Hur man blir en licensierad zumba instruktör

Zumba är ett träningsprogram som kombinerar Elements of Salsa, Merengue, Samba, Reggaeton och Hip-Hop med andra aeroba övningar. Om du älskar att dansa till latinska slag, ha en optimistisk attityd, och vill hjälpa andra människor att komma i form, då är du en bra kandidat för Zumba-instruktioner! Läs den här artikeln för att lära dig hur.

Steg

Del 1 av 2:
Få licensierad
  1. Bild med titeln Bli en certifierad Zumba instruktör Steg 1
1. Besök Zumba Academy Training Website. Eftersom Zumba är ett varumärkesprogram, måste du vara licensierad via Zumba Academy.
  • Bildtiteln Bli en certifierad Zumba instruktör Steg 2
    2. Anmäl dig till rätt träningsprogram. Det första steget i att uppnå din Zumba Fitness Instructor-licens är att anmäla sig till ett av följande kurser:
  • Zumba Basic Steps Level 1: Kursen lär dig grunden för att undervisa Zumba. Du kommer att lära dig de fyra grundläggande danselementen: Merengue, Salsa, Cumbia och Reggaeton, och hur man tillämpar de olika dansen flyttar du lär dig till de låtar du väljer för din klass.
  • Hoppa Start Guld: Den här kursen kommer att lära dig hur du lär Zumba till en äldre publik, och hur man riktar sig till de fysiska och psykologiska behoven hos dina elever.
  • Bildtiteln Bli en certifierad Zumba instruktör Steg 3
    3. Fyll i Zumba instruktörsutbildningen. Dessa kurser är en kombination av föreläsningar och praktisk träning för att ge dig de färdigheter du behöver för att undervisa Zumba. När du har slutfört kursen kommer du att få ett ettårskort för att undervisa Zumba. Denna licens måste förnyas över tiden om du vill fortsätta undervisa.
  • Bilden med titeln Bli en certifierad Zumba instruktör Steg 4
    4. Håll din Zumba instruktör licens nuvarande. Licenser för att undervisa Zumba varar i ett år, och bör omedelbart förnyas vid utgången om du vill fortsätta undervisa.
  • Del 2 av 2:
    Andra överväganden
    1. Bild med titeln Bli en certifierad Zumba instruktör Steg 5
    1. Öva zumba. Innan du kan lära Zumba måste du först behärska stilen och koreografi i fitnessprogrammet. Om du inte redan har skrivit in en Zumba-klass och delta i minst 3-5 dagar per vecka.
    • Var säker på att du kan hålla dig med Zumba-klasser på alla olika nivåer innan du överväger att undervisa en klass. Du måste vara i utmärkt fysiskt tillstånd för att undervisa detta eller någon annan träningsklass.
    • Ta Zumba-klasser på olika studior och med olika instruktörer. Detta hjälper dig att hämta på de olika teknikerna och välja vilken typ av lärare du vill vara. Var uppmärksam på vilka klasser som tycks locka den största gruppen studenter och märker unika element (oavsett om det är dansrörelsen, musikvalet eller den totala energin) att den speciella instruktören tar med sig till bordet.
  • Bild med titeln Bli en certifierad Zumba instruktör Steg 6
    2. Tänk på var du vill undervisa Zumba. Kom ihåg att kraven för undervisning zumba kan variera mellan olika studior och / eller gym. Vissa studior accepterar en Zumba licensiering på egen hand, men andra kan också kräva att du har en grupp fitnessinstruktörslicens också.
  • Kontakta den person som ansvarar för gruppens fitnessinstruktion i gymmet eller studion som du planerar att undervisa på. Ställ in ett möte med den här personen och ta reda på vilka certifieringar du behöver (om någon) annat än Zumba-licensen.
  • Bildtiteln Bli en certifierad Zumba instruktör Steg 7
    3. Överväg att få CPR-certifierad. Även om detta krav kan variera mellan gym, är det en bra idé att vara CPR-certifierad om du lär en fitnessklass i fallet med en nödsituation.
  • Registrera dig för en HLR-kurs via det amerikanska Röda Korset i ditt område. Var noga med att förnya din certifiering ordentligt efter behov.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Överväg att bli licensierad att undervisa en eller flera variationer av traditionell Zumba: Aqua Zumba, som äger rum i en swimmingpool, Zumba som fokuserar på kropptoning och zumbatomic, en barns version av Zumba. Utforska de olika kurser som är tillgängliga via Zumba Academy för att bestämma dina intressen.
  • Medlemskap i Zumba instruktörsnätverket (ZIN) är valfritt. Anslutning ger dig tillgång till koreografi, musik, marknadsföringsmaterial, rabatter på zumba träning och chansen att nätverk med andra Zumba instruktörer.
  • Om du har en certifiering via det amerikanska rådet om träning (ACE) eller Aerobics and Fitness Association of America (AFAA), kan du ta en Zumba-klass tjäna dig att fortsätta utbildningskrediter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande