Hur man får certifierad i microblading

Microblading är en typ av tillfällig tatuering som är utformad för att fylla i eller forma dina ögonbryn. Trots att introduceras i Asien har proceduren fått popularitet runt om i världen och blir ett vanligt alternativ vid permanenta sminkbutiker. Medan certifiering inte alltid krävs enligt lag, visar ackreditering kunder som du vet vad du gör och låter dig ladda mer över tiden.

Steg

Del 1 av 3:
Delta i en träningsklass
  1. Bild med titeln får certifierad i microblading steg 1
1. Leta efter klasser som godkänts av AAM eller SPCP. Den amerikanska akademin för mikropigmentering och samhället av permanenta kosmetiska proffs ger mikrobladande certifiering till mycket av den engelsktalande världen. Som sådan, leta efter träningskurser som godkänts av minst en av de två brädorna, vilket innebär att de följer organisationens officiella bestämmelser och drivs av en samhällscertifierad instruktör.
  • SPCP och AAM bibehåller listor över certifierade utbildare på sina officiella webbplatser.
  • Bild med titeln Få certifierad i microblading Steg 2
    2. Undvik klasser som ger mindre än 100 timmars träning. På grund av mikrobladens boom i popularitet har massor av vinstdrivna träningsklasser dykt upp runt om i världen. Undvik klasser som är under 100 timmar lång eller inte nämna AAM eller SPCP. Även om vissa av dessa klasser ger noggrann träning är många bedrägerier och få kommer att få dig närmare officiell certifiering.
  • Scam kurser är ofta mindre än 6 dagar lång, extremt billigt, eller annonsera införandet av ett gratis microblading kit.
  • Bild med titeln får certifierad i microblading steg 3
    3. Anmäl in och delta i träningsklassen. Efter att ha hittat en bra klass, registrera dig med instruktören, betala eventuella erforder och delta. Förvänta dig att arbeta i minst 100 timmar med tiden uppdelad i klassstudie, läxor, levande praxis och lärardemonstrationer. Om AAM och SPCP-tränare inte bor i ditt område, kommer troligen sannolikt att krävas.
  • De flesta fulla kurser kostar mellan $ 4000 och $ 5000. Förvänta dig att ta av arbetet i ca 1 vecka för att delta.
  • Bild med titeln Få certifierad i microblading Steg 4
    4. Få officiell dokumentation som visar att du deltog och passerade klassen. Se till att den här dokumentationen innehåller hur många timmar du arbetade och har din instruktörs officiella signatur. Dessutom, med modellen eller patientens samtycke, se till att du tar bilder av något live-arbete som slutförts. Detta är viktigt för både AAM och SPCP-tentamen, vilket kräver bevis på att du avslutat 100 timmars träning.
  • Del 2 av 3:
    Tjäna din certifiering
    1. Bild med titeln Få certifierad i microblading Steg 5
    1. Be om en lärling med en lokal tekniker. Om du inte känner dig redo för provet eller behöver vidareutbildning för att slutföra dina 100 timmar, fråga en lokal tekniker för en lärling eller praktik. AAM och SPCP-listmedlemmarna som erbjuder praktik på sina online kataloger, även om medlemmar som inte är listade kan också komma överens om att ta dig på.
    • De flesta mikrobladande praktikprogram betalas inte. I vissa fall kan certifierade tekniker ta ut en avgift på upp till $ 500 per förfarande för lärlingstjänster.
  • Bild med titeln får certifierad i microblading steg 6
    2. Gå med i AAM eller SPCP. AAM och SPCP kräver att du köper ett organisationsmedlemskap för att ta sin tentamen. Båda organisationerna erbjuder medlemskap via sin webbutik, med AAM som laddar $ 250 och SPCP laddar $ 310.
  • Även om båda brädorna beviljar liknande nivåer av professionell respekt är AAM främst känt i Förenta staterna, medan SPCP har större erkännande utomlands.
  • Bild med titeln Få certifierad i microblading Steg 7
    3. Passera en BPS-certifieringskurs. Förutom 100 timmars mikrobladeutbildning kräver båda brädorna dig att slutföra en blodburna patogener standardkurs som uppfyller OSHAs BPS-standard. Dessa kurser är billiga, kör $ 25 och under, och organisationerna föredrar att du slutför dem personligen. När du är klar ska du få ett blodburet patogener träningscertifikat.
  • Om du inte kan slutföra kursen personligen kan din organisation acceptera onlinealternativ från Eduwhere eller din träningsplats.
  • Bild med titeln Få certifierad i microblading Steg 8
    4. Anmäl dig till ett AAM eller SPCP-certifieringstest. Kommande test är noterade på var och en av styrelsens officiella webbplatser. Båda organisationerna tar ut $ 250 per test. AAM säljer applikationer via sin webbutik medan SPCP erbjuder dem via en informativ PDF. Vid den här tiden, eller någon gång före tentamen, kan din valda organisation fråga dig om ett foto-ID, ett bevis på medlemskap och bevis på att du framgångsrikt avslutat BPS och microblade-träning.
  • Bild med titeln Få certifierad i microblading Steg 9
    5. Ge bevis på försäkring och kundarbete (endast AAM). Eftersom en del av deras examen är praktisk, kräver AAM bevis på tekniker försäkring och en kundfil med exempel på 5 ögonbryn, 5 eyeliners och 5 läppar du arbetade på under träning. Om du är belägen i New Jersey, Maine, Massachusetts eller Nevada, sänker detta till 2 ögonbryn, 2 eyeliners och 2 läppar.
  • Bildbeteckningen får certifierad i microblading steg 10
    6. Passera ditt certifieringstest. SPCP-examen består av 100 multipelfrågor som täcker infektionskontroll, sjukdomar och störningar, anatomi och fysiologi, pigmentologi, tekniska tillämpningar, föreskrifter, klienthantering och dokumentation. AAM-tentamen är uppdelad i 3 sektioner, inklusive en skriftlig tentamen, muntlig tentamen och praktisk tentamen som täcker liknande ämnen.
  • Att hjälpa dig Förbered dig på tentamen, AAM och SPCP säljer omfattande studieguider och provtest via sina nätbutiker.
  • Del 3 av 3:
    Bli en tekniker
    1. Bild med titeln får certifierad i microblading steg 11
    1. Förvärva en licens från hälsodepartementet. Att arbeta juridiskt som någon typ av tekniker, måste du förvärva en körkort från din hälsodepartement eller folkhälsa. Beroende på din plats kan denna licens vara för kosmetologi, permanent smink eller tatuering. För att ansöka om licens, kontakta avdelningen och begära en ansökan. Se till att du vet och uppfyller deras krav på anläggning, utrustning och personlig hygien innan du ansöker.
  • Bildbeteckningen får certifierad i microblading steg 12
    2. Uppfylla nationella kosmetiska regleringsstandarder. Oavsett om man övar med en licens eller inte, har nationella styrelser som Food and Drug Administration strikta kosmetiska krav för att hålla konsumenterna säkra. Dessa är tillgängliga för att se på styrelsens officiella hemsida och sträcka sig från pigment och bläckkrav till infektion och förebyggande av skador. För att undvika stora böter eller felaktiga rättegångar, se till att du förstår och följer alla nationella standarder.
  • Bild med titeln får certifierad i microblading steg 13
    3. Leta upp ditt områdes specifika mikrobladskrav. Microblading regleras på lokal nivå som en form av permanent smink eller tatuering. Dessa föreskrifter varierar mycket av land, stat eller distrikt och län. För information om vad du behöver för att bli en praktiserande tekniker i ditt specifika område, kontakta din lokala avdelning för hälsa, kosmetologi, mänskliga tjänster eller handel.
  • Bild med titeln får certifierad i microblading steg 14
    4
    Tillämpa för ett jobb. Om du bara har börjat, leta efter jobb på kosmetiska och permanenta sminkbutiker. Förvänta dig inte en fullständig tekniker strax, men biträdande tekniker jobb är väl inom räckhåll. När du har betydande kosmetisk erfarenhet, försök att öppna din egen praxis för att tjäna mer pengar och har större kontroll över din karriär.
  • Leta efter jobb med organisationer och individer som anges på SPCP och AAMs online-databaser.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande