Hur man hanterar omöjliga människor

De flesta känner till någon som verkar göra varje situation toxisk och omöjlig.Påpekar att dessa människor är svåra och krävande kommer inte att få dig någonstans, eftersom de sannolikt inte ser ett problem. Huruvida problemet orsakas av en personlighetsstörning eller någon annan underliggande fråga kan du lära dig hur du navigerar med omöjliga människor och bevarar din egen sanity.

Steg

Del 1 av 4:
Hanteringskonflikter
  1. Bild med titeln Bli en trevligare person till andra Steg 12
1. Bli inte defensiv. Håll dig lugn och var medveten om att du aldrig kommer att vinna i ett argument med en omöjlig person - de kallas "omöjlig" av en anledning. I den omöjliga personens sinne är du problemet, och inget som du säger kan övertyga personen för att se din sida av berättelsen. De känner att din åsikt spelar ingen roll för att du är skyldig, oavsett.
  • Tänk på vad du ska säga innan du säger det och vad ditt mål för konversationen är. Reagera inte bara impulsivt eftersom den andra personen förolämpade dig. Du behöver inte försvara dig själv med den här personen.
  • Använd "I" uttalanden istället för "du" uttalanden. Till exempel, säg inte, "du har fel."Prova något som", jag känner att det här uttalandet kanske inte är hela sanningen."Detta hjälper dig att tala dig utan att sätta dem på defensiven.
  • Bild med titeln berätta för någon att människor kan
    2. Lossa, disassociate och defuse. Att hålla sig lugn i momentens värme är avgörande för ditt personliga bevarande. Spotta arga ord, reagera med extrema känslor som gråt, kommer bara att stimulera omöjliga människor att göra mer av det svåra beteendet. Ta inte reaktionerna av omöjliga personer personligen, och tillåta inte dig att bli känslomässigt laddad i reaktion på honom eller henne.
  • Ta bort dig emotionellt från situationen och behandla den med likgiltighet. Målet är att inte tillåta dig att få emotionellt involverad i konversationen, håll personen på avstånd och inte låta orden göra dig dålig.
  • Omdirigera situationen eller konversationen till något positivt genom att fokusera på något annat än vad argumentet började. Prata om vädret, fiske, den omöjliga personens familj - verkligen allt som kommer att distrahera från argumentet och sannolikt inte orsaka ytterligare konflikter.
  • Tänk på att allt du gör eller säger medan arg kan användas mot dig. Om du inte har något emot att höra om en arg kommentar år från och med nu, låt det gå. Omöjliga människor vill att du ska säga något för att bevisa att du är den dåliga killen.
  • Döm inte den här personen som rätt eller fel, även om de verkar irrationella. Dömning är sannolikt att du bara får dig att känna dig sämre.
  • Bild med titeln bryta upp med någon som hotar självmordssteg 2
    3. Undvik att argumentera med dem. Om möjligt, inte vara oense med omöjliga människor. Hitta sätt att vara behagliga eller ignorera dem. Att argumentera kommer bara att få dig emotionellt investerat i situationen och utlösa din kamp eller flygresponser. Detta gör det svårare för dig att tänka tydligt och svara på lämpligt sätt.
  • Omöjliga människor letar efter en kamp, ​​så när du håller med dem eller någon sanning i sitt uttalande, ger du inte längre dem vad de vill ha. Om du kallas a "rycka," Till exempel, fortsätt och bekräfta en tid när du agerade illa. Detta korrigerar en övergeneralisering.
  • Bild med titeln Deal med en svår make / maka Steg 17
    4. Inse att du förmodligen inte kan ha en rimlig konversation. Att ha en civiliserad konversation med den omöjliga personen är osannolik, åtminstone med dig. Återkalla varje gång du försökte tidigare för att ha en civiliserad diskussion om ditt förhållande med personen. Du var förmodligen skylld för allting istället.
  • Använd tystnad eller försök att humor den person när du kan. Vet att du inte kan "fixera" omöjliga människor. Dessa människor kan inte och lyssna inte på anledning.
  • Undvik att bli hörn i ett argument.Hantera inte personen en-mot-. Föreslå alltid att en tredje part kommer in. Om personen vägrar, kräva det.
  • Bild med titeln vara tyst under klassen Steg 5
    5
    Ignorera dem. Omöjliga människor vill ha uppmärksamhet, så när de inser att du inte kommer att ge dem vad de vill, kommer de att flytta till någon annan som kommer att reagera på dem. Stanna ut ur sin verksamhet, ur deras sätt och undvika att prata med eller om dem.
  • Omöjliga folks utbrott är som ett barns tantrum. Betala dem ingen sinne om inte utbrottet blir störande, farligt eller hotande. Gör ditt bästa för att undvika att ilska omöjliga människor eller ge dem en anledning att förlora sitt humör.
  • Bilden med titeln reagerar när förolämpat eller retaserat steg 11
    6. Fråga en tankeväckande fråga. Fråga den omöjliga individen eller den grupp du har att göra med en fråga om frågan, till exempel, "Vad är problemet?" eller "Varför känner du dig så här?" kan vara till hjälp. Det visar att du är engagerad i konversationen och villig att hitta källan till oenigheten. Omformulering den omöjliga personens ställning att belysa irrationalitet kan uppmuntra en individ att komma till en bättre slutsats.
  • Vet att den omöjliga individen kan svara på frågan genom att försöka komplicera allt med namnsamtal, skyller, ändra ämnet eller andra beteenden.
  • Bild med titeln Kope med känslor av kärlek till fel person vid fel tid Steg 16
    7. Ta en paus. Om den person du pratar med är att få på din senaste nerv, måste du gå bort från den omedelbara situationen. De kanske bara vill få en uppkomst av dig, så visa dem att de inte har någon effekt på dig. Går bort eller hanterar en annan uppgift så att du kan lugna dig är en bra idé.
  • Räkna till tio tyst om du behöver.
  • Om personen fortfarande är omöjlig, ignorera bara honom. Den personen kommer så småningom tillbaka om han märker att han inte förvärrar dig.
  • Bildbeteckningen blir en trevligare person till andra Steg 4
    8. Var självsäker. Ange dina åsikter med förtroende och se personen i ögat när de kommunicerar med dem. Du vill inte bli svag till ett av dessa människor. Om du tittar på marken eller över axeln, kunde hon tolka detta så svagt. Du vill vara rimlig men inte blygsam.
  • Bild med titeln Deal med mindre intelligenta människor Steg 4
    9. Justera din strategi. Ibland kan du inte lämna situationen, så behandla det som ett spel. Lära den omöjliga personens strategi och utveckla motstrategier i förväg. Så småningom hittar du vad som fungerar och det som inte gör det, plus du kommer förmodligen att må bättre när du inser att du är tre steg framåt, som överstiger dem vid varje tur. Kom bara ihåg ditt ultimata mål är att hjälpa frea dig själv mentalt, inte bli personens mästare.
  • Om den omöjliga personen kommer upp till dig och viskar något negativt runt andra tänker du inte vill svara och skapa en scen, säg det högt, "Vill du verkligen prata om detta här?"Detta kan överraska dem och avskräcka dem från att visa negativitet till en hel grupp.
  • Alltid överväga de möjliga konsekvenserna av dina handlingar om din plan inte går som förväntat så att du kan förbereda dig för dem också.
  • Om den omöjliga personen fortfarande finner ett sätt att komma till dig, känner du dig inte dålig. Bara notera vad som hände och utforma nya strategier för nästa gång.
  • Omöjliga människor är inte så omöjliga när du kan förutsäga vad personen kommer att säga eller göra nästa.
  • Bild med titeln Look Approachable Steg 5
    10. Kontrollera ditt kroppsspråk. Bli medveten om din positionering, hur du flyttar och dina ansiktsuttryck när du är runt dessa människor. Vi avslöjar många av våra känslor icke-verbalt. Du vill inte avslöja dina egna känslor omedvetet. Dessutom kommer detta att hjälpa dig att behålla din egen känsla av lugn och kan ha en lugnande effekt på den omöjliga personen i processen.
  • Du kan använda mindfulness att bli mer medveten om din kropp, vilket gör det enkelt att övervaka ditt kroppsspråk.
  • Tala mjukt och flytta så lugnt som möjligt. Prova en teknik som heter "långsam prata." Genom att minska din talande hastighet med 1/3, kommer du att låta tydligare och lugnare. Du kan träna långsamt genom att läsa högt på en medvetet långsam takt.
  • Undvik konfronterande kroppsspråk, såsom ögonkontakt under långa perioder, aggressiva gester, pekar eller står direkt framför personen ansikte mot ansikte. Håll ett neutralt uttryck i ditt ansikte, skaka inte huvudet och håll dig ur personens personliga utrymme.
  • Del 2 av 4:
    Acceptera situationen
    1. Bild med titeln Läs en ex
    1. Anser att det kan vara en fråga om kompatibilitet. Även om en person verkar komma överens med alla andra, kan de vara en omöjlig person för dig. Vissa människor kollar bara eller klarar inte tillsammans bra. Det kan inte vara något fel med någon av er, men tillsammans tar du bara ut det värsta i varandra.
    • När en omöjlig person gör ett uttalande som, "Alla andra gillar mig," De försöker flytta skulden på dig. Hur de interagerar med andra är irrelevanta, eftersom det finns ett problem med hur de två du interagerar. Kom ihåg att skyllning inte ändrar fakta.
  • Bild med titeln Hjälp Kloktar med Historicic Personality Disorder Steg 22
    2. Undvik att plocka upp "omöjliga" drag. Du tenderar att hämta på beteendet hos dem runt dig. Av den anledningen kunde du hitta dig själv Anta de yttersta egenskaperna som du ogillar på olycka. Du kan engagera dig i samma manipulativ och irrationell beteende som svar på den omöjliga personen. Fånga dig själv när du börjar göra det, och göra ett avsiktligt försök att inte efterlikna de förekommande egenskaperna.
  • Bild med titeln Undvik att bry sig om vad folk säger Steg 3
    3. Tänk på vad du kan lära dig. Omöjliga människor erbjuder värdefulla livserfarenheter. Efter att ha handlat med omöjliga människor kommer du att kunna komma överens med de flesta andra människor lättare. Försök att hålla perspektivet, och inse att det som kan tyckas galen för dig kan vara en annan persons enda sätt att hantera. Försök att se dessa interaktioner som ett sätt att bygga styrkor som flexibilitet, nåd och tolerans.
  • Aldrig vilseledas av en persons ålder, intelligens eller station i livet när man bestämmer sin löptidsnivå.
  • Bild med titeln Förstå dina känslor Steg 3
    4. Var beredd på känslomässiga humörsvängningar. Om du framgångsrikt övertygar en omöjlig person som de gjorde ett misstag, så kan de plötsligt ha en känslomässig smältning. Istället för att tro att de är rätt hela tiden, kommer de att bestämma att om de inte kan vara just nu, så kommer de alltid att vara fel. Detta är en copingmekanism för att framkalla sympati från andra.
  • Några omöjliga människor kommer att använda oregelbundet beteende för att överraska och förvirra. Det är möjligt att de inte ens förväntade sig det. Motstå uppmaningen att låta denna typ av oförutsägbart beteende skrämma dig.
  • Låt inte dessa människor förvirra dig genom att agera som om de förföljs. Om de verkligen känner sig dåliga för något de gjorde, reagera positivt men ge dem inte uppmuntran att manipulera dig på det här sättet.
  • Bild med titeln Deal med omöjliga människor Steg 15
    5. Fokusera på det positiva. Många människor har några inlösande drag, så försök att tänka på något. Det kan finnas något som personen gör det bra, eller kanske var det en tid du kunde ansluta till henne. Om du inte kan tänka på något positivt, gör du ett uttalande till dig själv, "Allt liv är dyrbart" eller "Gud / universum älskar henne" För att hålla dig under kontroll - även om du inte älskar eller värde dem själv.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 6
    6. Prata med någon. Om du känner någon som kommer att förstå situationen (god vän, släkting, rådgivare, etc.), prata med den personen om det. De kommer förmodligen att förstå dig, och det kommer definitivt att hjälpa dig att må bättre. Det är bäst om lyssnaren inte känner till den omöjliga personen personligen och inte är inblandad i samma situationer (till exempel, inte en medarbetare).
  • Ventilera i en journal eller online community om du behöver.
  • Att dela dina känslor, om en annan person eller i en journal, hjälper dig att undvika att skrämma på negativa känslor.
  • Del 3 av 4:
    Skydda dig själv
    1. Bild med titeln Kope med känslor av kärlek till fel person vid fel tid Steg 6
    1. Bevara din självkänsla. Underhålla en positiv självbild i ansiktet av någon som skildrar dig som en dålig person tar ansträngning. I stället för att lyssna på vad den omöjliga personen säger, fokusera på de människor som validerar dig och får dig att må bra.Inse att den omöjliga personen vill skada dig för att göra sig själva bättre.
    • Förstå att den omöjliga personen är problemet - inte du. Det kan vara svårt eftersom omöjliga människor är bra på att skifta skulden och få dig att känna att det är ditt fel. Men om du accepterar ansvar för dina misstag och brister och försöker förbättra dig, det finns en mycket bra chans att du inte är den omöjliga personen.
    • När de gör ett uttalande utformat för att skada dig, inser att allt de vill ha är för andra att säga att de är fantastiska. Vet att du inte kräver validering så.
    • Om förolämpningarna inte har någon grund, avvisa bara dem. Du är inte så illa som den omöjliga personen vill att du och alla andra ska tro.
  • Bild med titeln Få din vän att lämna sin flickvän Steg 3
    2. Skydda din integritet. Omöjliga människor hittar ofta sätt att använda personlig information, även om det verkar små och små, mot dig. De kan tillverka hela historier och måla dig som en hemsk person baserad på en enkel kommentar du gjorde. Som specialister på manipulation är det omöjliga människor också mycket bra att få dig att öppna och berätta för dem.
  • Berätta inte omöjliga människor som är något personligt, även om de verkar normala eller agera som en vän till dig ibland. Saker du säger eller dela i förtroende kan plötsligt komma tillbaka för att hemsöka dig oväntat i ditt personliga eller professionella liv.
  • Bilden med titeln Gå ut ur ett depression Steg 2
    3. Vara motsatsen till dem. Vara en "möjlig" person-gör dig själv och ditt liv ett exempel på tolerans, tålamod, ödmjukhet och vänlighet. Försök alltid vara den rimliga. Tänk på alla sidor av berättelsen innan de kommer till slutsatser.
  • Precis som dåligt beteende kan påverka oss negativt, uppträder som en tolerant, patient och snäll person kan ibland påverka en annan för det bättre.
  • Känna igen att du inte är perfekt. Du behöver inte göra allt rätt hela tiden, men försök ditt bästa. Var respektfull, och om du inte får respekt i gengäld, förstår det att det är den omöjliga personens problem och inte din. Du kommer att ha goda dagar och dåliga dagar precis som med allt annat i ditt liv.
  • Bild med titeln Deal med din vän
    4. Fokusera inte på dem. Även om du inte kan undvika omöjliga människor i ditt dagliga liv, tänk inte på dem på din "av" tid. Kom ihåg att stressar om personen hela tiden är densamma som att ge dem din dyrbara tid när de inte ens bryr sig om dig. Gör andra aktiviteter och skapa nya vänner - så att du inte slösar bort tid genom att tänka på vad personen sa eller ständigt gjorde.
  • Vänd dina tankar till vad du vill ha i ditt liv, snarare än vad du inte vill ha. Detta hjälper dig att hålla fokus på det positiva istället för det negativa.
  • Bild med titeln Deal med omöjliga människor Steg 13
    5. Vet att du kan hantera en känslomässig missbrukare. Emotionella missbrukare kan krympa dig med sina ord och handlingar. De använder taktik som förnedring, negativering, kritiserande, dominans, skyller, krävande och känslomässig distansering för att göra dig att kosta beroende på dem. Låt aldrig vilka känslomässiga missbrukare säga definiera vem du är. Vet att de saker de säger och gör är från oupplösta barndom eller tidigare problem som de projicerar på dig.
  • Det bästa är att vara snäll och vänlig trots att den omöjliga personen kan agera som en ryck för att få negativ uppmärksamhet.
  • Om personen är ensam men inte vet hur man får uppmärksamhet, kommer de att uppskatta vad du gör och förändras.
  • Om personen är bara en naturlig ryck som älskar att göra andra galen, då vad du gör kommer att uppröra personen eftersom de inte kan räkna ut hur man gör dig arg. Så småningom kommer personen att lämna dig ensam.
  • I vissa fall är en person som uppvisar dessa beteenden en sociopat. En sociopat kan ursprungligen verka mycket charmig, men de blir snart kontrollerande, missbrukande och egocentric. Eftersom de saknar empati bryr de sig de inte om dig.
  • Bild med titeln Hjälp Kloktar med Histrionic Personality Disorder Steg 1
    6. Gränssnitt. Ange reglerna om vad som är och är inte okej i förhållandet. Bestämma att ingen av er kommer att få upp vissa ämnen, händelser, människor eller bete sig på ett visst sätt. Det kan vara fördelaktigt att sitta ner med den omöjliga personen, och låt dem veta vad som är och inte är okej och vad som händer om gränserna är korsade. Tillåta dem att välja att följa reglerna eller inte.
  • Skriv ner några tankar, och få dina önskemål och behöver rätt i ditt huvud. Sätt dig med personen och börja prata. Om de avbryter, stoppa dem och fortsätt ditt samtal tills du är klar. Var ärlig. Ge ultimatum om du måste, men fokusera på fördelarna med att stanna och ändra det dåliga beteendet.
  • Om du bestämmer dig för att stanna i ett personligt förhållande med en omöjlig person, håll dig så ofta som möjligt. Hitta och fokusera på en hobby, Gå med i en supportgrupp eller fokusera på din religion.
  • Se till att följa upp med konsekvenser om gränserna är korsade. Låt inte något glida. Om du sa att du skulle vara ute dörren, då går du ut.
  • Bild med titeln läka från emotionellt missbruk Steg 6
    7. Gå skilda vägar. Så småningom måste du skilja dig från en omöjlig person. Även om de är en familjemedlem, kommer du förmodligen att behöva lämna någon gång. Ett långsiktigt förhållande med en omöjlig person är inte frisk. Ta bort personen från ditt liv så fort du kan.
  • Håll dig borta efter att du lämnat den omöjliga personen. Oavsett hur mycket du älskar personen eller om de försöker övertyga dig om de har ändrats, gå inte tillbaka.
  • Om du inte kan lämna eller göra den omöjliga personen, lämna just nu, lämna relationen mentalt tills du kan göra det fysiskt.
  • Att skilja ditt förhållande med en omöjlig person kan vara smärtsam i början men kommer att befria när du kan flytta förbi gamla vanor.
  • Del 4 av 4:
    Hantera personlighetstyper
    1. Bild med titeln vara ett cynic steg 8
    1. Försök att räkna ut vad som stör dig om personen. Vi har alla vissa aspekter av vår personlighet som andra kan beskriva med några ord. Vissa människor är klipiga, kontrollerar, spelar offeret, passivt aggressivt, alltför dramatiskt eller supert konkurrenskraftigt. Om du kan beskriva vad det handlar om den omöjliga personens personlighet som kolliderar med din, kanske du kan hitta specifika sätt att hantera honom.
    • Clinging typer är osäkra och kan vara desperata för kärlek och kärlek eftersom de känner sig svaga och idoliserar starkare människor.
    • Kontrollerande typer är ofta kritiska perfektionister som måste vara rätt och ofta skyller på andra för deras beteende.
    • Konkurrenskraftiga typer vill alltid vinna och ofta använda någon typ av relation, konversation eller aktivitet som en tävling för att bevisa att de är bättre på något.
    • Passiva aggressiva människor uttrycker sina fientligheter indirekt genom att subtly driva andras knappar. Ett exempel är linjen, "Oroa dig inte för mig, jag mår bra," När du vet att om du fortsätter med vad du gjorde, kommer det att finnas problem att hantera senare.
  • Bild med titeln återhämta sig från ett emotionellt affärssteg 13
    2. Vet vad som inte fungerar. Vissa saker fungerar bättre för vissa typer av människor, medan andra inte kommer. Det kan ta lite rättegång och fel för att ta reda på vad som är och inte kommer att arbeta med den omöjliga personen. Det är också möjligt att det inte finns något du kan göra för att göra det lättare att göra det lättare.
  • Att undvika klamrande typer kommer bara att få dem att försöka hårdare. Men avvisande dem öppet kan göra dem till en fiende. Om du är avskild, blir deras känslor skadade.
  • För en kontrollerande typ kan du inte bevisa att du har rätt och de är fel. De måste alltid vara rätt oavsett vad, och att göra ett bättre jobb hjälper inte att få kritiska perfektionister från din rygg.
  • Människor som är mycket konkurrenskraftiga kommer att använda vad de ser som svaghet mot dig, så visa inte känslor kring dem. Om du står upp till dem och försöker vinna, tenderar de att antingen överge dig eller aldrig släppa det.
  • Håller inte med klagare eller försök att tilltala dem. De blir bara arg på något annat.
  • Offren vill att du ska bli ledsen för dem. Erbjuder inte sympati, och låt dem inte använda ursäkter heller. Var praktisk och erbjuda att hjälpa på andra sätt.
  • Bild med titeln Deal med familjeproblem Steg 5
    3. Ta reda på vad som fungerar. Du kan arbeta med vissa personlighetstyper för att hjälpa till att hantera de negativa aspekterna. Använd deras styrkor för att hjälpa till att lösa konflikt och relationship stress och nedspelande svagheter. Hantera vissa personligheter kan detta sätt ge mycket positiva resultat.
  • Bild med titeln vara en ledare Steg 9
    4. Hantera klibbiga, kontrollerande och konkurrenskraftiga typer. Förstå varför vissa typer av människor agerar som de gör. Människor som klamrar sig behöver vägledning och ansvar för att hjälpa dem att få förtroende. De som kontrollerar är ofta osäkra och rädda för sin egen otillräcklighet. Konkurrenskraftiga typer av människor bryr sig mycket om sin självbild, så de kan vanligtvis vara mycket trevliga och generösa efter att de vinner.
  • Visa klipiga typer Hur man gör saker och låt dem räkna ut det. Låt dem inte försöka övertyga dig om att de inte ska försöka något för att du skulle göra det bättre. Söka situationer där du behöver hjälp och fråga dem.
  • Var inte skrämmad eller låt vilka kontrollande typer som säger till dig. Erkänna när du gör ett bra jobb men argumenterar inte med dem om de säger något annat.
  • Du kan bara låta konkurrenskraftiga typer vinna. Om du har en diskussion kommer de inte tillbaka på, erkänna sin position och be om tid att göra mer forskning.
  • Bilden med titeln motstår fusk på ditt signifikanta andra steg 12
    5. Hantera självvärde, klagare eller offer. Förstå att det självvärda människor som bara behöver känna att människor lyssnar på dem. Människor som klagar mycket har vanligtvis mycket internaliserad ilska från olösta problem, och behöver ofta också människor att lyssna. De som spelar offret har alltid dåliga saker hända med dem så att de har en ursäkt för varför de inte har uppnått något.
  • Om du har att göra med en själv viktig person, hör du bara dem.
  • Sätt upp med människor som klagar mycket, erkänner hur de känner och försöker hålla sig borta så ofta som möjligt.
  • Förbise anledningen till att offren är sena eller orsakar problem och reagerar som du normalt skulle för någon annan utan ursäkt. Du kan erbjuda råd, men får inte emotionellt förlovade.
  • Bild med titeln Hjälp Klokts med Historicic Personality Disorder Steg 8
    6. Hantera histrioniska och passiva aggressiva typer. Histrioniska personlighetstyper lever för uppmärksamhet, och kommer ofta att gå till stora längder för att få det. De måste bo i rätt grannskap, bära rätt kläder och skicka sina barn till rätt skolor. Passiva aggressiva människor är ofta fientliga eftersom de inte vet hur man uttrycker sina önskningar och behöver effektivt.
  • Oavsett kön eller kön, kallas histrioniska människor ofta som "drama queens ". Undvik att bli upptagen i drama och emotionella bergbekämpning Dessa människor tar med sig. Lyssna men håll ditt avstånd.
  • Hantera passiva aggressiva människor Genom att vara mycket specifik om de beteenden och situationer som kan vara ett problem. Sedan öva att ta itu med problemet genom att vara nonreaktiva till fientligheten. Ställ in gränser och uppmuntra personen att uttrycka önskemål och behov och hur man frågar efter saker som är självständigt.
  • Tips

    Om du tror att du kan vara en omöjlig person, har du redan fått det första steget att inse att du är omöjlig. Lär dig att överväga andras åsikter med ett öppet sinne. Håll dina egna åsikter, men erkänner att bara för att en åsikt är din gör det inte rätt.
  • Håll dig lugn och samlad, men använd inte sarkasm om hanterar svåra människor på jobbet. Du kan eventuellt förlora ditt jobb eller bli rapporterad så försök att vara professionell.
  • Ta aldrig till våld som en lösning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande