Hur man köper en löpband

Om du inte vill att vädret är en ursäkt för att lägga av din träning, är en löpband en idealisk bit av fitnessutrustning. Du kan springa och gå regelbundet utan att oroa dig för regn, snö eller extrem värme. Men att köpa en löpband är en seriös investering, och med så många tillgängliga alternativ kan processen vara överväldigande. Nyckeln är att fokusera på dina specifika fitnessbehov, så du slår upp med rätt löpband för dig.

Steg

Del 1 av 3:
Utvärdera dina löpbandsbehov
  1. Bild med titeln Köp en löpband Steg 1
1. Bestäm hur löpbandet kommer att användas. För att hitta rätt löpband är det viktigt att veta hur det kommer att användas och som kommer att använda den. Gör en lista över alla i ditt hushåll som kommer att träna på löpbandet och överväga vad deras fitnessmål är. Ju mer användningen som din löpband kommer att få och ju mer intensiv träning är på det, desto viktigare är det att du köper en högkvalitativ modell.
  • Till exempel, om du planerar att använda löpbandet, främst för att springa, behöver du en stark motor. Om du huvudsakligen kommer att använda den för promenad, kan du gå till en modell med en mindre motor.
  • Det spelar också roll hur många människor i huset kommer att använda löpbandet. Om det finns flera löpare som ska träna på löpbandet, bör du köpa en högkvalitativ modell.
  • Tänk på vikterna på löpbandet. Om både en 200 lb och 160 lb person kommer att använda den, vill du inte köpa en underpowered modell.
  • Du bör också tänka på vad ditt hushålls fitnessmål är. Vissa modeller kan vara bättre lämpade för individer som försöker gå ner i vikt, medan andra är bättre för människor som försöker förbättra sin atletiska prestanda.
  • Bild med titeln Köp ett löpband Steg 2
    2. Ta reda på hur mycket utrymme du har. Ett annat viktigt beslut att göra innan du handlar för en löpband är där du tänker hålla den. Om du har ett rum som redan är etablerat som ett gym, kan du ha tillräckligt med utrymme för att lämna löpbandet ut permanent. Men om du är kortfattad, kan du sluta lägga den i ditt sovrum, familjerum eller ett annat utrymme, och du vill inte nödvändigtvis lämna den hela tiden. I dessa fall är en vikningsmodell som du enkelt kan ta bort i en garderob eller hörn ditt bästa alternativ.
  • I genomsnitt är de flesta löpband ungefär 77 tum långa med 35 tum breda.
  • Non-folding löpband tenderar att erbjuda ett robustare däck och ram, så de är vanligtvis ett bra alternativ för ivriga löpare.
  • Fällningsmodeller kommer i en mängd olika prispunkter. Budgetfyllningens löpband är vanligtvis bäst lämpade för promenader, medan de högre kostnadsmodellerna är bra för en blandning av gång och igång.
  • Tänk på att din löpband måste vara nära ett vägguttag. När du letar efter ett utrymme i ditt hem för din löpband, se till att det finns ett vägguttag i närheten.
  • Bild med titeln Köp en löpband Steg 3
    3. Kom upp med en budget. Innan du börjar titta på löpband online eller i butiker är det viktigt att bestämma hur mycket du är villig att betala. Löpband kan kosta var som helst mellan $ 200 och $ 4000. I genomsnitt kan du dock förvänta dig att betala ca $ 1000 för en högkvalitativ löpband. Billigare löpband är bättre lämpade för vandrare, medan löpare brukar föredra mellanklass till högprissatta modeller. Välj en budget för din löpband och leta efter den bästa modellen som du har råd med.
  • Om du har ditt hjärta på en high end löpband som inte passar din budget, kanske du vill överväga att köpa en pre-owned modell.
  • Du kan ofta hitta försäljning på löpband och annan träningsutrustning i slutet av året eller början av ett nytt år när många människor gör fitnessrelaterade resolutioner.
  • Del 2 av 3:
    Att veta vad du ska leta efter
    1. Bild med titeln Köp en löpband Steg 4
    1. Var uppmärksam på motorn. När du köper en löpband är motorn en av de viktigaste sakerna att tänka på. De flesta modeller har två motorer, en som driver bältet och den andra som driver lutningsfunktionen. Du bör välja en löpband med en kontinuerlig tullmotor med minst 1.5 hästkrafter.
    • Medan en 1.5 hästkraftsmotor är tillräcklig om du bara planerar att använda löpbandet för promenader, du borde gå i minst en 2.0 hästkraftsmotor om du planerar att göra en blandning av att gå och springa.
    • Om du planerar att köra regelbundet på din löpband, välj en 2.5 till 3.0 hästkraftmotor.
  • Bild med titeln Köp en löpband Steg 5
    2. Tänk på hastighetsinställningarna. De flesta löpband har ganska breda hastighetsområden som gör att du kan justera hur snabbt du rör dig när du kör eller går. I de flesta fall går hastighetsinställningarna från 1 till 10 miles per timme (MPH). Det är viktigt att överväga hur snabbt du behöver din löpband att gå, så du vet om hastighetsområdet är tillräckligt för dina träningspass.
  • I genomsnitt går de flesta på hastigheter mellan 2 och 4 mph.
  • Löpare använder vanligtvis hastighetsinställningar mellan 5 och 7 mph.
  • Bild med titeln Köp en löpband Steg 6
    3. Granska lutningsområdet. Förutom att kunna justera hastighetsinställningen kan du anpassa intensiteten i ditt träningspass genom att köpa en löpband med en lutningsfunktion. Som låter dig höja loss sängen för att simulera att gå eller springa uppförsbacke. I de flesta fall bör du leta efter en modell som ger en lutning som går upp till 10 procent.
  • En löpband med strömutsläppsfunktioner gör att du kan justera lutningen med knappen på en knapp eller nyckel medan du går eller kör på den.
  • Manuell löpband kräver att du manuellt justera lutningen med en knopp eller spak innan du börjar gå eller springa. De kostar vanligtvis mindre än strömförlöpa modeller.
  • Om du har goda knän, kanske du vill överväga en löpband som också har en nedgångsinställning så att du kan springa nedförsbacke.
  • Bild med titeln Köp ett löpband Steg 7
    4. Lägg märke till bältet och däck. En löpbandets bälte och däck är viktiga komponenter eftersom de är den del av den maskin som du fortsätter. Bälten varierar i storlek, beroende på om löpbandet är konstruerad för att springa eller gå, men du bör leta efter en som är minst 48 tum lång och 16 tum bred. När det gäller däck, bör du välja en mer vadderad modell om du planerar att springa eftersom det kommer att bidra till att skydda dina leder.
  • Din steg bestämmer verkligen vilket längdbälte som är bäst för dig på en löpband. Generellt sett är 48 till 50 tum tillräcklig för att gå. Men löpare kommer förmodligen att behöva ett bälte som är ungefär 60 tum lång.
  • Bild med titeln Köp en löpband Steg 8
    5. Bestäm säkerhetsfunktionerna du vill ha. Det är lätt att bli skadad om du faller på en löpband, så du vill överväga en modells säkerhetsfunktioner när du handlar. De flesta har en säkerhetsnyckel som ansluter till maskinen och kläderna. Löpbandet kan inte springa utan nyckeln, så om du faller, kommer nyckeln att bli dislodged och maskinen stängs av. Men du kanske vill överväga andra säkerhetsfunktioner, till exempel handräcken för att hjälpa dig om du faller.
  • Om du har barn hemma kanske du vill välja en modell som kräver en speciell kod att slå på. På det sättet kan dina barn inte slå på löpbandet och skada sig själva.
  • Bild med titeln Köp ett löpband Steg 9
    6. Identifiera extra funktioner som du kanske vill ha. Många högre ände löpband är utrustade med specialfunktioner som kan hjälpa till att göra din träning mindre tråkig eller mer effektiv. Till exempel kanske du vill ha en modell som är utrustad med en hjärtfrekvensmonitor för att spåra intensiteten i ditt träningspass.
  • Vissa löpband har möjlighet att ansluta till Internet och kommer att ge en virtuell spår via en kartansökning så att du känner att du kör en känd väg, som New York City Marathon.
  • Om du gillar att lyssna på musik under träningen, kanske du vill ha en modell med högtalare som du kan koppla din iPod eller musikspelare upp till.
  • Del 3 av 3:
    Köper en löpband
    1. Bild med titeln Köp ett löpband Steg 10
    1. Gör online-forskning. När du har en bra uppfattning om de funktioner du behöver och vill ha i din löpband, kan du göra lite forskning online för att hitta märken och modeller som passar dina behov. Det finns också webbplatser, till exempel konsumentrapporter, som kommer att betygsätta olika löpband så att du vet vilka modeller som fungerar bra. Kundrecensioner kan också hjälpa dig att begränsa dina alternativ. Du behöver inte nödvändigtvis vara ute efter att köpa, men det hjälper till att få en uppfattning om priserna på några av löpbandsalternativen på olika nätbutiker.
    • Du kan köpa din löpband från en webbutik eller webbplats, men det är bäst att köpa det personligen så att du kan testa det. Det är särskilt sant om du aldrig har köpt en tidigare.
  • Bild med titeln Köp ett löpband Steg 11
    2. Testa löpbandet i butiken. När du har några märken och modeller i åtanke vill du testa dem personligen på lokala sportartiklar. När du provar ut löpbandet, bestämma om dämpningen av däcket känns bekväm när du kör eller går på det, se till att dina fötter inte slår på motorhuset medan du kör eller går och kolla det Skärmen är lätt att läsa. I allmänhet, fråga dig själv om du känner dig bekväm när du använder löpbandet.
  • Ring de butiker som du planerar att besöka tid för att se till att de har de modeller som du är intresserade av.
  • Försök att spendera minst 10 minuter på varje löpband, så du får en bra känsla för maskinen.
  • Se till att löpbandet inte är för bullrigt under drift. Det ska inte skaka medan du kör heller.
  • Bild med titeln Köp ett löpband Steg 12
    3. Fråga om garantin. När du investerar i en löpband vill du se till att det går att hålla i många års användning. För att skydda dig hjälper det till att få en garanti som täcker de delar och arbeten som är inblandade i några reparationer. Leta efter en som ger minst ett år av täckning på arbetskraft och tre till sju år för delarna.
  • De flesta löpband kommer med en livstidsgaranti på deras ram, men du bör också fråga om en för motorn.
  • Du kommer sannolikt att behöva betala mer för ytterligare garanti täckning. Det kan dock vara en värdefull investering om du planerar att använda din löpband tungt.
  • Bild med titeln Köp ett löpband Steg 13
    4. Fråga om leverans. En löpband är ett stort, tungt föremål, så du kanske inte kan passa den i din bil. Om du köper den personligen, fråga butiken om leveransen ingår i köpet. I vissa fall kan du behöva betala en extra avgift för att få löpbandet till ditt hem, men det kan vara värt att undvika besväret med att transportera det.
  • När du köper en löpband online, inkluderar vissa webbplatser leveransen som en del av priset. Handla runt för att hitta den bästa leveranspriset.
  • Fråga butiken om montering också. De flesta löpband kommer oassemblade, och sätta dem tillsammans kan ofta vara knepiga. Se om montering ingår i köpeskillingen eller är tillgängligt mot en extra avgift.
  • Bild med titeln Köp ett löpband Steg 14
    5. Kontrollera returpolicyen. Förhoppningsvis väljer du en löpband som du kommer att älska när du får hem. Men bara om det finns ett problem efter att du har köpt det är det viktigt att du kan returnera maskinen. Fråga butiken om deras returpolicy. Även om det accepterar avkastning, kan du behöva betala för att löpbandet hämtas och återvände till affären.
  • Vissa butiker kan också ladda en återbetalningsavgift på ett stort objekt som en löpband.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Att köpa en löpband är en betydande investering. Ta dig tid att hitta rätt modell för dina behov.
  • Se till att du läser din löpbandshandbok innan du använder maskinen för första gången. Det är viktigt att veta hur alla funktioner fungerar innan du börjar springa eller gå på det.
  • Om du blir uttråkad med att träna på din löpband, kan du hitta en mängd olika träningspass på nätet som hjälper till att lägga till ett litet utbud till vanligt att gå eller springa.
  • Varningar

    Försök aldrig att gå på en löpband som redan är påslagen. Du kommer sannolikt att bli skadad.
  • Om du är ny att träna på en löpband, är det en bra idé att fråga din läkare om du är i rätt form för att springa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande