Hur går det i en liten stad

Utan mångfalden och stor befolkning i staden, kan dina småstadsmatcher ser ut som din gymnasiebok. Att inte oroa sig - det finns gott om kreativa sätt att göra nya anslutningar inom ditt samhälle. Om du känner dig lite äventyrlig, finns det flera datingalternativ som kan expandera dina horisonter också! Här är några förslag som hjälper dig att komma igång.

Steg

Metod 1 av 11:
Sprid nyheterna som du är tillgänglig.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 1
1. Ordet tenderar att resa snabbt i mindre städer. Släpp en ledtråd till dina vänner, kära och bekanta att du är singel och eventuellt letar efter ett förhållande. Dina vänner kan kanske ställa dig med någon, eller de kan helt enkelt sprida ordet runt.
  • Använd din bästa dom när du tar upp det i konversation! Du kanske berätta för personer direkt eller segue i ämnet mer subtilt.
Metod 2 av 11:
Frekventa nya platser.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 2
1. Sluta med nya butiker och restauranger. Att försöka nya saker är ett bra sätt att korsa vägar med nya människor, även om du bor i en liten stad. Registrera dig för ett bibliotekskort, gå med i det lokala communitycentret, eller registrera dig för ditt lokala gym - någon ny aktivitet är ett bra sätt att träffa nya människor och eventuellt slå upp en ny anslutning.
  • Till exempel kan du sluta med ditt lokala bibliotek, eller registrera dig för en matlagningskurs.
  • Under Covid-19 kanske du inte kan besöka så många nya butiker och matställen.
Metod 3 av 11:
Gå med i New Clubs.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 3
1. Var på utkik efter nya, roliga gruppaktiviteter i din stad. Leta efter flyger eller lyssna på munnen-annonsering för några kommande händelser. Det kan finnas en lokal sportklubb som du kan gå med, eller en matlagningskurs som du kan anmäla dig till. Det här är alla fantastiska sätt att träffa nya människor, och möjligen göra nya datinganslutningar!
  • Till exempel kan du gå med eller en crafting club i ditt samhälle, eller gå med i ett samhällsband.
Metod 4 av 11:
Anslut med människor genom sociala medier.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 4
1. Internet är ett bra sätt att utöka dina dating horisonter. Kolla in webbplatser som Facebook, som annonserar nya händelser som händer i ditt område - det här är ett bra ställe att eventuellt göra nya anslutningar. Du kan också bläddra igenom webbplatser som "Meetup.com, "där du kan spendera tid med personer som har liknande intressen. Sök efter nya evenemang och aktiviteter i närmaste stad eller stad, och se hur det går!
  • Medan du kan göra nya anslutningar på alla typer av sociala medier, tror vissa experter att Facebook är den bästa sociala medieplattformen för online-dating. Med Facebook är det lätt att hålla dina vänner i slingan om ditt förhållande.
Metod 5 av 11:
Presentera dig själv till främlingar.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 5
1. Leta efter möjligheter att slå upp en konversation i en slumpmässig plats. Väntar i linje i mataffären? Säg hej till personen bredvid dig, och se hur deras dag går. Att öppna dig själv upp till nya vänner och bekanta är ett bra sätt att nätverket. Om du verkligen slog det med någon, ta ett hopp om tro och fråga dem på ett datum, även om du bara tar tag i kaffe.
  • Att starta en konversation med en främling kan tyckas lite skrämmande först. Det är okej! Börja med några grundläggande konversationsämnen, som vädret, och se var din chatt går.
Metod 6 av 11:
Bredda dina horisonter med dating apps.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 6
1. Optimera din profil för att göra nya anslutningar. Ladda upp en smickrande bild till din profil-försök att välja ett foto från de senaste månaderna eller åren. Sedan, jot ner ett par meningar i din bio, som beskriver din personlighet, hobbyer, mål eller något liknande. Innan du söker efter matcher, expandera platsparametrarna i appen till 150 mi (240 km) eller så. Du kan hitta fler nya anslutningar på det här sättet!
  • Du kan nämna vad du studerar i skolan, vad din favorit sport är, eller en humoristisk citat.
  • Om du känner dig ambitiös, försök Tinder Challenge, där du gör ett mål att datera 10 nya personer inom 1 år.
Metod 7 av 11:
Registrera dig för en datingswebbplats.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 7
1. Olika datingwebbplatser vädjar till vissa typer av människor. Massor av fisk (POF) är en populär datingsida som är bra om du letar efter meningsfulla konversationer. Match är ett annat populärt alternativ, men du måste köpa en prenumeration för att ha ett riktigt skott i en ny anslutning. Om du letar efter en framtida make eller partner, kan eharmony vara den dating webbplatsen för dig.
  • Det finns inga kända datingsidor som är anpassade speciellt för små städer. Fortfarande betyder det inte att du inte hittar framgång på en generisk online-plattform!
Metod 8 av 11:
Leta efter romantik på dina resor.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 8
1. Resande erbjuder fler möjligheter än din lilla stad har att erbjuda. Blanda och mingla medan du är i en ny stad eller stad, även om det är för några dagar. Om du känner dig verkligen äventyrlig, dra ut en dating app och se var saker går!
  • Försök att börja små, som närmaste stad till din hemstad. På så sätt finns det en chans att ditt datum kan leva relativt nära dig.
Metod 9 av 11:
Skapa små mål för dig själv.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 9
1. Ange ett grundläggande mål för nätverket med ett litet antal personer varje vecka. Försök att hålla dig till det här målet, även om det är lite tufft först. En meningsfull anslutning eller relation kan springa upp från dessa konversationer!
  • Du kan ställa ett mål att prata med 1 ny person om dagen, eller 5 nya personer i veckan.
Metod 10 av 11:
Lära känna varandra.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 10
1. Småstäder erbjuder inte mycket datumtalternativ. I stället för att söka efter saker att göra i stan, spendera tid att hänga och lära sig mer om varandra. En natt med bra konversation kan vara mer intimt än att se en film, ändå!
  • Det här är inte att säga att middag och en film är helt ur frågan, antingen - du kanske bara måste köra längre avstånd.
Metod 11 av 11:
Ha ett öppet sinne.
  1. Bild med titeln Datum i en liten stad Steg 11
1. Förneka inte för en viss "typ" av datum. Det är inget fel med att ha en drömpartner eller datum, men låt inte den idealiska persona definiera dina datingsutsikter. Gå ut ur din komfortzon och gå på datum med olika typer av människor, även om de inte omedelbart kvalificerar sig som din typ. Du kan bli positivt överraskad!

Tips

Om du är en del av LGBTQ + -gemenskapen, nätverk med vänner och allierade online, eller använder dating apps för att ansluta till potentiella matchningar.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande