Hur man är killen kvinnor vill ha

Alla är annorlunda. Medan vissa har ögon för utseende ensam, hittar du att många föredrar en partner som är mer än bara ett vackert ansikte. Både män och kvinnor föredrar en partner som tar hand om sig själv, har förtroende och är emotionellt öppet med andra. Genom att veta hur man ska bära dig själv och behandla de som är oroligt, hittar du dig själv centrum för uppmärksamhet.

Steg

Del 1 av 3:
Bli ditt mest önskvärda själv
  1. Bilden med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 1
1. Bygg ett starkt, emotionellt engagerad socialt liv. Stark kommunikationskunskaper rang i de 10 bästa attraktiva egenskaperna i en partner för både män och kvinnor, och vistas och kommunikativt med de som kommer att visa denna styrka. Håll positiva relationer med de du möter under hela livet. Genom att visa dig är vänlig, ärlig och alltid villig att låna en hand, kommer du alltid att ha någon villig att backa dig i tider av behov.
  • Öva aktivt lyssnande. Aktivt lyssnande tar tiden att verkligen lyssna på vad någon säger. Målet är att inte erbjuda lösningar på andras problem. Istället visar du den personen du empathize och bryr sig om dem genom att lyssna på sina bekymmer. Lyssna på dem emotionellt, inte bara fysiskt, för att verkligen kommunicera effektivt.
  • Vara ärliga. Erkänna dina misstag. Snarare än att dölja något du skäms över, berätta för en vän eller familjemedlem. Detta visar att du inte är rädd för att öppna upp dina osäkerheter och är villiga att söka hjälp när det behövs. Detta bidrar till att bygga förtroende och respekt med de du bryr dig om.
  • Håll kontakten med vänner. Gamla vänner och klasskamrater är lätta att hålla kontakten med tack vare sociala medier som Facebook. Meddelande eller ringa dem från tid till annan för att se vad de är upp till eller bjuda in dem för att komma ikapp på tiden. Det är lätt att låta några vänner falla vid vägen, speciellt när du börjar höja en familj eller starta ett nytt jobb. Slå rätt balans mellan dessa aktiviteter.
  • Delta i sociala möten. Parter, fester eller andra sociala aktiviteter är ett utmärkt sätt att hålla kontakten med vänner och familj, och visar dem du bryr dig. Reservera en tid i ditt schema om du hittar ledig tid är svår att ordna. Skapa din egen sociala samling och bjuda in alla du vet om du hittar att hänga med så många människor självständigt från varandra för överväldigande.
  • Hjälpa de som behöver. Bygga förtroende med dina vänner och familj genom att komma till deras hjälp i tider av behov. Det kan vara så enkelt som att hålla dem under tuffa tider, eller hjälpa planera sitt bröllop. När du hjälper andra bygger du en grupp individer som kommer att vara där för att stödja dig i din tid av behov.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 2
    2. Få den utbildning du behöver. Högskola och andra former av högre utbildning är nödvändiga för många högre betalande jobb och öppna en mängd karriärmöjligheter som annars skulle vara otillgängliga. Studier visar att individer som tjänar åtminstone en kandidatexamen gör 65 procent mer inkomst än medianinkomsten av gymnasiet. Dra nytta av den här ekonomiska fördelen för att bygga de säkerhetsmän som önskar i ett förhållande.
  • Prata regelbundet med din rådgivare. Rådgivaren tilldelad dig när du går in på college kommer att vara din rådgivare under hela din college karriär. Tala med din rådgivare när du har frågor om vilken riktning du vill ha din utbildning att ta. De kan ge dig råd om vilka klasser som kommer att vara användbara för dig efter college, extracurricular aktiviteter som kommer att se bra ut på CV, och praktikerna som kan ge dig verklig världsupplevelse.
  • Ta en kurs dedikerad till framgång på college. College erbjudandekurser för nya studenter som du förbereder dig för arbetet framåt. De erbjuder studieformer, tips för forskning och läxor, hur man har rätt tankegång och övergripande målplanering. Kursen är inte obligatorisk på alla högskolor, så prata med din rådgivare om du vill ta en sådan klass.
  • Bilden med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 3
    3. Planera din karriär. Lämna college med samma enhet och beslutsamhet du hade som när du kom in. Lyssna på din rådgivare för att få en bra uppfattning om var du ska leta efter ditt första stora jobb efter examen. Håll dig inte för comfy när du landar det jobbet - förskott av din karriär är en kontinuerlig process. Att driva din karriär med Drive är ett utmärkt sätt att visa ditt engagemang för säkerhet i hela ditt liv - ett attribut eftertraktat av både män och kvinnor, enligt de senaste studierna.
  • Vänd karriärplanering till en årlig händelse. Ställ in en tid åt sidan varje år för att granska din karriär fram till nutiden. Det är lätt att bli vana att bara granska din karriär när du känner dig redo att fortsätta, men att hålla flikar på din karriär regelbundet, hjälper till att spåra dina framsteg och identifiera var nya möjligheter är tillgängliga.
  • Regelbunden karriärplanering hjälper dig också att identifiera vad du tycker om och ogillar om ditt nuvarande jobb. Vad vill du ändra? Vad skulle du helst göra? Vad behöver du absolut i en karriär? Fråga dig själv dessa frågor för att få ett bättre handtag på var du ska flytta nästa.
  • Titta på de färdigheter du har lärt dig i och utanför ditt nuvarande jobb. Det är lätt att glömma att vi lär oss en mängd olika färdigheter på college som kan överföra bra till flera olika marknader bortsett från din major. Utöver det finns det många färdigheter som du utför regelbundet till ditt nuvarande jobb som också kan överföra till en position som du inte skulle ansöka om annars. Tänk på de aktiviteter du utför på jobbet och de du utförde på college och se om ditt CV eller täckbrev inte kan passa några nya färdigheter.
  • Ange karriärmål. Uppdatera ditt jobb och karriärmål när du granskar dina önskemål och behov för året. Att ställa in mål är det bästa sättet att skapa en färdplan som hjälper dig att uppnå den karriär du vill ha för dig själv.
  • Bilden med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 4
    4. Vara ekonomiskt ansvarig. Det är aldrig för tidigt att börja tänka på dina långsiktiga besparingar. Börja göra långsiktiga finansiella beslut så snart du är klar.
  • Tala med en revisor eller finansiell planerare. En finansiell planerare hjälper dig att skapa en färdplan för att betala av någon skuld du kan ha, eller hjälpa dig att spara de pengar du behöver för att köpa ditt första hem.
  • Bygg din kredit tidigt. Ansök om ett kreditkort och börja bygga skulden så tidigt som möjligt. Betala av några avgifter till ditt kreditkort omedelbart för att undvika intresse och upplupande skuld. Att betala skolräkningar eller andra lån kommer också att bidra till att bygga din kredit.
  • Ange en budget. Hålla fast vid en månadsbudget för att undvika överdrift, särskilt under de ekonomiskt försöksmånaderna efter college.
  • Bilden med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 5
    5. Bor enligt din värderingar. Ärlighet och allvaret har en direkt inverkan på om andra tycker att vi är attraktiva, enligt vissa studier.Låt inte dina kärnvärden falla på vägen när du flyttar genom livet. Om du värdesätter familjen och avser att höja din egen en dag, fatta beslut som tillåter dig att få tid att göra det. Om andlighet spelar en viktig roll i ditt liv, kompromissa inte dina övertygelser för att landa ett visst jobb. Efter dessa värden erbjuder den personliga uppföljningen och anslutningen till andra som gör livet värt att leva och markera dig som en allvarlig individ.
  • Del 2 av 3:
    Ser presentera
    1. Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 6
    1. Klä din kroppstyp. Samma uppsättning kläder kan se bra ut på en person och helt löjligt på en annan. Identifiera din kropp "typ" och ha på sig kläder som passar det bäst.
    • Om du har en genomsnittlig byggnad (med axlar bredare än midsektion och magert ben), har du ett bra utbud av alternativ. Lite överdimensionerade eller mager kläder kommer inte att se ut på plats på din byggnad.
    • Om dina axlar är bredare än genomsnittet, med en märkbart tunnare midja, kan skjortor med horisontella ränder eller v-halsar hjälpa till att accentuera dina breda funktioner. Du kan behöva köpa en specialiserad storlek, som smal passform, men mager är sannolikt för att krama för din kroppstyp.
    • För en mer rektangulär eller mindre definierad byggnad, lägg till och accentuera definitionen där det är möjligt. Lager kläder, som med stickade skjortor eller jackor. Gå till skinnigare byxor för att göra den mer lagrade delen av din överkropp som visas bredare. Överväg att hålla fast med smal passform för att undvika kläder som hänger av din kropp.
    • Om du har en mer uttalad midsection, ta bort uppmärksamhet från detta område med svarta kläder, vilket är en bantningsfärg. Vertikala ränder kan också hjälpa dig att visas tunnare. Undvik slipsar, turtlenecks och andra kläder som kan få dig att se "kläms" på toppen av din kropp.
    • Hitta en bra skräddare. En skräddare kan ta dina mätningar och hjälpa till att justera kläderna för att passa din kropp bäst.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 7
    2. Accessorisera. Att sätta på precis rätt tillbehör kan få dig att sticka ut från mängden. Välj dina tillbehör enligt kläderna du har på den dagen.
  • Blanda och matcha dina mönster. Om du sätter på en slips eller en halsduk, se till att färgerna och mönstret inte kolliderar med resten av ditt ensemble. Du skulle inte vilja ha en vertikal stripe-slips med ett horisontellt tröja mönster, eller ljusa neonstrumpor med en annars dämpad byxor.
  • Kontrastfärg kan fungera om du planerar bra. En slips med en färg som är komplementär till din tröja kan hjälpa till med att uppmärksamma ditt ansikte, till exempel.
  • Välj dina skor försiktigt. Dina skor kan bidra eller förringa din övergripande stil lika mycket som din hatt eller halsduk. Välj skor som är lämpliga för situationen (t.ex. klädskor för en affärssituation), och helst matcha deras färg med resten av ditt ensemble.
  • Om du bär glasögon, välj ramar som accentuerar styrkorna i ditt ansikte eller förringar funktioner som du ogillar. Mycket som din kroppsform, påverkar din ansiktsform vilka ramar som ser bra ut på dig och som kan se konstigt ut.
  • Bilden med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 8
    3. Håll dig väl preparerad. Få regelbundna hårklippningar för att undvika en shaggy, obestämd utseende. På samma sätt, raka eller trimma ditt skägg för att matcha din avsedda stil.
  • Om du växer ut ditt hår, överväga att ha en hatt eller binda håret för att hålla det snyggt under växande processen.
  • Undvik särskilt starka luktande deodoranter och kroppsprayer. Du vill att folk ska se dig kommer innan de luktar dig. Du vet aldrig när någon kommer att vara allergisk mot sådana sprayer också.
  • Tvätta dina kläder regelbundet. Stryk din klädsel om de blir skrynkliga under lagring. Rynkade kläder är distraherande och kan ge intrycket att du inte bryr dig om ditt utseende.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 9
    4
    Hålla sig i form. Träna regelbundet för att stanna i form och hålla extra pund ner. Du behöver inte vara muskelbunden, men att kunna fysiskt utföra en mängd olika aktiviteter som vandring, simning eller jogging, hjälper dig att vara redo för någon aktivitet som kommer din väg.
  • Övning betyder inte alltid att du slår på gymmet. Att göra sysslor oftare eller gå till mataffären istället för att köra kan hjälpa dig Bygg muskel naturligt och är fördelaktigt för din övergripande hälsa också.
  • Gör yoga eller sträcker sig medan du tittar på tv. Detta är ett enkelt sätt att förbättra din hälsa och flexibilitet samtidigt som det fortfarande hänger med en mindre än hälsosam aktivitet.
  • Stå oftare. Långvarigt sittande kan påverka din rygg och ge dig dålig hållning. När det är möjligt, stå när du utför ärenden eller uppgifterna på datorn för att lindra ryggen och bränna några kalorier.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 10
    5. Håll dig ren. Det är självklart att få människor njuter av företaget till någon som har en liten lukt om dem. Renlighet hjälper dig också att hålla sig frisk och håller akne och infektion bort.
  • Borsta tänderna dagligen. Oavsett om du borstar två gånger om dagen eller tre gånger om dagen beror på din tandläkare. Tala med din tandläkare för att förstå hur ofta du ska borsta, för hur länge, vilka flossande vanor du borde hålla, och andra tips för att hålla ditt leende vit och dina tänder (och andetag) fräsch.
  • Ta en dusch minst 2 eller 3 gånger i veckan. Daglig duscha är inte strängt nödvändigt för att hålla dig frisk och ren (och kan skada din hud och de friska bakterierna som bor där). Hur ofta du borde duscha beror på din egen kroppskemi, hur aktiv du är och vad du gör för att leva. Om du behöver en dusch för att stinka, känner du dig fri. Var inte rädd för att hoppa över en dag men.
  • Del 3 av 3:
    Visar din personlighet
    1. Bilden med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 11
    1. Var självsäker. Förtroende har visat sig påverka prestanda på ett antal områden. En brist på förtroende för din del kommer att påverka hela din disposition och andra kommer att kunna hämta detta på dina sättelser.
    • Bygg ditt självförtroende. Tänkande positivt, dagliga bekräftelser och inte jämföra dig med andra hjälper alla att bygga det självförtroende som behövs för att vara ditt mest attraktiva själv.
    • Även om vissa kvinnor tycker om att se en man tar ansvar, antar inte att varje kvinna kommer att vara som mottaglig. Det finns en fin linje mellan att ta avgift och helt enkelt demonstrera förtroende för dig själv och handlingar.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 12
    2
    Visa respekt. Ingenting driver kvinnor (eller någon) bort som en man som är arrogant och oförskämd. Ge respekt inte bara för henne, utan för dem runt dig också.
  • Undvik hämtningslinjer och är alltför framåt. Detta ger intrycket att du bara är intresserad av något fysiskt. Till exempel: "Jag förlorade mitt nummer. Kan jag få din?"
  • Öppna dörrar och betala för checken om du är benägen, men inte förolämpad om kvinnan hellre inte ska agera med riddare mot henne. Handlingar av ridderlighet Antag en nivå av ojämlikhet eller skillnad mellan man och kvinna - många kvinnor föredrar att behandlas som likvärdiga.
  • Om en kvinna uttrycker sin åsikt eller önskan, försök inte ändra hennes sinne. Respektera henne som en person.
  • Vissa killar följer aggressivt och slår på kvinnor. Detta kallas "chasing" och det är en stor avstängning för de flesta kvinnor.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 13
    3. Ta initiativ utan att ta över. Om du frågar en tjej vad hon vill göra på ett datum och hon ger inte ett slutgiltigt svar, planera något! Allt du väljer blir bättre än obeslutsamt meandering. Förslag som du erbjuder kan gnista förslag på egen hand.
  • Till exempel kan du säga: "Hej, jag kom bara ihåg att det finns en ny konstutställning som öppnar ner på gatan. Vill kolla in det?"
  • Barer, kaféer eller parker är alla bra förslag på aktiviteter.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 14
    4
    Var charmig. Människor kan inte låta bli att komma ihåg en charmig individ. Någon med charm kan vinna över nästan alla med en vänlig, magnetisk personlighet.
  • Prova. Injicera lite vit i konversationen demonstrerar att du är smart och har en viss wry intelligens som alla önskar att de kunde ha. Var försiktig så att du inte trycker på wittiness till kosta samtalet - det är lätt att komma ut som kallt eller uppfattat om du spenderar hela tiden quipping.
  • Ha en humoristisk känsla. Alla älskar att skratta! Börja små för att testa känslan av humor hos den person du är med. Att korsa linjen av god smak är ett enkelt sätt att tänka på ditt rykte och förstöra någon trovärdighet som du har byggt.
  • Undvik att göra ljus av särskilt känsliga ämnen. Dessa inkluderar sexualitet, politik eller religion.
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 15
    5. Göra riktig konversation. Ta reda på deras favoritfilm, deras idealiska datum, hennes hobbyer eller vilken typ av uppfostran hon hade. Du vill känna henne som en person, och ett bra ämne kan bjuda in upptäckten i båda ändarna av konversationen. Några bra konversationsstart är:
  • "Hur behandlade college dig? Jag trodde aldrig att jag skulle komma ut därifrån."
  • "Vad ville du växa upp? Tror du att college gav dig den möjligheten?"
  • "Har du bott här länge? Jag tror att det har uppdrag och nedgångar."
  • "Någonsin tänkt på att flytta ut ur staten? Vart skulle du gå?"
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 16
    6. Var snäll.Visa att du har vårdande sida, oavsett om det är för din familj eller dina vänner. Även om du lägger det tjocka, vet du att du är en individ som kan den faktiska glädje eller kärlek gör dig till en mycket mer attraktiv person.
  • Hjälpa andra i närheten som behöver hjälp. Sådana möjligheter är många och kan hjälpa till att visa din benägenhet för att hjälpa andra. Till exempel, hjälp någon som behöver hjälp med att nå den övre hyllan i en butik, eller hjälpa någon som verkar förlorad och behöver anvisningar.
  • Erbjuda att betala för en måltid eller hålla dörren för ett datum. Gör så ur hjärtans vänlighet men - inte på grund av att man ställer förväntningar från endera parten.
  • Säg snälla och tack."Basic Manners går långt i att visa respekt.
  • Var inte snäll mot ditt datum och oförskämd för alla andra - det här kommer att bli märkbart!
  • Bild med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 17
    7. Har inte orimliga förväntningar. Gåvor som choklad eller blommor kan hjälpa till med några kvinnor, men kom ihåg att de är gåvor. Kvinnor är inte skyldiga dig någonting i utbyte mot dessa gåvor. Ingen vill vara runt någon som whines, ber eller blir arg att något inte gick sin väg, eller känner sig berättigad till återkallande.
  • Bilden med titeln vara killen kvinnor vill ha steg 18
    8. Vet när du ska gå iväg. Trots dina ansträngningar kommer inte alla kvinnor att vara intresserade. Detta är okej! Vi har alla våra preferenser och du kanske inte är allas kopp te. Om dina wiles inte arbetar på en viss kvinna är hon förmodligen inte intresserad.
  • Du kan inte vara allt för alla. Även om du kan skräddarsy ditt tillvägagångssätt för någon baserat på hur de visas, ändras inte vem du är som ett resultat av misslyckande. Detta är oärligt och visar brist på förtroende.
  • Tips

    Känn igen kroppsspråk. Några subtila fysiska rörelser, som att dra eller titta bort, kan signalera hennes obehag med kvällen.
  • Att vara trevligt är ett drag som alla borde ha. Medan det gör dig en bra person, är det inte ett singulärt drag som kräver att en kvinna uppmärksammar dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande