Hur man blir en vokal tränare

Vocal coaches spelar en obestridlig roll för att göra andra framgångsrika inom musikbranschen. Vocal coaches är musikutbildare, rådgivare och mentorer, med förmåga att göra eller bryta en aspirerande musiker, skådespelare eller underhållare när de utvecklas i sin karriär. Bra vokal tränare har den attraktiva kombinationen av en bra sångröst, förståelse av musik och förmågan att undervisa och inspirera andra att behärska sin röst. Med det sagt finns det många viktiga steg och egenskaper som man måste åta sig att bli en vokal tränare.

Steg

Metod 1 av 4:
Utveckla din musikaliska talang
  1. Bild med titeln vara en sångare Steg 1
1. Öva din sångröst. Börja med att sjunga en anteckning som kommer mest naturligt till dig. Testa din förmåga att bära anteckningen genom att sjunga den så hög som du kan utan spänning. Sedan, gå så lågt som du kan utan spänning. För extra övning, sjunga din favoritstämning på högsta tonhöjd och lägsta tonhöjd du kan. Le medan du sjunger för ett ljusare, tydligare vokal ljud. När du har lärt dig ditt sortiment, identifiera din rösttyp.
  • Om du är kvinna, och din röst är hög, kommer din röst att betraktas som en sopran. Om det är lågt, kommer det att betraktas som en alto. Om du är man och din röst är hög, kommer din röst att betraktas som en tenor. Om det är lågt, kommer det att betraktas som bas.
  • Öva minst en sång / uppvärmningsövning i minst 10 minuter om dagen. Lyssna på din tonhöjd och fokusera på din ton för att leverera det bästa ljudet för din röst. Utmana dig själv genom att sjunga i olika platser, volymer och hastigheter.
  • Var bekväm och lär dig att sjunga bra med din egen röst innan du lär andra. Du måste göra din röst mångsidig och vet hur man sjunger i många olika områden och stilar.
  • Bild med titeln Hämta pengar online Steg 21
    2. Förvärva vokalutbildning. Forskning och hitta vokal tränare i ditt område. Skanna sina webbplatser eller ringa dem för att ta reda på vilka tjänster de specialiserar sig på. Begäran att träffa dem, och om möjligt, be dem att utvärdera din röst för en klass som passar dig bäst. Ta lektionerna på veckovis, eller som rekommenderas av din vokal tränare för bästa resultat.
  • Du kan också bedriva professionell vokal eller operautbildning från en utövande eller liberal konstskola för professionella resultat. Var uppmärksam på att lektioner kan vara pricy och kör så mycket som $ 30 för en 30 minuters session.Att få vokal träning ses ofta som en förutsättning, eftersom många vokal tränare börjar sin karriär som professionella sångare.
  • Bild med titeln vara en sångare Steg 3
    3. Studera musik. Fortsätt en högskoleexamen i musik, helst från en scenskola eller ett program som erbjuder sång och vokalarbete, samt undervisning och utbildningsklasser. Lär musikteori och hur det gäller att låta. Lär dig hur du läser anteckningar, i en klass eller kreativt med hjälp av online-appar. Ta dig ut till musikaliska konserter och träna dig själv för att lyssna på harmoni, ton och andra viktiga delar av musik. Bli bekant med en mängd olika sångröst och vokal stilar.
  • Lär dig att spela ett instrument, som piano eller gitarr, att använda som en guide för att studera anteckningar och tonhöjd. Börja med att spela enkla anteckningar eller låtar, som Mary hade ett litet lamm för att lära sig nycklarna. Öva matchning av din röst till de musikaliska nycklarna. Använd online tutorials, eller ta lektioner från en professionell, om det behövs.
  • Metod 2 av 4:
    Bli utbildad som en vokal tränare
    1. Bild med titeln Skapa en vuxen film Steg 13
    1. Fatta ett beslut om vilken typ av vokal tränare du vill vara. Bestäm om du vill vara en certifierad lärare, privat instruktör eller en kommersiell vokal tränare.Fråga dig själv om du vill arbeta i en studio, eller för ett inspelningsföretag. Detta hjälper dig att vara tydlig på din studie och hur mycket träning du behöver. Även om det inte finns någon formell träning som krävs för att bli en vokal tränare, spenderar många yrkesverksamma så mycket som 10 år att utveckla sina färdigheter.
    • Bestäm vem du vill undervisa, och vem vill du ha dina kunder och kunder att vara. Till exempel vill du lära barn, tonåringar eller vuxna? Eller vill du arbeta med upp och kommande sångare eller kändisar?
  • Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 1
    2. Välj ett certifieringsprogram. Sök efter "vokal träningstjänster" online och titta på minst fem olika träningsprogram för aspirerande vokal tränare. Jämföra och kontrast vilket är bäst för dig enligt kostnad, programmets längd och de typer av kurser som erbjuds. Du kan välja att få ett certifikat, registrera dig i ett diplom eller examensbaserat program, eller ta kurser i pedagogik eller tal. Skapa en budget för ett helår av klasser åtminstone, som du kanske behöver ta ut ett lån och pay-out-of-ficka för din träning.
  • Kontrollera med din instruktör för att verifiera att klasserna kommer att erbjuda dig personlig träning för din vokalteknik, och lära dig det bästa sättet att möta dina elevernas behov. Ett bra vokalutbildningsprogram bör lära dig rätt röstteknik, vokalvetenskap och psykologi.
  • Obs! Du kan träna för så lite som sex månader om du vill vara en privat vokal tränare. Men om du vill vara en vokal lärare i en skola, kan det ta dig så länge som fyra år, eftersom du måste ha en examen. Var seriös om din professionella utveckling.
  • Bild med titeln Empower People Steg 1
    3. Märke dig själv som en vokal tränare. Sätt ihop ett CV och täckbrev med all din utbildning, certifiering och träning så långt som en vokal tränare. Designa en logotyp, och kom med en fångstfras för dina tjänster. Skapa en webbplats som visar dig som en vokal tränare. Investera i visitkort och andra marknadsföringsmaterial, som flygblad och annonser, för att främja dig själv.
  • Bildbeteckningen blir framgångsrik i ditt nätverksmarknadsföring och ha kul steg 5
    4. Bli involverad i industrins händelser. Gå med i en sång eller låtskrivarens Guild eller Association. Registrera dig för vokalverkstäder med en etablerad vokal tränare för att observera hur de lär och hur eleverna svarar på dem. Forskningsdans och inspelningsstudior online och de tjänster de erbjuder. Nagla några få du skulle vara intresserad av att arbeta med och pitch volontärarbete som en vokal tränare till dem.
  • Metod 3 av 4:
    Landa ett jobb som en vokal tränare
    1. Bild med titeln Answera intervjufrågor Steg 15
    1. Söka praktik eller praktisk arbetslivserfarenhet. Sök online jobbbrädor, som Monster och CareerBuilder för praktik, deltid eller tillfälliga arbetsmöjligheter som en vokal tränare. Forskning vokal tränare i ditt område för att ta reda på när de erbjuder klasser.
    • Om möjligt, ring eller maila dem och begär att skugga dem eller hjälpa till med att undervisa sina klasser. Forskningsdans och inspelningsstudior i ditt område, och gör en promenad i. Be om regissören eller cheferna i studion, och uttrycka ditt intresse för att arbeta för dem
  • Bild med titeln Utveckla ett förhållande med ett kundsteg 7
    2. Bygg din klientlista. Gör det känt för din familj och vänner som du har blivit en vokal tränare. Be dem att sprida ordet. Markera dig själv som en vokal tränare online, jag.e. din webbplats och på sociala medier. För att skapa ditt följande, försök skapa en blogg eller vlog som är utformad för att svara och ta itu med frågor om att få vokal coaching. Delta i nätverkshändelser att träffas och mingla med andra yrkesverksamma i din bransch för att få erkännande bland dina kamrater.
  • Erbjuda gratis vokal tränare i bokhandlar eller kaféer till aspirerande studenter. Detta kommer att bidra till att bygga din trovärdighet och erfarenhet som en vokal tränare. Var noga med att be om ledningar och hänvisningar.
  • Bild med titeln Ansök om ett entreprenörs bidragssteg 10
    3. Bestäm dina timmar och prissättning. Fråga om att se vilka andra vokal tränare i ditt område avgift för klasser. Ladda samma pris, eller lite högre, beroende på din erfarenhet. Vissa tränare börjar med $ 30, och några så mycket som $ 50 per timme.Bestäm hur mycket du behöver starta din karriär som en heltids vokal tränare, beroende på dina månatliga utgifter. Till exempel, om du hade månatliga kostnader på $ 1 800, kanske du bara behöver lära tre studenter i fem timmar i veckan, om du tar ut dem $ 30 per timme per klass.
  • Var flexibel med dina timmar. Gör dig tillgänglig så mycket som möjligt till potentiella studenter, och de som vill lära dig mer om dina tjänster.
  • Bild med titeln File Ett varumärke Steg 25
    4. Vara passionerad och ihållande. Svar som många telefonsamtal och frågor om vokal coaching som du kan. Var ärlig att dela med dig av din erfarenhet och förväntningar på studenter. Din undervisningsstil kanske inte är bäst för varje elev.
  • Metod 4 av 4:
    Erbjuder vokalutbildning
    1. Bild med titeln Utveckla ett perfekt talande röst Steg 9
    1. Bestäm var du ska erbjuda dina klasser. Spika ner ett utrymme för att ge dina vokal lektioner. En inspelningsstudio föredras för oberoende, kommersiella eller kändis vokal tränare. Om du bestämmer dig för att lära vokal lektioner för betygsåriga barn, än en skola skulle vara lämplig för dig. Har sund utrustning, inklusive ett tangentbord, mikrofon och högtalare till hands för dina elever att använda. Se till att ditt utrymme rent, luftigt och välkomnande.
  • Bild med titeln har ett bra jobbintervju steg 9
    2. Intervju potentiella studenter. Fråga eventuella studenter om sina önskemål att vara en sångare. Ta reda på deras karriärmål. Stämma in till deras behov, och alla sätt som de skulle vilja förbättra sin röst. Fråga om någon sångupplevelse, eller tidigare vokalutbildning de har haft. Skapa en profil för den student som visar sitt slutmål och hur du planerar att hjälpa dem att nå det. Håll en formell eller på plats-auditionen, om möjligt, för att lära sig deras röst.
  • Bild med titeln vara en sångare Steg 2
    3. Skräddarsy dina lektionsplaner för varje elev. Låt dina elever sjunga för dig, både i huvudrösten, och i bröströstet med vokal uppvärmningsövningar. Om de kämpar med att sjunga högt, eller på nyckel, hjälp dem att hitta sin anteckning.Var snäll och mindful att inte döma eller ge hård kritik på hur de låter.
  • Planera lektioner som erbjuder Ge dem sång och musikunderlag, till exempel att hitta ditt musikregister, sjunga med anteckningar och hur man andas ordentligt medan du sjunger.Om du behöver hjälp med att planera dina lektioner, Google "vokal lektioner för lärare online" för att hitta exempel, eller skriva ut och ladda ner vokal lektionsplaner.
  • Överväg att undervisa snabba hackar för att förbättra din sångröst, som att använda vokalkontroll, tydligt uttal och musikalisk frasering.Inkludera lektioner i scenens närvaro för studenter som vill vara kommersiella sångare eller aktörer.
  • Bild med titeln Utveckla ett förhållande med ett kundsteg 9
    4. Fokusera på framgång. Lyssna på bekymmer och framtida mål för dina elever med avseende på din sång. Erbjud USBS, eller spela in enheter under dina sessioner för att spela in studenter när de sjunger. Låt dina elever öva självbedömningsövningar. Var ärlig och konstruktiv när du ger feedback. Inte alla dina elever kommer att ha det som anses vara en "bra sångröst" eller stjärnkvalitet. Ange rimliga, men mätbara förväntningar för varje elev baserat på deras röst. Deras mentala och vokal hälsa kommer att vara en högsta prioritet.
  • Bild med titeln vara punktlig steg 5
    5. Vara professionell. Dyka upp i tid för att lära dina lektioner, både personligen och online. Vara presentabel och tillmötesgående för studenter. Adressera några problem som eleverna, eller föräldrarnas föräldrar kan ha som de framsteg med lektioner. Utveckla en bra rapport, så att eleverna fortsätter att ta dina klasser och stödja ditt företag.
  • Tips

    Industrin för vokal tränare är mycket konkurrenskraftig. Att sätta stark ansträngning i ditt arbete hjälper verkligen din coaching-företag att utvecklas.
  • Det är bra att börja med $ 30 per timme när du laddar kunder, då kan du öka dina priser senare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande