Hur man hittar en rik kvinna hittills

Medan pengar inte motsvarar kompatibilitet eller kärlek är det verkligen en attraktiv kvalitet i en partner. För att öka dina chanser att hitta en rik kvinna hittills måste du omge dig med välbärgade män och kvinnor. Du kanske vill anställa en professionell matchmaker eller gå med i en datingsida som kommer att para dig med en rik kvinna. Göra ansträngningar för att delta i exklusiva galas, ritzy galleriöppningar eller museumshändelser. Frekventa högpanna anläggningar, som gym, klubbar och restauranger. Arbeta i ett fält som låter dig blanda och mingla med rika män och kvinnor, som avancerad återförsäljning, fastigheter, affärer eller icke-vinster.

Steg

Metod 1 av 4:
Hur man anlitar en professionell eller gå med i en tjänst
 1. Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 1
1. Delta i ett seminarium. Inskrivning i ett seminarium om hur man gifter sig med rik är ett utmärkt första steg. I dessa seminarier kommer du att lära dig tips, tricks och taktik för att hitta, datera och gifta sig med rika kvinnor. Om du inte har råd att delta i ett seminarium har många experter på det här fältet publicerat böcker eller producerat videor som skisserar sitt program.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 2
  2. Gå med i en online dating service. Riket av online-dating expanderar snabbt. Det finns nu flera webbplatser som ägnas åt att koppla icke-rika klienter med välbärgade kunder. Forskning platserna noggrant för att identifiera den tjänst som bäst uppfyller dina behov. Gå med i datingsidan för en kort försöksperiod innan du förbinder dig med att betala avgifterna.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 3
  3. Hyr en professionell matchmakare. För närvarande, mer rika kvinnor än någonsin vänder sig till professionella matchmakare för att hjälpa dem att hitta kärlek. Professionella matchmakare söker ständigt efter högkvalitativa potentiella partners för sina kunder. Genom att bli en klient av dessa högprofilerade matchmakare, kommer du att öka dina chanser att möta välbärgade kvinnor.
 • Kostnaden för dessa tjänster varierar kraftigt.
 • Metod 2 av 4:
  Hur man utökar din sociala cirkel vid avancerade händelser och fester
  1. Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 4
  1. Överväga att flytta till ett storstadsområde. Miljonärer och miljardärer samlas i världens största städer. För att öka dina chanser att möta och mingla med välbärgade kvinnor, kan du behöva flytta till en blomstrande metropolis. Överväg att flytta till New York, London, Tokyo eller Los Angeles.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 5
  2. Upprätta nya anslutningar vid avancerade parter. Förutom att söka efter en rik flickvän vid high-end-evenemang, bör du också ägna tid att smida vänskap med välbärgade människor. Som bekant eller förtroende för rika män och kvinnor kommer du att komma i kontakt med andra medlemmar i deras sociala cirkel. Dina nya vänner kan också välja att ställa dig med sina attraktiva, rika och tillgängliga kvinnliga vänner.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 6
  3. Delta i galas och fundraisers. Medlemmar av övre klassens frekventa galas och fundraisers. Dessa sociala soirees är den perfekta platsen för dig att träffa rika, singel kvinnor. En snabb Internet-sökning ger dig en lista över välgörenhetsevenemang i ditt område.
 • Du kan behöva göra en liten donation för att få en inbjudan till vissa händelser.
 • Kontrollera alltid att din klädsel uppfyller klädkodskraven.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 7
  4. Delta i Galleriöppningar. Rika män och kvinnor är kundernas kunder. De är samlare, connoisseurs och konsumenter av skulpturer, fotografier och målningar. När en ny utställning öppnas på ett galleri, är rika patrons ofta i närvaro. Blanda och mingla med rika kvinnor över cocktails och konst.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 8
  5. Delta i museer. Expert curated visningar av konst och kultur locka rika besökare från nära och långt. Frekventa dina lokala museer för en chans att charma en rik kvinnlig besökare med din kunskap. Att bli museet kommer att öka dina möjligheter att umgås med rika kvinnor. Som medlem får du inbjudningar till fester och fundraisers. Dessa händelser kommer att placera dig i direkt kontakt med din idealiska kvinna.
 • Metod 3 av 4:
  Hur på frekventa lyxinrättningar
  1. Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 9
  1. Gå med i ett exklusivt gym. Som medlem av ett avancerat gym kommer du att ha gott om möjligheter att träffas och voo rika kvinnor. Lär känna en rik kvinna i din yoga eller spinklass. Hjälpa en rik kvinna som hennes spotter eller hjälpa henne att återställ hennes vikter.
  • Spluring på ett dyrt gymmedlemskap är helt värt det!
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 10
  2. Gå med i ett land eller Yacht Club. Medlemmar av den övre klassen hör ofta till Country Clubs eller Yacht Clubs. Om du blir medlem, får du möjlighet att fritt umgås med samhällets elit. När du utvecklar nära relationer med rika medlemmar, kommer din sociala cirkel att expandera och din sannolikhet att hitta en rik kvinna hittills ökar betydligt.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 11
  3. Äta på fina restauranger. Rika kvinnor frekventa fina restauranger, exklusiva nattklubbar och lyxstänger. Upptäck din stads lokala hotspots och bli en vanlig kund. Som en beskyddare av fina restauranger kommer du att omge dig med samhällets välskötta och öka dina chanser att hitta en rik kvinna hittills.
 • Metod 4 av 4:
  Hur man landar det perfekta jobbet
  1. Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 12
  1. Arbeta på en avancerad återförsäljare. Många välbärgade kvinnor ägnar en del av fritiden att spendera sin rikedom. För att öka din sannolikhet att ha en chans att stöta på en rik kvinna, starta en karriär som en avancerad återförsäljare. Arbeta i försäljning på ett lyxvaruhus eller landa ett jobb på en exklusiv bilhandlare. Du kan också sälja yachter, jets eller smycken.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 13
  2. Arbeta i fastigheter. Att arbeta i fastigheter ger många möjligheter att träffa en rik kvinna. Som fastighetsmäklare har du potential att arbeta direkt med välbärgade kvinnliga kunder. Dessutom, som värd för öppna hus, får du chansen att mingla med andra välskötta kvinnor.
 • En karriär inom arkitektur eller inredning skulle också ge gott om möjligheter att arbeta med rika kvinnor.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 14
  3. Arbeta på ett ultralöst företag. Som anställd hos en miljonär eller miljardär, ökar dina chanser att gnugga armbågar med rika kvinnor mycket. Gripa varje tillfälle att interagera med rika kunder, kollegor och eller handledare - du vet aldrig när eller var du kommer att träffa den rika kvinnan i dina drömmar.
 • En m.B.A. kommer att ge dig flexibiliteten att arbeta i ett antal branscher.
 • Bild med titeln Hitta en rik kvinna hittills steg 15
  4. Arbeta för en välgörenhet. Många rika kvinnor donerar sina pengar eller tid till välgörande orsaker. Att ägna dig till en sak är inte bara ädla, men det kan också leda till ett chansmöte med en rik kvinna. I stället för att arbeta för en ideell, överväga volontärarbete med en välgörenhet.
 • Att arbeta i fundraising är också ett utmärkt sätt att träffas, mingla och hålla kontakten med rika patrons.
 • Tips

  Presentera den bästa versionen av dig själv hela tiden.
 • På lång sikt, pengar kommer inte att göra dig kompatibel så försök att hitta dina egna sätt att bli rik, istället för att leta efter någon med pengar.
 • Varningar

  Dessa metoder får inte ge de resultat du önskar - du får aldrig hitta en rik kvinna hittills.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande