Hur man daterar en bisexuell person

Dating en bisexuell kan vara en riktigt skrämmande sak. Kollar de ständigt ut alla? Kommer de så småningom lämna dig när de inser vad de egentligen vill ha? Tja, för att börja med, nej och nej. Dating en bisexuell kan vara precis som att träffa en katolsk, en racerbilförare eller en brunett. Det vill säga det spelar ingen roll. Läs vidare för att sätta dina problem och koppla av i ditt förhållande.

Steg

Metod 1 av 2:
Förstå din partner
 1. Bild med titeln Datum En Bisexuell Person Steg 1
1. Erkänna att bisexuella har en blandad attraktion mot män och kvinnor. När du går in i ett seriöst förhållande med en bisexuell person, var beredd att acceptera sin attraktion för en person av ett annat kön på samma sätt raka eller homosexuella människor lockas till medlemmar av ett kön. Kom ihåg att om den här personen träffar dig i första hand, är det för att de lockas till dig som individ.
 • Även om bisexuella människor lockas till två kön betyder det inte att de lockas till alla. De har gränser och standarder, precis som alla andra gör. Av samma token, fråga inte din partner om de "föredra sex med män eller kvinnor." Om du är i ett förhållande med dem måste du alltid anta att de föredrar du.
 • Vissa bisexuella är lika lockade till både män och kvinnor, men andra har blandade attraktioner, e.g., De kan känna sig mer romantiskt lockade till ett kön men mer fysiskt lockad till den andra.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell person Steg 2
  2. Respektera bisexualiteten hos den person du daterar som en del av deras identitet. De flesta bisexuella människor anser sig alltid vara bisexuella, oavsett vem de är dating vid den tiden. Föreslår inte att de är heterosexuella om de är i ett förhållande med en person av motsatt kön, eller att de är gay om de är i samma könsförhållande.
 • Som sådan, fråga inte din partner om han eller hon lockas till varje person som de möter. Istället acceptera dem eftersom de är om du vill behålla ditt förhållande med dem.
 • Vissa människor skiljer mellan deras orientering och deras beteende. Deras orientering är bisexuell, men deras beteende (åtminstone) är rakt eller gay. Detta är normalt och en del av spektret.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell Person Steg 3
  3. Vet att bisexuella är inte "i förändring." Inte så länge sedan, att vara gay var platt ut oacceptabelt. Som ett resultat lindrade många homosexuella människor genom att proklamera sig som bisexuell och typ av att få fötterna våta. Det är ett slags förstört allt för dem som faktiskt var bisexuella, vände sig till ett gropstopp till Gaypville. Men det är inte hur det är. Visst, vissa människor kan övergå det sättet, långsamt inse (eller låta sig inse) de är gay-men andra är medvetna om sig själva och vet att de är bisexuella utan fråga.
 • Det är helt normalt att oroa sig för att din partner så småningom kommer att "sväng" gay eller "sväng" hetero. Medan det är möjligt, tycker inte att det är troligt. Hur som helst, just nu är de i dig, och det är allt som spelar roll.
 • Bild med titeln datum en bisexuell person Steg 4
  4. Inse att bisexuella är inte promiskuösa. De är precis som alla andra. Gay community (och bisexuella blir klumpade i det) får en dålig rap för att vara särskilt överdekad. Mycket av det är sant - det finns många gay människor och bisexuella som har massor av avslappnad sex. Men det finns massor av raka människor som har avslappet sex överallt också. Det har mindre att göra med personens orientering och mycket mer att göra med sin karaktär. Bisexuella är inte mer eller mindre benägna att vara monogamiska än någon annan.
 • Under lång tid kunde många gay och bisexuella människor inte agera på sina känslor, eller samhället skulle avvisa dem. Nu när samhället blir mer tolerant kan vissa människor försöka göra allt det "förlorad tid" När de kommer ut ur garderoben. När allt kommer omkring öppnade en helt ny värld upp till dem. Skulle du inte utnyttja det också? Så medan promiskuitet inte har något att göra med orientering, kan det ha något att göra med att hållas tillbaka så länge.
 • Om han eller hon är en fuskare, är de en fuskare oavsett deras sexualitet. En person avgod, uppåtstående karaktär kommer inte att fuska, oavsett om de är bisexuella, gay eller heterosexuella.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell person Steg 5
  5. Förstå att bisexuella är inte obeslutsamma, otillförlitliga eller förvirrade. Många tror att bisexuella bara har sin tårta och äter det också, är inte själva självmedvetna, eller är omogna och själviska och kan därför inte lita på. Ingen av dessa är sanna. Bisexuella gjorde samma val som heterosexuella gjorda. Det är, de gjorde inte en. De råkar bara lockas till båda könen.
 • Tanken att någons sexuell läggning bestämmer deras karaktär är archaic. Medan många homosexuella tenderar att använda sin sexuella läggning för att identifiera sig och odla sin karaktär, det är mer av en dålig reflektion av samhället än det är ett uttalande om sexualitetens natur. Medan man liknar män eller kvinnor eller båda är en del av dig, är det bara en stor del som har brunt hår eller två armar. Big Deal, rätt? Det är bara en fråga om preferens, vissa föredrar söta, vissa föredrar salta, vissa som det är varmt, vissa föredrar kallt, vissa som män, vissa som kvinnor, vissa som båda. Det är verkligen inget att hänga upp om. Fokusera på vad du tycker om din partner och vad de tycker om ditt företag.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell Person Steg 6
  6. Vet att de är lika troliga att vara monogamiska. Personer som anses vara bisexuella lockas till två kön, men det betyder inte att de känner behovet av att vara med en man och en kvinna på samma gång. Precis som rakt eller gay människor, den stora majoriteten av bisexuell män och kvinnor vill ha en Monogamous förhållande. När det gäller äktenskap kan en bisexuell person hamna med en partner av antingen kön.
 • Om en kvinna gifter sig med en man betyder det inte att hon är rak, och med samma token, vilket gifter sig med en kvinna kommer inte att göra henne gay. Den person som de gifter sig kommer att vara den som de är kär i som en person, och kan eller kanske inte ha något att göra med kön.
 • Med det sagt föreslår studier att bisexuella också är mer benägna att ifrågasätta förhållande som är som monogami. Cirka 65 procent av kvinnorna och 20-30 procent av männen i polyamorösa samhällen identifierar som bisexuell, vilket är en högre andel än de som tillhör andra orienteringar.
 • Metod 2 av 2:
  Stelna förhållandet
  1. Bild med titeln datum en bisexuell person Steg 7
  1. Gå in i ett seriöst förhållande med din signifikanta andra, precis som du skulle med någon annan person, oavsett kön eller orientering. Förstå att om de lockas till en medlem av ett annat eller samma kön som din, är de inte otrogen mot dig. Detta är detsamma som rakt eller homosexuella människor som lockas till andra medlemmar av ett kön. Kom ihåg att din partner lockas till dig som individ, och genom att förstå att de vill förbli med dig, kommer det att göra ditt förhållande starkare.
  • I ett seriöst förhållande bör din partner inte bara vara din älskare, de borde också vara din bästa och mest betrodda vän. Om du känner att du inte kan acceptera det, gå inte in i förhållandet. Kom ihåg: Det är inte annorlunda än hur en heteroseksuell person alltid kommer att lockas till motsatt kön, men de valde att vara i ett förhållande med dig, istället för alla andra människor lockas de till.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell person Steg 8
  2. Låt inte svartsjuka bli ett problem. Visst, hela världen är öppen för dem när det gäller sexuella alternativ. Ungefär. Bara inte riktigt. De har fortfarande standarder. Om något, att vara bisexuell kommer att göra dem Mer selektiv när det gäller de män och kvinnor de lockas till - och du är en av dem!
 • Och definitivt Låt det inte morf din uppfattning om dig själv. Du bör inte försöka vara mer macho eller mer feminin. Du nabbed dem i första hand, så du är bra som du är. Bara för att de är lockade till båda könen betyder inte att de vill ha båda samtidigt.
 • Bild med titeln datum en bisexuell person Steg 9
  3. Låt inte paranoia förstöra relationens potential. Om du är rak och du daterar någon som är bisexuell, inte fret att de bara är på väg att upptäcka de är gay. Och om du är gay och daterar någon som är bisexuell, inte fret att de är "bara går igenom en fas." Den här personen vill datera dig, och de kommer inte plötsligt att bli gay eller raka. Det finns ingen anledning att vara paranoid.
 • Ibland om du letar efter problem, hittar du det. Om du inte litar på den person du daterar, kommer de att kunna berätta. Ett annars perfekt förhållande kunde bli förstört bara genom att vara i ditt huvud. Koppla av! Varje paranoia från din sida är bara tänkt.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell Person Steg 10
  4
  Upprätthålla ett hälsosamt förhållande med din betydande andra, som du skulle med någon annan person som du tycker om att vara med, eller ens kärlek. Var ärlig med dem, var öppen med dem och dela tankar och känslor. Förlåt varandra och berätta den orättliga sanningen när det gäller meningsskiljaktigheter, lär dig att uppskatta din partner snarare än att visa ohälsosam kritik. Hjälpa varandra när det behövs, och kommunicera öppet om det mesta som du skulle, med en person av samma sexualitet.
 • Om din partner inte låter dina svartsjuka tendenser, så är det inte för att de är bisexuella-det är för att de är obetydliga av dina känslor. Om du ständigt tycker att du undrar och oroar dig, är det ett problem som ska diskuteras med din partner. Om du inte känner dig lugn och säker, kan det vara ett förhållande som måste sluta.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell Person Steg 11
  5. Fråga frågor. Det är helt normalt att behöva dina bekymmer eller bekymmer. Du behöver deras orientering som förklaras för dig och odds är de helt glada att göra det. Det är trots allt ditt företag! Gå i nivån-headed och självsäker. De är med dig.
 • "Vill du ha ett sexuellt förhållande med en man / kvinna?" är en väldigt annorlunda fråga än, "Är du sexuellt lockad till män / kvinnor?" Vissa bisexuella kommer villigt att erkänna att de är i två kön, men att ha ett förhållande med en är inte inom överskådlig framtid eller är en het fantasi. I dina samtal, var noga med att klargöra betydelser och tala tydligt. Att veta hjälper dig att koppla av och försäkra dig om dina känslor och i ditt förhållande.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell Person Steg 12
  6. Var öppen sinnad. Vissa tror att bisexualitet är en dålig sak, och det har verkligen sina unika utmaningar.Att vara bisexuell är bara en annan manifestation av mänsklig sexuell mångfald. Du skulle inte diskriminera någon av en annan ras eller beteckning, så hur är det här annorlunda?
 • Andra människor kan känna att det är rätt att ställa frågor om att träffa en bisexuell. De kan öppet uttrycka sin otro vid legitimiteten i ditt förhållande eller visa olämpliga nivåer av överraskning eller pessimism. Dessa människor har gammalfyllda uppfattningar av relationer och förtjänar inte ett andra utseende. Om du är glad, är du glad. Det är allt som spelar roll.
 • Bild med titeln Datum En Bisexuell Person Steg 13
  7. Ta en titt på. Om du fortfarande är bekymrad över att datera en biseksuell, kan det vara mer en reflektion av dig än det är av dem. Är det djupare problem med förtroende på spel här? Kanske är du rädd att de kommer att lämna dig inte för att de är bisexuella, men på grund av dina egna problem med självvärt. Det blir bara förvirrat i ditt sinne. Var säker, de är med dig.
 • Tänk på det på det här sättet: de valde dig över alla andra personer på planeten. Hur bra gör det? Du måste säkert vara något!
 • Tips

  Bisexuella människor behöver sin partner för att erkänna sin sexualitet. Inte ignorera det eller bli hotad av det. Detta gäller för både gay och heteroseksuella relationer.
 • Försök att inte vara extra försiktig runt dem. Detta kommer att få dem att känna sig osäkra eller irriterade. Behandla dem bara som om du skulle någon annan person, och undvik inte ett visst ämne bara för att de är bisexuella.
 • Kom ihåg att, till en bisexuell person, blir en persons kön mer som hårfärg i förhållande till attraktion och önskvärt. Till en bisexuell person, som lockas till män och kvinnor är inte annorlunda än att gilla både blont hår och brunt hår.
 • Antag inte det eftersom de är bisexuella att de nödvändigtvis kommer att gå till det enklare alternativet, eller att de inte kan förstå svårigheten att vara en gay / lesbisk i ett heterosexuellt samhälle. De kan inte vara beredda att bilda ett hållbart motsatt könsförhållande. Bisexuella människor kan inte välja att vara raka, och de förnekar inte att de är gay-de har ungefär lika mycket val när det gäller vem de lockas till eller bli kär i som någon annan.
 • Om dina motivationer för att dansa en bisexuell är bara för en sexuell fantasi, var då uppe om den med din potentiella partner innan förhållandet utvecklas.
 • En bisexuell person kan faktiskt vara lite förvirrad på din oförmåga att lockas till båda könen. Det betyder inte att du ger av gay eller heteroseksuell "vibrafon."
 • En bisexuell person kan vilja ha en annan snäll av relation med ett kön och ett annat förhållande med en annan.(Till exempel: ett långsiktigt barnbärande förhållande med ett kön och ett kortsiktigt fysiskt förhållande med den andra.) Detta kan vara helt orelaterat med sina fysiska attraktioner.
 • Var sann mot dig själv.
 • Den bisexuella mightprefer ett kön över den andra, men om du är i ett förhållande med dem, antar du aldrig att de skulle älska dig mindre eller mer om du var motsatt kön.
 • Bisexualitet ska lockas till två eller flera könen. Detta kan bara betyda att lockas till specifika aspekter som de associerar med ett visst kön eller attraktion för människor i allmänhet oavsett kön, et cetera. Vissa människor som lockas till alla könen identifierar som pansexual.
 • Varningar

  Retar aldrig dem om att vara bisexuell. De kan bara skratta av det, men inuti kan du skada dem eller få dem att känna sig osäkra. Så om de inte faktiskt säga du är okej, reta inte dem.
 • Berätta inte för dem att vara bisexuell är bara en övergående sak och att de äntligen kommer att hitta sin sexuella läggning. De känner till sin egen sexuell läggning mycket bättre än du gör, och ditt enda jobb här är att acceptera dem som de identifierar.
 • Antag inte, eller föreslå att bisexuella människor är mer intresserade av trio eller voyeurism än någon annan person. Bisexualitet motsvarar inte att det är sexuellt omnivore (lockas till vissa män, och vissa kvinnor). Antag inte heller att de är mer promiskuösa än andra människor bara för att de är bisexuella.
 • På samma sätt, föreslår inte att en bisexuell person skulle vara nödvändigtvis mer eller mindre lockad till någon som är transgender. Transgender människor ser sig ofta som helt deras målkön, och det är det inte "det bästa av båda världar". Vilket innebär att din partner kan vara mer intresserad av en transgender individ gör dig sund osäker och kan vara skadlig för alla inblandade.
 • Vissa bisexuella människor uppskattar vissa egenskaper på bara ett sex.Till exempel, en bisexuell person som mina kurvor i kvinnor och muskler hos män.Försök inte att överensstämma med vad de tycker är attraktiva i Övrig Kön utan att fråga din partner. Det är inte försök att dyka upp som en man eller muskulös som en kvinna.Varje bisexuell person är annorlunda, och kanske vill att du ska stanna precis som du är. Men om du vill ändra ditt utseende för din egen fördel, det är okej också - varje relation ska vara lika, och det gör du inte ha att ändra, eller stanna densamma, rent för din partner.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande