Hur man tränar medan du tittar på tv

Har inte tid att gå till gymmet men vill fortfarande gå ner i vikt och / eller tona dina muskler? Blir du uttråkad när du tränar? Fräs inte - du kan sätta dessa muskler att fungera även när dina ögon är limmade till din favorit tvål opera eller sitcom. Många har upptäckt glädjen och lätt att träna framför en tv. Med lite ansträngning kan du vända din soffpotatistid till ett träningspass!

Steg

Metod 1 av 3:
Träna med en maskin
  1. Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 1
1. Placera din maskin säkert. Se till att du bekvämt kan se TV: n medan du tränar. Om du måste krana nacken för att titta på TV, måste du flytta din maskin. Att hålla nacken på onaturliga vinklar under långa perioder kan orsaka nackskada. Om du tittar på TV på en bärbar dator, höja den bärbara datorn till axelhöjd. Du borde kunna titta på den bärbara datorn med ryggen och nacken rakt.
  • Se till att du följer tillverkarens instruktioner när du använder en träningsmaskin. Om inte, kan du skada dig själv!
  • Bild med titeln Övning medan du tittar på TV Steg 2
    2. Använd en löpband för kardio. Börja träningen genom att gå i fem minuter för att värma upp dina ben. Därefter öka hastigheten till 4 mph och börja springa. Springa i tio minuter och gå sedan i ytterligare fem minuter, upprepa tills du är klar och tittar på tv. Om du är en erfaren löpare kan du köra för längre tidsintervaller och gå mindre för att bränna mer kalorier. Till exempel, om du kör för en hel 44-minuters episod av en TV-show på 4 mph, bränner du cirka 152 kalorier.
  • Om du är nybörjare kan du gå över hela träningen och långsamt öka din hastighet varje vecka.
  • Bild med titeln Övning medan du tittar på TV Steg 3
    3. Använd en löpband för att bygga benmusklerna. Byggmuskel hjälper till att höja din ämnesomsättning och håller dig att bränna kalorier hela dagen! Börja träningen genom att gå i fem minuter för att värma upp. Därefter öka lutningen på din löpband till 3-10%. Gå på 2.5-3 mph i ungefär trettio minuter. Detta är den perfekta övningen för en kortare tv-show och det är förvånansvärt svårt!
  • Denna träning är särskilt bra för toningben och skinkmuskler.
  • Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 4
    4. Använd en elliptisk maskin. Värm upp genom att sätta din maskin på en lågmotståndsinställning i fem minuter. Se till att ryggen är rak och du lutar inte på handtagen. Därefter öka motståndet och hastigheten för att göra träningen svårare. Engagera dina armar genom att trycka och dra när du går och engagera dina kärnmuskler genom att böja magen tätt när du tränar. Fortsätt den här träningen så länge du kan, men försök att göra det i minst tio minuter.
  • Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 5
    5. Besök ett gym med en Cardio Cinema. Om du inte vill köpa dyr träningsutrustning eller inte gillar idén om stora maskiner som rör upp ditt hus, överväg att få ett gymmedlemskap. Många gym har nu "cardio cinemas" eller filmteater som rum som har träningsutrustning istället för sittplatser. Dessa biografer spelar populära funktionslängdsfilmer som du kan njuta av medan du svettar. Kontrollera ditt lokala gym för att ta reda på om de har en biograf.
  • Detta är ett billigt alternativ till att köpa din egen maskin. Men du får inte välja vad du tittar på medan du tränar.
  • Metod 2 av 3:
    Träna utan vikter
    1. Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 6
    1. Ordna ditt träningsområde i förväg. Innan du börjar titta på TV, se till att du bekvämt kan titta på skärmen medan du tränar. Om du håller nacken i ett konstigt läge medan du tränar kan du skada dig själv. Justera höjden av din TV eller bärbar dator så att du kan se skärmen bekvämt.
    • Om du har hårda golv, försök att träna på en yogamatta. Yogamattor finns på de flesta varuhus i sportsektionen.
    • Om du planerar att göra mer än en övning måste du ställa in de separata stationerna i förväg. Se till att TV: n kan bekvämt ses från varje position.
  • Bild med titeln Övning medan du tittar på TV-steg 7
    2. Gör några sit-ups. Detta är en bra övning att göra under reklamfilmer, eftersom du inte kommer att kunna titta på tv medan du gör det. Att göra en ordentlig sit-up, ligga på golvet med ryggen rakt och knäna böjda. Korsa dina händer över bröstet eller vila dem på dina höfter och sitta upp med dina magmuskler. Långsamt sänk dig tillbaka till golvet. Upprepa den här processen tio gånger för att slutföra en uppsättning. Försök att göra två eller tre uppsättningar under varje kommersiell paus.
  • Se till att du inte drar huvudet med dina händer eller du kan skada dig själv! Försök att slappna av dina armar så mycket du kan och bara engagera din kärna.
  • Bild med titeln Övning medan du tittar på TV Steg 8
    3. Gör några hoppande jacks. Detta är ett utmärkt sätt att bränna kalorier medan du tittar på TV. Att göra en hoppa jack, stå med ryggen raka och dina armar vid din sida. Hoppa in i luften, lyfta dina raka armar ovanför dig och landa med fötterna en axlar-bredd från varandra. I denna position kommer din kropp att vara i en "X" -form. Hoppa igen, återvänder till din ursprungliga position. Upprepa dessa rörelser snabbt för att höja din hjärtfrekvens och bränna kalorier.
  • Börja med att göra två minuter av hopputtag och vilar i en minut. När du förbättrar, öka tiden du tränar och minskar vilotid.
  • Bild med titeln Övning medan du tittar på TV Steg 9
    4. Gör några plankor. Denna övning bygger muskler samtidigt som du kan titta på tv. Gå på golvet i en uppsättning position med ryggen rakt och dina armar förlängas. Håll den här positionen i en minut. Se till att din bakom inte dyker mot marken och håller din mage böjd tätt. Efter att minuten är över, vila i ungefär trettio sekunder och upprepa processen. Denna övning kommer att träna dina kärnmuskler.
  • Gör så många som du kan - den här övningen är svårare än det ser ut!
  • Kran inte nacken för att titta på tv. Om du har problem med att se din TV från en plankposition, överväga att göra denna övning under de kommersiella rasterna istället.
  • Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 10
    5. Använd övningsspel. Övningsspel involverar specifika TV-program och handlingar Sevisaren måste slutföra när specifika dramatiska händelser äger rum. Till exempel, om du tittar på troner, kan du göra tjugo hoppande jackar varje gång en av dina favoritpersoner dör. Det skulle vara ett utmattande träning! Prov träningsspel finns i slutet av den här artikeln.
  • Metod 3 av 3:
    Träna med vikter
    1. Bild med titeln övning medan du tittar på TV-steg 11
    1. Ordna dina vikter i förväg. Varje övning borde ha sin egen station. Se till att varje station har en bra bild av TV-om du kranar nacken för att titta på tv medan du tränar, kan du skada dig själv. Dessutom, om du inte ställer in dina stationer i förväg, kan du "glömma" att träna medan du tittar på TV!
    • Var försiktig så att du inte släpper dina vikter medan du tränar. Överväg att titta på program som är mindre intensiva så att du kan fokusera lite uppmärksamhet på att hålla dina hantlar.
    • Om du släpper dina hantlar, försök inte fånga dem. Flytta fötterna och händerna ur vägen och låt dem falla på golvet. Annars kan du skada dig själv.
  • Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 12
    2. Gör en uppsättning av laterala höjningar. Denna övning riktar sig till dina axlar. Börja med ett par hantlar som du enkelt kan lyfta. Stå med ryggen raka och dina armar vid din sida. Lyft hantlarna, hålla armarna raka, tills hantlarna är även med axlarna. Sänk långsamt dina armar tillbaka till startpositionen. Gör åtta till tio av dessa för att slutföra en uppsättning och försöka göra två eller tre uppsättningar. När du förbättrar, öka vikten av hantlar och antalet uppsättningar du gör.
  • Se till att höja och sänka hantlarna i smidiga, kontrollerade rörelser. Om du svänger dina armar kan du skada dig själv.
  • Varma dig själv innan du gör lateral väcker genom att göra några armcirklar.
  • Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 13
    3. Prova några overhead pressar. Overhead Press är en stor sammansatt övning du kan göra framför en TV. För att göra en overhead Press, håll en barbell i bröstet med dina palmer vända ut och bröstet höjdes upp. Sedan höja stången rakt upp över huvudet. Andas och sänk baren tillbaka till startpositionen. Gör 2-3 uppsättningar av 8-10 reps.
  • Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 14
    4. Gör några sittande bicep curls. Denna övning är stor om du vill sitta på en stol medan du tränar! Välj några rimligt stora hantlar och sitta på en stol som låter dig hålla armarna rakt vid din sida. Håll hantlarna så att dina palmer står inför din kropp. Lysta hantlarna till axelnivå, rotera dina handleder så att dina palmer står inför ditt bröst. Håll dina övre armar tucked mot din kropp. Gör tio av dessa för att slutföra en uppsättning och försök att göra två eller tre uppsättningar.
  • Sväng inte dina armar när du gör den här övningen eller du kan skada dig själv. Om du inte kan göra det i kontrollerade rörelser kan du behöva använda lättare vikter.
  • När du förbättrar, öka mängden uppsättningar som du gör eller ökar vikten av hantlar.
  • Bild med titeln övning medan du tittar på TV steg 15
    5. Gör några viktiga squats. Välj några tunga vikter. De borde vara tillräckligt lätta för att hämta men svårt att använda annars. Stå i en squat position med knäna böjda, fötter en axlar-bredd från varandra, och din rygg rakt. Håll vikterna löst på din sida med dina armar raka och sänka din kropp till en låg squat. Håll fötterna platt på marken och dina höfter över dina fötter. Stå långsamt genom att använda benmusklerna och böj dina glutes. Upprepa denna process åtta till tio gånger för att göra en uppsättning och försök att göra två till tre uppsättningar.
  • När du förbättrar, öka vikten av hantlar eller antalet uppsättningar du gör.
  • Om du har gemensamma problem, försök att göra några vanliga squats först. När du kan göra 20 reps, lägg gradvis till vikter.
  • Prov träningsspel

    Bachelor övningsspelet

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Survivor Exercise Game

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Downton Abbey Exercise Game

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Jeopardy! Träningsspel

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Doktor som tränar spel

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Lärlingsövningsspelet

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Undvik att titta på komplicerade drama. Betala för mycket uppmärksamhet åt TV: n kan distrahera dig från ditt träningspass. Om så är fallet, överväga att träna under de kommersiella rasterna.
  • Om du inte tycker om att göra några komplicerade träningspass medan du tittar på TV, överväga att marschera på plats under reklamfilmerna för att öka din hjärtfrekvens.
  • Cool-down sträcker sig när du är klar, som målpoststräckor, höll lungor och höll häl till butts.
  • Drick mycket vatten medan du tränar.
  • Varningar

    Alltid uppvärmning Innan du utövar för att undvika skada.
  • Kolla med din läkare innan du startar ett nytt träningsprogram.
  • Saker du behöver

    • En tv
    • En löpband (tillval)
    • En elliptisk maskin (valfritt)
    • Hantlar av varierande vikter (tillval)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande