Hur man lockar en äldre kille

Dating äldre män kan vara svåra, speciellt om åldersskillnaden är signifikant. Du kommer sannolikt att vara i olika saker och har olika smaker. Men det betyder inte att du inte kan vara kompatibel. Om du befinner dig lockad till en äldre man, agera mogna och närma honom med förtroende. Om sakerna tränar, och du börjar datera, ta lite tid för att se till att dina intressen är uppe. Låt inte åldern komma i vägen för ett lyckligt förhållande.

Steg

Del 1 av 3:
Gör ett bra intryck
 1. Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 1
1. Gå för ett mer moget utseende. Du kanlocka en man utan att prata till honom bara genom att klä upp på rätt sätt. Ser mer mogen betyder det inte att du behöver se gammal. Faktum är att din ungdom är förmodligen en av dina mest attraktiva egenskaper. Det betyder snarare att plocka en frisyr som passar dig snarare än något vildt och byter ut några av dina mindre mogna kläder för ett mer sofistikerat utseende. I grund och botten vill du vara väl sammanställd för att locka en äldre kille.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 2
  2. Göra självsäker. Ingenting är lika attraktivt som förtroende. Det betyder att uppmärksamma din hållning (sitta upp rakt!). Det betyder också att han ser honom i ögat medan du pratar med honom och ler. Försök att hålla dig lugn och samlad, så dina ord kommer ut starkt och säkert, inte snabbt och jumbled.
 • Glöm inte att le. Ett leende lyser upp ditt ansikte och visar att du njuter av dig själv.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 3
  3. Kunna ta hand om dig själv. Många gamla killar kommer att stängas av om du bara letar efter någon att ta hand om dig. Med andra ord, ha ett stadigt jobb och ett väletablerat hus eller lägenhet. Om en äldre kille tittar på dig, kommer dessa egenskaper att visa honom din mogna att datera honom.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 4
  4. Håll dig lugn. Du kanske tycker att det är bäst att spilla hela din livshistoria den första dagen. Verkligen, det visar en brist på mognad. Håll några saker tillbaka för senare i ditt datingsliv.
 • Nyfikenhet är attraktiv, så fråga frågor om hans liv och lust för att få honom att känna sig viktig.
 • Bild med titeln lockar en äldre kille steg 5
  5. Visa du är engagerad i relationer. Det är, vara på bra villkor med din familj. Genom att vara på goda villkor, har du visat att du kan behålla långsiktiga relationer, även när saker kan bli lite tufft.
 • Del 2 av 3:
  Lockar en äldre kille
  1. Bild med titeln lockar en äldre kille steg 6
  1. Agera mogen. Beroende på hur gammal killen är, kan han ha helt olika sociala vanor än du. Om du är i 20-talet, och du är efter en kille i hans 30-tal, kanske han inte är så intresserad av att gå ut och dricka som du är.
  • Du behöver inte ändra vem du ska locka till en äldre kille, men du bör se till att de två är en bra passform. En äldre kille kommer sannolikt att vara mer i hans vägar, men det betyder inte att du måste följa med. Du kan fortfarande gå ut med dina vänner, men lämna inte en sträng av berusade meddelanden på sin telefon.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 7
  2. Undvik att peka på åldersgapet. Att komma över åldersgapet kan vara en av de hårdare aspekterna av att träffa en äldre kille. Undvik att göra referenser om sin ålder, och om du tar med dina vänner, se till att de gör detsamma.
 • En åldersgap mellan partner kan göra det svårare att ansluta. Han har förmodligen olika hobbyer, och olika smaker, än du gör. Försök att ansluta till honom på dessa saker. Lyssna på musik som han gillar, men försök också att avslöja honom för saker du gillar. Tvinga inte honom att uppträda som en yngre man, men försök att involvera honom i dina hobbyer och intressen.
 • Bild med titeln lockar en äldre kille steg 8
  3. Spela inte spel. Det spelar ingen roll hur gammal någon är, ingen gillar manipulation. Försök inte göra en äldre man avundsjuk för att få sin uppmärksamhet, och spelar inte huvudspel för att få honom att vilja ha dig.
 • En anledning till att en äldre man kan tveka att en yngre kvinna är rädslan för att vara leksak med. Närma sig en äldre kille med förtroende och vara direkt. Om du gillar honom, säg det.
 • Antag inte att eftersom en man är äldre är han mogen och redo att bosätta sig. Vissa äldre män kanske vill dra nytta av yngre kvinnor för att få sig att känna sig yngre. Precis som du inte vill spela spel med en äldre man, låt inte en äldre man spela spel med dig.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kille Steg 9
  4. Behandla honom med respekt. Gå inte efter en äldre man eftersom du vill ha sina pengar. Han kan vara framgångsrik, och han kan förstöra dig med det tillfälliga trevliga datumet, men det betyder inte att han kommer att ge dig alla sina pengar.
 • Fråga honom inte hur mycket pengar han gör, eller vilken typ av bil han kör. Om han får känslan av att du bara är med honom för sina pengar, är han sannolikt att sluta saker. Om du inte egentligen gillar killen, led inte honom på.
 • Del 3 av 3:
  Dating en äldre kille
  1. Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 10
  1. Prata om dina mål i livet. Innan du kommer in i ett förhållande med en äldre kille, ta reda på vad hans mål är. Har han några långsiktiga planer? Det är viktigt att veta hur du kommer att passa in i varandras liv.
  • Om han redan har barn, till exempel, kanske han inte är intresserad av att starta en helt ny familj med dig. Om du inte vill ha barn, kan det vara bra med dig. Men om du vill ha barn kan det innebära problem på vägen.
  • Offra inte dina egna mål att vara med någon som redan börjar bosätta sig. Eller, om hans planer ska börja resa världen, och du fortfarande slutar upp college, släpp inte allt bara för att vara med honom.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 11
  2. Upprätthålla intimitet. Intimitet är en stor del av något förhållande. Basera inte hela ditt förhållande om sexuell kompatibilitet, men ta hänsyn till det.
 • Antag inte att en äldre man kommer att vara mindre sexuellt aktiv. Det motsatta är mer benägna att vara sant. En äldre man har förmodligen haft mer sexuella partner, och kommer sannolikt att ha mer erfarenhet i sovrummet.
 • Bild med titeln lockar en äldre kille steg 12
  3. Ha kul tillsammans. Mer än vad som helst, se till att du kan komma överens med varandra. Lär dig av varandra och glädje att dela nya erfarenheter med varandra.
 • Ta dig tid att bedöma din kompatibilitet. Ta reda på om du har några överlappande hobbyer och fortsätt dem. Hitta sätt att spendera tid på att göra saker du båda tycker om.
 • Bilden med titeln lockar en äldre kille steg 13
  4. Presentera honom i din sociala cirkel. En stor hinder för att dö en äldre kille undrar hur han kommer att passa in med resten av dina vänner. Tänk på vilken typ av människor du regelbundet hänger med. Hur kommer de att reagera på att du daterar en äldre man?
 • Dina vänner borde inte diktera vem du daterar, speciellt om du bryr dig om personen. Men du bör överväga hur din partner kommer att komma överens med dina vänner. På samma sätt, tänk på vem han hänger med, och hur du känner för sina vänner.
 • Prata med varandra om dina respektive sociala kretsar. Se till att din partner är bekväm med dina vänner och vice versa.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande