Hur skickas framgångsrikt som en kvinna

Dating kan vara en allvarlig kamp, ​​speciellt för kvinnor. Det beror på att framgångsrik datering inte bara är ombedd på ett datum, det handlar om att vara bekväm, självsäker och samlad nog att gå för vad du vill ha. Det kan låta skrämmande, men du kan ställa upp dig för framgång om du är realistisk i dina förväntningar, öppna för nya metoder och ärlig om vad du vill ha. Det kommer alltid att finnas lite avslag som går med dating, men du kan också träffa några bra människor och ha några nya äventyr om du vet vad du gör.

Steg

Del 1 av 4:
Ställa in dig själv för framgång
 1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 1
1. Skapa en lista med dina behov och önskemål. Innan du börjar faktiskt datera människor, tänk på vilken typ av person du vill träffa. Fråga dig själv vad du absolut behöver i en partner. När du har dina behov nere, tänk på vilka andra egenskaper du kanske vill ha, men det är inte debreakers om din partner inte har dem. Försök att fokusera på karaktärsdrag och undvik att lista fysiska egenskaper.
 • Någon med astma, till exempel, kan behöva en partner som är en icke-rökare. Om du har barn från ett tidigare förhållande, kan en av dina behov hitta någon som gillar barn.
 • Använd dina önskemål att lista ut preferenser som att njuta av matlagning eller leva en aktiv livsstil. Det här är saker som är viktiga för dig, men inte en absolut nödvändighet att ens överväga att sitta ner med personen.
 • Prova potentiella datum som skiljer sig från vad du har satt på din favoritlista. Ibland kan du inte inse att du vill ha något tills du ser alla möjligheter.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 2
  2. Fastställa varför du vill datera. Det finns inget rätt eller fel svar på varför du vill sätta dig där ute, men etablera varför du vill börja datera, kommer att styra din övergripande strategi. Om du mest vill träffa nya människor och prova nya saker, kan du ta ett mer tillfälligt tillvägagångssätt. Om du är redo att bosätta dig, kan du ta ett mer allvarligt tillvägagångssätt och bara datum som söker ett seriöst förhållande.
 • Var ärlig med dig själv. Det är helt bra att vilja ha något avslappet, även om dina vänner gifter sig och ha barn. På samma sätt, om du är redo att börja dö på allvar, låt inte en flyktig vän prata dig ut ur det. Ditt tillvägagångssätt måste passa ditt liv, inte någon annans.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 3
  3. Ange realistiska förväntningar. En del av det som gör det så läskigt är att det inte finns något garanterat utfall eller väg till framgång. Därför är det viktigt att ha realistiska förväntningar att gå in. Kontrollera dina nuvarande förväntningar mot verkligheten, och försök att påminna dig själv vad som är trovärdigt, vad som är möjligt, och det som bara inte kommer att hända.
 • Letar efter en partner som är lång, anställd, och njuter av helghöjningar så mycket som du gör, är till exempel helt plausibel. Begränsa dig själv endast till en partner som är minst 6 fot (180 cm) Hög, har gröna ögon, brunt hår, äger sitt eget bageri, talar 5 språk och är en mästare kampsport på fritiden.
 • Samtidigt kom ihåg att inte alla du gillar kommer att tycka om dig. Det här är bara ett faktum att datera, och det betyder inte på något sätt att du är en dålig person eller partner. Förvänta lite avslag, för det händer för alla.
 • Del 2 av 4:
  Hitta datum
  1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 4
  1. Ställ in en online dating profil. Datingwebbplatser är ett allt vanligare sätt att träffa människor. Olika webbplatser tenderar i allmänhet att rita olika åldersgrupper, och vissa är avsedda för mer allvarliga datorer medan andra är mer avslappnade. Vissa är också gratis, medan andra behöver betalda prenumerationer. För att öka dina chanser, välj flera webbplatser som passar din demografiska. När du Ställ in din profil, Du måste vanligtvis inkludera minst en bild av dig själv, och en kort profil för att berätta potentiella matcher lite om dig själv.
  • Välj foton och information som visar dina intressen och bästa funktioner. Curating exakt vad du lägger ut hjälper dig att få de bästa möjliga matcherna och lämna dem fascinerade nog att vilja träffa dig personligen.
  • Platser som eharmony och vårtid tenderar att locka äldre individer som letar efter mer allvarliga relationer. Platser som match.Com och Okcupid tenderar att ha ett yngre demografiskt och ett bredare utbud av både avslappnade och allvarligare data.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 5
  2. Använd en dating app. Precis som webbplatser, apps som tinder och Bumble växer i popularitet som ett sätt att träffa nya människor. Apps har i allmänhet profiler som de som du hittar på datingwebbplatser. På appar, men du uppmuntras i allmänhet att ha fler bilder och kommer vanligtvis att ha en mycket mindre skriftlig biosektion.
 • Apps möjliggör enkel rullning genom potentiella matchningar och snabba ömsesidiga anslutningar baserat på en första gnista. För att hjälpa den gnistan, skicka bilder som tydligt visar vem du är, och det illustrerar dina hobbyer och intressen.
 • Bumble är inrättad så att kvinnor meddelar först efter att de matchar någon. Det betyder att om du matchar med andra kvinnor kan någon av er att göra det första draget. Om du matchar med män måste du vara den som börjar konversationen.
 • Dating apps är vanligare bland yngre demografi och de som söker mer avslappnade relationer. De expanderar snabbt till olika åldersgrupper, men. De har också lett till många seriösa relationer.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 6
  3. Gå med i singlar och äventyrsklubbar för att träffa andra. Många större städer erbjuder gruppaktiviteter som matlagningskurser, bergsklättring och vinprovningar. Det är inte bara ett bra ställe att möta potentiella datum, det underlättar också trycket på 1-on-1-datum. Kontrollera online för att se om en stad nära dig har en klubb som du kan gå med och händelser du kan delta!
 • På toppen av mötespotentialen daterar du också nya vänner och gör obligationer över roliga aktiviteter!
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 7
  4. Volontär med en lokal organisation. Volontärarbete kan vara ett bra sätt att träffa någon eftersom du redan vet att du har minst en sak gemensamt: du bryr dig om samma sak. Volontär med en lokal organisation för en orsak som du verkligen bryr dig om, och lära känna andra volontärer. På så sätt kan du ansluta över något som är viktigt för er båda.
 • Om du gillar djur, kan du till exempel volontär att gå hundar på ditt lokala skydd på lördagsmorgnar.
 • Om du bryr dig om hemlöshet i ditt område, prova volontärarbete för en livsmiljö för mänskligheten bygga nära dig.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 8
  5. Ta en titt på din väns vänner och medarbetare. En ömsesidig anslutning kan vara ett bra sätt att möta en potentiell matchning. Prata med några vänner som du litar på och låt dem veta att du sätter dig där ute. Fråga dem om de har några andra vänner eller medarbetare som de tycker kan matcha bra med dig.
 • Beroende på vad du är bekväm med, kan du be din vän att helt enkelt presentera dig för en potentiell match, eller du kan faktiskt få dem att samordna en möte för kaffe eller drycker.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 9
  6. Var öppen för okonventionella möten. Det finns gott om tjänster för att hjälpa dig att hitta ett datum, men ibland kan du bara inte förutsäga när du känner en gnista. Håll dig öppen för möjligheten att du kan träffa någon bara om någonstans. Slå inte ner ett erbjudande eller inbjudan bara för att det inte kom från en online-match eller någon på en singlar.
 • Försök säga hej till personen i linje bredvid dig på kaféet eller bokhandeln. Gör Small Talk med den sötnos som du ser varje dag under din lunchpaus. Du vet aldrig var en vänlig konversation kan leda.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 10
  7. Var ärlig om vem du är. Du har mest framgång på att datera när du är ärlig med både dig själv och dina potentiella matcher. Låt dem veta tidigt vem du är och vad du vill ha. Du behöver inte ge dem alla små detaljer, men det är inte heller värt din tid hittills någon som verkligen vill ha en familj om du inte vill ha barn.
 • I din online dating profil, till exempel, sätt i en eller två udda detaljer för att ställa dig ifrån varandra. Du kan säga något som, "jag hatar matlagning, men jag är alltid upp till beställning thailändsk mat."Dessa typer av detaljer kommer att trycka bort några matcher som letar efter en idealiserad drömflicka. Du kan få färre meddelanden, men de du får kommer att bli mer uppriktiga.
 • Del 3 av 4:
  Går på ett första datum
  1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 11
  1. Fråga dem. Många kvinnor blir fortfarande nervösa för att göra det första draget. Detta är särskilt sant för kvinnor som daterar män. Du behöver inte vänta på ditt datum att fråga dig, men. Både män och kvinnor kan smickras av ett erbjudande för ett datum. Om du känner en anslutning och vill utforska det, Fråga dem själv för dig själv.
  • Du kan alltid vänta med att bli frågad om det är din preferens. Det kommer verkligen ner till vad du är mest bekväm med.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 12
  2. Klänning för tillfället. Du borde klä dig för att matcha din stil i en outfit som gör att du känner dig bekväm och självsäker. Du bör också klä dig för ditt datumets arenor. Vissa restauranger kan ha en klädkod, eller du kan gå till en trampolinpark där det är helt lämpligt att bära leggings och en t-shirt. Bära något som gör att du mår bra och det kommer att hålla dig bekväm under ditt datum.
 • Om du är osäker på din platss klädkod kan du alltid se online eller ringa dem i förväg för att fråga.
 • Oroa dig inte för att återskapa trendiga utseende. Ditt datum är intresserad av att lära känna dig, inklusive din personliga stil.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 13
  3. Välj en avslappnad, offentlig plats att träffas. Ett första datum är en chans att lära känna varandra. Välj en plats där du kan sitta och prata ett tag. Undvik ett första datum där du måste fokusera större delen av din uppmärksamhet på något annat än ditt datum, som en film eller matlagningsklass.
 • Försök att undvika aktiviteter som åtar dig en viss tid, som en full middag. Istället, träffas i en bar för drycker eller gå till en kafé. Om datumet går bra kan du fortsätta det. Om inte, är du inte skyldig att hålla fast tills en viss punkt.
 • Om det här är första gången som uppfyller ditt datum, träffas på en väl upplyst, välbesökt allmän plats. Detta kan hjälpa dig att känna dig säkrare när man arbetar med en främling för första gången.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 14
  4. Ha en fram och tillbaka konversation. Du och ditt datum är båda där för att lära känna varandra. De vill lära sig om dig, och de vill att du ska lära dig om dem. När du pratar, har du en konversation som rör sig fram och tillbaka mellan er två. Det är helt normalt att ha en besvärlig rytm först, men du borde ha en chans att prata och lyssna.
 • För att komma igång, försök att fråga ditt datum några personliga men inte alltför personliga frågor. "Vad var det som att växa upp var du är från?"Och" Hur blev du involverad i ditt nuvarande jobb?"Är enkla sätt att starta en konversation.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 15
  5. Vara artig och respektfull för ditt datum. Små saker som att dyka upp i tid och inte kontrollera din telefon kan också gå långt på ett datum. Se till att du lägger lite på att visa ditt datum som du uppskattar den tid de tog för att träffa dig, även om du bara går på det enda datumet.
 • På samma sätt, känner du inte behovet av att hålla fast med ett datum som inte visar dig gemensam artighet. Om de är en halvtimme sent, kommer inte att sluta texta, och inte låta dig få ett ord i, tveka inte att ursäkta dig själv.
 • Om, av någon anledning, ditt datum gör att du känner dig osäker, vänta inte på ett artigt fönster. Gå ut genom dörren så snart som möjligt. Ange en vän att ringa om du känner dig osäker så att de kan stanna i telefon eller komma hämta dig. Om ditt datum följer dig efter att du har ursäkta, tveka inte att ringa dina lokala räddningstjänster.
 • Del 4 av 4:
  Flytta ditt partnerskap framåt
  1. Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 16
  1. Låt dem veta att du vill se dem igen. Regler som att vänta 3 dagar att ringa är i allmänhet helt gjorda, så stör inte lyssna på dem. Om du är intresserad av att se ditt datum igen, låt dem veta och försöka informellt skapa en tid att träffas igen. Skicka dem en snabb, avslappnad text nästa dag, eller säg något i slutet av ditt datum om du verkligen kände en anslutning.
  • Försök säga något som, "Jag hade en riktigt bra tid att lära känna dig. Om du är ute efter det kunde vi försöka igen nästa vecka."
  • Kom inte för stark. Du vill verka intresserad, men inte desperat. Håll din konversation casual. Ring inte eller skriv mer än 1-2 gånger om de inte svarar.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 17
  2. Undvik att sätta press på din partner för att göra saker på din väg. Oavsett om du vill ha ett förhållande eller en avslappnad fling, tryck på din partner för att göra saker kan du vara en stor avstängning. I de tidiga stadierna, fokusera på att ta saker som de kommer. Njut av din tid tillsammans, och oroa dig inte för mycket om saker går för långsamt eller för fort.
 • Kom ihåg att även någon som vill ha samma sak som du, som ett engagerat förhållande, kan flytta med en annan hastighet än du.
 • Konstant tryck för att ta saker snabbare än du är villig kan vara ett tidigt tecken på missbrukande beteenden. Om den person du daterar pressar dig att begå något är du inte redo för, gå ut omedelbart.
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 18
  3. Börja visa ditt hela jag. På ditt första datum lägger du din bästa fot framåt. När du håller dating, vill du dock att din partner ska lära känna er alla. Börja introducera dem till dina quirks och osäkerheter, och låt dem lära känna vem du är som en komplett person.
 • Till exempel, om du har en skyldig nöjesverksamhet TV visar dig titta varje vecka, bjuda in dem över för att titta på det med dig. Om de är en konstmager och du inte vet mycket om konst, be dem att ta dig till ett museum och lära dig.
 • Undvik att nämna negativ i ditt liv eller vad som irriterar dig på första dagen. Partners kan se det som en röd flagga genast. Introducera några allvarliga ämnen över tiden när du lär känna dem bättre. Håll det första datumet roligt!
 • Bild med titeln Datum framgångsrikt som en kvinna Steg 19
  4. Spendera mer tid tillsammans. Som du Få mer bekväm tillsammans, börja öka hur mycket tid du spenderar med varandra. Detta kan innehålla formella aktiviteter som att gå ut på datum, och mer avslappnade saker som att titta på en show tillsammans eller ringa varandra bara för att prata.
 • Hjälp att sätta dig där ute

  Online dating BIOS

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Sätt att fråga någon som en kvinna

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande