Hur man daterar en miljonär

Dating en miljonär låter som en saga för många kvinnor och män. Att hitta en rik, framgångsrik persons datum kan emellertid ofta verka som uppdrag omöjligt, särskilt för att de verkar ha så många datingalternativ. Om du har ditt hjärta satt på att träffa en miljonär, men det finns faktiskt några sätt att hitta din drömkompis. Att hålla dem intresserade är inte riktigt komplicerade - det är precis som att hålla någon partner glad.

Steg

Del 1 av 3:
Möta en miljonärStöd WikiHow och gå till annonsen
 1. Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 1.jpeg
1. Gå med på en online datingsida. Det finns en mängd olika webbplatser som fokuserar uteslutande på att hitta kompisar för rika individer, inklusive Dateamillionaire.com och miljonirematch.com, vilket gör det enkelt att hitta en potentiell partner med miljontals i banken. Tänk på att det tenderar att vara mer rika män på dessa platser än kvinnor, så du har bättre odds om du letar efter en pojkvän.
 • För att förbättra dina chanser att få en miljonär att titta på din online-datingprofil, ha ett professionellt foto taget. Du behöver inte nödvändigtvis gå för ett full-on glam-utseende, men en högkvalitativ profilbild kan göra en stor skillnad.
 • Om det finns ett alternativ att inkludera mer än ett foto i din profil, posta så många som möjligt. Det kan hjälpa dig att skilja dig från publiken.
 • När det är möjligt, införliva humor i din profil. En rolig, ljust profil är mer benägna att stå ut än en som skisserar hela din datinghistoria.
 • Var noga med att korrekturläsa din profil noggrant för grammatik och stavfel. En miljonär är sannolikt på jakten på en högkvalitativ person, och det är de små detaljerna som de kommer att uppmärksamma.
 • Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 2.jpeg
  2. Kontakta en matchmaker. Många rika, framgångsrika människor föredrar en mer personlig, händer på tillvägagångssätt för att hitta en möjlig partner än online-webbplatser. Matchmaking företag kör bakgrundskontroller på alla potentiella partners, och till och med genomföra simulerade datum med kunder för att få en bättre känsla för vad de vill ha i prospektiv kompis. För att göra det till prospektpoolen måste du förmodligen fylla i ett frågeformulär med detaljer, inklusive din utbildning, professionell och resehistoria, liksom din höjd och vikt och betala en ansökningsavgift.
 • Det bästa sättet att hitta en matchmaking service i ditt område är att söka online. Google Matchmaking och namnet på din stad för att se om det finns några närliggande som accepterar applikationer.
 • Om din ansökan accepteras av tjänsten, måste du troligen gå igenom en intervjuprocess, som kan vara en en-mot-en-möte eller en gruppmöte-och-hälsningshändelse.
 • Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 3.jpeg
  3. Besök exklusiva hotell, restauranger och barer. Om du hellre vill träffa en miljonär på egen hand, måste du hänga på de typer av platser som rika människor vanligtvis frekventa. Eftersom de tycker om de finare sakerna i livet, kan du vanligtvis hitta dem på femstjärniga hotell, hotellbarer och steakhouses. Identifiera de poshiska restaurangerna och barerna i ditt område och hänga i baren för att möta några högdrivna, framgångsrika människor.
 • Den bästa tiden att slå de exklusiva barerna och restaurangerna i ditt område är mellan 5 och 7 på kvällen. Människor som har varit upptagna med affärsmöten hela dagen kommer ofta att besöka i slutet av en lång arbetsdag för en middag eller dryck.
 • Del 2 av 3:
  Lockar en miljonärStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 4.jpeg
  1. Var det kompletta paketet. Millionaires används för att ha det bästa av det bästa i sina liv, så de vill ha en partner som ger mycket till bordet. Fysiskt utseende är definitivt, men att ha en bra personlighet och intellekt är också viktigt. Det betyder att du bör se till att du ser snygg ut och attraktivt, men också kunna engagera sig i intressant konversation.
  • För att göra ett bra intryck, klä för att imponera på ditt datum. Glöm jeans och en t-shirt, och gå till ett mer polerat utseende, till exempel din bästa cocktailklänning eller kostym och slips. Se till att dina kläder passar bra också.
  • Precis som med någon potentiell partner kan en miljonär letar efter specifika drag på en betydande annan, som en kärlek till utomhus eller en Ivy League-examen. När du lär känna honom eller henne bättre kan du berätta om du verkligen är en bra passform för varandra.
 • Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 5.jpeg
  2. Håll sakerna ljusa. På dina första datum är det bäst att undvika kontroversiella eller potentiellt obekväma ämnen av konversation, som politik, ekonomi eller misslyckade relationer i ditt förflutna. Istället, göra ett försök att hålla sakerna lighthearted, och försök att lära känna ditt datum på en mer personlig nivå. Fråga om sina hobbyer, husdjur och andra lekfulla ämnen.
 • Medan du inte vill vara påträngande är det viktigt att vara nyfiken, så ditt datum vet att du är verkligen intresserad. Fråga uppföljningsfrågor som visar att du verkligen lyssnar på vad han eller hon måste säga.
 • Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 6.jpeg
  3. Visa entusiasm. Millionaires är ofta försiktiga med att människor är intresserade av dem enbart på grund av sina pengar, så du vill se till att ditt datum vet att du verkligen bryr dig om vem han eller hon är som person. Du kan göra det genom att vara entusiastisk över hans eller hennes intressen och bakgrund. Om han eller hon vill dela en speciell upplevelse med dig, till exempel en tur på hans eller hennes båt, låt din miljonär veta hur upphetsad du ska gå.
 • Fake inte det. Om du inte är ett fan av Polo, låtsas inte att din miljonärs historia om hans lag är den mest spännande du någonsin har hört. Om du inte gillar hästar, låtsas inte att du inte kan vänta med att åka ridning med honom. Han kommer sannolikt att kunna se igenom din handling, vilket förmodligen kommer att vända honom.
 • Du borde inte bara vara upphetsad när du går till dyra restauranger eller klubbar. Om det är så du känner, är du förmodligen inte i förhållandet av de rätta skälen.
 • Del 3 av 3:
  Göra ett förhållande arbeteStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 7.jpeg
  1. Var ärlig. I alla relationer är ärlighet avgörande, men det kan vara särskilt viktigt med en miljonär. Det beror på att rika, framgångsrika människor ofta används för att använda dem för sina pengar och anslutningar, så de vill hitta en lojal, uppriktig partner som de kan lita på. Medståndet kommunicera dina intentioner och känslor i förhållandet, och förvänta dig detsamma i gengäld.
  • Om pengar blir ett problem i ditt förhållande, var ärligt om det också. Till exempel, om du är obekväm med hur din partner alltid tar upp fliken eller duschar dig med dyra gåvor, låt honom eller henne veta.
 • Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 8
  2. Låt honom / henne ta ledningen. Eftersom de flesta miljonärer är mycket framgångsrika och brukade få vad de vill, vill de vanligtvis ha en liknande känsla av kontroll i sina personliga liv. Som ett resultat kommer de ofta att vara i förarsätet när det gäller ditt förhållande. De kanske vill planera de flesta av dina datum och organisera andra sociala åtaganden enligt deras schema, så du kan behöva vara flexibel och öppen.
 • Även om det är viktigt att förstå att en miljonär används för att vara i kontroll över de flesta saker i hans eller hennes liv, borde du inte tillåta din partner att diktera hela ditt förhållande. För ett förhållande till arbete måste dina åsikter, tankar och känslor vara lika värda som din partner.
 • Var inte rädd för att gå upp och planera datum också. De kan uppskatta att du sätter i ansträngningen och betalar för något också.
 • Bild med titeln Datum Ett miljonär Steg 9.jpeg
  3. Dela gemensamma intressen. Dating En miljonär kan vara mycket spännande på grund av alla fina restauranger, klubbar, resor och andra förmåner. Men om du verkligen vill ha ett förhållande att trivas, måste det vara mer att dra dig till din partner än hans eller hennes bankkonto. Se till att du delar liknande intressen, som resor eller sport.
 • Om du använder en online dating webbplats eller matchmaking service kan det vara lättare att hitta en miljonär som har liknande hobbyer och intressen. Men när du försöker träffa en miljonär på egen hand kan det vara svårare att hitta den rätta.
 • Det faktum att en potentiell partner är en miljonär bör inte räcka för att övertyga dig om att datera honom eller henne. Du borde ha kul med din partner och förstå vad som är viktigt för varandra.
 • Tips

  Undvik att diskutera pengar och ekonomi med din partner hela tiden, eller han eller hon kan anta att du bara är intresserad av pengar. Det är ofta bättre att vänta på att din partner introducerar ämnet.
 • Alltid vara sig själv. Det borde vara tillräckligt för någon potentiell partner, även en miljonär.
 • Fråga dig själv varför det är så viktigt för dig att hitta en miljonär. Du kommer inte att vara glad om du inte gör det av de rätta skälen.
 • Varningar

  Dating en miljonär gör inte en lyckad relation någon lättare än att träffa en mindre framgångsrik person. Antag inte att du är garanterad att vara glad bara för att din partner har ett stort bankkonto.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande