Hur man hittar rätt tjej

Att hitta rätt tjej för ett bra förhållande är inte lätt. Hur upptäcker du "ett" till dig? Att veta vem du är, förstå vad du vill och söker på rätt ställen är alla viktiga faktorer för att hitta din MS. Rätt.

Steg

Del 1 av 3:
Förbereder dig själv
 1. Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 1
1. Leva ett helt liv. Ledande ett intressant och uppfyllande liv kommer att göra dig mer attraktiv för potentiella kompisar. När allt skulle du vilja datera någon som till synes har inga intressen, hobbyer eller vänner? Bli en väl avrundad person genom att spendera tid med vänner, förfölja dina egna intressen och utveckla nya hobbyer. På det sättet, när du äntligen möter rätt tjej, har du mycket att erbjuda henne i gengäld.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 2
  2. Var säker på dig själv. Du kan inte förvänta dig att en annan person älskar dig tills du älskar dig själv. Medan alla har sina osäkerheter, så att de får de flesta av er kommer bara att göra dig oattraktivt för potentiella kompisar. Om du hittar kan du inte övervinna dina osäkerheter, fråga en vän att påpeka dina attribut. Om det inte är effektivt, arbeta med att bygga ditt förtroende med en rådgivare, terapeut eller en pålitlig medlem av prästerskapet.
 • Skriv i en positivt tidskrift. Håll reda på dina prestationer, komplimanger människor ger dig och några bra tankar du har om dig själv hela dagen. Negativa tankar om dig själv kan inte helt gå bort, men fokuserar mer på positiva i ditt liv kommer att förbättra din övergripande känsla av självvärt.
 • Uppmuntra dig själv. Att göra positiva bekräftelser varje dag kan hjälpa dig att bli självförtroende. För några ögonblick varje dag, kolla på dig själv i spegeln och berätta något som uppmuntrar, oavsett om det är något du tror på dig själv eller något du vill tro på dig själv. Du kan även skriva ut dina bekräftelser och placera dem på tillgängliga platser, som inuti din plånbok eller välkomstsidan av din mobiltelefon.
 • Förlåt dig själv. Under tiden, kom ihåg att ingen är perfekt, och alla gör misstag. Var noga med och förlåta dig när du demonstrerar ofullkomlighet.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 3
  3. Undvik desperation. Nödlighet är ett bra sätt att avvisa romantiska partners. Och de som lockas till desperation är förmodligen inte de bästa kandidaterna för ett hälsosamt förhållande. När du träffar en tjej, släpp inte omedelbart resten av ditt liv för att vara vid hennes varje beck och ringa, och bombardera henne inte med oändliga samtal och texter.
 • När du försöker för svårt att hitta rätt tjej, ställer du också dina förväntningar mycket för höga. Lev ett uppfyllande liv och tror inte så mycket om hur du inte har träffat din själsfrände. Kärlek hittar de som inte letar efter.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 4
  4. Bestäm de kvaliteter du söker. Du hittar det lättare att känna igen en bra potentiell partner när du träffar henne om du redan har bestämt de egenskaper du söker i en kompis. Skulle hon vara religiös, utbildad, rolig, snäll mot djur eller älska barn? Genom att veta vad du letar efter blir du bättre utrustad för att känna igen en bra match när du träffar henne.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 5
  5. Besluta om dina DROP-DEAD-brytare. Alla har egenskaper eller beteenden som är affärsbrytare när det gäller relationer, oavsett om de inser det eller inte. Tillbringa lite tid att tänka på egenskaper som du absolut inte vill ha i din idealiska partner. För många är oärligheten en affärsbrytare, medan andra kan motsätta sig grymhet, fördomar, missbruk eller brist på ambition. Att veta dina affärsbrytare är lika viktigt för att bestämma kompatibilitet som att veta vad som lockar dig, och kan spara dig mycket bortkastad tid och ansträngning i ett dödligt förhållande.
 • Några punkter med möjlig konflikt som du kan överväga inkluderar religion, politiska åsikter, oavsett om du vill ha barn, och vart du vill leva.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 6
  6. Förbli flexibel. Bara för att du har bestämt vilka kvaliteter som lockar dig, det betyder inte att din idealkompis kommer att ha var och en av dem. Faktum är att människor ofta är förvånad över att hitta kärlek där de minst förväntar sig det. Tänk på dina attraktioner som en riktlinje, inte en strikt regel.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 7
  7. Döm inte en bok genom dess omslag. Letar efter en kompis med en viss kroppsbyggnad, hårfärg eller ansiktsdrag är ett av de snabbaste sätten att hitta MS. Fel. Även det bästa ser ut över tiden, och medan kemi är viktigt, om du bara har fysisk kemi gemensamt, är ditt förhållande dömt från början.
 • Del 2 av 3:
  Söker efter kärlek
  1. Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 8
  1. Maximera dina möjligheter. Lämna inte din sökning efter kärlek strängt upp till ödet-du kan inte förvänta dig att komma över den perfekta kvinnan från ett slumpmässigt besök i mataffären eller ens när du köper en drink i baren. Sök på en mängd olika platser genom att ta en klass som intresserar dig, gå med i en klubb, delta i kyrkan, besöka online dating webbplatser eller till och med acceptera blinda datum.
  • Lägg inte alla dina ägg i en korg, antingen. Medan du kan ta en konstklass eller delta i en ny kyrka betyder det inte att du inte ska testa vattnet i online-dating eller en mängd andra möjligheter att möta nya kvinnor.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 9
  2. Sök på rätt ställe. Medan du bör maximera dina möjligheter att träffa nya kvinnor, slösa inte bort din tid på platser som inte är intresserade av dig. Om du inte är religiös, kanske du inte vill träffa kvinnor i en kyrka, och om dricka är en affärsbrytare för dig, vill du förmodligen inte leta efter en potentiell partner i en bar. På samma sätt, besök platser som är av intresse för dig. Är du en sci-fi geek? Varför inte träffa kvinnor i en bokhandel eller en Star Wars-konvention? Eller kanske är du en älskare av konsten. Vad sägs om att söka en potentiell kompis i en konstklass eller på ett museum?
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 10
  3. Visa sig självständighet. Om du först inte lyckas, försök, försök igen. Bara för att du inte uppfyllde dina idealiska kvinnor på en online datingwebbplats, blinddatum eller dansklass, betyder det inte att hon inte kommer att vänta på dig vid nästa. Ge inte upp ett sätt att träffa kvinnor bara för att det inte lyckades första gången eller två. Världen är full av människor, och att hitta rätt partner är väldigt mycket ett nummer spel där du ofta träffar mycket ms. Fel innan du hittar ms. Rätt.
 • Del 3 av 3:
  Identifiera den rätta tjejen
  1. Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 11
  1. Bjud ut henne. Som de säger kommer du aldrig veta om du inte försöker. När du träffar en kvinna som du tycker är intressant och attraktiv, var inte rädd att fråga henne för ett datum. Antag inte att hon är ute av din liga eller vänta på att hon ska göra det första draget. Vad är det värsta som kan hända? Hon säger nej och du går vidare till någon annan. Bara vara direkt och ärlig i ditt förslag.
  • Baserat på din tidigare konversation kan du antingen välja att fråga på ett uppriktigt sätt: "Hej, du verkar som en riktigt intressant person. Skulle du kanske vilja ta en drink senare i veckan?" eller i en romantisk ton: "Jag måste säga, när jag såg dig från hela rummet, upplyste mina ögon upp. Och när vi började prata, upplyste de ännu mer. Vill du träffas senare för en drink?"
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 12
  2. Hålla det lugnt. Drycker är bra för ett första datum, och att fråga henne på en snabb utflykt kommer att placera mindre press på situationen. Du vill definitivt inte sitta genom en sju-rätters middag med någon du bara har träffat, särskilt om det är uppenbart att kemi inte är där när förrätterna visas. Välj en välbekant inställning för maximal komfort och en plats som är bekväm för er båda att komma till.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 13
  3. Lär dig om varandra genom små samtal. Eftersom du förmodligen vet lite om personen, bör du tillfälligt söka efter vanlig mark. Kom ihåg att vara din egen person. Låtsas inte att du älskar en viss mat eller att du vet allt om en film du aldrig sett bara för att imponera på ditt datum.
 • Fråga öppna frågor om ditt datum. Till exempel, "Så, vad fick du intresserad av stenklättring?" är en effektivare fråga än "Så du är intresserad av bergsklättring?"
 • Diskutera din omedelbara omgivning. Var inte så kliché för att prata om vädret, men istället diskutera vad det är du båda råkar göra. Om du spelar en sport, kan du till exempel säga något som, "Wow, du är riktigt bra. Jag vet var jag ska komma i framtiden om jag vill ha min rumpa sparkad. Spelar du här ofta?"
 • Relatera till datumets svar. Om hon nämner en aktivitet som hon verkligen gillar, till exempel, och du kan relatera, var inte rädd för att dela med dig av din liknande erfarenhet.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 14
  4. Identifiera röda flaggor. Ibland kan det vara svårt att veta om någon du är intresserad av är uppvisande misstänkt beteende, särskilt i de tidiga stadierna av ett förhållande. Ett bra sätt att spota Deal Breakers är att fråga gott om frågor under dina första datum. Vad är hennes framtida mål? Gillar hon barn? Är hon på goda villkor med sina tidigare relationer? Eftersom du redan har etablerat dina önskemål, behov och deal breakers, kan du lättare veta vilka attribut att leta efter och fråga om.
 • Fråga saker som "Har du några syskon?" och "Var vill du vara om fem år?"
 • Medan det är viktigt att lära sig om din partner, överväldiga inte henne med en konstant ström av frågor. Arbeta dem i konversationen långsamt och lämpligt.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 15
  5. Leta efter gemensamma mål och värderingar. Precis som du vill upptäcka dina avtalsbrytare vill du också upptäcka om du och en potentiell kompis håller gemensamma mål och värderingar. Återigen, eftersom du redan har bestämt det du letar efter, blir du bättre utrustad för att identifiera gemensamheter. Dela du en liknande sans för humor? Är dina framtida mål kompatibla? Håller hon liknande kärnvärden till din egen? Att svara på dessa tre frågor kommer att ge en utmärkt ledtråd till huruvida en framtida tillsammans kan vara möjlig eller inte.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 16
  6. Rusa inte förhållandet. Medan du kan vara angelägen om att ta reda på allt som finns att veta om en kvinna och avgöra om hon är rätt för dig, rusa inte förhållandet. Medan du inte ska ta för mycket tid att hitta om du delar kärnmål och värderingar behöver du inte svara på varje fråga på första dagen. Ta dig tid att lära känna varandra naturligt, och fråga viktiga frågor som förhållandet fortskrider.
 • På samma sätt, rusa inte ner gången vid det första tecknet på attraktion och gemensamma intressen. Ibland kommer en persons sanna färger bara till ljus efter spänningen i den första get-to-know-you-perioden är över. Det är inte bara viktigt att ha kul att dö utan att oroa sig för att göra åtaganden innan du verkligen känner till din partner, men par som slutar bli framgångsrik i kärlek är i allmänhet inte de som begår medan de fortfarande är stjärniga och fulla av hormonal attraktion.
 • Precis som du vill ta tid för att lära känna din potentiella kompis, är det också en bra idé att ta det långsamt när det gäller ditt fysiska förhållande. Lära känna varandra och ta reda på om du verkligen gillar varandras personligheter innan du flyttar ditt förhållande till en fysisk nivå.
 • Bild med titeln Hitta rätt tjej Steg 17
  7. Acceptera avslag och gå vidare. De bästa relationerna kan inte tvingas. Om hon inte ringer eller godkänner ett annat datum, låt inte avslaget påverka ditt förtroende och uthållighet. Bara tro att hon inte var den rätta tjejen för dig, och var tacksam att du inte slösa några veckor, månader eller år med fel person.
 • Tips

  Du kan ta åsikter, men se till att du är den som fattar om en tjej är rätt för dig.
 • Du är inte perfekt - så fråga henne inte att vara.
 • Det kommer alltid att vara problem - inte skynda för att anta att hon inte är den.
 • Om du måste ändra något om dig själv för henne att acceptera dig, är hon inte den. Men om hon inspirerar dig att ändra en negativ egenskap (men inte kräver det), kan hon vara ett positivt inflytande på ditt liv.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande