Hur dateras när du är över 40 år

Skvällerna säger att oddsen för en kvinna som tycker att en man gifter sig över fyrtio är besläktad med sina chanser att bli slagen av blixtnedslag. Män verkar inte ha det så bra, med män över 40 år med bara en 12% chans att gifta sig med. Så, exakt hur hittar du ens någon hittills efter att du är 40? Även om datingscenen har förändrats sedan din 20-tal är det dags att fånga en stol och se om någon av dessa idéer fungerar som en blixtstång för dig.

Steg

  1. Bild med titeln Datum när du
1. Presentera det bästa av er som är möjligt. Hoppa över munken, gå till gymmet, få ditt hår gjort.Vissa kan säga att de verkligen inte vill ha någon som dömer dem genom sitt utseende, men utseende är det som lockar en potentiell kompis till dig, vare sig man eller kvinna. Det gör inte ont för att öka dina odds, särskilt eftersom oddsen är emot oss i detta åldersintervall.
  • Bild med titeln Datum när du
    2. Öka din självkänsla. Om du inte tror på dig själv, hur kan någon annan? Och om du har självkänsla är inte din forte, försök att vara positiv. Om du ler och försöker vara en optimist, kommer andra att lockas till dig som du får dem att må bra. Gärna ge ut komplimanger. Andra kommer att återvända till favören och du borde se din egen självkänsla skyrocket också.
  • Bild med titeln Datum när du
    3. Gå där det motsatta könet hänger i ditt åldersintervall.
  • Till exempel, om du är kvinnlig, är chansen att du hittar en man över 40 när du går ut med din dotter till en babyförsörjningsbutik smala till noll, medan chansen att du möter en man över fyrtio ökar betydligt när du går med din son till en sportartiklar för att köpa honom ett jaktgevär.Samma kan sägas om var du väljer att äta ute till lunch. Ett bättre alternativ skulle vara en pub istället för en fransk restaurang. Det skulle vara användbart att tänka, "Vilka intressen män? Det är där jag hittar dem." 
  • Detsamma gäller för män över fyrtio sökande kvinnor. Förvänta dig inte att hitta många kvalitetskvinnor över fyrtio på den lokala baren. Även om det kan hända är det osannolikt. Din bästa satsning skulle vara igen för att tänka på vilka intressen de flesta kvinnor i fyrtiotalet har. Till exempel, vissa njuter av bokklubbar, andra njuter av att shoppa på varuhus.Det skulle vara i ditt bästa intresse att hitta något som är kompatibelt med dina egna intressen.Om du alltid har velat försöka dykning och märka registreringsskivan har många kvinnliga namn listade, det kan vara dags att prova den hobbyen.
  • Bild med titeln Datum när du
    4. Kolla in internet. Online dating är ett annat alternativ. Naturligtvis, oavsett hur attraktiv du tittar på fyrtio, det kommer inte att göra dig något bra om du inte lämnar ditt hus hittills.När du använder online dating-tjänster är det viktigt att sätta säkerhet först, precis som du skulle i någon dating situation. Därefter väljer du en webbplats som bäst uppfyller vad du vill ha i en potentiell kompis.Medan en webbplats som tillgodoser "rednecks" kanske inte passar din stil, varken så kan det vara "sockerdaddy" webbplats.
  • Kolla på webbplatsen. Innan du ens lägger ditt foto upp för inspektion, skulle det vara en bra idé att kolla in profilerna av det motsatta könet på platsen. Möt den här sidan med din idé om dating? Verkar folk snabbt att sova ihop eller verkar de snabbt att gifta sig? 
  • Välj en webbplats som uppfyller din komfortnivå. Du kan behöva betala en månadsavgift för att få kvaliteten på webbplatsen som intresserar dig. 
  • Lär känna människor. Prata mycket. Ge inte ut personlig information, men lära känna likhet, hobbyer, intressen och andra bestämmelser om kompatibilitet. När du känner dig bekvämt, följ igen säkerhetsreglerna och träffas på ett offentligt ställe. 
  • Det skulle vara klokt att inte sova med ditt datum vid det första mötet om du vill fortsätta förhållandet. Vad din mamma sa att du är vanligtvis sant. Respekt kommer med tiden. Och tid som spenderas online räknas inte i det här fallet.
  • Bild med titeln Datum när du
    5. Rusa inte processen. Precis som det inte finns någon anledning att sova med det motsatta könet på första dagen, det finns också ingen anledning att driva eller vara klurig också. Vet att detta förhållande kan fungera för de två, men vet också att det i början kan gå på något sätt. Håll dina alternativ öppna för andra potentiella kompisar tills båda känner att du är redo att flytta in i ett monogamiskt förhållande. Din bästa satsning skulle vara att ringa, men inte för ofta eller för länge på det här spelet i spelet.
  • Texting verkar för påträngande på detta stadium av spelet. Du kanske vill hålla fast på detta till i ett engagerat förhållande. Vill veta var ditt datum är varje minut av dagen kan trycka dem bort från dig istället för närmare tills du är redo att begå.
  • Bild med titeln Datum när du
    6. Gå framåt. Om det fungerar, bra! Om inte, försök att inte upprepa samma misstag du gjort, om någon alls. Om du talade för mycket av din avlidna mormor, till exempel under ett middagsdatum kanske du vill tala om ett mindre morosämne med din nästa utsiktsplats. Dessutom kommer potentiella partners vanligtvis att berätta om de är intresserade av att hitta "den rätta", ha ett annat barn eller sammanslagning av finanser. Om inget av det här är för dig är din bästa satsning att gå vidare så fort som möjligt. Att säga att du vill ha något som du inte riktigt bara slösar inte bara din tid men det för ditt datum.
  • Om du har barn är det första datumet eller första datumet inte dags att presentera dem. Det är klokt att vänta tills du känner att förhållandet kan gå in i något begått. Dina barn (även vuxna) kanske inte gillar din nya partner eller vice versa. Du vill se till att du har en bra grund som läggs innan du presenterar sina åsikter om den där du har blivit förälskad. 
  • Bild med titeln Datum när du
    7. Bli inte avskräckt om du inte kan hitta "den ena bort". Det finns ingen tidsgräns på dating.Många i sina 80-talet hitta romantik och kärlek. Det verkar som desto mindre stressar om att hitta "den rätta" Det är lättare att bli för dig. Om det är meningen att det kommer att hända, oavsett dina chanser att bli slagen av blixtnedslag. Njut av!
  • Tips

    Över fyrtio vet du ganska mycket för att kontrollera boogers, mjäll och dålig andedräkt, men också se till att du är bra att gå på insidan med en positiv attityd och ett snyggt leende innan du lämnar dörren. Ingenting är mer en avstängning än en negativ attityd baserad på tidigare erfarenheter. Varje nytt datum är en ny chans att träffas "den rätta".
  • När du försöker hitta ett datum är det bästa vapnet i din arsenal utöver din yttre och din positiva attityd din gåva av gab. Några mycket hemtrevliga individer är mycket kapabla att prata sig in i andras hjärtan. Om de kan göra det, kan du också.
  • Varningar

    Känn inte pressat att ha sex på första eller något datum tills du är redo. Den gamla linjen, "Men vi samtycker till vuxna", är bara det, en linje. Du kan alltid säga att du först sätter din religion och vill vänta tills du är redo. Om den andra personen blir arg, är den här personen inte för dig.
  • Säkerhet i dating är en första prioritet. Mötas på offentliga platser. Gå inte hem med någon på ett första datum. Låt en bästa vän veta exakt var du går. Har henne / han checka in på dig efter en viss tidsperiod.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande