Hur man hittar din idealiska partner

Att hitta ett idealiskt partnerskap är en chansprodukt, rätt tankegång och en hälsosam dos av positiv energi.Relationen du kan odla från ett idealiskt partnerskap kan göra livet sig mer meningsfullt och roligare.Naturligtvis kan det inte tvingas.Var redo för Twist of Fate som kan ta med dig och din idealiska partner tillsammans genom att fokusera på det som gör att du känner dig bekväm, självsäker och innehåll i ditt eget liv.

Steg

Metod 1 av 3:
Sätta dig där ute
  1. Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 1
1. Gå ut dit!Det finns gott om andra sätt att träffa nya människor.Ett av de bästa sätten att göra det är att delta i sociala aktiviteter du är intresserad av ändå.Till exempel, börja slå den öppna mikrovattnet du har blivit frestad att kolla in.Veckovisa händelser är stora, för att du börjar känna igen människor och vice versa.Ännu bättre: Hitta en deltagande social aktivitet!
  • Gå med i ett co-ed sportslag.Oroa dig inte för konkurrenskraften, co-ed ligor är vanligtvis kausala och roliga.Om du träffar någon du vill lära känna bättre, se om de vill ta en dryck efter ett spel.Om din nervös att fråga dem, nämna att alla ska gå ut tillsammans.
  • Börja volontärarbete någonstans.Det finns organisationer av alla slag som alltid letar efter volontärer.Välj en organisation du är imponerad av det fokuserar på att tillhandahålla tjänster eller förespråka för något du tror på.Inte bara kommer sannolikt att träffa människor med liknande perspektiv, folk finner medkänsla och osjälviskhet attraktiv.
  • När du är inbjuden till någon form av social samling, gå!
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 2
    2. Vara samvetsgrann, social och vänlig. Folk tenderar att driva romantik med de som liknar sig själva, men också olika på vissa viktiga sätt. Vet att folk tenderar att hitta samvetsgrann, extraversion och överenskommelse attraktiv.
  • Koppla av. Var medveten om dina neurotiska tendenser.Vi har alla dem.Lär dig att inte externa stress och nervositet. Detta är viktigt för din egen sinnesro, och kommer också att öka din attraktivitet.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 3
    3. Tillbringa tid med människor du beundrar. Var uppmärksam på vilka typer av tecken som du respekterar och de typer av personligheter du tycker om att interagera med. Plus, som hänger med människor som du beundrar ger chansen att träffa andra människor som du sannolikt kommer att dela intressen eller sociala kretsar med. Var noga med att presentera dig varmt för personer du inte vet på sociala funktioner. Även om du inte är romantiskt intresserad, kommer det att bygga dina sociala färdigheter och skicka ett meddelande till andra att du är självsäker och tillgänglig.
  • Tillvägagångssätt alla du möter som om du är stolta över att ha chansen.
  • Lyssna aktivt på människor när du först träffar dem, och njut av möjligheten att lära sig om olika typer av människor.Det finns fler av oss än vi inser, och det finns gott om att lära av varandra!
  • Behålla vänskap med de människor som särskilt imponerar på dig.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 4
    4. Var öppen för nya erfarenheter.Vet att nyfikenhet och villighet att uppleva nya saker är en viktig del av våra individuella psykologier.Leta efter en partner som delar din äventyrsnivå för att driva nya typer av erfarenheter.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 5
    5. Undvik någon som ser ner på andra. Överlägsenhetskomplex hindrar människor från att kunna bidra lika med att ömsesidigt uppfylla relationer.Om någon tror att de är en "bättre fångst" än deras partner, kommer de sannolikt att lägga mindre ansträngningar för att upprätthålla förhållandet.Involver aldrig dig själv med någon som inte tror att du förtjänar dem.
  • Metod 2 av 3:
    Söka efter harmonisk kompatibilitet
    1. Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 6
    1. Samarbeta mer än kompromiss.Lämna det till de intellektuella som studerar romantik för att mynta en smärtsamt unrammantisk fras som "funktionell harmoni". Översätta sina resultat i opererbara råd: leta efter kompatibilitet, inte kompromiss.Medan kompromiss alltid är nödvändigt i någon typ av relation, kan det inte ligga till grund för ett djupt glädjande romantiskt partnerskap.
    • För många kompromisser, även i ett respektfullt och tillgivande förhållande, kommer att lämna dig eller din partner undrar om andra romantiska strävanden.Kräva mer än attraktion och kompromiss från dina relationer, och du kommer upp lyckligare.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 7
    2. Glöm frasen "ideal typ". Inse att styrkan och njutningen som härrör från dina relationer med andra människor har lite att göra med sina mest uppenbara egenskaper, särskilt fysiska egenskaper.Slösa inte tid på att leta efter en idealisk partner.Söka efter en annan person med vilken du kan dela ett idealiskt förhållande.
  • Låt inte populära uppfattningar av idealiska romantiska partners påverkar de antaganden du gör om vem som är din idealiska partner. Erkänna att din bedömning av en potentiell partner är unik för vem du är. Det finns skönhet i detta: Ditt idealiska förhållande är produkten av vad du och din partner ensam bestämmer.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 8
    3. Vet vad som verkligen betyder något för dig.Medan gemensamma intressen och ömsesidig attraktion kan få bollen rullande, vad kommer det att leda till ett stabilt, uppfyllande förhållande?Forskning tyder på att vår bestämning av potentiella romantiska partners, och till och med vår önskan om en viss person, beror mindre på yta-nivå egenskaper desto mer tid vi spenderar med dem. Ju mer du lär känna någon, ju mer de djupare sakerna betyder. Var uppmärksam på dessa egenskaper för att få en uppfattning om huruvida du och någon du är intresserad av kan göra ett idealiskt partnerskap:
  • Sinne för humor.Mer än bara en viktig del av ditt första datum kan en potentiell partners humor av humor säga mycket om den typ av person de är.Om du tenderar att bli road av samma typ av vit, eller bara skratta på liknande scenarier, ta det här är ett mycket gott tecken.
  • Ekonomisk stabilitet.Inte ett roligt ämne, men det betyder oerhört i långsiktiga partnerskap.Leta efter någon som hanterar sin ekonomi som liknar det sätt du gör - eller ännu bättre, så länge du är villig att öka din ekonomiska mognad också.
  • Andlighet.Detta är en otroligt meningsfull aspekt av många människors identitet.Vissa människor ser religiös praxis som en viktig aspekt av sina liv.Vissa föredrar att låta vetenskap och anledning helt diktera sin förståelse av världen.Var medveten om någons andlighet, speciellt om det är en viktig del av deras livsstil eller världsutsikt.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 9
    4. Väga vikten av att ha liknande världsutsikt.Våra känslor om världen runt oss - även om existensen själv - betyder oerhört våra personligheter och beteende. Förstå verkligheten på liknande sätt kan förutsäga starka relationer också.Känna igen den psykologiska likhet - bokstavligen tänker som varandra - gör för lyckliga, friska relationer.
  • Människor som har jämförbart positiva utsikter om oändliga koncept (som om de anser sig vara lyckliga) tenderar att gravitera mot varandra och hamna i att uppfylla romantiska partnerskap. Det kan inte vara lycka till.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 10
    5. Gör mer än digi-date. Dating apps är ett bra sätt att träffa människor. Faktum är att 5% av amerikanerna för närvarande i äktenskap eller långsiktiga relationer mötte online. Förvänta dig inte ett söt profilfoto och en vittig blurb att översätta till romantisk salighet.Det har hänt, och kommer igen, men låt inte online datingupplevelser diktera dina känslor om dig själv eller den typ av relation du letar efter.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 11
    6. Ha tålamod. Nästa hand du skakar kan passa perfekt i din handflata, nästa främling sitter bredvid dig på ett tåg kan göra din dag med en artig komplimang och den mänskliga som har letat efter exakt den typ av idealisk relation du vill vara en del av kan oavsiktligt låsa sin cykel till din imorgon. Var tålmodig, men var upphetsad!
  • Metod 3 av 3:
    Upprätthålla oberoende som partner
    1. Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 12
    1. Tänk (och prata) om vad du vill ha. Bestäm om du föredrar att vara i ett uttryckligt datingorienterat förhållande, i motsats till ett långsiktigt, djupt engagerat förhållande. Din idealiska partner för var och en av dessa scenarier kommer att skilja sig något.
    • Om du ser någon, prata med din partner om vilken typ av relation du vill ha.Detta kan leda till produktiv tillväxt mellan dig, eller viktiga konversationer om olika perspektiv som du borde vara medvetna om.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 13
    2. Växa självständigt att växa ihop.Fortsätt att driva aktiviteter som intresserar dig självständigt när du ser någon. Driva aktiviteter tillsammans där du har självständiga intressen. Tillåta varandra friheten att driva personliga intressen.Mot intuitivt kommer detta att minska de potentiellt skadliga effekterna av oundvikliga skillnader mellan dina individuella identiteter.
  • Om du båda arbetar för att förbättra din egen lycka, och stödja varandra med det, kommer du sannolikt att njuta av ett lyckligt förhållande tillsammans.
  • Vocalize det faktum att du är glad att du är både bekväm med att ha separata intressen.
  • Njut av en andras självhalt.Låt det förhållande du delar tillsammans Validera vem var och en av er är som individer.Ett romantiskt förhållande kommer att ge en gemensam känsla av tillfredsställelse om det bemyndigar båda att vara ännu lyckligare eftersom du är tillsammans.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 14
    3. Uppskatta kärleken din partner aktier med dig.Ett idealiskt partnerskap kommer bara att vara om du lätt kan relatera till varandra, och fortsätt att vara bekväm tillsammans.Erkänna värdet av att spendera tid med dem som verkar förstå och uppskatta ditt tillvägagångssätt för vardagen.Denna typ av naturkompatibilitet ersätter alla specifika funktioner som du kan överflyta - antingen positivt eller negativt - i ett förhållande som saknar denna outtalade beundran för en andras sätt att leva.
  • Berätta för din partner att du är oändligt glad att vara en del av sitt liv, och att du är lika glad över att de är en del av din.
  • Bild med titeln Hitta din idealiska partner Steg 15
    4. Låt dig älska helt. Detta är svårare (och mycket mindre ostliknande) än det låter.Den djupa romantiska anslutningen är en otroligt spännande upplevelse.Det kräver fysisk attraktion, intellektuell beundran och ett ofta oförklarligt tillfredsställelse i varandras närvaro. Var helt medveten om hur du känner medan du utvecklar en hälsosam, ömsesidigt uppfyllande romantisk bindning.Det finns få erfarenheter i livet som jämför med att dela ett partnerskap som bemyndigar och gör det möjligt för två personer att älska varandra helt.Detta kommer att vara mest uppenbart i oväntade ögonblick av nonsensisk glädje. Njut av dem!
  • Tips

    Vet att folk tenderar att titta på vem de är intresserade av när de skrattar.Om du gör ögonkontakt med någon varje gång rummet fyller med skratt, var noga med att du träffar varandra.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande