Hur man hittar rätt lesbiska partnerTrots stereotypen som lesbiska flyttar ihop med den andra datum, lesbiska datum precis som heterosexuella människor gör. Om du är nyligen ut ur garderoben, varnad för att vara Gay gör inte processen med att dö någon lättare. Medan vissa människor har turen att träffa MS. Höger direkt, för de flesta möter någon kompatibel, tar mycket tid och ansträngning. Det tar ibland många dåliga datum att komma till de goda, och det tar mycket dating att komma till en tillfredsställande relation. Det finns dock saker du kan göra för att söka efter din dröm kvinna lättare.

Steg

 1. Bild med titeln Hitta rätt lesbisk partner Steg 1
1. Leta efter kvinnor på platser som skulle locka den typ av kvinna du vill träffa. Det kan låta som sunt förnuft, men om du inte tycker om dricka eller dans, kommer du förmodligen inte att träffa en kompatibel kompis i en nattklubb eller bar. Om du är blyg om att träffa människor, eller det är inte en stor lesbisk Gemenskapen i ditt område, kanske du vill gå med i en klubb eller ta en klass i något som intresserar dig, helst en riktad mot kvinnor.
 • Bild med titeln Hitta rätt lesbiska partner Steg 2
  2. Bli involverad i ditt område Gay/lesbisk gemenskap. Det kan mycket bra vara en LGBT-grupp, klubb eller organisation som vanligtvis erbjuder olika klasser och aktiviteter i ditt område. Välj ett eller några som intresserar dig och gå med i. Genom att redan veta de flesta av de kvinnor kommer du att träffas där är lesbiska, du tar lite av frustrationen och gissar - träna för att försöka träffa någon. Plus, om du träffar någon genom en klass eller aktivitet där, kommer du redan att ha något gemensamt med henne att prata om och göra tillsammans och att bygga på gemensam mark.
 • Bild med titeln Hitta rätt lesbiska partner Steg 3
  3. Bli involverad i online gay / lesbiska samhällen. De Internet är full av lesbiska forum, meddelandekort, diskussionsgrupper och bloggar. Vissa är platsspecifika medan andra är av en mer global natur. Även om det är att föredra att hitta en online-grupp som serverar din stad eller närliggande städer, kan många globala grupper ha medlemmar från ditt område. Du kan hitta lokala LGBT-grupper där du kan träffa andra lesbiska med intressen som din.
 • Bild med titeln Hitta rätt lesbiska partner Steg 4
  4. Gå med i en online dating service. Men innan du gör, se till att datingsidan har lokala lesbiska medlemmar. Många online dating webbplatser serverar det lesbiska samhället men kommer inte ha många nuvarande medlemmar som bor nära dig. Bläddra alltid först för att se till att webbplatsen har lokala aktiva medlemmar som intresserar dig innan du förbinder dig att betala en avgift för någon online dating service.
 • Bild med titeln Hitta rätt lesbiska partner Steg 5
  5. Var öppen för blind dating. Även om det mycket begreppet blinddating är en avstängning till många människor, kan du bara låta dina alternativ att du bara kan träffa din idealpartner. Om en vän erbjudanden för att ställa dig upp med någon, åtminstone överväga det innan du säger nej. Ställ några frågor om kvinnan, och om hon låter kompatibel, ge det ett försök. Om du är obekväma på tanken på att sitta genom ett långt datum med någon du kanske inte klickar med, möts för kaffe. Om de två ansluten kan du alltid göra ett middagsdatum för en annan natt.
 • Till väl avsiktliga vänner: överväga att bara bjuda de två kvinnorna som du vill "fixa till" till en fest eller funktion. Säg några välplacerade ord till var och en om den andra, och låt sakerna ta sin naturliga kurs - nej "uppstart", inga problem. Också, senare kan du fråga varje privat om de skulle vara intresserade av att ställa upp på ett datum med den andra - inte längre ett blinddatum. Försök att inte anta att de kommer att slå det ihop eftersom de är båda lesbiska.
 • Bild med titeln Hitta rätt lesbiska partner Steg 6
  6. Bevänner andra lesbiska. Tillverkning vänner med andra lesbiska, inklusive lesbiska par, kan vara ett av de bästa sätten att förbättra dina chanser att träffa någon. Genom att bredda ditt sociala nätverk för att inkludera andra lesbiska som har gemensamma intressen, kommer du att ansluta till människor som gillar att göra saker du gör och kanske dela samma mål och synpunkter du gör. En ny vän kan ha en vän som skulle vilja träffa dig, eller du kan bara göra en ny vänskap till ett spirande förhållande. Försök att inte bli avskräckt.
 • Tips

  Om det var lätt att träffa den perfekta personen, skulle det inte finnas så många ensamstående personer som är ivriga att anmäla sig till online dating tjänster. Gay eller rakt, hitta den en person du vill begå till ett förhållande med tid och tålamod. Bo engagerad i sökningen, och kom ihåg allt du behöver erbjuda. Fröken. Rätt kan vara precis runt hörnet, eller hon kan leva i nästa stad, men du kommer aldrig hitta henne om du ger upp.
 • Om du bara kom ut ur ett dåligt förhållande och inte haft mycket lycka till att få en ny flickvän, borde du inte oroa dig. Det tar lite tid att komma tillbaka på dina fötter. Sluta inte försöka!
 • Datum för ett tag - gå inte in på det andra datumet. Snarare än att gå ut några gånger och sedan plocka ut ett porslinsmönster tillsammans, försök att lösa att du kommer att datera i minst 6 månader innan du ändrar alla levande arrangemang. På så sätt, om du hittar dig behöver par rådgivning före försöksperiodens slut, kan du vara ganska säker på att du inte har träffat din perfekta match. Ta din tid - det är en livstid av elände, apati, eller av salighet - se till att du tar dig tid att välja rätt.
 • Förbered dig för processen innan du börjar.
 • Var väldigt ärliga med dig själv. Ta dig tid att göra en lista över dina bästa egenskaper och personlighetsdrag. Undersök dina sanna intressen.
 • Hoppa inte in i relationen eftersom de kanske inte är den rätta för dig.
 • Datera inte en kvinna bara för att den kvinnan gillar kvinnor.
 • Tvinga inte ett förhållande med någon som är sexualitet passar dig inte.
 • Varningar

  Oärligheten kommer bara att störa processen att träffa någon som verkligen är kompatibel för ett varaktigt förhållande.
 • Bli inte involverad i någon du tror du kan "förändra". Hon kommer inte att uppskatta det faktum att det var hennes potential, och inte henne, att du var intresserad av. Antingen acceptera henne som hon är nu eller lämna henne ensam.
 • Annonsera inte dina brister eller ljuga för att maskera saker du inte är stolt över. Säg inte att du är en workaholic som inte har tid för ett förhållande men hoppas att träffa någon ändå - antingen begå eller glömma det. Om du inte vill säga att du är en rökare, lämna den helt av din lista helt.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande