Hur man äter bagels

Bagels är små, guldbruna cirklar av bröd som är skarpa på utsidan och mjuk på insidan. Medan bagels är vanligtvis förknippade med frukostmat kan du äta bagels för någon måltid på dagen med ett antal smakliga eller söta toppings. För en optimal bagelätande erfarenhet, var noga med att värma och skiva din bagel innan du njuter av din bagel öppen eller som en smörgås.

Steg

Del 1 av 3:
Uppvärmning och skivning av bagel
  1. Bild med titeln Ät bagels steg 1
1. Toast din bagel om den inte är fräsch från ugnen. Bagels smakar bäst när de är varma, eftersom deras insidor blir svåra och tuffa när de har svalnat. Om du inte har köpt en nybakad bagel - vilket betyder mindre än sex timmar gammal - vill du skåla med din bagel innan du äter den.
  • Bild med titeln Ät bagels Steg 2
    2. Placera din bagel i en ugn som är inställd på 375 ° F (191 ° C) i 4-5 minuter. Rosta din bagel innan skivan ger din bagel ett skarpt yttre och fuktigt, chewy center. Uppvärm din bagel i en konvektion eller en brödrostugn tills din bagel är skarp och varm till beröring.
  • Bild med titeln Ät bagels Steg 3
    3. Skiva och toast din bagel i en popup-brödrost för en snabbare produkt. Om du bara har en popup-brödrostsugn, skiva din bagel innan du försöker rosta det. Medan det är att föredra att skåla Bagel innan du slitar för att behålla brödets fukt, uppvärld en skivad bagel i en popup-brödbrödsugn, förstör inte din bagel.
  • Bild med titeln Ät Bagels Steg 4
    4. Använd en skarp, serrated kniv för att skära din bagel i hälften. Om du vill lägga till påfyllningar till din bagel, skära din bagel i hälften horisontellt. Placera din bagel på ett skärbräda och stabilisera toppen av bagel med din icke-dominerande hand. Använd en skarp kniv för att göra en ren skiva genom sidan av bageln.
  • Om du planerar att äta din bagel hela och utan påfyllningar, hoppa över det här steget och äta din bagel!
  • Del 2 av 3:
    Lägga till påfyllningar
    1. Bild med titeln Ät bagels Steg 5
    1. Smör din bagel för en enkel, välsmakande combo. Sprid smör på insidan av en nybakad eller nyuppvärmd bagel. Använd en kniv för att sprida ett tunt lager - ca 1 matsked (15 ml) - smör jämnt på båda sidor av Bagel och njut av din bagel.
  • Bild med titeln Ät bagels Steg 6
    2. Sprid 2 oz av gräddeost på din bagel för en klassisk smak. Låt din bagel svalna i 2-3 minuter så att din krämost inte kommer att få smälta, och sedan använda en kniv till smear cream ost jämnt på båda sidor av din bagel.
  • Bild med titeln Ät bagels Steg 7
    3. Förbered en öppen rökad lax bagel för en förhöjd bagel. Förvandla en ödmjuk bagel med den läckra kombinationen av skivad lox och gräddeost. Sprid gräddeost på båda sidor av din skivad bagel och topp varje halv med 1 oz. av gräddeost och 1 oz. av rökt lax.
  • Traditionella garneringar för en bagel med Lox inkluderar skivad tomat, kapers, citronsaft och tunna skivor rödlök.
  • Bild med titeln Ät bagels Steg 8
    4. Topp din bagel med jordnötssmör och skivad banan för ett sötare alternativ. Sprid 2 matskedar (30 ml) jordnötssmör jämnt på båda sidor av din bagel och topp med färska skivor banan. Du kan också experimentera med variationer på PB & B Bagel genom att bubba banan för ett smet av gelé eller sylt, eller med nutella istället för jordnötssmör.
  • Bild med titeln Ät bagels Steg 9
    5. Omvandla din bagel till en äggsmörgås. Om du behöver en stor frukost är Bagel ett bra fordon för en äggsmörgås. Topp din bagel med stekt eller äggröra, frukostkorv, ost och tomat.
  • Bild med titeln Ät bagels steg 10
    6. Använd din bagel som brödet för någon smörgås. Om du har en hankering för någon form av smörgås, gör en bagelsmörgås genom att lägga ingredienser mellan dina skivade bagelhalvor. Känn dig fri att bli kreativ med påfyllningar och kryddor!
  • Del 3 av 3:
    Avsluta smörgås
    1. Bild med titeln Ät bagels Steg 11
    1. Ät din bagel öppen. Efter att ha lagt till påfyllningar till din skivad bagel kan du välja att äta din bagel öppen, som om bagel var två skivor toast. Vilken som helst av de ovan angivna toppkombinationerna kan avnjutas som en öppen bagel.
  • Bild med titeln Ät bagels steg 12
    2. Ät din bagel som en smörgås. När du har klä på din bagel, lägg de två halvorna tillsammans och äta din bagel som en smörgås. Detta är ett utmärkt alternativ för att äta en bagel med många påfyllningar, eftersom den slutna smörgåsstilen hjälper till att garantera rätt bröd-till-topping-förhållanden när du tar en bit.
  • Bagel-smörgåsar är också bra för måltider på gång, eftersom de är enklare att transportera än öppna bagels.
  • Bild med titeln Ät bagels steg 13
    3. Om du är hungrig för en bagelsmörgås, skiva bageln vertikalt i hälften innan du äter den. Medan det här steget inte är absolut nödvändigt, klippa din bagel vertikalt i hälften när du är klar med att lägga till påfyllningar, tillåter ett idealiskt toppings-till-skorpa när du biter till din bagel.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande