Hur man hittar rätt kille

Hitta "mr. Rätt "kan vara en skrämmande och överväldigande uppgift, särskilt i åldern av dating apps och hookups. Det behöver dock inte vara svårt, för att du kanske redan har egenskaperna hos din idealiska partner i åtanke. Du kan starta din sökning efter rätt kille genom att leta efter någon som har liknande intressen, med hjälp av dating apps för att hjälpa dig att hitta nya människor och utvärdera vad det är som du letar efter i din idealiska partner.

Steg

Metod 1 av 3:
Möta rätt kille i person
  1. Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 1
1. Delta i händelser som intresserar dig. Du kanske har en viss orsak eller hobby som du verkligen är passionerad, och du borde fortsätta att investera din tid på det. Din idealiska person har sannolikt vissa lustar som liknar din, och det här är ett bra sätt att träffa människor vars värderingar anpassa sig till din egen.
  • Till exempel, om yoga eller keramik är dina hobbyer, tar du en yogaklass eller att delta i en keramikverkstad, låta du visa upp dina färdigheter samtidigt som de är runt män och kvinnor som har liknande intressen.
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 2
    2. Prata med män som redan är i ditt liv. Många gånger kan killar som delar dina intressen vara stabila, långsiktiga pojkvänner också. Om du redan är aktiv i sociala klubbar, religiösa grupper eller andra speciella intressegrupper, överväga att fråga någon som du redan har träffat från dessa grupper ut på ett datum.
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 3
    3. Prova något som du aldrig har gjort tidigare. Möta någon ny betyder ofta att man gör och försöker nya saker. Ta dig tid att göra en ny hobby, ta en klass, besök en ny restaurang, eller ta en resa till ett ställe som du aldrig har varit. Om du inte har träffat honom, hänger din idealiska man förmodligen inte på de platser du alltid går till.
  • Till exempel kan du börja små genom att besöka en ny kafé på andra sidan staden.
  • Överväga att ta klasser som din idealiska man kan vara intresserad av. Till exempel, om du skulle gärna hitta en kille som älskar att resa, ta kurser i geografi eller främmande språk.
  • Om du känner dig äventyrlig, ta lång helg resa till en stad som du aldrig har besökt. Gå till museer, ta dig shopping och besök turistattraktioner. Kanske hittar du någon att vara din tour guide!
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 4
    4. Be dina vänner att ställa dig upp på ett datum. Även om blinda datum är notoriskt obekväma, känner dina vänner dig bättre än någon annan. Ta upp ämnet för dating och fråga dem om de känner till någon från jobbet eller andra vänner som kan vara kompatibla med dig. Sätt på din favorit outfit, håll ett öppet sinne och försök att ha kul!
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 5
    5. Gå till platser där din idealiska man skulle hänga ut. Du kanske har en ganska klar idé i ditt huvud av vad din idealiska man är intresserad av. Tänk på de platser som han skulle hänga på eller besöka ofta, och gå dit för lite att titta och börja en konversation.
  • Om din idealiska man är i fitness, gå till gymmet och hålla ögonen öppna för alla som intresserar dig.
  • Om din idealiska man är i litteratur, häng ut på en bokhandel eller bibliotek och leta efter män som har god smak i böcker!
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 6
    6. Gå ut på staden med dina vänner. Barer, klubbar och restauranger är bra ställen att träffa män, men du kanske behöver säkerhetsnätet för dina vänner bakom dig. Gå ut med dem en helg och prata med människor som du tycker attraktiva. Fokusera på att göra konversation och få sin kontaktinformation att skapa ett mer intimt datum i framtiden.
  • Var försiktig så att du inte dricker för mycket och alltid vara medveten om din omgivning. Använda kompisystemet när du är ute är ett bra sätt att undvika en riskabel situation.
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 7
    7. Var öppen för kompromiss. Din idealiska kille kan vara över 6 meter lång, stilig och rolig och ha en stor lönecheck, men killen du tycker att du hänger med kan vara motsatsen till det. Istället för att styra honom eftersom han inte passar din idé om Mr. Rätt, tänk på vad du gillar om honom. Det kan vara att det är de icke-förhandlingsbara egenskaperna som du letar efter i en partner.
  • Speciellt när det gäller dating är perfektion svårt att hitta. Det är alltid bäst att vara med någon som behandlar dig med respekt, bryr sig om dig och får dig att må bra, oavsett andra faktorer.
  • Metod 2 av 3:
    Dating online och via appar
    1. Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 8
    1. Välj en dating app eller webbplats som passar dina behov och önskningar. I denna dag och ålder finns det gott om dating apps och webbplatser att välja mellan. Du kan begränsa dina alternativ genom att titta på dina ultimata mål för dating, liksom din budget. Vissa webbplatser och appar är gratis, men de flesta alternativ erbjuder en avancerad version med extra funktioner för en månadsavgift.
    • Apps som tinder, Bumble, och Okcupid riktas oftast på en yngre folkmassa, eller personer som är intresserade av att ansluta sig till inga strängar bifogade.
    • Webbplatser som eharmony, gott om fisk och match är riktade mot människor som letar efter mer allvarligt.
    • Det finns också webbplatser som Christian Mingle och bönder bara, och apps som Jswipe, som tillåter dig att träffa människor med liknande bakgrund och intressen som din egen.
    • Vara tydlig med de personer du pratar med om du letar efter ett långsiktigt förhållande, eftersom vissa människor använder dating apps enbart för att haka upp.
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 9
    2. Meddelande män som intresserar dig. De flesta appar och webbplatser har olika protokoll om vem som kan meddela användare. Vissa tillåter bara meddelanden när du har matchat med en person, och vissa tillåter någon användare att meddela någon med ett konto. Om du hittar någon intressant, skicka dem ett meddelande, presentera dig själv och starta en konversation genom att ställa en fråga.
  • Till exempel kan du säga "hej, mitt namn är Alison! Jag lyssnar på podcaster varje dag, men jag har letat efter en ny att börja. Vad är några av dina favoriter just nu?"
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 10
    3. Ställ frågor om de saker som är viktiga för dig. Fokusera på intressen, värderingar, framtida planer och allt annat som är absolut nödvändigt för dig att veta om din idealiska man. Detta hjälper dig att lära känna honom bättre, och det kommer att visa ditt intresse för honom. Glöm inte att låta honom ställa sina frågor också!
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 11
    4. Ställ in datum med män som intresserar dig. I slutändan är slutmålet för online-dating att träffas personligen och gå på ett datum. Om du har chattat fram och tillbaka med någon ett tag, var inte rädd för att skapa ett datum i det verkliga livet. Om gnistan är där genom text kan det vara ännu bättre personligen.
  • Bra första datum inkluderar gripande kaffe eller få en snabb lunch. Välj något som inte tar mycket tid bara om något går fel eller gnistan är inte där personligen.
  • Alltid se till att någon du litar på vet vem du ska vara med och vart du går. Det är bättre att vara säker!
  • Metod 3 av 3:
    Undvika ohälsosamma relationer
    1. Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 12
    1. Leta efter och märka röda flaggor. En röd flagga är allt som kan vara ett potentiellt problem i framtiden. Det är lätt att bli fast i romantiken, men det kan vara bäst att ta ett steg tillbaka och utvärdera den person du ser för vem de verkligen är. Försök att tänka på alla de saker du vet om dem, och notera något som är tvivelaktigt.
    • Om han säger att han inte är redo för engagemang, och det är något du letar efter, borde du tro på honom och inte försöka ändra sitt sinne.
    • Röda flaggor kan också vara saker som ett kort humör, tumultiga relationer i hans förflutna, eller indikationer på ett problem med substansmissbruk.
    Expertips
    Lauren Urban, LCSW

    Lauren Urban, LCSW

    Licensierad psykoterapistlauren Urban är en licensierad psykoterapeut i Brooklyn, New York, med över 13 års terapiupplevelse som arbetar med barn, familjer, par och individer. Hon fick sina mästare i socialt arbete från Hunter College 2006 och specialiserat sig på att arbeta med LGBTQIA-samhället och med kunder i återhämtning eller med tanke på återhämtning för narkotika och alkoholanvändning.
    Lauren Urban, LCSW
    Lauren Urban, LCSW
    Licensierad psykoterapeut

    Olika värdeuppsättningar kan vara en röd flagga för din framtid tillsammans. Psykoterapeut Lauren Urban säger: "Det är viktigt att tänka på en uppsättning värderingar som du vill ha en potentiell partner att belysa, förutom deras yta-nivå egenskaper. Värden kan innehålla en persons relation med sin familj, oavsett om de vill gifta sig eller ha barn, och deras trossystem. Egenskaper som musikalisk smak, modeinne, hobbyer och fysiska attribut är viktiga när det gäller attraktion, men grundläggande värden kommer att avgöra om du är kompatibel som ett par."

  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 13
    2. Ta dig tid att lära känna honom. Eftersom du letar efter ett starkt förhållande, bör du ta dig tid att lära känna dem. Ju längre du spenderar med dem, desto bättre är en idé som du kommer att ha av vem de verkligen är. Känner inte som du behöver rusa in i något bara för att det känns bra.
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 14
    3. Spendera tid med honom i en mängd olika miljöer. En av de mest spännande och roliga delarna av dating blir att uppleva nya saker tillsammans. Var uppmärksam på hur din partner reagerar på olika situationer och frågar dig själv om du är bekväm med hur de hanterar olika stressorer eller obekväma miljöer.
  • Till exempel är helgdagar ibland mycket högspänningssituationer och miljöer för människor. Hur din partnerhandlingar i denna miljö kan vara ett tecken på hur de ska reagera i andra högspänningssituationer.
  • Bild med titeln Hitta rätt kille Steg 15
    4. Säg "nej" när du behöver. Om du börjar känna sig obekväma, orolig eller rädd i ditt förhållande, var inte rädd att lämna omedelbart. Din partner borde aldrig hota, skada eller ignorera dig. Bekämpa i någon du litar på och skär alla band med någon som är ohälsosam för din mentala och fysiska hälsa.
  • Hjälp att träffa och prata med killar

    Sätt att närma sig en kille du gillar

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Frågar meningsfulla frågor på ett datum

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Röda flaggor för att se upp när dating

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Tips

    Försök att förbli positiv och optimistisk. Ett leende kommer att göra dig mer tillgänglig och kan leda till en bra konversation.

    Varningar

    Ordna alltid att träffa en ny kille på ett offentligt ställe tills du litar på honom, speciellt om det här är någon du har träffat online.
  • Om du någonsin känner dig pressad, rädd eller osäker, lämna datumet omedelbart och kontakta någon du litar på.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande