Hur dateras när du är överviktig

Att komma in i datingscenen kan vara svårt, men det kan vara ännu mer skrämmande om du är överviktig. Fysisk utseende är viktiga när du letar efter en potentiell partner, och det är svårt att känna sig självsäker om du inte gör det Känn dig bra om hur du ser. Om du försöker datera och ha svårt att vara positiv, försök att undvika att du kommer att känna dig negativt om dig själv och fokusera på att lära känna nya människor att hitta ett bra datum i framtiden.

Steg

Metod 1 av 2:
Känner sig självsäker på datum
 1. Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 1
1. Klä dig bra och se ditt bästa ut. Du bör alltid lägga din bästa fot om du frågar någon eller går på ett första datum. Använd rena, välmonterade kläder och se till att du är välskötta innan du träffar en potentiell partner.
 • Ett uttalande halsband, prickigt ögonmakeup, eller ett perfekt preparerat skägg visar ditt datum som du är övertygad om i din stil.

Dricks: Ta en dusch, borsta tänderna och sätt på deodorant före ditt datum för att du luktar bra, också!

 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 2
  2. Låt din personlighet skina. Om ditt datum har gått med på att gå ut med dig, gillar de redan vem du är. Stärktes sin åsikt förbi Använda humor, pratar om dina intressen, och frågar dem frågor om sitt liv och hobbyer.
 • Första datum handlar om att lära känna den andra personen. Ta inte ditt datum för allvarligt och försök att ha kul!
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 3
  3. Undvik att prata negativt om dig själv till ditt datum. Det kan vara frestande att sätta dig ner eller förminska dig själv till ditt datum. Men att göra negativa kommentarer om din vikt eller utseende kan göra ditt datum att känna sig obekväma, eller gör det som om du letar efter komplimanger. Håll din konversation optimistisk och undvik ämnen som får dig att känna dig nere.
 • Sätta dig nere innan någon annan kan vara en gemensam försvarsmekanism för att skydda mot att känna sig förolämpad. Försök att lita på att ditt datum inte vill få dig att känna dig dålig.
 • Försök till exempel säga: "Jag är inte super glad med hur jag ser just nu, men jag har kört i parken nyligen för träning och jag njuter verkligen av att komma ut i naturen."
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 4
  4. Använd positivt, självsäkert språk om din kropp. Uttrycket "Fake det tills du gör det" gäller verkligen här. Även om du inte älskar det sätt du ser just nu, försök att Håll dina tankar och ord positiva så att du känner dig självsäker i dig själv.
 • Förtroende är attraktivt. Om du gillar vem du är, är ditt datum mer sannolikt att gilla dig också.
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 5
  5. Var öppen och inbjudande med ditt kroppsspråk. Om du känner att du vill stänga dig själv, din kroppsspråk kan uttrycka att du inte är intresserad av ditt datum, även om du är. Håll huvudet höga och axlarna tillbaka när du sitter eller står. Försök att inte hänga över eller korsa dina ben borta från ditt datum.
 • Försök att hålla ögonkontakt med ditt datum som de pratar och korsar aldrig dina armar. Om du tittar bort som ditt datum talar eller korsar dina armar på dem, kanske de tycker att du inte gillar dem.
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 6
  6. Prata om saker förutom din vikt eller din kost. Även om din vikt och vad du kan göra för att arbeta på det kan tyckas som det viktigaste för dig, ditt datum kanske inte är intresserade av dina diet- eller träningsregim. Använd ett datum som ett tillfälle att lära känna en annan person och se om dina personligheter klickar på. Du kan nämna din vikt eller din kost några gånger, men försök att inte låta det ta över hela konversationen.
 • Försök att fråga ditt datum om sina hobbyer och intressen att se om du har något gemensamt.
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 7
  7. Ta avslag som en lärande erfarenhet. Inte alla kommer att vilja gå på ett datum med dig när du frågar, och det är okej. Kanske är de inte redo för ett förhållande, eller kanske du inte kände till dem först innan du bad dem ut. Försök att ta avslag som en chans att lära och förbättra för nästa gång istället för en stor återkallelse.
 • Människor som avvisar dig enbart på grund av din vikt är inte bra människor, och du vill förmodligen inte datera dem ändå.
 • Metod 2 av 2:
  Använda dating apps och webbplatser
  1. Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 8
  1. Använd foton som visar den riktiga du. Lägg upp bilder på din profil som visar hur du ser nu och vad du gillar att göra. Var noga med att inkludera några skott som visar din fulla kropp.

  Dricks: Att ha bra bilder är vad som kommer att locka människor till din profil. Visa upp din personlighet genom att sätta upp bilder som visar att du gör ett brett utbud av aktiviteter i flera inställningar.

 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 9
  2. Prata med människor som du gillar, inte bara människor som gillar dig. Om ditt självkänsla är låg kan du känna att du bara kan chatta upp människor som pratar med dig först. Så är inte fallet! Du har värt och värt som en människa, och du får vara picky om vem du daterar. Prata med människor som verkar intressanta och avvisa människor som du inte gillar.
 • Du kan ställa dig upp för misslyckande genom att anta att personer du gillar inte vill prata med dig. Om du inte försöker, kommer du aldrig att ta reda på det!
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 10
  3. Be om ursäkt för eller referera till din vikt i din bio. Skönheten i online dating är att du kan fylla din bio med en rolig beskrivning av dig själv. Dina bilder visar hur du ser, och människor kan välja att prata med dig om de vill. Håll din bio- och konversationsljus så att människor kommer att vara mer villiga att chatta med dig.
 • Du kan referera till din vikt i din beskrivning om du vill, men ber om ursäkt för det eller gör det som en dålig sak.
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 11
  4. Undvik personer som fetisherar din vikt. Du kan gå in i människor på nätet som gillar dig endast På grund av din vikt. Engagera med människor som detta kommer troligen inte att leda till ett hälsosamt dating relation, och kan göra din självkänsla värre över tiden.
 • Människor som fetisherar dig på grund av det sätt du ser inte, värdesätter dig för dina andra aspekter, som din personlighet eller hur smart du är.
 • Bild med titeln Datum när du är överviktig steg 12
  5. Chattar inte med personer som har problem med din vikt. Vissa människor kommer att ha strikta preferenser för vem de vill datera online, och det kan innehålla ett idealiskt viktområde. Om en person på en dating app eller webbplats specifikt säger att de inte kommer att datera överviktiga människor, är de inte värda att förfölja, och är förmodligen ganska grunda ändå.
 • Det kan vara frustrerande att få någon rabatt dig innan de ens känner dig, men det är bättre att inte ha ett besvärligt första datum istället.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande