Hur man tjänar pengar som tränar

Det finns en mängd nya sätt att tjäna pengar medan du tränar. Om du känner att du bara behöver lite extra ekonomisk motivation för att få dig till gymmet, finns det ett brett utbud av mobilappar som kan hjälpa dig att motivera dig själv med ekonomiska belöningar. Men om du vill göra mer betydande mängder pengar medan du tränar, kan du överväga en karriärövergång. Det finns en mängd fullt och deltidsjobb som betalar dig för att träna, vilket sträcker sig från cykelbudbärare till yogainstruktör och barnvakt.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda mobilappar för att tjäna pengar som tränar
  1. Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 1
1. Använd Fitcoin för att tjäna Bitcoins genom att träna. Fitcoin Mobile App är synkroniserad med träningsprackers. Din träningsspårare skickar dina träningsdata som hjärtfrekvens och varaktighet för aktiviteten till Fitcoin-appen. Fitcoin-appen omvandlar denna träningsdata till ett nummer för den totala energin du spenderade, som sedan omvandlas till Bitcoin-valutan.
  • Du kan spendera dina bitcoins på online-återförsäljare som accepterar denna valuta.
  • Om du vill byta dina bitcoins för en annan valuta kan du sälja dem online. Gå till en av de många webbplatser som köper och säljer bitcoins som BTC-E.com eller localbitcoins.com.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 2
    2. Satsa på dig själv med gym pakt. Den här mobilappen gör att du kan ställa in veckovisa mål som att köra fem miles. För varje fitnessmål gör du en dollar satsning, med minst $ 5. Om du misslyckas med att möta ditt mål, förlorar du $ 5. Om du framgångsrikt uppfyller ditt mål, tjänar du en liten summa pengar, med i genomsnitt femtio cent per framgångsrik träning.
  • För att verifiera dina framgångsrika träningspass kan du använda andra fitnessapplikationer och spårare eller logga dina mil på gymmet.
  • Du kan använda MyFitness Pal eller Runekeeper för att verifiera dina träningspass.
  • Gympakt hänvisas också till helt enkelt som pakt. Ditt intäkter kommer från medlemmar som misslyckas med att möta sina fitnessmål.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 3
    3. Kör för välgörenhetspengar. Du kan använda en mobilapp som heter Charity Miles för att tjäna pengar för ett brett utbud av välgörenhetsorganisationer. Om du är en löpare eller en walker kan du tjäna tjugofem cent för varje mil du kör. Du kan sedan donera pengarna till välgörenhetsorganisationer som livsmiljö för mänskligheten, naturvård, och många fler.
  • Metod 2 av 3:
    Hitta jobb som håller din kropp flytta
    1. Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 4
    1. Få ett jobb som cykelkurir. Som cykelkurir, kommer du att åka på din cykel hela dagen från ena änden av staden till den andra. Som cykelbudbärare betalas du för att träna hela dagen. Vanligtvis kommer du att göra runt tre eller fem dollar per leverans eller mellan två och fyra hundra dollar i veckan.
    • Du borde ha en bra cykel. Den vanligaste cykeln för budbärare är den fasta växelcykeln, men du kan åka på vilken typ av cykel du vill ha för det här jobbet så länge du får de levererade paketen.
    • Du kan leta efter jobb med Cykel Messenger företag i din stad. Sök efter Messenger jobb på "Faktum är."Du kan också leta efter cykelbudbärare för matleveransföretag, inklusive Uber.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 5
    2. Hitta arbete som en vandringsguide. Som en vandringsguide kommer du att få låg intensitetskardiovaskulär övning hela dagen som du presenterar din stad till turister. Walking är en underbar form av motion som kan sänka stress och förbättra din hjärthälsa. Som en vandringsguide kommer du att gå för perioder men har också viloperioder på dagen, eftersom du kommer att stanna på olika platser för att visa din grupp viktiga landmärken.
  • Du kan bli kvalificerad som en turistguide på Institute for Tourist Guiding. Du kan kontakta ditt lokala turistkontor för att fråga om de kommer att vara värd för några kurser från institutet för turistguider.
  • Titta på reglerna för turistguider i din stad. Städer har olika lagar och förordningar för promenader eller andra reseguider.
  • Om du vill vara en tour guide i New York City måste du ta en tentamen och få en licens.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 6
    3. Bli en kanotguide. Som kanotguide, kommer du att spendera dina dagar styrande grupper över blåsiga sjöar och ner vitt vatten forsar på avlägsna platser. Du kommer att resa till vackra delar av världen och spendera dina dagar att träna i det stora utomhus.
  • Du kommer sannolikt att behöva få din vildmarks första hjälpcertifiering. Ta en kurs i vildmarkens första hjälpen, som fokuserar på sjukvård i avlägsna vildmarkslokaler.
  • Få en examen i friluftsliv. En mängd olika högskolor erbjuder grader i friluftsliv, vilket kommer att förbereda dig bra för att vara en kanotguide samt andra utomhusaktiviteter. Vissa examensprogram täcker både turisthantering och utomhusaktiviteter.
  • Leta efter jobb på Wilderness Adventure Companies and Youth Camps.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 7
    4. Få ett jobb som barnvakt. Som barnvakt kommer du att spendera din tid att springa efter barn eller tonåringar. Du kan också organisera din barnpassning så att både dig och barnen får lite motion.
  • Till exempel kan du leda en hoppa rutin eller hoppa jacks med barnen.
  • Kom ihåg att sträcka före en hopprutin. Du kan slå på upp tempo-musik medan du leder den hoppande reprutinen.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 8
    5. Arbeta på en ekologisk gård. Du kommer att spendera tid på att gå långa avstånd, plocka upp stenar från fältet, skovlande gödsel, flytta lantbruksmaskiner och lyfta tunga lådor av grönsaker för jordbruksmarknaden.
  • Gå till din lokala bönder marknad för att fråga om jobbmöjligheter.
  • Ta en kurs i ekologiskt jordbruk. Vissa gårdar driver jordbruksprogram, vilket kan innebära en kombination av bok och praktisk lärande. Leta efter nybörjare bonde träningsprogram i ditt område. Du kan också granska en katalog över studentgårdar i Kanada och Amerika.
  • Gå med på villiga arbetstagare på ekologiska gårdar (WWOOF). Denna organisation kopplar människor som vill leva och arbeta på ekologiska gårdar med bönder som behöver hjälp.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 9
    6. Få ett jobb som en idrottsdomare. Som en domare för sport som basket, fotboll, fotboll, baseball eller hockey, kommer du att bli tvungen att hålla sig i form för att hålla sig till spelen. Som domare kan du förvänta dig att arbeta både inomhus och utomhus beroende på sporten. Du kan också förvänta dig att arbeta udda timmar på kvällarna och helgerna.
  • Sports domare har en viktig roll i professionella och fritidssporter, där de fattar beslut om sanktioner och överträdelser.
  • Metod 3 av 3:
    Bli en sport och träningsinstruktör
    1. Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 10
    1. Få ett jobb som en skidlärare. Som en skid- eller snowboardinstruktör får du pengar att göra vad du älskar. Du kommer att spendera dina dagar som ger skid- och snowboardlektioner, och kommer att ha tid att utforska backcountry på dina helger.
    • Få certifierad som en skid- eller snowboardinstruktör. En mängd olika företag erbjuder kurser för att bli certifierad som en skid- eller snowboardinstruktör.
    • Om du är kanadensisk, kanske du vill fråga med de kanadensiska skidlärarna alliansen om utbildning och sysselsättningsmöjligheter.
    • Om du är amerikansk kanske du vill kontakta de professionella skidlärare om Amerika om utbildning och sysselsättningsmöjligheter.
    • Om du är en amerikansk snowboarder, kanske du vill kontakta den amerikanska föreningen av snowboardinstruktörer.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 11
    2. Börja instruktion av yoga. Om du är passionerad och engagerad i din yoga-övning, kanske nu är det dags att ta upp en hak och bli en instruktör. Som en yoga instruktör kan du få ditt träningspass och tjäna pengar samtidigt. Du kommer att vara ledande klasser av nybörjare, avancerade eller specialiserade yoga studenter.
  • Du kanske vill göra en gradvis karriärövergång. Om du tänker på att bli en yogainstruktör, kom ihåg att du måste arbeta i de tidiga morgnarna innan de flesta går till jobbet och på kvällarna. Du bör också komma ihåg att det är mycket arbete för att få en yoga-övning eller studio, så du kanske vill gradvis övergå eller hålla ditt vanliga jobb.
  • Det finns olika typer av yoga-certifiering. Du kanske vill leta efter utbildningsmöjligheter och certifieringar på Yoga Alliance, som är en ideell organisation för yogagemenskapen.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 12
    3. Bli en fitnessinstruktör. Som fitnessinstruktör gör du personlig träning på ditt lokala gym, ledande boot camp klasser eller andra grupp fitness klasser. I det här arbetet kommer du att spendera det mesta av din tid i en träningsanläggning och kommer att ha fler möjligheter att träna. Om du är ledande fitnessklasser, kommer du att bli motion medan du får betalt.
  • Besluta om en personlig träningscertifiering. Det finns en mängd olika organisationer som erbjuder certifiering. Några av de mer välrenommerade organisationerna är det amerikanska rådet om övning, National Academy of Sports Medicine, International Sports Sciences Association, American College of Sports Medicine, och nationell styrka och konditioneringsförening.
  • Starta en startlägerklass. Du kommer att betalas för att inspirera andra människor att flytta sina kroppar i din lokala park eller fitnessanläggning. Om du inte vill spendera tid att bli certifierad som en personlig tränare, kan det här vara ett bra alternativ för att tjäna pengar medan du tränar. Du kan designa ditt eget fitnessprogram och annonsera klasser på sociala medier. Du kan tjäna $ 100 per timme.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 13
    4. Bli en dansinstruktör. Som dansinstruktör kan du tjäna pengar samtidigt som du får en intensiv träning i ett brett utbud av dansstilar. Du kan tjäna pengar undervisning dansklasser på ballettskolor eller privata dansakademier.
  • För att få en kant, överväga att få en danslärarcertifiering. Kostnaden för att bli certifierad som danslärare varierar ganska mycket, så leta efter ett program som uppfyller dina behov.
  • Bild med titeln Tjäna pengar som tränar steg 14
    5. Driva en karriär inom fysisk utbildning. Som en fysisk utbildningslärare kan du arbeta i skolor. Ledande grupper av studenter i gymklasser och sport, du måste stanna i form för att hålla sig till nästa generation.
  • Du måste få professionell certifiering som lärare i ditt land eller region. Titta på lärarcertifieringsprogram i ditt område med möjlighet att specialisera sig på fysisk utbildning.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande