Hur man hittar en tränare

Om du letar efter hjälp med att vara motiverad och på spår mot dina fitnessmål kan en personlig tränare eller fitness tränare vara en bra resurs. Oavsett om du föredrar virtuell eller personlig instruktion, kan en tränare utforma ett träningsprogram speciellt för dig. Med dina fitnessmål och förväntningar i åtanke, leta efter en certifierad tränare eller sport tränare som har relevant erfarenhet. Samla så mycket information som du kan och söka referenser, referenser och samrådsföreningar för att få några olika perspektiv på varje potentiell tränare. Utöver dessa perspektiv, be om ett citat som hjälper dig att slutföra ditt beslut. När du har en tydligare bild av vad som arbetar med varje tränare kan vara, välj den tränare som lyssnar på dig och ger den motivation du behöver. Den idealiska tränaren hjälper till att göra din träningsresa en rolig och resultatdriven upplevelse.

Steg

Del 1 av 4:
Att beskriva dina coaching förväntningar
  1. Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 1
1. Begränsa din sökning till tränare vars specialiteter matchar dina fitnessmål. Reflektera över vad som drar dig till personliga coachingtjänster. Kanske är du intresserad av att gå ner i vikt, bygga muskelmassa eller träna för en maraton. Gör en lista över dina specifika fitnessmål och de typer av coaching specialiteter du är intresserad av. Att kunna kommunicera dessa mål hjälper dig och potentiella tränare bedömer om deras tjänster är en bra match.
  • Att definiera dina specifika fitnessmål hjälper dig att begränsa din sökning. Till exempel, om du letar efter postnatal fitness coaching, kan du utesluta tränare som inte specialiserar sig på detta område.
  • Tänk på din idealiska tidslinje också. Du kanske bara vill begå ett 6-månaders program för att förbereda dig för ett maraton, eller du kanske vill utveckla ett långsiktigt förhållande med en tränare. Hur som helst, kommunicera denna tidslinje till potentiella tränare.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 2
    2. Söka efter en tränare vars personlighet kommer att motivera dig. Behöver du en cheerleader eller en borrning för att vara motiverad? Hur som helst, leta efter tränare som har en personlighet som är kompatibel med din, och vars coachingstil uppmuntrar dig att göra ditt bästa.
  • Det är naturligt att känna sig sårbart när man arbetar med en tränare en-mot-en. Välj någon som gör att du känner dig bekväm, självsäker och positiv om dina framsteg.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 3
    3. Välj en tränare med en undervisningsstil som är kompatibel med din inlärningsstil. Tänk på vilka instruktionstekniker du kan njuta av och dra nytta av. Kanske lär du dig bäst genom praktisk träning och demonstrationer. Kanske skulle du hellre få instruktioner för aktiviteter som du kan slutföra självständigt. Men du gillar att lära och ta emot information, söka efter en tränare som kan ge dig din föredragna typ av instruktion.
  • Undvik att arbeta med en tränare vars personlighet eller träningsstil får dig att känna dig dålig om din kropp eller dina förmågor.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 4
    4. Välj typ av gym eller fitnessmiljö som du vill träna i. Hitta en anläggning som hjälper dig att uppfylla dina mål. Om du vill använda viss utrustning, som viktmaskiner eller en swimmingpool, välj en plats som erbjuder dessa bekvämligheter. Du bör också överväga vilken typ av pendlingstid och avstånd du är villig att resa till gymmet, och välj något som kommer att fungera med resten av ditt schema. Försök i allmänhet hitta den mest bekväma miljön för dig.
  • Vill du föredra ett stort gym med ett brett utbud av träningsmaskiner, eller ett litet gym med specifik utrustning och ett tätt community?
  • Kanske föredrar du att träna hemma med en tränare som leder dig på distans. Om så är fallet, skära ut ett träningsutrymme i ditt hem och sök specifikt för en virtuell tränare.
  • Ta bort eventuella hinder som skulle hindra dig från att dyka upp. Välj till exempel ett bekvämt beläget fitnesscenter så att du inte kan klaga på att det är för svårt att komma till!
  • Del 2 av 4:
    Undersöker potentiella tränare
    1. Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 5
    1. Hitta en fitness tränare genom hänvisning eller ord av mun. En av de bästa metoderna att hitta och lära sig om personliga tränare är att få hänvisningar från sina lyckliga kunder! Fråga dina vänner, familjemedlemmar och medarbetare om de kan rekommendera några tränare som du kan njuta av att arbeta med och som kanske kan hjälpa dig att uppnå dina fitnessmål.
    • Du kan också söka speciella intressegrupper, tidskrifter eller onlineforum som relaterar till dina fitnessmål för rekommendationer.
    • Om du till exempel söker maratonutbildning kan du fråga medlemmar i din löpande grupp och ladda upp ett inlägg till en maratonrelaterad social mediegrupp som begär rekommendationer.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 6
    2. Fråga om en-mot-en-coaching-tjänster på ett lokalt gym eller en gemenskapscenter. Majoriteten av gym och gemenskapens fitnesscentra har tränare på personal som du kan göra möten med. Fråga om coachingpersonals expertis, tillgänglighet och priser och överväga att boka ett samråd för att möta en av tränarna personligen.
  • Verifiera om tränarna på gymmet har flexibla scheman som anpassar sig till dina utbildningsbehov. Vissa tränare har strikta scheman som följer gym timmar och andra gymklienter.
  • Ta reda på om tränaren kan träna dig off-site. I vissa fall kan tränare schemalägga sessioner på platser utanför plats med faciliteter som inte tillhandahålls av gymmet som racquetball, simbassänger eller tennisbanor.
  • I vissa fall kan gemenskapscentra och parkdistrikt ge personlig träning för lägre kostnader jämfört med de som erbjuds av privata gym.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 7
    3. Sök efter fitness tränare online. En mängd olika webbplatser innehåller kataloger för fitness tränare i ditt område. Öppna en online sökmotor och ange sökord som är specifika för dina fitnessmål och plats.
  • Till exempel kan du söka "Virtual Postnatal Fitness Coach" eller "Marathon Personal Training i Denver."
  • Läs igenom utbildarnas BIOS och deras kunders recensioner för att få en känsla för deras expertis och coachingstil.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 8
    4. Ladda ner en personlig träningsapp om du vill hitta en tränare nästan. I många coaching-appar kan du skriva in dina fitnessmål, budget och plats. Som en dating app kommer en algoritm att matcha dig med en handfull kompatibla tränare.
  • Ofta kan fitnessappar göra att du kan upprätta ett schema, ställa in dagliga påminnelser, visa instruktionsvideor och spåra din personliga statistik.
  • Detta är ett utmärkt sätt att ansluta till en virtuell tränare, och vissa tränare marknadsför också sina tjänster via dessa appar.
  • Läs alla villkor på appen så du vet vad du är i för. Om möjligt kanske du vill samråda med tränaren via telefon eller en videochatt innan du registrerar dig.
  • Del 3 av 4:
    Utvärdera potentiella tränare
    1. Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 9
    1. Begränsa din sökning till coacher med 1 eller flera certifieringar. Ett antal certifieringsprogram specialiserar sig på utbildning och utbildning av bussar. Skim en prospektiv tränare Bio för information om de certifieringar de har tjänat. Du kan också bläddra bland varje programs webbplats för att söka efter certifierade tränare.
    • Leta efter certifieringar från Aerobics and Fitness Association of America (AFAA), det amerikanska rådet om övning (ACE), nationell styrka och konditionerade akademi (CSC), American College of Sports Medicine (ACSM), National Academy of Sports Medicine ( Nasm), och andra.
    • Om din tränare har en grundutbildning eller examen i träningsvetenskap eller liknande ämne är det här ett bra tecken. Utbildningsuppgifter fungerar som bevis på en tränarens långvariga engagemang för och djup förståelse för fältet.
    • En tränare med en grupputbildningscertifiering har inte blivit ordentligt utbildad för personlig träning, och en tränare utan certifieringar bör ta upp en röd flagga. Begränsa din sökning till någon som är erfaren i en-mot-en-fitnesscoaching.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 10
    2. Boka gratis konsultationer med tränare du funderar på. Samråd bör vara fria och no-strängs bifogade. Ett möte kan vara en snabb 20-minuters konversation, eller det kan vara en gratis träningspass. Detta första möte är ett utmärkt tillfälle för dig att diskutera dina fitnessmål, tidslinje och coaching förväntningar med var och en av tränarna på din lista. Och det är en chans att du bestämmer om du vill arbeta med tränaren.
  • Tänk på detta samråd som en arbetsintervju, och var inte rädd för att diskutera det faktum att du överväger några möjliga tränare.
  • Kom förberedd med en rad frågor för tränaren. Be dem att beskriva deras instruktionsprocess och motivationsstil.
  • Har tränaren förklarat var de kan börja med ditt träningsprogram. Du borde kunna bilda vad som arbetar med dem kan vara som.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 11
    3. Leta efter en tränare som är en empatisk aktiv lyssnare. För att ge dig personlig instruktion bör en tränare först lyssna noga på dig när du beskriver dina mål och förväntningar. Om du känner att de ger dig generiska råd eller rekommendationer som inte stämmer med dina mål, fortsätt med din sökning.
  • Tränaren bör också vara uppmärksam och anpassa dina övningar om du beskriver smärta, obehag eller skador.
  • Du känner din kropp bättre än någon annan, och medan lite brinnande och värkning kan förväntas, vet du när något inte känns rätt. En tränare som uppmanar dig att driva igenom denna typ av smärta sätter dig i fara.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 12
    4. Undvik en tränare som prioriterar försäljningen över servering. Naturligtvis är tränare i branschen att hålla paying kunder. De är också ansvariga för att erbjuda nya produkter och tjänster som kommer att gynna sina kunder och deras pocketbooks. Men en tränare som driver dig för att köpa onödigt dyra paket och irrelevanta tilläggsprodukter kommer inte att tjäna dig bra.
  • Till exempel kan du ha sagt till din tränare att du inte är intresserad av näringsvägledning och att du redan arbetar med en licensierad dietist. Om fitness tränare ständigt trakasserar dig till att köpa kosttillskott, sätter de helt enkelt inte på dina bästa.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 13
    5. Samla information om tränarens priser. Under din samrådssession, ska tränaren generera ett personligt citat för de typer av tjänster de kan ge dig. Läs det fina utskriften så att du förstår hur och när du ska betala, och vilka avgifter du kan möta om du avbryter en session eller deras tjänster övergripande.
  • Den genomsnittliga timpriset för en personlig tränare är $ 28 USD. Gör några jämförelse shopping för att få en känsla av regionens genomsnittliga priser och se hur de anpassar till din budget.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 14
    6. Konsultera referenser från Coachens nuvarande eller tidigare klienter. Innan du slutfört ditt kontrakt med en fitnesscoach, be dem att ge dig en lista över klienter eller referenser. Nå ut till flera referenser för feedback på tränarens färdigheter, stil och arbetsetik. Detta är ett utmärkt sätt att lära sig om tränaren och bestämma om du vill arbeta med dem.
  • Förbered en lista med frågor för referenserna. Du kan fråga om tränarens personlighet och motivationsstil, deras instruktionsprocess och hur de ställer in och hanterar mål.
  • Fråga hur nöjd referensen var med tränarens tjänster, men var känslig för det faktum att de kanske inte vill dela med sig av personuppgifter om sina egna fitnessmål med dig.
  • Var inte blyg om att tala med referenser! Om en klient har haft en stor upplevelse med en tränare, kommer de att vara mer än glada att prata med dig och ge en glödande recension.
  • Del 4 av 4:
    Arbeta med din tränare
    1. Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 15
    1. Behåll öppen kommunikation med din tränare. Tillsammans kommer du och din tränare att komma med hanterbara mål och arbeta för att nå dem. Tala upp om du blir kalla fötter om ett visst tillvägagångssätt eller om du inte får de resultat du förväntade dig.
    • Om du upplever smärta eller en skada, låt din tränare veta omedelbart så att de säkert kan ändra dina övningar och förhindra ytterligare obehag eller skada.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 16
    2. BEGRÄNSAR TILL DIN TRAINY REGIMENT ENTYSIASTISKT. Du måste också göra din del och begå dig till träningen du har kommit överens om. Visa upp i tid till dina möten. Se till att du äter och sover rätt och vistas hydratiserad. Ge varje session till dig och ta en positiv attityd med dig.
  • Medan det är frestande att klaga på hur mycket dina muskler brinner, försök att trycka igenom varje aktivitet och behålla en optimistisk inställning. Din tränare kommer att värdera din beslutsamhet och du kommer båda att vara mer nöjda med förhållandet.
  • Var beredd på varje möte-äta en lämplig måltid i förväg (om inte en tom mage är en del av ditt program) och ta med din handduk, vattenflaska och andra nödvändigheter med dig. Gör inte ursäkter om du inte har gjort dina läxor mellan sessioner.
  • Om din tränare har bett dig att hålla en logg, se till att den fylls i före din session. Håll upp med några tilldelade övningar och låt din tränare veta om du inte kunde göra dem.
  • Bild med titeln Hitta en fitness tränare Steg 17
    3. Använd de första sessionerna för att skapa ett bra förhållande med din nya tränare. Öppnar upp till en ny tränare och bjuder in dem för din träningsresa kan känna sig besvärlig. Var tålmodig och ge din coach en chans att bevisa sig, och tillåta dig tid att börja se resultat innan du ger in i andra tankar.
  • Om din tränare driver dig till skadan eller får dig att känna dig hemsk om dig själv under varje session, överväga att fortsätta.
  • Men om du bara känner av viss tvivel om hur programmet fungerar med dina mål, eller du är inte säker på att du gör övningar korrekt, låt din tränare veta så att de kan rensa upp eventuella missförhållanden och visa deras värde för dig.
  • Tips

    Din kost är en stor del av ditt övergripande välbefinnande. Oavsett dina fitnessmål innebär, överväga att diskutera dina näringsmål med din tränare. Medan en tränare inte kan och borde inte tillhandahålla tjänster av en nutritionist, borde de kunna få en konversation med dig för att du ska äta rätt och hålla hydratiserad på ett sätt som stöder ditt träningsprogram.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande