter - mindre friska kakor eller chips - kanske till och med en liten kartong med mjölk eller juice för att hjälpa till att runda ut en billig men ganska hälsosam vägresa måltid.
  • Du kan göra smörgåsar som du är hungrig eller om du gör en körning så långt du kan utan stopp. Bara ut hela brödet i smörgåsar och lagra sedan de beredda smörgåsarna i brödsäcken. På det sättet återvinns du den mycket funktionella brödsäcken och inte behöva bära runt eller kassera en massa baggies (eller få dem att glida i din bil för tusentals mil). Denna metod kan bli tråkig på en lång resa, men om du blandar det med enstaka enheter-genom dollar menyer, är det inte så tråkigt men fortfarande ganska smutsig att äta.
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 3
    3. Om du har en större budget, stanna på en lokal restaurang. Det är roligare att försöka välja lokala platser, absorbera atmosfären på platsen och kanske till och med prova lokala matfavoriter. Om det finns tid kanske till och med besöker med några av de andra dinersna och lär dig lite om området medan du njuter av din måltid.
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 4
    4. Var försiktig med att dricksvatten i ett annat område. Det kan orsaka allt från lite upprörd mage till svår kramper och diarré som kan vara i flera dagar (tänk Montezumas hämnd), som kommer att förstöra din körupplevelse. Om det är svårt eller varar för länge, sök medicinsk hjälp.
  • Var försiktig när du är i restauranger. Om inte vattnet filtreras be om soda utan is (men på många ställen filtreras vattnet för isen - du kan fråga och se om du känner att det är okej eller inte). Också om du är i ett väldigt tvivelaktigt område, se upp för alla okokta livsmedel, som sallader som skulle tvättas med vattnet men inte värmebehandlas för att döda de dåliga buggarna.
  • Allt detta kan vara mer eller mindre problem baserat på din plats i USA och stadens, restaurangens eller hotellets vattenkvalitet / behandling. Det är alltid bättre att vara säker än förlåt.
  • Vissa ökenplatser, inklusive vissa platser i Arizona, har lite vägkantspit-stop vattenmaskiner, där du bara kan dra till sidan av vägen och fylla på dina kanter med filtrerat dricksvatten. Använd aldrig en som säger icke-dryckes: det här är aldrig säkert att dricka.
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 5
    5. Om du är i en riktig skynda eller väldigt mycket bruten, kan du sova i din bil i vila stannar eller landsbygdsdragningar, eller kanske splurge på en campingplats.
  • Var mycket försiktig i vila stannar. Vissa brottslingar ser dem som utmärkt plockning av enkla mål.
  • Även om du är tätt i tid eller pengar, gör allt du kan för att hålla dig själv och dina resekamrater säkra. Detta inkluderar att vara medveten om din omgivning och titta på för någon "osäkra tecken," Att resa med en grupp människor, inklusive att gå på toaletten i en grupp, ficklampor för mörk natt badrumsresor eller kontrollera buskarna om du är misstänkt, bär något för självförsvar, så enkelt som en visselpipa för att dra uppmärksamhet och hjälp eller pepparspray eller Att veta några självförsvar. Om du har ett vapen är säker på att det är lagligt att ha det på varje plats du kommer att vara, annars kommer lagen att se dig som kriminell och sätta en olycklig twist till din längdresa.Bild med titeln Drive Cross Country Steg 5Bullet2
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 6
    6. Om du har mer tid och en större budget kan du välja ett motell. Bas inte bara på pris, men också på säkerhet. Några av de billigaste platserna är inte någon säkrare än vila, plus ditt fordon kan vara vandaliserat eller stulet medan du är inne i ditt rum. Det finns några mycket anständiga platser som inte kostar en förmögenhet, men försök att förbise daterad och gammal inredning och armaturer. Titta istället för trevligare platser, trevliga säkerhetsfunktioner (som massor av ljus i parkeringsplatsen och vägarna, säkerhetskameror, synlig personal mm.), rena, välskötta rum, vänlig och observant personal mm. Dessa kommer vanligtvis att vara vad som skulle anses vara mitten. Till exempel är anständiga kedjor med ganska konsekvent kvalitet som Super 8 eller Motel 6 inte det billigaste men säkert i nedre änden.
  • Det är bra om du kan hitta ett hotell / motellkedja som du gillar, för då kommer du sannolikt att kunna bo i ett av deras hotell / motell längs din resa.Bild med titeln Drive Cross Country Steg 6Bullet1
  • Om du är mer äventyrlig prova några av de novelty hotellen och motell på din resa. De kan verkligen lägga till några intressanta resehöjdpunkter, som motellet där rummen ser ut som teepees.
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 7
    7. Glöm inte camping! Det finns några mycket trevliga naturområden som skulle göra riktigt vackra campingplatser. Det behöver inte bara vara med en husbil eller släpvagn. Tält camping kan vara mycket roligt också (glöm inte säkerhet men med människor eller djur - ormar, ödlor, spindlar, myggor etc., Var bara medveten och vara så beredd som möjligt).
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 8
    8. Ring din hemsäkerhetsperson på din schemalagda incheckningstid. På det sättet om du slutar förloras eller strandsatta blir det mindre än 24 timmar sedan någon visste var du var, och de visste var du planerade på att gå.
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 9
    9. Planera framåt och titta på din gas så att du inte blir fast av vakt med "sista chansen för gas" Situationer och sluta strandsatta, ur bränsle, mitt i ingenstans.
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 10
    10. För att förhindra kramper, ömhet och trombos, stoppa bilen ungefär var 45: e minut (du kan ställa in en timer om du har problem med att komma ihåg) till 1 timme och få alla att gå ut och gå (inget extremt, bara en promenad för att ha en chans att sträcka benen, arbeta musklerna och få blodcirkulationen) i ca 5-10 minuter. Du kan gå runt bilen eller ta chansen att använda den som ett gropstopp för badrum eller mat eller att ta lite av utsikten.
  • Ja, på en lång resa kan dessa stannar få det att ta det ännu längre för att få var du är på väg, men det gör enheten så mycket trevligare och är en liten bit av sjukförsäkring för alla i fordonet. Det är fantastiskt skillnaden det gör till alla. Du kommer inte vara lika styv och öm i slutet av en lång dag med körning eller ridning, och föraren kommer att finna det hjälper till att hålla dem från att bli så trött och väg trött (vistas när du kör är en bra sak).
  • Frekventa stopp möjliggör också gott om badrumsmöjligheter, vilket är bra för din blåsor och njurar också.Bild med titeln Drive Cross Country Step 10Bullet2
  • Speciellt med barn är raster så viktiga. Använd dem som ett tillfälle så se lokala webbplatser, lära dig en liten lokal historia eller besöka en vägkant, allt för att komma ut i en minut eller två.
  • Många människor föreslår att man sätter mål för så många miles eller så många timmar på en dag med körning. Om du är i en stor brådska det är okej, försöker göra en utmaning mer hanterbar. Men om du har lite mer flexibilitet i ditt schema, försök att inte bli så bunden i det konkurrenskraftiga "Jag måste göra x miles innan jag kan sluta." Det kan göra föraren att trycka sig förbi uttömd, och kan leda till sömniga förare och fler olyckor. Det kan också göra en ansträngande dag för passagerarna också. Bara att titta på milen går, är tråkigt, och fastnar i en bil du är väldigt begränsad på vad du kan göra, och om du reser med barn är det ett recept på massor av whining och gråter och klagar, etc.Bild med titeln Drive Cross Country Steg 10Bullet3
  • Om du måste göra ett visst antal timmar på en dag medan du har barn tillsammans, försök att bryta upp det. Om du säger att du vill köra i 8 timmar, försök köra i högst 4 timmar, ta sedan en "mini-semester" och stanna i ett par timmar, kom tillbaka i bilen och gå i ytterligare 4 timmar.
  • Lyssna alltid på din kropp om du kör. Några dagar kan du bara hantera 5 eller 6 timmars körning, medan på andra kan du ploga på 10-11 timmar ganska lätt, så stressa inte det för mycket eller känna dig dåligt om du inte uppfyller din "dagskvot".Bild med titeln Drive Cross Country Step 10Bullet5
  • Bild med titeln Drive Cross Country Steg 11
    11. Njut av din enhet.Det finns en frihet att resa den öppna vägen, och en spänning med möjlighet till vad som kan komma runt nästa hörn. Alla sinnen kan bli engagerade i de nya sevärdheterna och ljuden och luktar. Blommorna på våren, stjärnorna i mitten av ingenstans, de stora sevärdheterna (monument och naturliga underverk), och så mycket mer. Njut av resan - trots allt är livet en resa.
  • Tips

    Om det är möjligt, ta lite tid. Det är inte ofta en person har möjlighet att köra över vår stora nation. Det är fullt av visuell skönhet och en rik och intressant historia. Dra nytta av detta och sluta titta och lyssna på hela resan, ta bilder och göra minnen.

    Varningar

    Säkerheten måste alltid vara i ditt sinne. Människor är sårbara när de reser och tyvärr finns det några ledsna, sjuka och / eller desperata människor där ute som bara letar efter nästa offer, så gör allt du kan för att undvika att bli det offeret.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande