Hur man bygger ett långvarigt förhållande

Alla vill ha en fjärilar-i-your-mage fortfarande-i-kärlek-50-år-senare typ av kärlek. Men, baserat på forskning av misslyckade relationer och äktenskap, är inte många villiga att sätta i arbetet för att uppnå denna typ av kärlek. Förhållandena är hårt arbete. Även de mest framgångsrika paret erkänner att hålla sin kärlek att leva är inte lätt. Men om du är villig att sätta i ansträngningen, kan du bygga ett långvarigt förhållande.

Steg

Del 1 av 3:
Kommunicera effektivt
  1. Bild med titeln Behandla en tjej som hon ska behandlas steg 1
1. Öva aktivt lyssnande. Det innebär att förbereda sig för att lyssna på att höra meddelandet från din partner och inte förbereda ditt försvar. Hitta en tid och plats där du kan vara utan distraheringar och fokusera bara på vad din partner säger.Försök att avsätta dina negativa uppfattningar om sina handlingar eller motiv så att du kan fokusera på konversationen i realtid.
  • Orientera mot din partner. Få ögonkontakt. Nicka ditt huvud när du håller med och visa dig är uppmärksam. Efter att ha avslutat talade, vadfrase som sagt som "vad jag hörde dig, var det ..." och fråga några frågor att klargöra om du har rätt meddelande "är jag rätt att tro att du känner dig som ..?"
  • Var medveten om de icke-verbala tecknen såväl som det som sägs högt. Delar meddelandet som din partner delas med dig med de icke-verbala signalerna? Se också efter tecken på spänning eller frustration. Ballade nävar, korsade armar eller rynkor kan visa att den andra personen behöver en paus eller är för upprörd för att lösa några problem just nu.
  • Även om det kan tyckas uppenbart, blickar inte på din telefon, rullar genom sociala medier eller meddelanden. Detta visar att du är fullt fokuserad och uppmärksam på personen framför dig.
  • Bild med titeln Vinn ett klassval Steg 1
    2. Använd "I" uttalanden. Kommunikation handlar inte om skulden, det handlar om ansvar. "Jag" uttalanden börjar med hur du känner för din partners beteende eller handling. Det betyder att du tar ägande av dina känslor och föreslår också ett sätt att förbättra beteendet. Fokus är inte att berätta för din partner. Åtgärden är dålig, bara för att dela din egen erfarenhet av det.
  • "Du" uttalanden skyller ofta på den andra personen. Undvik att göra dessa typer av uttalanden. De kan låta som "Du gör alltid stora inköp utan att fråga mig först!"
  • Ett exempel på ett "I" -förklaring kan vara "jag känner mig förvirrad när du gör stora inköp utan mig eftersom jag trodde att vi kom överens om att gå ihop. Från och med nu vill jag vara med i dessa inköp."
  • Bild med titeln Spara ett förhållande Steg 5
    3. Använd en mjuk, varm ton när du talar. Ditt förhållande bör baseras på ömsesidig respekt och kärlek, inte rädsla. En mjuk röst speglar kärleken, medkänsla och förståelse som saknas från att skrika. Träffa din partners ögon och tala från en kärleksplats och förståelse. Meningsskiljaktigheter kräver inte ilska och skriker att lösa.
  • Om tillgivna namn ofta används i ditt förhållande kan du använda sådana namn för att visa att du fortfarande bryr dig om din partner även under en oenighet. Säger saker som "Vad tycker du, kära?" eller "Jag är ledsen att jag besviken dig, älskling. Hur kan jag göra saker rätt?" kan hjälpa till att lätta spänningen.
  • Grundläggande som det verkar, se till att du behåller ögonkontakt.
  • Bild med titeln Säg söta saker till tjejer Steg 1
    4. Var respektfull för din partner alltid. Spara hårda ord, även under argument. Du kan inte ta tillbaka det som har sagts. När du säger något skadligt för din partner skickar du meddelandet att en oenighet motsvarar ett krig. Du är på samma sida. Kom ihåg det.
  • För att förhindra att du säger otäcka saker och fångas upp i ilska, använder många par en "24-timmars" -regel. I det här scenariot, om saker blir för uppvärmda, lägger de sig diskussionen i 24 timmar så att båda parter lugnar sig och kan prata. Det är ganska sällsynt att hitta en diskussion som inte kan vänta på en kylningstid om det behövs.
  • Del 2 av 3:
    Lösande konflikt och kris
    1. Bild med titeln övervinna att vara ett hypokondria steg 5
    1. Diskutera problem i början istället för att låta dem växa i storlek. Det är ett förhållande myt att ett solidt förhållande inte kräver arbete. Var beredd att sätta arbetet i. Du kan uppnå detta genom att ta itu med några problem med din partner innan de bakåt till sina fula huvuden.
    • Du märker till exempel att din partner drar tillbaka mer pengar ut ur ett gemensamt konto än vanligt. I stället för att bygga ett fall över tiden kan du ta upp frågan direkt genom att säga "Jag märkte att du har fått mer pengar på sistone. Behöver vi justera vår budget för att redogöra för detta?"
    • Du kommer aldrig att vara perfekt, inte heller kan du förvänta dig det här från en partner. Det kommer alltid att finnas problem som kommer upp och du kan antingen lära dig att behandla dem som du skulle något annat hinder eller du kan dölja dem tills de ballongar i ett stort problem.
    • Gör ett engagemang för att hålla en veckovis incheckning där någon av er kan ta upp några problem du har på bröstet. Kommunicera problem med tanken på att ta itu med dem så snart de kommer upp hjälper dig att upprätta en stark grund.
    • Se till att du försöker följa med vad du än två säger och bestämmer om din konversation. Planer är endast användbara om de utförs!
  • Bild med titeln Behandla en tjej som hon borde behandlas steg 5
    2. Var villig att kompromissa med. Välj dina strider klokt. Inte alla problem måste bli en kamp. Det kommer att finnas några som måste prata ut, andra som går osynliga och äntligen några som bara slutar inte vara viktiga jämfört med vad du får från förhållandet.
  • Kompromissering kan innefatta att skriva ut en fördelar och nackdelar på oenighetspunkter och prata via listan objektivt. Att prata högt kan tydligt påpeka vilket val som är ömsesidigt fördelaktigt. Det innebär också att hitta ett sätt som båda kan få dina behov mött utan att äventyra behoven hos den andra.
  • Ett annat sätt kan du kompromissa gör saker en persons väg en gång och sedan favoriserar den andra personens uppfattning nästa gång. Till exempel kan du titta på en persons favoritfilm en natt och den andra personens topp plocka nästa natt.
  • Innan du befinner dig, utvärdera krig mot din partner om ett litet problem, bedöma hur viktigt saken verkligen är till lycka och tillväxt av ditt förhållande. Om det är verkligen inte en stor sak, fortsätt.
  • Bild med titeln support någon diagnostiserad med cancer Steg 2
    3. Arbeta igenom problem som ett lag. Relationer handlar om "vi" och inte "jag" eller "du". Fokusera på ärlig kommunikation för att arbeta genom problem tillsammans med plats för var och en av er att ge och ta. Lära av varandra istället för att arbeta mot varandra.
  • Till exempel, om du behöver en summa pengar för att betala för ett stort köp, kan du sitta och hitta sätt för er båda att bidra med. Var och en av er kan lägga pengar i besparingar för en tidsperiod, eller minska de icke-väsentliga utgifterna.
  • Med hjälp av termer som "vi" som i "Vi kommer att komma igenom det här" eller "oss" som i "Låt oss räkna ut en lösning tillsammans" hjälpa till att främja ett lagarbete.
  • Varje relation kommer med UPS och Downs. När du stöter på ett problem, gå igenom det logiskt och objektivt och fatta ett beslut baserat på det ömsesidiga välbefinnandet hos båda parter.
  • Bild med titeln övertyga någon att sluta röka steg 3
    4. Gör dina värderingar och behov som är kända för din partner. Var noga med att tydligt definiera vad du behöver från en partner och vad du tänker ge till din partner. Följ igenom dina skyldigheter till din partner och talar upp när de inte gör detsamma på ett konstruktivt sätt.
  • Det är en myt som du inte behöver berätta för din partner vad du värdesätter och behöver. Du är felaktig för att tänka att det bara för att din partner älskar dig, borde de veta vad du behöver. Mindläsning är omöjligt och förväntan på det bara hindrar din tillväxt.
  • Kommunicera dina önskningar helt enkelt genom att säga något för effekten av "välgörenhet är verkligen viktigt för mig. Vad kan vi göra för att hedra det som går framåt?"
  • Bild med titeln övertyga någon att sluta röka steg 9
    5. Få på samma sida om ekonomi. Detta är ett område som kan vara mycket farligt om du ignorerar det tills det blir en större fråga. Se till att du delar finansiella värden tidigt i förhållandet. Om du vill spara för framtiden medan din partner bor för tillfället, kanske det inte hamnar på lång sikt.
  • Sätt dig och diskutera var var och en står ekonomiskt. Skapa en budget om du bor under samma tak. Prata med en finansiell rådgivare om du har problem med att se ögat till ögat.
  • Del 3 av 3:
    Upprätthålla en stark grund
    1. Bild med titeln Behandla en tjej som hon ska behandlas steg 8
    1. Datum varandra oavsett hur länge du har varit tillsammans. Detta inkluderar att ge din partner samma nivå av respekt och uppmärksamhet du gjorde från början. Många relationer slutar som en partner stannar bara med respekt för partnerns värde eller känslor och faller i gamla vanor som de aldrig skulle ha gjort tidigt på.
    • Till exempel, texta en gammal flamma efter att du är gift borde det inte hända. Om du inte förväntar dig ett nytt datum att vara bra med det, varför ska din make ignorera det helt enkelt för att du är gift?
    • Behandla din partner med yttersta respekt. Sträva efter att få dem att le. Göra ett försök att schemalägga kvalitetstid som delas mellan er två.
  • Bild med titeln Säg söta saker till tjejer Steg 17
    2. Fortsätt att visa ärlighet och bygga förtroende.Förlora aldrig hur viktigt förtroende är att hålla ditt förhållande friskt. När en eller annan partner inte är trovärdig, tvivlar du på förhållandet. Du kan bygga eller reparera förlust tillit av:
  • Att vara där för din partner, både fysiskt och emotionellt
  • Att vara konsekvent i dina handlingar
  • Visas när du säger att du vill
  • Hålla bekymmer
  • Respektera din partners personliga gränser
  • Gör vad du säger att du kommer att göra
  • Bild med titeln Behandla en tjej som hon ska behandlas Steg 16
    3. Ha ömsesidiga och separata intressen. Du kan inte förvänta dig en annan person att slutföra dig eller vara allt du är. Det är friskt att dela intressen och också behålla vissa aktiviteter du gör ifrån varandra. När du ingår ett partnerskap blir du ett lag, men varje del av laget kommer att få något från att ta tid att vara en individ.
  • Ett förhållande bör låta dig vara ditt kärna själv, samtidigt som du ger dig att älska och vårda. Det kommer inte vara bra för dig eller din partner om en av er blir beroende och kräver att den andra är intresserad av någonting.
  • Bild med titeln Spara ett förhållande Steg 12
    4. Stödja varandras passioner och drömmar. Stöd dessa drömmar och känner också igen att du inte kan få dem att bli sanna. Du är där för att älska och uppmuntra sina drömmar, att inte ta ansvar för att uppnå dem.
  • Medan de två av er borde ha separata drömmar kan det också förenkla att ha delat mål som du arbetar mot som ett lag. Ha ett samtal med din partner och brainstorm några drömmar du vill åstadkomma tillsammans. Det kan enkelt tas med med angivande "Jag tror att det skulle vara bra om vi satte några gemensamma mål. Vad är några saker vi kan arbeta med tillsammans?"
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande