Hur man blir en crossfit coach

Om du har gjort CrossFit länge och vill börja tjäna pengar gör vad du älskar, kan du hitta dig själv som vill träna andra. Coaching är ett bra sätt att främja en hälsosam och aktiv livsstil medan man utvecklar relationer. Att bli en certifierad tränare får bara ta en helg, men överväga det som ett livslångt engagemang för att lära sig.

Steg

Del 1 av 3:
Tjäna ditt nivå 1-certifikat
  1. Bildbeteckningen blir en crossfit coach Steg 1
1. Bestäm om du är berättigad att delta i en kurs. Deltagarna i CF-L1 måste vara 17 år och har inga utestående saldon från andra kurser. Du kan inte ha några överträdelser av Crossfit-uppförandekoden eller har väntat på rättsfall med CrossFit.
  • Ett CrossFit-Level 1 (CF-L1) certifikat ger dig en officiell titel som tränare för CrossFit och kommer att lägga till din trovärdighet när du letar efter jobb i framtiden. Att ha det här certifikatet verifierar du dig i Crossfit-katalogen online. Prospektiva kunder kommer att kunna se upp dig här. Utan certifikatet kommer du inte att vara synlig här.
  • Bildbeteckningen blir en crossfit coach Steg 2
    2. Hitta en nivå 1-kurs i närheten av Crossfits hemsida. Detta är tillgängligt på https: // träning.crossfit.com / nivån-en. Många kurser hålls varje helg över hela landet. Hitta närmaste plats till dig och registrera dig.
  • Klasser fyller upp snabbt eller kommer att ha waitlists så registrera tidigt! Om du registrerar mindre än två veckor före den schemalagda klassen är du föremål för en 20% tilläggsavgift.
  • Bild med titeln Bli en crossfit coach Steg 3
    3. Ladda ner träningsguiderna online för att bli bekant med materialet. Utbildningsguiderna är tillgängliga via Crossfit-webbplatsen och är en användbar resurs för att studera.
  • Bildtiteln blir en crossfit coach Steg 4
    4. Ta med en tryckt kopia av ditt registreringskvitto och ett giltigt ID. Detta kommer att hjälpa till att verifiera att du ska delta i den schemalagda kursen.
  • Bildbeteckningen blir en crossfit coach Steg 5
    5. Bära lämpliga kläder för att träna. Under hela dagen kommer du att sätta igenom olika träningsrutiner, så se till att dina kläder är atletiska och bekväma.
  • Glöm inte att ta med hög energi mellanmål och friska drycker!
  • Bild med titeln Bli en crossfit coach Steg 6
    6. Delta i två dagarsnivå 1-kursen. Klassen går från 9:00 till 5:00 i två dagar och täcker kärnkoncept för coaching och upprätthåller de standarder som tillhandahålls. Studenter i kursen förväntas ge 100% deltagande i de tilldelade föreläsningarna och träningarna samt ta en tentamen för att passera. Kurser lärs av en handfull etablerade tränare så potentiella tränare kan höra från en mängd olika röster och lära sig olika stilar.
  • Klasser kan verka stora på 50 studenter, men du kommer att delas upp i små grupper hela för ett mer ett-på-ett-tillvägagångssätt med instruktörerna.
  • Ha en anteckningsbok redo att ta anteckningar under föreläsningar som kan hjälpa dig på tentamen.
  • Bild med titeln Bli en crossfit coach Steg 7
    7. Ta och skicka tentamen. Tentamen består av ämnen som omfattas hela helgen. Resultaten är antingen pass-eller-misslyckande utan att avslöja vad du har gjort. Resultaten skickas in inom en vecka och om du har gått, kommer din certifiering att komma i posten inom en månad.
  • Under hela föreläsningarna under kursen, ta anteckningar så att du kan behålla information för tentamen.
  • Läs frågor noggrant och granska dina svar innan du vrider testet i.
  • För att behålla din behörighet måste du delta i kursen och ta provet var 5: e år om du inte uppnår en högre referens.
  • Bild med titeln Bli en crossfit coach Steg 8
    8. Tecken och godkänna de nödvändiga dokumenten. För att avsluta ditt intyg måste du underteckna Crossfit Trainer-licensavtalet samt godkänna sekretessavtalet. Du måste följa och godkänna den policy som listas på nivå 1 Deltagare Handbook också.
  • Del 2 av 3:
    Fortsatt din utbildning
    1. Bildbeteckningen blir en crossfit coach Steg 9
    1. Få ett nivå 2-certifikat om du vill expandera din expertis. På samma sätt som CF-L1-kursen går nivå 2 i två dagar och expanderar på de begrepp som lärs ut på nivå 1. Du kan förvänta dig att lära dig att designa och skissera lektionsplaner, visuellt identifiera korrekta metoder och fel, och bättre beskriva väsentliga rörelsesmekaniker. Framtida arbetsgivare kommer att ta vilken nivå en tränare beaktas vid anställning.
    • Innan du deltar i en nivå 2-kurs, rekommenderas att du tränar andra i sex månader.
  • Bildbeteckningen blir en crossfit coach Steg 10
    2. Delta i en specialkurs för extra utbildning. CrossFit erbjuder en mängd olika specialkurser för att fokusera på träningstekniker, lektionsplanering, näring och så mycket mer. Dessa klasser är vanligtvis ett en-dagars seminarium som hålls personligen eller online. Bestäm om du vill specialisera dig i ett visst område och välj en kurs som bäst anpassas med dina intressen.
  • Om du letar efter en kurs om mer än att träna, överväga att ta det brottsbekämpande ansökan eller vara dina egna livvaktkurser.
  • För undervisningsapplikation, tänk på att du tar träningsutvecklingsprogrammet eller barns utbildningskurs.
  • Om du vill tävla, prova Strongman eller konkurrentens kurser.
  • Bild med titeln Bli en crossfit coach Steg 11
    3. Skugga under en mer etablerad tränare, om möjligt. Titta och observera de tekniker som andra crossfit coaches lär dig hjälper dig att utveckla dina egna färdigheter som en tränare. Se om någon i din låda eller i en lokal låda blir din mentor.
  • Bild med titeln Bli en crossfit coach Steg 12
    4. Håll dig aktiv för att undersöka nya tekniker. Fortsätt att lära och utveckla dina färdigheter som tränare genom att studera nya träningspass och läsa tränarebloggar eller vittnesmål. Kom ihåg att kunderna kommer att lita på dig som en mästare på vad du lär dig.
  • Del 3 av 3:
    Förberedelser för dina kunder
    1. Bild med titeln Bli en crossfit coach Steg 13
    1. Bestäm vilka områden du vill fokusera på. Nästan 500 nya tränare går in på arbetsmarknaden på en viss helg från den huvudsakliga Crossfit-webbplatsen. Tänk på vilka sätt du är avskild från resten av tränarna. Ska du bli en styrketräning eller kommer du att integrera näring i dina träningsförklaringar? Oavsett vad du ställer in ditt fokus på, var noga med att du är väl avrundad och kunnig att svara på allmänna kundfrågor.
    • Vet vad dina styrkor och svagheter ska hjälpa till att hitta din speciella nisch.
  • Bild med titeln Bli en Crossfit Coach Steg 14
    2. Utveckla ett målorienterat inlärningsprogram. Att utveckla en strategisk plan för kunder kommer att bidra till att visa sin tillväxt och progression över tiden. Undervisning Styrketräning i 6 veckor medan du använder rätt form kommer att hjälpa dina kunder att avgöra om deras styrkor och förmågor har ökat över den tid de har spenderat med dig. När du arbetar på vad du ska undervisa, håll din kundkrets i åtanke. Arbeta inte dem för hårt för fort.
  • Undvik att randomisera träningspasserna eftersom det gör det svårt att spåra hur dina kunder fortskrider.
  • Bilden med titeln Bli en crossfit coach steg 15
    3. Var flexibel med dina coaching-stilar. Inte alla elever kommer att utvecklas för att göra avancerade tekniker. Många gånger i Teaching Crossfit måste stiftelserna etableras och läras bra för att göra framsteg. Se till att du har en förståelse för hur du gör dem bra och vet att du kommer att lära dem mycket.
  • Även om vissa kunder kan vara före det du coachar, fokuserar du på majoriteten av din kundkrets.
  • Skala dina träningspass i en rimlig takt. Rusa inte med vikter. På det här sättet kan avancerade elever att fortsätta att flytta och fler nybörjare lärare kan lära sig över tiden.
  • Bildbeteckningen blir en crossfit coach Steg 16
    4. Använd positiv förstärkning med dina kunder. Undvik att använda negativt språk som, "Du borde arbeta med det här."Detta kommer att göra klienten som om de är svaga i detta område. Istället beröm klienterna för deras framsteg och ta itu med problemen på ett positivt sätt. Positiv uppmuntran kommer att bidra till att driva dina kunder för att fortsätta arbeta mot sina mål snarare än att växa avskräckt.
  • Öva att lyssna på en klient för deras behov mer än att prata med dem.
  • Använd ödmjukhet när du diskuterar träningspass med dina kunder. Detta är ett tillfälle att hjälpa dem och inte visa upp vad du kan.
  • Bildtiteln blir en crossfit coach Steg 17
    5. Hitta ett jobb i en crossfit-låda. Nätverk med ägarna av lokala crossfit lådor för att hålla kontakten och se om de anställer. Var personlig och professionell som du gör och behåller dessa anslutningar.
  • Om du har resurser och vill köra ett litet företag, överväga öppnar en egen crossfit-låda! Det finns en årlig licensavgift på $ 3000 för att vara en crossfit-affiliate. Hitta en egendom att hyra eller eget och köpa utrustning.
  • Tips

    Varningar

    Säkerhet är nyckeln när du använder träningsutrustning, så var uppmärksam på dina kunders säkerhet såväl som för dig själv medan du använder tung utrustning.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande