Bli en microsoft certified trainer: allt du behöver veta

Vill du öka ditt CV eller få tillgång till bra Microsoft Perks? När du blir en Microsoft-certifierad tränare (MCT) visar det att du är kunnig om Microsoft-produkter och har exceptionella undervisningsförmåga. Tänk på att en MCT är annorlunda än en Microsoft-certifierad utbildare och det får dig tillgång till exklusiva Microsoft-produkter och rabatter.

Steg

Fråga 1 av 6:
Vad är en Microsoft Certified Trainer?
  1. Bild med titeln vara en Microsoft-certifierad tränare Steg 1
1. En MCT är en expert med träning i Microsoft Technology. För att vara en MCT betyder det att du har en omfattande bakgrund i Microsoft-produkter eller lösningar och du har erfarenhet av undervisning. Denna certifiering krävs om du vill träna andra för att bli Microsoft Certified. Medlemskap får dig också tillgång till alla Microsofts utbildnings- och certifieringsprodukter, inbjudningar till exklusiva evenemang, tillgång till MCT-medlemmar och rabatter på Microsoft-produkter.
  • Det här kan vara en position du vill ha om du ökar din skicklighet eller ditt jobb i det kan kräva det.
Fråga 2 av 6:
Vilka kvalifikationer behöver jag bli en MCT?
  1. Bild med titeln vara en Microsoft-certifierad tränare Steg 2
1. Tjäna en kvalificerad Microsoft-certifiering. En del av att bli certifierad är att du har bevisat att du har tekniska färdigheter, så tjäna certifiering i fältet eller jobbet där du vill undervisa. Till exempel är här några breda certifieringar du kan hålla-check Microsofts certifieringswebbplats för den mest kompletta listan:
  • Microsoft Certified: Azure Data Scientist Associate
  • Microsoft Certified: Azure Data Engineer Associate
  • Microsoft Certified: Data Analyst Associate
  • Microsoft 365 Certified: Developer Associate
  • Microsoft Certified: Dynamics 365 Sales Functional Consultant Associate
  • 2. Visa dina instruktionskunskaper om du inte är certifierad. Om du redan undervisar Microsoft-produkter eller lösningar i en akademisk miljö och du har varit i mer än 1 år, kan du skicka in detta istället för att gå igenom certifieringsprocessen. Du måste lista en referens- och kontaktinformation för att verifiera din erfarenhet.
  • Välj någon som känner dig och kommer att ge dig en bra referens-Microsoft kommer faktiskt att checka in med dem innan du fattar ett beslut om din ansökan!
  • Fråga 3 av 6:
    Kostar det pengar att bli en MCT?
    1. Bild med titeln vara en Microsoft Certified Trainer Steg 4
    1. Ja-det kostar för närvarande $ 1000 USD för att bli en ny MCT. Medan det här verkar som mycket pengar, kom ihåg att det är för en prestigefylld träningscertifiering som kan sätta dig ifrån dig i din karriär. Att vara en MCT kan hjälpa dig att få ett jobb om det får dig att se mer kvalificerad än andra kandidater, till exempel.
    • Om du arbetar för en Microsoft-certifierad partner för inlärningslösningar kan du få 25% rabatt, eller om du arbetar för en Microsoft Imagine Academy, kan du få 50% rabatt!
    Fråga 4 av 6:
    Hur ansöker jag?
    1. Bild med titeln vara en Microsoft Certified Trainer Steg 5
    1. Fyll i och skicka in en onlineapplikation. Om du uppfyller kraven, logga in på ditt Microsoft-konto och fylla i ansökan. Det är en riktigt enkel 10-stegs program som du kan fylla i och skicka in online. Vänta sedan på en e-postbekräftelse från Microsoft och du borde få sitt beslut inom några dagar.
    • Om du listade en referens kommer de att maila din personliga referens innan du fattar sitt beslut, så det kan ta lite längre tid.
    Fråga 5 av 6:
    Hur mycket gör Microsoft-certifierade tränare?
    1. Bild med titeln vara en Microsoft Certified Trainer Steg 6
    1. De flesta tränare i genomsnitt cirka 44 000 dollar per år. Detta fungerar till ett genomsnitt på cirka $ 21 per timme. Tänk på att det här verkligen beror på det jobb du har, där du bor, din arbetslivserfarenhet och arbetsmarknaden.
    • De 10% av MCT gör över 59 000 dollar medan botten 10% gör mindre än 33 000 dollar.
    Fråga 6 av 6:
    Måste jag förnya min certifiering eller betala några avgifter senare?
    1. Bild med titeln vara en Microsoft Certified Trainer Steg 7
    1. Ja-Förnya din certifiering varje år och betalar en årlig avgift. Förnyelseavgiften är $ 800 USD. För att förnya din certifiering måste du fylla i online-programmet igen och ha en aktuell Microsoft-certifiering. Du måste också lära dig minst en klass eller bevisa att du har gett utbildning.
    • Du måste förnya ditt medlemskap med ditt årsdagdatum eller du kommer att förlora dina programförmåner och du kommer inte att kunna undervisa med hjälp av Microsofts officiella kurs titlar.

    Tips

    Microsoft förbehåller sig rätten att när som helst ändra några av deras krav för MCT-programmet, så kontrollera deras hemsida för de mest aktuella kraven.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande