Hur man bygger ett billigt hem gym

Mellan kostsamma gymmedlemskap och dyr utrustning verkar det mer och mer den övningen blir en slags privilegium. Det finns också trycket att göra ett hemgymnastik som fint och omfattande som de som kräver en prenumeration. Men förutsatt att du är villig att acceptera några alternativ till din favoritutrustning, har ett hem gym på det billiga är bara några hundra dollar (eller mindre) borta.

Steg

Del 1 av 4:
Prioritering och planering
  1. Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 1
1. Mäta dimensionerna i ditt träningsutrymme. Innan du köper någon utrustning vill du veta hur mycket rum du måste lagra den i. Skriv ner dina mätningar och få dem till hands när du handlar för leveranser till ditt gym.
  • Om du konverterar ett litet utrymme till ett gym, kom ihåg att du kanske inte har plats för mycket stor utrustning. Försök att prioritera vilken utrustning som är viktigast för dig.
  • Bild med titeln Bygg en låg kostnad hem gym steg 2
    2. Bestäm vad dina fitnessmål är. Att veta dina mål hjälper dig att göra smartare val när du köper utrustning. Skriv dina mål ner och organisera dem med träningstyp (uthållighet, styrka, balans osv.) Så du vet vilken typ av utrustning du borde få.
  • Till exempel, om ditt mål är att arbeta på din uthållighet, kan det vara vettigt för dig att få en löpband. Men om du bara är intresserad av att bygga muskler, är en löpband förmodligen inte en bra sak att spendera dina begränsade resurser på.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 3
    3. Räkna utloppen i ditt träningsutrymme. Om du vill köpa träningsmaskiner för ditt hemgymning, behöver du någonstans att ansluta dem. Om ditt träningsutrymme bara har ett uttag kan det vara ett krångel om du har 3 olika maskiner. Håll det i åtanke när du gör din shopping.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 4
    4. Hoppa ut på träningsmaskiner om du vill spara mer pengar. Träningsmaskiner kan vara dyra, och det är möjligt att göra de flesta träningspassar hemma med vikter, motståndsband och en träningsboll. Du kan också installera en pull-up-bar så att du kan träna dina ryggmuskler utan stor utrustning.
  • Om du känner att du behöver en träningsmaskin, försök att hitta en som är mångsidig så du får mest bang för din buck.
  • Del 2 av 4:
    Köpa för kardio och fitness
    1. Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 5
    1. Söka utrustning - mindre motion. Särskilt för kardio och allmän fitness kan mycket åstadkommas med små finansiella investeringar. Webben är full av användbara guider till fulla, högintensiva kardio träningspassar som kräver ingen utrustning. Yoga och Pilates är två discipliner som övar träning med hjälp av ingen utrustning.
  • Bild med titeln Bygg ett billigt hem gym steg 6
    2. Köp en skumrulle. Ett objekt som upplupen enorm popularitet under de senaste åren är den mångsidiga skumrullen. Grundläggande, kvalitetsskumrullar kan hittas från $ 10. Om du letar efter den ännu mer kostnadseffektiva vägen, köp en längd av PVC-röret på hårdvaruaffären och linda i en strandhandduk för en DIY-skumrulle.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 7
    3. Köp ett abhjul. Oavsett om du ska hjälpa dig eller att byta upp saker, kanske du vill flytta förbi crunches och plankor när du utövar bukmusklerna. Ett abhjul är en enkel, enstegslösning på detta problem. Ett vanligt föremål, du borde kunna hitta en för mindre än $ 20.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 8
    4. Få en burst-resistent stabilitetskula. Dessa bollar är en av de mest mångsidiga föremålen i all fitness. De är utmärkta för bukarbete när de stöder ryggraden och isolerar magmusklerna.En stabilitetsboll fungerar abs bättre än en crunch eller sit-up. Dessa bollar är mycket mångsidiga. Bollen kan till och med ta platsen för en bänk i vissa övningar.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 9
    5. Överväga splurging för en kardiomaskin. Helst kommer det att vara en stationär cykel. Bra kvalitet stationära cyklar kan vanligtvis hittas för bara ett par hundra dollar, medan en löpband på samma kvalitet kan gå bra in i tusentals. Stationära cyklar är också justerbara, så du behöver inte oroa dig (som du skulle med en elliptisk) om att hitta en som passar din kropp.
  • Håll ett öga ut för gym som går ut ur affärer. Vanligtvis kommer de att låna ut sin utrustning till allmänheten, och det finns vanligtvis inget billigare sätt att köpa kvalitetsutrustning.
  • Del 3 av 4:
    Köpa för styrka
    1. Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 10
    1. Få en högkvalitativ justerbar bänk. Om du bara kan gå stort på ett objekt, har det det här. En justerbar bänk kommer att ersätta behovet av en lutningsbänk, en platt bänk och en nedgångsbänk. En justerbar bänk sparar dig hundratals dollar jämfört med att köpa alla tre enskilda bänkar. En justerbar bänk är mycket mångsidig och kan användas i nästan alla övningar.
    • Om en justerbar bänk är ute av ditt prisklass, använd en träningsboll istället.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 11
    2. Plocka upp en uppsättning eller två hantlar. Hantlar har länge blivit hyllade som det bättre valet bland styrketräning. De är mycket mindre än stora gymnasier och mycket billigare. Om du bara kunde köpa en sak för att gå mot styrketräning, borde det vara det. Hantlar / fria vikter kommer alltid att utgöra grunden för alla budgethem.
  • Om du redan är ganska stark bör du få de vanliga olympiska hantlarna, som väger ca 12 lb (lossad) och kan laddas med upp till 200lbs vardera.
  • Om du inte har utrymme för att hålla hantlar, överväga att använda motståndsband istället.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 12
    3. Gör några sandsäckar. Om du råkar ha extra byggmaterial är det här ett bra sätt att använda dem. Du behöver också en gammal duffelväska eller motväskor - fyller antingen med sand eller grus och tejpar öppningen bra. Dessa kan användas för ett antal övningar som kräver viktmotstånd.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 13
    4. Köp några motståndsband. Den enklaste och lägsta kostnaden för styrutrustning, kan du byta hantlar för motståndsband i någon övning som använder dem. Hitta en plats att ankare ena sidan av bandet och du kan efterlikna någon stående maskin för att utarbeta vad din andra utrustning har lämnat saknar.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 14
    5. Bygg en dragande släde / däck. En bit av en DIY-strävan, bygga ett dragsläde är ett kostnadseffektivt sätt att bygga benstyrka och allmän fysiska. Det mest grundläggande receptet kräver helt enkelt ett släpt rep och ett stort däck - fäst en till den andra och du är bra att gå. Andra mer involverade planer kommer vanligtvis att involvera viss svetsning.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 15
    6. Köp en pull-up-bar. Vanligtvis kan de hittas för högst $ 15 till $ 20. Se till att du har en robust dörrram i ditt hem för att använda den. Försök att köpa en som fördubblas som en bar för att göra Tricep-hissar och push-ups- med en av dessa barer gör det mycket lättare på dina handleder när du gör push-ups.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 16
    7. Investera i en olympisk bar med stötfångarplattor. Om du har råd med det, kommer det här stora köpet att få din styrka träning upp en nivå. Stötfångarplattor är mer hållbara jämfört med vanliga plattor som de är gummibelagda och tillåta att släppas på golvet. Barbells tillåter mini-steg i vikt som används från 100GMS-1kg. Detta är mycket användbart för de högre liftarna som är platåer.
  • Tänk på att en olympisk bar med stötfångarplattor tar upp mycket utrymme.
  • Del 4 av 4:
    Gör det komplett
    1. Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 17
    1. Har det avskilt. Medan inte ett övervägande för budgeten, gör ditt bästa för att ha ditt hemgymnastik på en plats för liten störning. Detta kommer att hjälpa enormt att begå din övning genom att minska distraktioner, uppmuntra dig att fokusera på uppgiften till hands. Oavsett hur mycket du spenderar, spendera inte det på saker som du slutar inte använda. Att ha en speciell plats för allt ger ett ordentligt hem och gör det mindre benäget att vara märkt "rubba."
  • Bild med titeln Bygg ett billigt hem gym steg 18
    2. Hoppa inte över golvet. Om inte ditt hem gym är golvat med mattan, bör du seriöst överväga att köpa några vadderade golv, om bara för ett hörn av rummet. Nödvändigt för yoga och andra sträckor, vadderade golv är en fördel för alla övningar. Det kommer att göra det mesta mycket mer bekvämt genom att minska slitage och tårar som knäna och andra leder.
  • Bild med titeln Bygg ett billigt hem gym steg 19
    3. Håll en TV eller stereo i rummet. Ta en cue från professionella gym och tillåta dig lite distraktion när du tränar. En tv är dubbelt användbar om du är ett fan av träningsvideor att följa med. Musik kan också vara en effektiv stimulans för din arbetsutbildning. Det har funnits studier som länkar musik med lämplig rytm till långvariga arbetsplatser.
  • Bild med titeln Bygg ett lågt kostnadshus gym steg 20
    4. Överväg att köpa väggspeglar. Mer än bara en kosmetisk touch, som har en spegel att titta på dig själv är till hjälp vid felsökning av eventuella problem med form. Eftersom du oftast kommer att träna ensam i ditt gym, kommer du inte att få en partner att ge råd om din teknik.
  • Låt inte se bra ut i spegeln köra dina övningar, dock. Var noga med att rikta mer än bara "show" muskler.
  • Hur kan jag skapa en hem yoga studio?

    Titta på den här Premium Videoupgrad för att titta på denna Premium VideoMet Råd från en branschexpert i denna Premium-video

    Susana Jones, C-IAYTSusana Jones, C-IAytcertified Yoga Therapist & Pedagog

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande